Alla hatar mig

Känns som att hela Kristianstad hatar mig. Då frågar jag; tror ni jag gör det här för att jag tycker det är roligt att såra någon? Ni ska ha klart för er att det är det värsta jag gjort i hela mitt liv och det var inget lätt beslut för mig.

Vad fan skulle jag gjort då? Vara tillsammans med honom för HANS SKULL?!

Människor är allt bra korkade.
Guys, you gotta go and get laid.
Idioter.

1:a duschen

Imorse duschade jag för första gången sen i lördags. Ville bara säga det.

Framsteg. Ett litet sådant.

Ps! Och jag åt massa mat hos Miccan också!

Feelings

I can fix all those lies
Oh baby, baby I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain but I'm smiling for you
Oh baby I'll try to make the things right
I need you more than air when I'm not with you
Please don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I.

Onsdag

Ny dag, nya tag. Känns hyfsat än så länge. Idag ska jag bara chilla och sen fika med Micca en stund. Blir trevligt. Sen ikväll ska jag träffa Carro och prata lite. Sen återstår bara de två sista jobbdagarna denna veckan. Korta dagar dessutom. Jag gillar.

Snart fyller jag år också. 21 hela år. Det ni, snart är det graven som gäller. (Känner positiviteten flöda...).
//Ippa

Jobb...

Kul men stressigt ikväll på jobbet. Jobb är väldigt bra när man behöver tänka på annat än den misär man lever i. Hemma nu iaf, ska strax lägga mig. Imorgon är jag ledig och då spenderar jag tid i solen... om det är sol vill säga. Ska fika med Micca också :) Ska bli trevligt.

Älskar mina vänner som ställer upp för mig nu när jag behöver det som mest. Jag kan aldrig prata ut för mycket, det vet alla som känner mig väl.

Godnatt, kära ni.
//Ippa

Ännu en dag...

Det sägs att tiden läker alla sår och det tror jag verkligen på, men jag gissar att det krävs mer än 2 dagar för det när man varit tillsammans med någon i över 4 år. Kan verkligen inte beskriva hur jag känner, det är nog bara människor som någon gång varit i samma situation som verkligen förstår.

Jag var 16 år, hade ett krossat hjärta och hade bestämt mig för att inte träffa någon på ett bra tag. Men såklart, det är ingenting man kan styra över.

De här 4 åren och 8 månaderna har varit de bästa i mitt liv och mitt livs största erfarenhet. Jag kommer aldrig någonsin ångra dem och jag kommer trots alla motgångar som de innebar titta tillbaka på dem med ett leende.

Jag är oerhört tacksam över att jag fick uppleva kärleken. Det är bättre att ha upplevt den, delat den med någon och senare förlorat den, än att aldrig fått uppleva den. Jag tycker verkligen synd om alla som aldrig känt en så stark kärlek för någon. Jag tror det finns någon för alla där ute så det gäller att aldrig ge upp hoppet för kärleken, för den finns där.

Jag är ett emotionellt vrak. Jag gråter 10 gånger om dagen och efter ett anfall kan jag skratta och skämta och tänka på något annat. Sen kommer det igen. Det är svårt att veta vad man känner själv....

Det är aldrig kul att såra någon. Det suger riktigt riktigt hårt och det är det tuffaste man kan göra som människa. Alla skuldkänslor bara sköljer över en och man vill bara säga till den personen att allt kommer ordna sig och att man alltid finns där för honom.

För det kommer jag göra. Jag kommer alltid finnas där för dig och jag hoppas innerligt att vi så småningom kan umgås som vänner. För samtidigt som vi älskat varandra och delat vår kärlek i alla dessa år så har vi också varit världens bästa vänner. Det är nästan det bästa av allt.

Du kommer alltid att ha en stor speciell plats i mitt hjärta. Alltid.
//Ippa

Mmm...

Och gissa vem som har bloggrekord idag? Kristianstad måste verkligen vara helt chockade nu.

Blandade känslor...

Känslor av frustration, ilska, förtvivlan och nedstämdhet. Samtidigt som känslor av lättnad och upptäckande.

Har verkligen upptäckt en ny sida av mig själv... jag är verkligen mycket starkare än vad jag tror.

//Ippa

Jag vill bara sova...

Har inte sovit mer än 3 timmar inatt och mår skit ärligt talat. Allt är fel. Har ett myggbett mitt i ögonbrynet på köpet så ser ut som jag fått en smäll på käften. Jag har dessutom två jag inte kommer åt på ryggen och en urinvägsinfektion samtidigt. Upp på allting så är det första dagen på jobbet idag vilket kommer vara sjukt jobbigt och kräva stor koncentration. Men det blir omöjligt att vara där till 100 % när jag är i detta skicket.

I really feel like shit.
//Ippa

I don't know what to say...

Men jag är bara väldigt väldigt ledsen och allt känns helt sjukt. Behöver tänka på mig själv nu och jag vet att detta är det bästa för mig (oss) i längden...

Kommer bara bli väldigt jobbigt med omställningen. Alla minnen vi har tillsammans.

It's killing me but it's gonna be worth it... some day.
Du kommer alltid betyda massor för mig och det hoppas jag du förstår.

4 år, 8 månader och 5 dagar <3
Det bästa som hänt i mitt liv.

Kommer nog inte vara närvarande på ett tag fram över och jag hoppas ni har överseende med det.

//Ippa


Hemma igen.

Hemma nu igen, lite smådeppigt. Haft en kanonhelg iaf :) Tackar Yaz för att jag fick bo hos honom :)

Kom dit på torsdagen, chillade och käkade och planerade inför festen. Fredagen var det festdags, var kul så länge det varade så att säga :) Sen lördagen... städning typ hela dagen och bio med Yaz och hans friends på kvällen. Robin Hood blev det, den var sevärd. Sen idag var det bara kliva upp och bege sig till stationen för att ta bussen hemåt. Jävligt tråkigt, måste jag säga.

Och jag har gjort illa mitt finger. Har aldrig sett så mycket blod. Nästan.

Veckoplanering
Måndag:
Jobb 7-16
Tisdag: 15.45-22.15

Onsdag: LEDIG

Torsdag: Jobba 7-13.30

Fredag: Jobba 7-13.30

Lördag: LEDIG, Kalas för mig :)

Söndag: LEDIG


Here we go...

Ska åka med Dagge till Helsingborg nu. Det passade bra att han skulle till en kund där idag :)

CYA!
//Ippa

Midsommarplaner

Imorgon 9.50 bär det av från Kristianstad till Helsingborg och därefter från Helsingborg till ett kärt återseende av Göteborg och bästaste Y :) Ska bli väldigt väldigt trevligt. Inte en endaste midsommarfest blev man bjuden på här hemma och många hade egna, andra planer så så fick det bli. Och jag klagar inte. Ska bli väldigt skönt att lämna hålan ett slag för att sedan återvända på Söndag till nytt jobb och gamla nära och kära.
Ska snart krypa ner i sängen med min älskade blivande man. Jag älskar honom verkligen, han är mitt liv. Kommer alltid att älska dig <3
See you on sunday guys!
//Ippa

Wednesday

Ja, idag måste jag verkligen besluta hur jag ska göra på midsommar. Vi får se ikväll :) Idag blir det solning och slappa massvis, sen träning klockan 18. Blir nog en bra dag detta!
Pussshaaaaj
//Ippa

Så kan det vara...

Vill börja med att säga att om jag inte svarar på sms eller att en telefonröst säger "detta nummer är inte aktivt" när ni ringer till mig så är det för att jag för tillfället inte har något abonnemang. Mitt nummer kommer jag få tillbaka tidigast den 8 juli men kommer dock ha ett tillfälligt nummer inom en vecka. Så nu vet ni, ni kan alltid ringa hem till mig eller till Dagge, då når ni mig oftast :)

Idag har varit en slapp dag. Har spenderat dagen tillsammans med Micca och Lion hemma hos dem. Solat, busat och fikat :) Sen stack jag hem och direkt till träningen. Blev Step/mage/rumpa idag. Rättså tråkigt pass idag...

Imorgon är jag också ledig... så det blir umgås med vänner eller liknande.

Hörs imorgon!

//Ippa


VV imorgon...

Har ångest inför imorgon då jag ska till VV (viktväktarna)... antar att helgen har bidragit till en paus i min viktminskning ;P

Men... 7 kg till ska bort kommer jag säga imorgon då det är dags att sätta upp ett nytt mål. Sommaren kommer bli jobbig men desto lättare med alla jordgubbar jag har till hjälp (0 points). Ser riktigt mycket fram emot att bli 7 kilo lättare. Och vill man gå ner är det bäst att bygga muskler... så det försökte jag mig på idag då jag gick på ett pass som heter komplett muskel. Det är inte nådigt vill jag lova. Imorgon blir det step... kul! Insåg just dock att jag borde bo själv eftersom min kära faders hem inte är någon stödjande miljö för viktnedgång... särskilt inte eftersom vi hade kalas för nästan 200 personer i lördags... kan ni tänka er maten som blev över? Usch... men men... imorgon börjar allvaret och då blir det ingen pastasallad inte!

Buhu... jag fasar verkligen inför imorgon samtidigt som jag ser fram emot det.
Here we go... 7 kilo... Vet inte vad konsultenten kommer säga om det eftersom jag ligger i mitten på BMI-skalan och efter en viktminskning på 7 kilo till är nästan på gränsen till underviktig. Tanken är väl att ha några kilon tillgodo så att det inte gör så mkt om jag någon gång skulle gå upp 1-2 kilo.

Kill me.
//Ippa

Questions

Lever du med något som du ångrar?
Ja, många saker. Men försöker blicka framåt istället för bakåt.

Vart ser du dig själv om ett år?
Som nybliven sjuksköterska.

Vad betyder mest för dig?
Familjen och vännerna

Singel eller upptagen?
Busy

Vill du ha ett förhållande?
Ja, och jag har turen att ha det också :)

Redo att gifta dig?
Njae... men om några år så!

Vill du ha barn?
Ja, när jag känner mig redo för det.

Är du religiös?
Nej, helt tvärtom... tar avstånd från allt som har med religion att göra. Dock respekterar jag människor som är troende så länge det inte går ut över mig.

Vad tycker du om homosexuellt giftemål?
Tycker det är kanon. Kärlek är kärlek.

Rasism?
Är för människor med lågt IQ.

Abort?
Är för abort i alla lägen eftersom kvinnan har rätt att bestämma över sin egen kropp och sitt eget liv.

Krig?
Religionens fel.

Slåss?
Tråkigt tycker jag...

Om du fick välja vilken bil som helst, vilken skulle det bli?
Funderat på det många gånger... svaret är... "vet ej".

Vad tycker du är avtändande?
Listan kan göras lång... överdrivet dirtytalk flabbar man bara åt iaf...

Vad attraherar dig?
Spontanitet. Överraska mig :)

Vad tror du gör ett bra förhållande?
Tillit och en extremt bra vänskap.

Vad tror du förstör ett förhållande?
När man tar varandra för givet.

Ett minne som du saknar mycket?
Vissa barndomsminnen

Bästa händelsen under veckan?
Förrgående vecka då alltså... ja det borde vara lördagen med all fest som den innebar :)

Förlåter du för lätt?
Nej, det kan jag inte påstå. Men jag är inte långsint heller...

Favorit dricka?
Beror på vid vilket tillfälle... men coke en varm sommardag säger jag!

Festar du mycket?
Absolut, världens bästa sätt att bli kvitt all ångest och bara leva livet.

Vad tycker du om droger?
Jag är emot droger när de tar över människors liv och när personer inte kan hantera det. Annars anser jag att droger inte förstör mer än vad sprit gör. Har alltid tyckt det är konstigt att folk är så himla "på" när det gäller alkohol men så himla konservativa när det gäller droger. Trams tycker jag.

Hur mycket fyller du nästa gång du fyller?
21 i Juli - lammkött!

Saknar du någon?
Ja, alldeles för ofta

Är du kär eller tycker du om någon just nu?
Fortfarande kär efter snart 5 år.

Är pengar nyckeln till lycka?
För tillfället - definitivt... i längden har det ingen som helst betydelse...

Senaste missade samtalet?
Dagge

Sista personen som du ringde?
Mamma

Vad står det i ditt senaste meddelande?
"Ska du träna ikväll gumman?"

Har du kysst någon den senaste veckan?
Ja :)

Vad lyssnar du på?
Lite tranceremixer...

Vad har du för planer för kvällen?
Träna och sen bara slappa...

Vad irriterar dig?
Mig själv just nu, som fan faktiskt.

It's time to... + "veckans".

let you go and live your life...

Har nu fått min läkemedelsdelegation. Känns bra :)

Resten av dagen... blir kanske lite solning om vädret vill... och städa mitt rum... ser för jävligt ut. Träning ikväll om jag kan sluta må illa tills dess.

Veckoplanering
Måndag:
Läkemedelsutbildning del 2 kl. 8.30-11.30. Träning kl. 18-19.
Tisdag: LEDIG, träning kl. 18-19

Onsdag: LEDIG, träning kl. 18-19

Torsdag: GBG?

Fredag: Midsommarafton. GBG?
Lördag: GBG?
Söndag: GBG?


Usch...

Detta är ingen bra dag... ångesten kommer ikapp mig. Känner mig helt förvirrad och konstig. Känns som jag blivit sviken, men ändå inte. Kan inte bestämma mig för ifall jag är förbannad på mig själv för att jag inte fattat. Känner mig totalt grundlurad...
Jag är så trött att jag inte får fram ett ljud. Tror jag haft 511 missade samtal eftersom jag inte orkat svara på någon av dem...
Idag är jag djävulskt trött på livet bara.
//Ippa

I feel like shit...

Fest här igår :) Riktigt lyckat blev det. God mat, tequila, groggbuffé och sen utgång på Bånken. Riktigt kul :) Trodde dock att jag för en gångs skull skull gå ut med alla mina tjejer, men så blev det inte denna gången heller. Vi pratade om det innan på kvällen... att vi aldrig lyckats gå ut allihopa samtidigt. Lite halvjobbigt är det.

Sen sov Maria, Louise och Carro här. Vaknade tidigt och gick ner på gården och käkade rester från igår. Fint det!

För övrigt mår jag som en påse sopor idag. Känns som mitt huvud ska sprängas... orkar inte göra någonting. Känner mig nedstämd, orkar inte ens öppna käften och svara i telefon.

Jag vill bara vara för mig själv ett tag. Gärna en dag eller så.
Hörs.
//Ippa


En torsdaag

Vilket innebär ledig i 3 dagar nu :) Introduktionen idag gick bra. Jävligt långtråkigt dock men roligt var det väl inte meningen att det skulle vara heller. Hemma nu till slut i alla fall, kändes som det aldrig skulle hända där ett tag... och nu ska jag packa ihop mina stuffs och sen bege mig till gymmet. NAJS! Deprimerande eftersomd det är superfint väder... men jag ligger ju i hårdträning nu :) Senare ska jag hem till Mim och umgås med henne och Carro. Imorgon väntar förberedelser inför en stor fest som vi ska ha hemma... mellan 150-200 pers kommer. Kommer bli riktigt riktigt roligt tror jag :)

Ha en trevlig helg. Tror inte vi hörs sådär jättemycket mer nu på några dagar. Bara att få fram sittplatser till 200 pers... det är en utmaning det :)

Ha det gött!
//Ippa

I did great...

Jobbet gick bra. Solade lite i trädgården och stack hem till Micca och lekte med henne och Lion. Eller ja, mest Lion :) Sen begav jag mig direkt till träning för 60 minuter Indoor walking och det var svettigt värre i värmen kan jag lova. Älskar det! Nu har jag ätit tråkig mat... fil och flingor. Har inte ens ätit någon riktig mat idag. Bara massa skit! Ge mig makaroner och köttbullar, som Jemsie skulle sagt.

Nu ska jag in i duschen och sen bege mig hem till Dagge. Imorgon är det jobb 8.30-16.30. Segt värre om vädret tänker hålla i sig. Sen kanske det blir ett besök hos Mim efter det iaf :)

Naej.... en liten dusch sen är jag på G igen :)
//Ippa

Off to work!

Jobb 8.30-11.30. Dags att bege sig. Fint väder är det så resten v dagen ska spenderas i solen :)

Ha det fint!
//Ippa

It's so dark

. . .


Jobbvecka...

Ja, som sagt. Jobb Måndag - Torsdag denna vecka. Ska snart bege mig till gymmet för ett pass Indoor i 45 minuter. Sen efter det hem och förbereda inför en jobbkväll. 15.45-22.15. Hoppas det går fort! Men det gör det nog, är ju bara 6 timmar typ...

Har ångest inför midsommar. Kristianstad, Göteborg eller Jönköping? :)
Nej... gymmet...
//Ippa

helgen i sin helhet + "veckans"

Fredagen: Fika med Mim och sen utgång med flickorna (och grabbarna) som dessvärre aldrig blev någon utgång. Tråkigt skitväder och jag kände mig bara skabbig. Usch! Gick och la mig i hysad tid och fick en del gjort dagen efter iaf, så då kändes det bra :)
Lördagen: Städade massa hemma och sen kom Dagge och vi käkade mumsig mat. Sen hem till Berat för att kolla England - USA. Höll på USA såklart och kryss blev det allt. Bra för dem! :)
Söndagen: Har inte gjort ett skit hittills... sitter fortfarande med slappekläder och håret åt alla håll. Ska snart iväg och göra lie nödvändiga inköp... sen får vi se hur kvällen blir :) Nu väntar fyra dagars jobb...

Veckoplanering
Måndag:
Träning (Indoor walking 45 min), Jobba 15.45-22.15
Tisdag: Jobba 7-16, Träning (Step 60 min)
Onsdag: Jobba 8.30-11.30, Träning (Indoor walking 60 min)
Torsdag: Jobba 8.30-16.30, Träning (Gym)
Fredag: LEDIG, förberedelser inför lördagen...
Lördag: Fest med 150-200 pers sen utgång på kvällen
Söndag: C H I L L A !

Kommer att ha och göra denna veckan ser det ut som. Men jag gillar det! Den rastlösa själ som jag är...

2 years ago

2 år sedan jag tog studenten idag. Sjuuuukt, tänk vad långt man har kommit ändå. Vill så gärna göra om det, riktigt roligt var det! :) Så grattis till Kristianstads studenter idag! Tror ni kommer få en kanondag, trots vädret!

Varit i stan med Micca nu på förmiddagen och snart ska jag träffa Mim och Carro. Kanske utgång ikväll om jag orkar. Annars... kolla på alla studentflak och lite sådär.

//Ippa

Leeedig, finally!

Ledig idag, riktigt skönt! Ska fira dagen med träning sen hem igen och storstäda i mina garderober så jag vet vad jag har för kläder...? Ni skulle sett min garderob alltså... har pressat in allting och när man öppnar så faller alltid minst 10 plagg ut. Nice! NOT.

Så så får det blir sen senare idag ska jag till min neger Caroline och umgås :) Sen kanske Åhus ikväll. Får se vad kvällen bjuder på :)

Näh... träning! :)
//Ippa

Way to much wine

Äh, nej då! Var ute och åt och drack vin med Maria, Sofie och Sandra. Mycket trevligt :) Nu får vi se vad kvällen bjuder på. Fest eller säng? Lätt val!!!

//Ippa


2/3 Sjuksköterska!!!

FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Jag kan inte beskriva hur glad jag är, att jag fullgjort 2 av 3 år. Tänk.. snart är jag färdig! Det är faktiskt helt sjukt. Nu laddar vi inför det sista och tuffaste året någonsin. Tror 2010/2011 kommer bli det jävligaste, jobbigaste och äckligaste skolåret hittills men också det bästa, lyckligaste och underbaraste året samtidigt. 2011... det året jag bli färdig sjuksköterska. Känns så himla overkligt och har hittills alltid känts väääldigt långt ifrån. Men nu helt plötsligt känns det riktigt riktigt nära. De 2 första åren har bara varit blod, svett och tårar men också ren och skär glädje och lycka.

Jag har sett människor födas, jag har sett människor dö. Jag har blivit så himla stark och ändrats jättemycket som person. Jag har fått en helt annan syn på livet och jag värderar mina nära och kära mycket högre nu än tidigare. Kanske för att jag nu vet att livet kan sluta imorgon, livet hänger verkligen på en skör tråd.
Så ta till vara på livet, för du lever bara en gång. Lev varje dag som om det vore den sista.
Det ska jag göra ikväll. Blir middag och oändliga mängder vin med 3 av de bästa kurskamraterna. Utan er hade jag aldrig fixat det!

//Ippa

Sista skoldagen!

Nu är jag påväg till sista skoldagen. Nervöst! Sen är jag 2/3 sjuksköterska. Vad säger ni om det? ;)
Ska opponera på ett arbete, och det är alltid lika hemskt tycker jag. Men vi får väl se hur det går :) 
Sen blir det date med Mim och Carro. Sen senare ikväll ska jag ut och äta med Maria, Sandra och Sofie. Ska fira att vi klarat oss igenom 2 hela år på utbildningen och nu endast har 1 år kvar. Det är ingenting!!!
//Ippa

En ledig tisdag :)

Hej!
Sitter och äter äckliga "frömackor" som jag kallar dem... det är typ ihopklistrade frön som min pappa tycker om. Blä. Tar typ 20 minuter att äta en sån macka... för man måste tugga sjukt länge innan man kan svälja. Haha, men lite keso på det så!

Ska göra vid mig strax och städa upp det värsta på mitt rum... sen ska jag träffa Micca i stan :) Och i eftermiddag blir det en date med Carro :) Trevligt!

Nej... en egotimme, sen är jag redo!
//Ippa

ARG!

Fy fan vad förbannad jag blir. Man tror man känner en människa.... men skenet bedrar, det säger jag bara. Kanon, tillitsproblem hade jag redan. Och inte fan blir de bättre nu heller....

Träningen var awesome iallafall. ÄLSKA! Nu sitter jag här och myser efter en välförtjänt dusch... och strax blir det tv och mys :) Imorgon är jag ledig och ska umgås med mina älskade vänner :)

Puss
//Ippa

Japp!

Nu är den första av de två skoldagarna som är kvar slutförd! Skönt! Nu väntar en dags ledighet innan den sista dagen som är på onsdag. Sen mina vänner är jag 2/3 sjuksköterska. Känns helt fantastiskt och overkligt! Me?!?! Jag är väldigt stolt över mig själv och för första gången på mycket länge så känns det verkligen som att jag är riktigt värd det. Underbart!!!

NU; käk sen träning :) Ska bli underbart det också, kunde ju inte träna något förra veckan p.g.a. min dumma inflammation... men nu så, nu är jag back on track och det ska bli roligare än någonsin!

//Ippa

Ännu en ny vecka

Hej.
Mår illa som fan efter mina kesomackor. Usch jag tycker inte om frukost nu för tiden... mår illa när jag är så trött =/ MEN frukost är det viktigaste målet, så det så! Nu är jag redo för en cykeltur till skolan... går till 14.30 idag sen blir det träning ikväll :)
Ha en bra dag!
//Ippa

Märkligt beteende, japp!

Förstår inte hur en del människor tänker. Hur svårt kan det vara att säga förlåt? Dags att svälja stoltheten nu och sluta vara så himla egotrippad. Så länge en människa bara sruntar i att be om ursäkt... ja det är bara ett bevis på att han/hon inte bryr sig. Hur ska man annars tolka det?

Veckoplanering

Måndag: Skola 9-14.30, träning 18-19
Tisdag: LEDIG, träning 18-20
Onsdag: Skola 9-12, träning 18-19
Torsdag: LEDIG, träning 18-19
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG

Som sagt... 2 dagar kvar sen är det ledighet och jobb som gäller i sommar. Ska bli superskönt :)!
Sen kommer ju Carro hem imorgon. Blir ett kärt återseende på tisdag förmodligen. Så om du läser detta innan vi ses - välkommen hem min vän :) Har saknat dig!



SKIIIIIIT!

Hej!
Irriterad som fan idag. Fick tillbaka min dator som jag lämnat in för lagning nu i veckan. Testade den när jag kommer hem. Funkar den? NEJJJJJJ!!! Blir förbannad, drar dit idag igen. Dampar loss totalt på elgiganten. Hoppas de fattar vinken nu. Jag sa till dem "vill inte höra av er förrän ni åtgärdat problemet". Jävla stolpskott.

Så det är vad jag har hållt på med idag. Sov länge, skönt... SATC igår var awesome. Älskar dem!

Nu blir det lite utomhusvistelse... och sen sista plugget för terminen ikväll. Loves it!!!!
//Ippa


Fiiiin i håååret :)

Uppe med tuppen idag för att klippa och färga håret. Jag håller ju på att odla riktigt långt hår och såhär långt som jag har nu har jag nog aldrig haft tidigare. Burkar ju aldrig ha längre än till axlarna. Men jag trivs riktigt bra i det :) Och färgen älskar jag. Det är så JAG och jag ska aldrig mer bli blond. Polack - japp!

Nu är jag snygg i håret igen. Känner mig riktigt fräsch! Tänkte bättre på brännan idag men det är för mycket moln för det verkar det som :) Så får nöja mig med att vara halvfräsch helt enkelt. Nu ska jag dock ta en sväng inom S och fika lite. Sen SATC 2 ikväll :) Gillar't!

//Ippa

Nostalgi <3



Studenten (jag längst fram)



Ännu en studentbild (jag längst fram i mitten)



Jag (längst till vänster) med två av mina bästa vänner.



Några dagar innan. Jag och Carro, aspackade hemma hos mig innan skattjakten.



Lite mer sansade... middag. Som ändå tillslut slutade med fylla.



Karnevalen



Balen



Slagen hjälte... efter 3:3 fest med hollywoodtema



Och innan 3:3 fest med beachtema



När Dagge tog studenten -07



Jag och min blonda look (ALDRIG MER!!!)

Sooool

Jag älskar detta vädret. Jag är så gjort för att vara avklädd ;) Neh, skämt åsido. Men jag antar att jag är född i helt fel land! Så här vill jag ha det 365 dagar om året. NU!

Var i stan med Maria en sväng imorse. Käkade, satt på soltrappan och sprang i affärer. Sen stack jag hem till Micca och hade det ball med henne och Lion. Sen stack jag hem, gjorde mat och här befinner jag mig nu.

Dagge kommer snart hit. Vi får se vad kvällen bjuder på :) Imorgon är det ta det lugnt sen SATC the movie 2 på kvällen. Som jag längtat! Hört delade meningar om den... de flesta tycker nog att den är sämre än både serieavsnitten och "ettan", men dålig kan det knappast vara. Det är ju SATC vi snackar om! Mmmm "So Ippastyyyle" ;)

Jag har fått fräknar. Skoj.
//Ippa

It's a great day

Hej!
Idag har varit en bra dag :) Fint väder och allt! Har varit på MVC idag med och bland annat haft föräldragrupper. Otroligt fantastiskt kul! Blir att man längtar efter egna knoddar nu! Men jag, eller vi ska jag säga, har kommit fram till att var sak har sin tid. Men jag måste erkänna att jag längtar :)

Slutade klockan 15 och begav mig sedan hemåt för lite käk och utomhusvistelse med Gaston. Nu blir det strax en promenix. Har en inflammation så får inte anstränga mig mer än vad en promenad gör. Lite tråkigt nu när jag tänkt ta de sista 5 kilona. Bläää =/ Men ja... hoppas att det blivit något bättre nästa vecka så jag kan träna 1 eller 2 pass åtminstone.

Ledig imorgon. Obeskrivligt skönt. Ska leka med Maria och Micca :)
//Ippa


Utgång

Utgång med grabbarna 2night. "Det går bra nu..." (kommer jag nog inte säga imorgonbitti när jag ska börja jobba klockan 8 nej....). Life is gooooood! :)

En bra dag!

Idag är en bra dag! Har varit på MVC fram till 12. Det var underbart! Längtar som faaan nu till att bli barnmorska. Sjuksköterskeyrket lockar inte alls nu överhuvudtaget jämfört med det. Otroligt, fantastiskt yrke är det. Vill NU! Låt åren gå fort :)

Kom nyss hem, väntar på några hunkar (förhoppningsvis) som ska komma hit och sätta in en ny diskmaskin. Under tiden ska jag ut och sola i trädgården och bara njuta av livet. Sen blir det en tripp till elgiganten och lämna in min dator för 9 gången eller vad det nu blir... jävla SKITMASKIN! Nätverkskortet är sönder... igen.

Sitter vid mammas otroligt sega dator nu... herregud vad lame den är.. usch! Efter elgiganten blir det kanske lite träning, om inte solen håller i sig för isf blir det nog någon utomhusaktivitet istället.

Hoppas alla som ska gå skattjakten idag får en underbart rolig dag - åtminstone roligare än vad ja hade ;) Hehe.
//Ippa

Gött mos

Tjeejna! Sista dagen på praktiken idag. Fick VG så allt känns skitbra :) Mia kakor jag gjort och bjö på blev också uppskattade :) Nu firar jag att det mesta är över. Ska nart hoppa in i duchen och sen åka och kolla på fotbollsmatch (shit... jag är inte bara bra på att baka, jag är en bra flickvän också!). Sen slappa ikväll. Nu väntar 2 dagar på mödravården. Superintressant! Mitt kommande arbete så att säga :)

1 week left... nu kör vi!
//Ippa


RSS 2.0