Ippa's face

Vad ligger bakom min perfekt hy i ansiktet? Först och främst... genetiken. Jag har ärvt en bra hy. Sen är jag ganska noga med hur jag behandlar den också.

1. Jag rengör min hy varje dag före sminkning och efter sminkborttagning med en rengöring från Lóreal. Serien heter Hydrafresh. Den är tvålfri och enligt mig väldigt prisvärd och bra!




2. Jag smörjer in huden med en dagkräm från Bodyshop. Aloe heter serien. Den serien är till för extra känslig hy, vilket min är då den kan bli väldigt torr. Dessutom är jag allergisk mot typ allt... Jag använder by the way nattkrämen i samma serie också. Bra produkter med inte överväldigande. Ska nog testa något annat så småningom.



3. En gång i veckan peelar jag ansiktet med en peeling från Clinique. Den är verkligen skitbra! Dock är den ganska dyr =( Men jaja, man kan säkert hitta en bra budgetvariant.






Allt detta använder jag. Sen har jag väldigt bra smink också. Vad gäller smink är det faktiskt så att man får vad man betalar för. Grovt sett skulle jag vilja säga att ju dyrare, desto bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0