Vilket jävla bra avslut då...

2008 har varit ett sjuukt bra år. Men mellan varven har jag mått riktigt skit. För det mesta har jag varit så lycklig att jag nästan varit rädd för mig själv. Så... för det mesta har varit 2008 varit ett positivt år! Men sen har vi stunder som nu... då man mår riktigt skit. Då man inser att det knappt finns någon som bryr sig om mig över huvud taget. Hade det inte varit för min älskade pojkvän hade jag gått under jorden, här och nu. 

Jag gissar att det är vid sånna här tillfällen, när det verkligen gäller, som man inser vilka som är sina riktiga vänner.

Jag ska fan snart gå och lägga mig. Om 2009 börjar såhär, hur fan ska då resten av året bli?!

Nyårsoutfit

Lackleggings
Ljusgrå oversizetröja
Stort silvrigt armband
Silvrigt långt halsband
Höga pumps
Plattat hår
Stora, sotade ögon

Så jävla snyggt!

Vi välkomnar 2009, men först...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja, jag började på högskolan.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga alls.
3. Blev någon/några av dina vänner/släktingar föräldrar i år? Nej inte detta året, men 2009 så : )
4. Dog någon som stod dig nära? Nope
5. Vilka länder besökte du? Cypern
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Ja, och jag vet att jag kommer få det : )
 7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? - 5 Juni
8. Vad var din största framgång 2008? Att komma in på högskolan.
9. Största misstaget? Usch... finns så många.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, hela sommaren var katastrof.
11. Bästa köpet? Jadu...
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaa... studenten.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? "24 timmar" - Magnus Uggla ;D
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Varken eller...
16. Vad önskar du att du gjort mer? Visar mer uppskattning till människor jag tycker om.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat
18. Hur tillbringar du julen? hos mamma
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? DH
21. Bästa boken du läste i år? "En sorts kärlek" av ´Ray Kluun
22. Största musikaliska upptäckten? Njee
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer ja inte ihåg, men muggar och sånt
25. Något du önskade dig men inte fick? Tror jag inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Var i Stockholm med min älskling
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jag kom underfund med mig själv på något sätt, och det var en stor vinst för mig.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Som vanligt? HAHA
29. Vad fick dig att må bra? Mig själv för en gångs skull
31. Vem saknade du? Många vänner....
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ronaldo ... mums
32. De bästa nya människorna du träffade? Vet ej...

Mitt 2008

2008

  

Januari

Jag påbörjade det nya året med stor spänning. Detta var det sista halvåret som jag skulle gå i skolan. Vad skulle hända sedan? Nu väntade mycket fest och många andra roliga saker. Detta halvår var det bästa i hela mitt liv, hittills.


Februari

Den 16 Februari stack jag, Dagge och hans familj till Sälen. Vi bodde i en jättemysig stuga allihopa. Det var verkligen jättekul. Jag fick förbättra mina "skidskills" och det kändes även som att jag kom lite närmare hans familj. Ja... en underbar vecka det där.

När vi var iväg, den 19 Februari så dog min älskade hund Nellie. Det var väntat, men ändå så sorgligt. Ja... många stunder med många, många tårar.


April

 Den 4 April åkte mina föräldrar till Thailand. Dagge bodde hos mig då, och det var jättemysigt att få ta hand om ett hem, två hundar och sin älskade pojkvän helt på egen hand. Två toppenveckor tyckte jag : )

Den 6 April fyllde Dagge 20 år, vilket innebar lite lycka även för mig. Ni kanske kan gissa varför.


Maj

Nu kom de riktiga festligheterna igång. Studentdiscon (3:3) var det fullt av. Även skattjakten var mycket rolig.. (eh ja... sådär förresten). Hela maj månad präglades av fest och det var SÅ roligt!


Juni

Den 3 Juni var det karneval - gissa om det var roligt?

Sen har vi den bästa dagen av dem alla... STUDENTEN torsdagen den 5 Juni. Herregud var roligt det var. När man samlades i aulan på morgonen... när man sprang ut... på kvällen.. ja, allt var verkligen magiskt!

Måndagen efter studenten började jag jobba på Biltema. Jag kom snabbt in i det och jag trivdes kanon.


Juli

Jag åkte till Stockholm med Dagge i början av månaden vilket var hur mysigt som helst. Vi bodde på ett superfint hotell, åt jättegod mat och bara ägnade en massa tid åt varandra. Sånna semesterdagar behöver man ibland! Vi firade även min 19-årsdag i huvudstaden eftersom jag fyllde 19 år den 6 Juli! Därmed påbörjade jag mitt sista år som tonåring. Sorgligt men sant!


Augusti

Måndagen den 25 August var en väldigt speciell dag för mig. Jag skulle bli vuxen.. (i alla fall på pappert) och börja på högskolan. Jag skulle påbörja mina studier för att jag skulle kunna bli sjuksköterska. Det var spännande, roligt, intressant... men ack så skrämmande. Skulle jag klara av det? Hade jag valt rätt? Jag har nog aldrig känt mig så liten i hela mitt liv. Samma datum som jag började plugga på nytt, flyttade en av mina bästa vänner till Norge... vilket innebar en stor omställning även för mig... I mean, vad gör man utan sina vänner?


September

I början på September åkte vi till Åhus med klassen och bodde där i två dagar. Det var två lärorika dagar.. man lärde sig mycket faktiskt. Alla kom närmare varandra och lärde känna varandra vilket kändes kanon. Nu kunde man äntligen slappna av och inse att alla faktiskt inte var jättetråkiga...


Oktober

Den 3 Oktober åkte jag, Dagge, Mim och Sebastian till Cypern. Det var verkligen en jätterolig resa! Vi solade, badade och bara chillade. Kändes som att man behövde en paus mitt i plugget. Ja, det var välbehövligt helt enkelt!

Den 22 Oktober hade jag och Dagge varit tillsammans i 3 år. Tre år av ren lycka och glädje men även med många svåra stunder. Detta var en väldigt speciell dag, och det kommer det alltid att vara, för all framtid vad som än händer. Dagen till ära var vi och åt på vår favoritrestaurang Bar-B-Ko, så gott! Och gott sällskap också of course : )


November
  

I November hade jag fullt upp med tentor, ja... det var bara tentor tentor och flera tentor... och det skulle fortsätta in i December också... och in på det nya året. Hysterin verkade aldrig vilja ta slut.

Den 7 November åkte jag till Norge för att hälsa på Carro. Jag stannade där till den 9:e. Det var kul att ses igen efter så lång tid : )


December
  

Den 12 December åkte jag och Dagge tillsammans med hans familj till Båstad och bodde på hotell, åt gott och relaxade på SPA : ) Det var sjukt nice!

24 December, Julafton, jag var sjuk... hade ingen aptit och gick sedan och lade mig klockan halv 11 utan att ens veta vad jag fått i julklapp.

25 December, juldagen, utgång... blev inte som jag tänkt mig.

Den 27 December hade min pappa 50-årsfest med ungefär 120 gäster. Skoj : ) Den 29 fyllde han 50 år, stor pappa nu : )

31 december Idag, nyårsafton.. kommer inte heller bli som jag tänkt mig från början. Men jag ser det som något lärorikt faktiskt... det ska i alla fall bli kul att fixa med mat och sånt och dricka champagne vid 12-slaget.



2008... Vilket sjukt händelserikt år. Min värld har bara vänts upp och ner. Allting har förändrats... det mesta till det positiva som tur är.


Så jävla besviken

Jävla nyårshelvete! VARFÖR i helvete firar man det. Det är ju precis som alla andra år - misslyckat! Sen fattar jag inte hur folk kan vara så jävla ego. Blir så jävla förbannad över att jag ALLTID försöker kompromissa, försöker lösa saker och göra så att det blir bra för alla involverade. Sen finns det människor som inte försöker ett dugg, som inte vill få fram en lösning.

Jag fattar ingenting. Är jag så jävla dum i huvudet?! 
Era själviska aktioner är det i alla fall - sjukt korkade!


PISSED OFF!


Det är kanske meningen att man ska vara helt ensam...

Vad är det som gör att alla vänner helt plötsligt slutar bry sig?

Så trött...

Orkar inte läsa mer nu i den förbannade boken... nej nu blir det duschen... sen kommer Caroline.

//Ippa

Hemma...

Sov hos D inatt. Skönt : ) Sen klippte han sig idag så då passade jag på att gå upp till pappa och säga grattis till honom. Han fyller nämligen 50 år idag : ) Grattis lilla pappa!

Idag är det plugg som står på schemat. Sen kommer Carro hit : ) Hon har blivit brunett :S Ska bli spännande att se!

//Ippa

Hemma...

Sov hos D inatt. Skönt : ) Sen klippte han sig idag så då passade jag på att gå upp till pappa och säga grattis till honom. Han fyller nämligen 50 år idag : ) Grattis lilla pappa!

Idag är det plugg som står på schemat. Sen kommer Carro hit : ) Hon har blivit brunett :S Ska bli spännande att se!

//Ippa

slut...

Hej. Det var ett tag sedan.
Jag har haft fullt upp med julfirande, jobb och annat. Har varit jättesjukt så det har tagit myckety på krafterna. Som tur är så är jag på bättringsvägen, äntligen!  På juldagen mådde jag så kasst... åt 1 köttbulle under hela dagen. Juldagen var jag ute, men det borde jag aldrig varit. Sen annandagen besökte jag mellandagsrean och sen var jag i Hörby hos min styvpappas mor. Igår var det 50-årsfest hos min pappa. Mycket folk! Hela helgen har jag jobbat... ska skönt att jobba lite mindre nästa år faktiskt...

Just nu är jag så jävla less på allt. Är så besviken på folk i min omgivning. Plus att jag är trött på att inte få träna och komma igång igen. Saknar det när jag är borta från det. Hopplöst att det snart är en massa tentor på G också.... usch.... jag kommer typ inte överleva detta.

Puss på er
//Ippa

Jag har kommit på en sak...

... Jag ska bli som Natcha Peyre.

Hon är snygg som få och hon just don't give a shit about what people say.
Hon är cool helt enkelt.

Hon är som jag.
Jag skulle också kunna ta nakenbilder på mig själv bara för att provocera människor. De som stör sig på henne och tycker att hon är "såååå fjortis" är utan tvekan gryyymt avundsjuka.

Jag bara älskar att se avundsjukan i folks blickar.
När man går i stan med pojkvännen hand i hand. Då heter det att det är ett ytligt förhållande, att han har varit otrogen.
När man råkar visa 1 mm av sin tutte på en bild. Då är man fjortis.
När man har legat med mer än 2 personer. Då är man hora, och lite billig också.
När man dricker 1 shot för mycket en kväll. Då är man ALLTID så JÄVLA full.
När man dansar lite vilt på dansgolvet. Då är man fet.
När man tittar snett på någon på stan. Då är man bitch.

Sanningen är;
Vi håller handen för att vi älskar varandra.
Jag kanske gillar mina tuttar.
Jag har primära behov precis som ni.
Ibland dricker jag mer än andra gånger.
Jag dansar skjortan av er.
Jag hatar er.

Nej, Natacha vad säger du... it's you and me?

Jag är verkligen så sjukt trött på allt nu...

Sitter här framför datorn nu... Syster yster har nyss varit här och firat jul med oss. Mår så sjukt kasst... och fest ikväll blir det nog ändå. Sällan jag bangar förstår ni. Egentligen har jag viktigare saker att göra... som att läsa 300 sidor... och städa mitt rum. Men jag ska väl hinna göra liiite viktiga saker också..

Igår på julafton gick jag och lade mig 23.00. Åt 1 köttbulle och 1 julgodis av allt gott som fanns. Aptiten är lika med noll just nu.

Vad fick jag då?

1 rostfärgad/orange kofta
1 lila t-shirt
1 lila bolero
Lila leggings
1 vit sjal
1 beige sjal
Svarta skinnvantar
Strumpor
8 martiniglas
4 stycken kaffemuggar - Filippa K
1 halsband - Faith, Hope, Love
Dr. House säsong 1 & 2
Presentkort på massage - På Hälsa&Helhet
1 SPA-set
1 magnettavla - IKEA
Grytvantar - Marimekko
Kökshanddukar - Marimekko
1 kuvertväska - Fiorelli
3 st bodybutter  - Bodyshop
1 par svarta byxor (ska bytas, för stora) - H&M
1 svart BH (ska bytas, för liten) - Lindex
2 st skålar, 1 svart och 1 vit - Orrefors
Gratängformar 3 st vita
2 st champagneglas till min samling - Orrefors
1 Svart armband med blomma på
8 olika ögonskuggor - H&M
1 turban i mikrofiber (torkar håret fortare)
4 st dricksglas - Marimekko


Jag har mest fått grejer till hemmet : ) Men det gör inte mig något att jag kommer ha världens finaste hem! Man köper kanske inte marimekko grejer till sig själv direkt... sen har man ju så mycket annat att köpa när man väl flyttar så bra om man får så mycket som möjligt!

Nej nu ska jag ta tag i mitt tråkiga liv... för ja, just nu är jag väldigt väldigt trött på det.

Puss
//Ippa


God jul!

och snart.... gott nytt 2009 ; )

Lillejulafton

Godmorgon!
Haft en helvetes natt. Hostat blod och hostat så kraftigt att jag trott att jag ska hosta upp mina lungor. Har så jävla ont i både halsen, ryggen och tänderna. Ja jag får alltid superont i tänderna när det är virus på G. Ahja.... gnäll lite till tänker ni ; )

Idag ska jag träffa Carro : ) Äntligen : ) Sen ska det firas jul hos pappa ikväll och imorgonbitti. Och vet ni vad? Imorgon är det juloafton, tjoho.

Nej... nu ska jag sova en stund till.
Puss
//Ippa

Ahr. Jag hatar mig själv.

Måste allt vara så jävla fel?!

I'm not ready to die

Så... nu har man nyss suttit och lipat framför ett avsnitt av Dr.House. Min älskade pojkvän gav mig säsong 2 i julklapp. Haha... lite avslöjande... vem ska ge mig säsong 1? ; ) Av hans föräldrar fick jag ett presentkort på rygg och nackmassage. Det behöver jag verkligen! Har så jävla ont i ryggen nu så jag vet knappt var jag ska ta vägen.. usch, detr gör verkligen skitont. Säkert ännu värre nu bara för att jag är sjuk. Usch... mår asdåligt!!

En glädjande sak är att min pojkvän blev jätteglad för sina julklappar, särskilt fotoboken jag beställde till honom. La ihop en massa bilder och skrev massa grejer som rubriker och så och satte ihop det i en bok. Rekommenderas varmt! allt det gjorde jag på nätet!  : )

Nej... nu har jag så jävla ont så jag måste gå in och ta en varm dusch. Nu fattar jag varför alla gravida tycker det är så jävla skönt att gå in i duschen/badet. Lovely! Nackdelen är att det nästan gör ännu ondare när man går ut därifrån. Men va fan, det lindrar ju smärtan för en liten stund...

Imorgon är det lillejulafton. Då blir det att träffa Carro (yeah!) och sen hem till pappa och fira jul där : ) Ska sova hos min pappa tills på julaftonsmorgon!

Puss på er
//Ippa

God jul och gott nytt år

Önskar Ippa och vovvarna! : )




Sööööt

Inatt drömde jag en underbar dröm : ) Det var julafton och min kära pojkvän kom hem till mig och sen skulle vi dela ut julklappar. Han ger mig en korg och i där ligger en liten hundvalp. Åh, vilken dröm. Jag blev så glad och när jag vaknade var jag så ledsen för att det inte var sant :(

Vill ni få mitt hjärta att smälta? Ge mig en hundvalp i julklapp. Då blir säkert mina vovvsingar glada också ;D



En till liten kopovbebis i julklapp? Ahhw mammas hjääärtan

Sjuk...

Ja jag har knappt sovit någonting inatt. Min hals gör så ont så det känns som någon står och river med ett rivjärn där nere. Min näsa rinner så jag har snart snor över hela min dator (mys...). Usch... jag hatar att vara sjuk. Särskilt nu också vid jul....

Well ska väl berätta lite om igår. Igår satt jag nämligen och pluggade hur länge som helst... hann  med att sammanfatta ett helt kapitel. Duktigt Ippa! Sen var jag och handlade de sista julklapparna : ) Äntligen färdig!! Sen stack jag till D och kollade på någon tråkig fotbollsmatch. Sen kollade vi dock på "Heartbreak hotel" haha... den är så rolig ;D

Idag ska jag få min första julklapp. Det är D som ska komma och lämna och han ska få sin också såklart : ) Spännande! Fast jag vet redan vad jag ska få typ.... han är inte så bra på att gömma sina presenter direkt. Haha, jaja ; ) Vi får väl se vad han säger om sina då ;)

Idag stå plugg på "att-göra-listan". Så tråkigt, men nödvändigt. Ikväll kommer Carro hem : ) Så kul! ;D Har saknat henne massor!!!

Död...

Nu sitter jag hos D.

Är helt slut.... både fysiskt och psykiskt.

Jag har hittat ett nytt fredagsnöje

Så om ni undrar vem som slänger ut alla minderåriga fjortisar från nattklubbarna här i Kristianstad så är det jag.

Ensam kväll...

Jag + fysiologiboken + tvn + kyckling + nyponsoppa + godis.

Lite ensamt... men va fan... vem bryr sig förutom jag?

Love

Är du kär just nu? Ja
Har du kysst någon idag? Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja, och jag älskar det!
Har du ett förhållande? AA
Om nej, varför inte?
Hur många har du varit tillsammans med? Några stycken?
Har du varit otrogen och om ja, varför? Ja, jag var för ung för att fatta
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Ja
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Paul och det tog slut för att han var elak mot mig helt enkelt.
Är du romantisk? Nej haha
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej
Är du svårflörtad? Ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Många gånger
Vad hette din första riktiga flickvän/pojkvän? Haha asså jag vet inte vilket som är det första riktiga...
Hur länge höll det? Typ 6 månader
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Ja
Har du lekt med någons känslor? Nej
Har du haft sex med över 20 personer? Pass
Hur länge höll ditt längsta förhållande? Är inne på 3 år och 2 månader
... och ditt kortaste? 2-3 månader kanske
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Ja
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Dagge
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Dagge
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Jodå
När fick du din första kyss? Det var i 6an med en som hette Michael
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 27 typ
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? HAHA NEJ!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej

Biggest test ever

Den/det senaste:
Du åt? Julskinka!
Du drack? Apelsinjuice
Du kramade? Dagge
Du tittade på? Pappa
Du satt vid datorn med? Dagge
Du sov med? Dagge
Du skrattade med? Micca & Selda igår ;P
Du brottades med? Dagge
Vad ska du göra imorgon? Plugga och träna och kanske handla julklappar
Vad har du gjort idag? Sovit
Var det kul? Nja... men skönt!
Vad vill du ha? Min lön!
Vad har du för mycket av? Smink
Är du singel? Nej
Är du kär? Ja
Vad vill du göra nu? Sova mer... och äta något onyttigt
Planer till helgen? Plugga, sova, handla
Har du mer en 5 tröjor? Haha, ja?
Har du mer en 2 byxor? hehe jaa!
Vill du sova nu? JAAAAAAA


Kryssa i för det som stämmer in på dig:

Ensamvarg:
[ ] Du hatar att skratta.
[ ] Du gillar inga djur.
[ ] Du är oftast själv.
[ ] Du umgås hellre med en bok än dina vänner, om du har några.
[ ] Du har inte smsat på mer än 2 år.
[ ] Du är osocial.

Antal: 0

Anorexiabarn:
[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du.
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat.
[x] Du tycker du är tjock.
[x] Du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det.
[ ] Du börja tappa hår.
[x] Du fryser ofta.
[ ] Du äter knappt något.

Antal: 3

Självförtroendes översvämmning:
[ ] Du älskar dig själv.
[ ] Du är mycket snyggare än alla andra.
[ ] Du älskar ditt utseende.
[ ] Om någon säger att du är ful blir du jävligt arg.
[ ] Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa.
[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för du tycker att du vinner överlägset i snygghet.

Antal: 0

Emo-typ:
[ ] Du skär dig .
[ ] Du har svart hår.
[x] Du bär ofta svarta kläder.
[ ] Du målar dig mkt svart runt ögonen.
[x] Du har dåligt självförtroende.
[  ] Du vill dö.

Antal: 2

Fjortis:
[ ] Du säger ofta "da".
[ ] Du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder.
[ ] Du har mycket smink.
[ ] Du säger ofta fjortispower.
[ ] Du bär ofta korta KJOLAR!!!/linnen.
[ ] Du är 14.

Antal: 0

Nörd:
[ ] Du älskar att läsa.
[ ] Du kan allting om datorer och sånt.
[ ] Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris.
[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet.
[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker.

Antal: 0

Ensamvarg: 0
Anorexiabarn: 3
Självförtroendets översvämmning: 0
Emo-typ: 2
Fjortis: 0
Nörd: 0

Kärlek, vänner, familj & liv:
Är du kär? JA
Skulle du kunna pussa någon du inte var ihop med? Ja, men kanske inte just nu
Gillar du henne/han? Absolut
Har du fått nya vänner den här månaden? Nej
Vill du ha fler vänner? Nej
Har du för många vänner? Nej
Är du ovänn med någon? Nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? Haha nej och har aldrig varit heller
Är dina föräldrar skilda? Är ej tillsammans nej
Har du riktiga syskon? Inga biologiska men styvsyskon
Trivs du i din familj? Både ja och nej
Hur många bor du med? 2 på båda ställena
Vill du leva? För det mesta, men finns stunder då man inte vill
Är du lycklig?  Över lag: Ja
Hatar du ditt liv? Det händer


Det vaaa cp

Godmorgon! Gick nyss upp ;P
Igår var det fest som gällde. Började med en förfest hos Micca : ) Sen stack vi till stan och gick in på Class. Det var skoj ;) Vi ägde ;) Haha. Sen stack tjejerna hem helt tidigt så jag var kvar själv. Så ringde jag D och han sa att han skulle komma då. Men jag väntade och ingen kom. Så jag gick till grand och väntade där men där var han inte. Jag träffade en tjejkompis och käkade på Kebabmaster. Sen kom D och hans vänner och vi skulle gå hem. När vi kommer förbi banken så går vi där brevid varandra helt lugnt. Då går det förbi en kille och slänger upp sin armbåge i ansiktet på D. Vi fattade ingenting :S Helt oprovocerat. Det blödde som fan, min stackars älsk :( Killen påstod att D hade gått in i honom hela kvällen. Öh, jaha? Är du själv på dansgolvet eller? Men kille muckade roligt nog med helt fel person. Han och hans kompisar var 3 stycken och D och hans vänner näralla fått höra vad som hänt var typ 15 stycken, minst. Haha, det var som på film. Alla hans vänner kom springande. Så jävla kul haha. Men ja, hoppas D och killen aldrig träffas mer för det kan sluta illa. Polisen var där denna gången så det gick ju bra.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske plugga lite senare. Egentligen skulle jag tränat men har så ont i halsen (och huvudet, haha). Så palla.... men men... njuta av god mat och tv ikväll är ju inte fel.

Puss
//Ippa

Utgång baby!






Dock så blev jag nyss glad för en sak...

Jag klarade en annan tenta fick jag reda på nyss. Tjoho!


AHR JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!!

Snacka om att snubbla på mållinjen denna veckan. I måndags kuggade jag på 1 av 4 delar så det är jag tvungen att göra om. Anledning till detta: Jag höll ett finger fel.

Idag kuggade jag på att jag läste fel på en bokstav. Jag läste det som ett g istället för ett l. Åter igen blev det en liten kollaps på mållinjen.

Det som är störigast av allt är att jag verkligen KAN detta. Jag vet exakt hur man gör både på det praktiska och med läkemedelsberäkning. Jag vet EXAKT! Jag hade ju förstått om jag hade räknat fel på flera uppgifter. MEN FAN! Tur man inte är ensam om detta missöde...

Ledsen

Fan... jag orkar inte. Just nu funderar jag på om det kanske inte är meningen att jag ska bli sjuksköterska. Säkerligen finns det bättre än jag. Och om man inte kan lyckas med något i utbildningen så är det dessutom ganska svårt att bli det.
Jag känner fan inte för någonting. Jag känner inte för att gå ut ikväll längre. Jag förtjänar inte att ha roligt.

Egentligen borde jag lägga mig i min säng och ligga där hela dagen och gråta.
Och det ska jag göra nu.

I'm so screwed

Fitta! Helvetes jävla skiiiit! I didn't make it. Kul va? Nu har jag tenta den 2 Januari + 8 Januari. Trevligt jullov annars va?
En jävla uppgift hade jag fel på. En jävla uppgift. Fattar ni vad surt det känns? Varför ska just jag råka ut för ett prov där man måste ha 100 % rätt? Varför?!

Wish me luck

Nu ska jag dra till skolan och skriva tenta :S Usch!!!

Sådär ja...

Hemkommen nu! Har precis gjort lite mackor och ska snart börja plugga igen... örk. Blir knäpp på den här jävla matten! Är ganska uppgiven just nu....

Längtar till imorgon, för då är det fest som gäller!

//Ippa

Tentaplugg

Godeftermiddag.

Egentligen skulle jag gått upp tidigt idag men D har snarkat hela natten så jag var tvungen att sova lite på morgonen istället för att orka med dagen idag. Imorgon är det tentadags. Därför pluggar jag som en tok idag. Ska snart hem till Sandra och se ifall hon kan hjälpa mig med några grejer som jag inte fattar. Usch... asså jag är usel på matte.

Men men.... går det inte imorgon så går det kanske nästa gång. I hope.

Så... ni får inte höra sådär jättemycket av mig idag.
Hoppas ni får en trevlig dag.
Puss
//Ippa

Alltid kul med komplimanger

Gud vad kul det är när man får komplimanger. En kille på gymet är fullständigt såld på mina axlar. Konstigt... jag har aldrig sett mina axlar som något extra snyggt på min kropp. Men han nämner det varje gång. "Dina axlar är såååå snygga!" säger han. Men det är ju kul att han tycker det.

Egentligen vet jag inte vad jag tycker är snyggt på min kropp. Ingenting just nu, I guess. Men jag har alltid gillat min mage. Den vägrar liksom bli fläskig fast allt annat blir det. Röven och låren kan vara hur stora som helst. Men min mage, den är något att stirra sig blind på ; )

Nej, bort från ytligheten och tillbaka till m a t t e n. Tjoho!
//Ippa


Denna dagen...

Idag har jag gjort en massa "måste"-saker. Har pluggat en massa inför tentan på fredag. Jag säger bara... det är tur att jag har vänner som är grymma på matte : ) För jag suger, verkligen. Känns nästan ännu mer deprimerade när de säger "aa men det är bara att göra så och så..". Haha, jag känner mig så jävla kass : )

Sen var jag och tränade med mamsen och nu sitter jag och äter kassler : )
Väntar på att Bonde söker fru ska börja och sen blir det duschen efter det. Efter mitt tvtittande och dusch blir det mer plugg fram tills D kommer och myser med mig vid 22 : )

En sak har jag btw funderat mycket på. Det här med julen alltså... det är så himla mysigt. Men det är så jäkla svårt. Mina föräldrar är ju som ni säkert förstått skilda. Jag har 2 systrar på varje sida som man brukar vilja träffa på julen. Sen är det släkten... jag älskar de flesta i min släkt och klart man vill hinna träffa alla då också. Sen har vi det där med pojkvännen. Han och jag "firar" vår 4:e jul tillsammans. Vartannat år firar han dock i Göteborg. Jag ser honom som en familjemedlem så det känns dumt att vi inte firar tillsammans. Men samtidigt vill man ju fira med sin familj. Kanske man får börja kompensera nästa år? Att man firar med sin familj vartannat år och vartannat med honom? Usch så svårt. Hur gör ni andra? Det ska tilläggas att han inte verkar sådär jättepositiv till mitt förslag... och det blev inte direkt en positiv överaskning för mig.... Han anser att man kan börja fira tillsammans när man bor tillsammans... Var ligger logiken i det? Är vi inte en familj förrän vi bor tillsammans?

Jaja, det finns värra saker att oroa sig för...
typ tentan eller så...

Uppe...

Ställde klockan på 9 men somnade om igen. Helvetes. Jaja.... idag blir det tentaplugg, stan och träning.

Hemma igen

Så... nu var man hemma igen efter att ha varit på kalas hos Micca. Det var trevligt och gott : ) Vad vi gjorde efter att alla gästerna gått tänker ja inte berätta haha. It's our secret. Eller hur Mikan? ; )

Så nu när jag kom hem så provade jag att göra en gammal tenta från 2005 i samma ämne som vi ska ha tenta i på fredag. Det gick skitbra med vissa uppgifter. Men vissa gick riktigt dåliga. Jag fick kolla på svaret för att kunna räkna mig till det över huvud taget. Skit också. Hur ska detta gå? En sak är säker... om jag klarar det så blir jag riktigt förvånad.

Nej... morgondagens planer då... plugga som en gris, träna, gå i stan och köpa en julklapp + strumpbyxor. Sen träffa D lite senare på kvällen. Torsdagen blir råplugg.... fuck vad jobbigt detta är =/

Puss och godnatt
//Ippa

Seeeegat

Idag har varit en no-lifedag. Gick upp vid 10 och då kokade ägg som vi åt till frukost : ) Sen duschade jag och lite så sen somnade vi igen haha. Nu är det bara 2 timmar kvar tills jag ska vara hos Micca på födelsedagskalas. Och jag har tenta på fredag.... shit. Jaja, får kanske bli när jag kommer hem sen om jag kommer hem i tid : )

Neeeh... sminkdags!

Jordbävning

Vaknade 06.30 imorse av att det dönade runt omkring mig och att hela huset skakade. Fy fan vad obehagligt. Hundarna blev helt galna och ljudet som hördes var helt läskigt också. Usch. Jag gick ner till mamma efter att det hade slutat och hon hade också vaknat av det.

Det hade tydligen uppstått 6 mil från Malmö. Stackars malmöbor haha, de var nog ännu räddare än oss!

Här kan ni läsa om jordbävningen.

Jag säger grattis till Micca som fyller 23 år idag! Du fyller år med buller och bong!

Pusspuss
//Ippa

Höhö

Ippa har nyss pluggat i hela 60 minuter. Helt otroligt. Haha... längesen man gjorde det känns det som. Fast nej, det var det nog inte...

Jag kom på att jag är ganska grym på vissa saker när det gäller matten. Det är uppiggande.

Sen har jag kollat på Blondinbellas Tv-dagbok. Haha, säger jag bara. Man måste bara älska henne.

Morgondagens planer;'
1. Sova till MINST 10
2. Plugga
3. Kalas hos Micca

Puss
//Ippa

Kurr kurr*

Tjo : )

Var nyss och tränade mitt nya älsklingspass Indoor walking. Jag stod mest och skrattade i slutet åt min mage som kurrade SKITHÖGT. Hon brevid mig hörde det så hon skrattade också och tittade på min mage haha. Och då snackar vi att det är hög musik i rummet ;P

Nu har jag nyss ätit köttbullar, potatismos, lingonsylt och tomater. Väntar på att mamma ska bli klar så jag får komma in i duschen. Sen blir det plugg fram tills D kommer klockan 22.

Puss
//Ippa


Praktiska tentan

Jaha, då var den praktiskt tentan avklarad (nästan...). Gjorde 4 moment - injektion, pvk, venprov och blodtrycks/puls-mätning. Jag klarade alla förutom PVK, alltså 3 av 4 moment. Det var tydligen fler som kuggade på den. Men jaja, så är det... behöver i alla fall bara göra om det momenten så jag slipper göra om de andra för de är jag trots allt godkänd på. Anledningen att jag kuggade var att jag höll ett av mina fingrar fel. Hur störigt är inte det?

Haha, finns kanske värre saker att oroa sig för. Jag kommer ju säkert klara det nästa gång...

Idag är det träning och tentaplugg som gäller. Har som sagt läkemedelstenta på fredag. It sucks. För ni som känner mig kanske vet att matte inte är min starkaste sida direkt.... blä =/

Pusspuss
//Ippa

I'm so fucked

Shit.... tentan imorgon.... F U C K vad dåligt det kommer gå. Jag menar... jag sitter och repeterar allting för mig själv med varenda jävla gång är det något jag glömmer. Nyss glömde jag sätta på mig handskarna innan jag tog ett venprov. Herregud. Kan man inte det så är man KÖRD, haha.

Jaja, vi håller tummarna för omtentan istället ;)

Wish me luck ändå är ni snälla.
//Ippa

stress

Idag är jag stressad. Jobbade 10-17 och har tenta imorgon (praktisk)... nervöst som fasiken...
Men jaja... får väl göra mitt bästa. Mer kan man inte göra

Så nu blir det käk, dusch och sen en massa plugg fram till 10 för då kommer D och hämtar mig :)

Puss
//Ippa

Trött...

Klockan är nu 01.16 och jag är trött. Har spelat spel hela kvällen och käkat en massa.

Dags för sängen
Lovely

//Ippa

Ippa's face

Vad ligger bakom min perfekt hy i ansiktet? Först och främst... genetiken. Jag har ärvt en bra hy. Sen är jag ganska noga med hur jag behandlar den också.

1. Jag rengör min hy varje dag före sminkning och efter sminkborttagning med en rengöring från Lóreal. Serien heter Hydrafresh. Den är tvålfri och enligt mig väldigt prisvärd och bra!




2. Jag smörjer in huden med en dagkräm från Bodyshop. Aloe heter serien. Den serien är till för extra känslig hy, vilket min är då den kan bli väldigt torr. Dessutom är jag allergisk mot typ allt... Jag använder by the way nattkrämen i samma serie också. Bra produkter med inte överväldigande. Ska nog testa något annat så småningom.



3. En gång i veckan peelar jag ansiktet med en peeling från Clinique. Den är verkligen skitbra! Dock är den ganska dyr =( Men jaja, man kan säkert hitta en bra budgetvariant.






Allt detta använder jag. Sen har jag väldigt bra smink också. Vad gäller smink är det faktiskt så att man får vad man betalar för. Grovt sett skulle jag vilja säga att ju dyrare, desto bättre.

Kärlek

Ibland skäms jag över mig själv. Jag gnäller och tycker ibland livet är allmänt piss. Sen tänker man på så många andra... som inte har någon vid sin sida... ingen att mysa med, ingen att dela sin glädje med, ingen som älskar en på det sätt som bara en pojkvän/flickvän kan göra. Jag tänker på dem som är helt själva. Sen tänker jag på dem som inte har någon familj... varken mamma, pappa, syskon eller någonting. Det måste vara fruktansvärt. Jag tänker på dem som aldrig fått chansen att skaffa barn, de som inte kan eller träffat någon lämplig att skaffa barn tillsammans med. Jag tänker också på dem som fått sota för sin tonårstid då de inte orkade med skolan. Jag tänker på dem som inte kan utbilda sig p.g.a att de inte får den chansen helt enkelt.

Jag har en underbar pojkvän, underbara vänner och en underbar familj. Jag har någon att prata ut med när det är jobbigt och jag har någon att komma hem till. Jag har någon som stöttar mig under resans gång. Jag har en plats på en utbildning där jag trivs som fisken i vattnet (ehm, oftast i alla fall... mest jobbigt nu).

Jag är så otroligt glad för allting som berikar mitt liv.
Det går inte att beskriva, men det är underbart.


Hemma från Båstad!

Hej kära läsare!

Nu är jag hemma från Båstad. Det var hur skönt som helst. Jättegod middag på kvällen och en massa umgänge. Sen blev det att sova i en underbar säng och efter det en god frukost. Sen blev det rygg och nack-massage för min och Dagges del. Så skönt. Alla borde unna sig det ibland. På mig gjorde det mest ont faktiskt... hade muskelknutor ända från ländryggen och upp i nacken så om jag hade ont i ryggen var inte så konstigt enligt henne. Ohhfan... blir nog massage oftare för min del.

Ikväll ska jag ta det lugnt och möjligtvis räkna lite läkemedelsberäkning.
Imorgon blir det jobb 10-17 :S Vill inte.... har varken tid eller ork. Verkligen inte tid... två tentor nästa vecka.. :S:S

Ahja, det ska väl gå det med.
Som sagt... det finns omtentor ;P

Puss
//Ippa

Skööööönt!

Hej!

Ä hemma hos D och har nyss vaknat. Somnade tidigt igår, så skönt : ) Idag har vi en del att fixa med... sen ska vi äntligen åka till Båstad och bara ha det lyxigt! 

Och jag har hittat min kameraladdare så nu blir det fler pics, finally!

Puss
//Ippa 

Om gårdagen och idag : )

Så... nu är jag tillbaka. Har varit hos pappa och har därmed varit ifrån min dator som jag aldrig orkar släpa med mig. Och hans orkar jag inte gå in på för den är så seg.

Igår var jag i skolan från 9-12 och sen stack jag och D till stan och käkade och så : ) Kollade på lite grejer. Sen på kvällen blev det utgång på banken. Det var sjukt må jag säga. Tack vare att jag gick ut har jag en blå kind. Haha, jaja. Många sjuka idioter finns det. Men det var svinmycket folk faktiskt... packat.

Idag har jag varit ledig så jag sov länge och sen var jag och Micca i stan. Sen tränade jag efter det på gymet. Nu har jag dåligt samvete och är sjukt stressad över plugget... 3 tentor... har knappt börjat plugga. Ahja... jag är helt slut i huvudet helt enkelt =/

Ikväll ska jag P L U G G A och packa och så... Imorgon åker jag och D till Båstad och bor på SPA : ) Ska bli så jävla gött! : )
Nej... nu väntar duschen!
//Ippa

Önskelista...

Jag har upptäckt att jag börjar bli ... något äldre med tanke på min nya önskelista.
Jag önskar mig inte längre byxor, tröja, underkläder eller smink.

Jag önskar mig glas, bestick och tallrikar.

Och Dr. House DVD...


Tiiiiired =/

Så jäkla trött... sov ändå 9 timmar inatt men hjälpte nog inte så mycket. Jag har nog drabbats av den kända tvärt-omeffekten. Ahja. Var i skolan idag från 9-12 och sen har jag börjat baka lussekatter. De står och jäser nu, hoppas de blir bra! Jag och D åt ju upp alla de förra så nu fick jag baka nya till mamsen ;P

Efter att jag har bakat blir det plugg och sen blir det gymet med pappa! Sen mys med D, förhoppningsvis!

Puss
//Ippa

I love it, I love it, I LOVE IT!

Har äntligen hittat en perfekt träningsform, så skönt!!!
Men nu är jag trött och känner inte alls för att plugga... bluöh. Men efter dusch... och sen i sängen med mackor och te kanske det inte är så jobbigt ändå... fast jo... det är jobbigt.. öh.

Fattar inte hur ja ska hinna... jisses.

Måndag 15/12 - Praktiskt tenta
Fredag 19/12 - Tenta läkemedelsräkning
8/1 - Tenta Anatomi & Fysiologi (en bok på ca 300 sidor, wish me luck...)

Så denna veckan blir det att titta över nästa veckas tentor... och sen blir det anatomi och fysiologiplugg resten.

V I L L  D Ö
men efter regn kommer solsken... sägs det.

Ny vecka

Ja, nu var det måndag igen. Har varit i skolan från 9-16 idag. Lääänge... Fast det var intressant med obduktionen : ) Mycket intressant, faktiskt. "Är det sååååå vi ser ut?" var min reaktion.

Dagens planer är träning klockan 18.30, Indoor walking. Sen ska jag plugga inför de två tentor som vi har nästa vecka. Crap =/ V I L L  I N T E !

så... jag har fullt upp.

hörs
//Ippa


Veckoplanering

Måndag; Skola 9-15.30, träna (Indoor walking)
Tisdag; Skola 9-11.50, träna styrketräning
Onsdag; Skola 9-12, träna (vet ej vad...)
Torsdag; Skola 9-16, träna (vet ej vad...)
Fredag; LEDIG, åka till Båstad (SPA på hotell skansen)
Lördag; Få massage klockan 11.00 ; ) SKÖÖÖNT!
Söndag; Jobba 10-17


Julklappsshopping i Malmö

Ja, idag blev det en massa julklappar inhandlade i Malmö tillsammans med mamma. Handlade julklappar till 3 stycken personer : ) Hoppas de blir glada ; )

Annars ska jag bara ta det lugnt idag.... är skittrött.. sov bara 3 timmar inatt. Så jag ska in i duschen och göra hårinpackning och peeling. Åh, så skönt : ) Sen ska jag försöka strukturera upp mina anteckningar. de finns i ungefär 5 stycken block så jag har köpt flikar för att hålla mer ordning på de när jag ska plugga sen : )

Puss
//Ippa

Fruktansvärt

Just nu känner jag ingen kärlek.... jag känner bara hat.


Hemma igen

Nu är man hemma från Middag och Bowling med arbetskamraterna. Det var trevligt, men kanske inte riktigt som jag tänkt mig.

Skulle behöva plugga men istället har jag myst med mina hundar och spelat tråkiga onlinespel. Sån är jag, gör massa onödiga saker istället för att göra det jag behöver.

Nå ja, omtentor finns.

Imorgon blir det Malmö med familjen.

//Ippa

Noll motivation

Jag har ingen motivation kvar alls. Jag orkar inte plugga och jag tar inte tag i det trots att jag har 5011 tentor att plugga till. Jag orkar inte helt enkelt.

Jag vill bara vara ledig...

Undrar hur det här kommer sluta.... jag kommer hata mig själv den dagen jag ser U på mina tentor.

Fitta.

Är allmänt trött på livet

Dagar som denna vill man inte ens leva.

Märkligt...

Igår snackade jag och Micca om folk som slutar höra av sig bara för att de fått barn. Givetvis förstår jag att de tar upp mycket av tiden... men som vi också konstaterade: spädbarn sover mycket.. att slå en pling när de sover är väl inte för mycket begärt?

You know who you are...

En liten tankeställare till er

Till er som läste mitt inlägg som handlade om att flytta utomlands vs. stanna kvar hemma. Någon ansåg att jag inte vågade och att det var därför jag inte gjorde det. Någon annan ansåg att det inte alls var särskilt moget att välja trygghet framför otrygghet. Det kanske låter fegt att jag faktiskt väljer tryggheten som jag har här hemma. Men varför i hela friden skulle jag flytta till ett annat land när jag kan bo kvar hemma och slippa studielån?! Varför skulle jag dra till Spanien, USA, Brasilien, Polen, Danmark, whatever när jag kan få min utbildning här hos mina vänner, min familj och min pojkvän. Varför?

Sen anser inte jag att det är omoget att välja trygghet framför otrygghet heller. Det hör till mognaden att faktiskt kunna sätta sig ner och vara nöjd med det man har, att kunna säga; här finns jag, och här stannar jag. Det är moget att kunna avstå från dessa "äventyr" som många i min ålder söker. Om jag säger såhär då; Vilken vuxen människa hade bestämt sig för att resa iväg, flytta till ett annat land hipp som happ? INGEN, kanske möjligtvis en obotlig ungkarl.

Och jag klarar mig själv, det gör jag. Det finns ingen här som tar hand om mig. Jag hade kunnat flytta hemifrån imorgon om jag hade velat det. Men vill jag det? Till viss del. Kanske för att visa alla idioter som ser ner på en för att man "bor kvar hos mamma". Konstigt att vissa tänker så, jag menar det är ju rätt korkat  e g e n t l i g e n  att flytta hemifrån och bli fattigare än någonsin, när man kan bo gratis och få gratis mat.
Jag lever inte någon jävla lyx bara för att jag bor hemma om ni tror det, jag jobbar och tjänar mina egna pengar SAMTIDIGT som jag har 30.000 saker att plugga på. Jag kanske får mat serverad varje dag men det är sjukt krävande att faktiskt vara vuxen och inte ha något eget. Jag har inget eget att komma hem till, inget som jag själv har skapat. Jag får hela tiden rätta mig efter andra personer. Det är okej när man är yngre, men när man själv är vuxen är det betydligt svårare. Jag klarar inte detta i 2,5 år till, men ett tag till ska jag nog göra det... för min egen skull, för min ekonomis skull.

Det händer så otroligt mycket i mitt liv, det behöver knappast hända mer.
Jag tror jag hade avlidit inom 5 sekunder.


Godmorgon!!

Tjo : )
Har sovit jättegott inatt, somnade igår vid halv tolv och vaknade 10 idag : ) Nice!
Idag är det plugg som gäller (eller kanske inte, jag är ju inte särskilt mogen, haha). Sen ska jag träna med pappa vid 17, och sen käka middag dääär! D kommer också så det blir nog trevligt!

Puss
//Ippa


Hemma från sminkparty : )

Hej, nu är jag hemma igen : )
Och jag vill bara säga... ibland är det underbart att vara tjej. Ofta inte, men idag är det så.

Var hemma hos en bekant som hade ett s.k. sminkparty där en tjej som är säljare för märket Cosmopharma. Vi fick vars en spegel och sen fick vi testa att ta bort det gamla sminket med deras egna produkter och sen fick vi lägga makeup med foundation, puder, rouge, ögonskugga, ögonbrynspenna, läppstift och allt möjligt. Det var verkligen kul och intressant. Och jag, som är ett freak vad gäller smink och skönhetsprodukter över huvud taget lärde mig faktiskt en hel del nytt. Kul! Man kan aldrig lära sig för mycket.

Jag trivdes bra med produkterna jag fick testa så givetvis beställde jag lite också... eller inte så lite ;P Jag beställde bland annat foundation, puder och rouge. Sen kanske det blir mer sen, vem vet.

Här kan du läsa om Cosmopharma!

Jag funderar på att ha ett eget sminkparty sen hemma hos mig. Ska höra mig för och se vilka som är intresserade : )

Pusspuss
//Ippa


Torsdag

Goddag!

Vaknade inte förrän 10 idag. Skönt! Behövde verkligen sova. Nu är jag hos D och väntar på att han ska bli klar i duschen. Vi ska snart in till stan och käka : ) Gott. Han ska söka lite jobb och så, så under tiden blir det väl julklappsletande för min del. Hoppas på att hinna träffa Micca också! 

Ikväll är det sminkparty som gäller : ) Skoj skoj.

//Ippa

Ippa = tråkig, eller bara vuxen i förtid?

Nu efter gymnasiet sticker alla iväg och det är inte många som är kvar här i vårt avlånga land. Kompisar, bekanta, f.d. classmates, kompisars kompisar... ja många helt enkelt, flyttar härifrån. Vissa för gott, vissa för bara några månader.

Jag fattar liksom inte grejen.

Jag förstår ju det roliga i att se sig omkring, se något nytt och bara komma ifrån ett litet tag. Men jag skulle aldrig i livet utsätta mig för otrygghet framför trygghet. Aldrig. Detta handlar inte om feghet utan bara om att jag har min lycka här. Tro det eller ej, men den finns här i Sverige, här i Skåne, här i denna lilla skitstad. Jag har allt jag behöver här. Om jag får för mig att jag vill se mig omkring så åker jag iväg en vecka eller två. Som när jag var i Cypern... en vecka räckte.

Jag fattar helt enkelt inte hur man klarar sig utan sin familj, sina vänner och sin pojkvän.
Det är helt ofattbart för mig.

Den som sa att ensam är stark var utan tvekan psykopat.

Jag undrar vad detta beror på... att folk måste dra härifrån för att hitta lugnet, hitta lyckan. Jag undrar även varför jag nöjer mig med att vara där jag alltid har varit. Jag tror det handlar om att jag har hittat mitt, att jag äntligen hittat mig själv och är nöjd med det. Jag tror att jag på något sätt blivit vuxen i förtid.

@ Home

Nu är jag hemma igen efter träningen : ) Blev Indoor walking idag precis som i måndags. Riktigt roligt! Min grej faktiskt, hehe. Nu är det snart Bonde söker fru sen blir det liiiiiite plugg innan D kommer... när han nu kommer ;P

Pusspuss
//Ippa

Ledig nu i 4 dagar : )

Tjoho vad skönt!

Planer;
Torsdag; Plugga, träna, Sminkparty 18.30
Fredag; Plugga, träna med pappa, äta middag med älsklingen och papsen
Lördag; Shoppa med pappa, Bowling med arbetskamrater 18.30
Söndag; Malmö med familjen - shoppa!

Så... jag har fullt upp... ;P



Bjuder på en gammal, halvsleten bild haha. År 2006 var detta och Ippa var 17 år : )

Glädjande E-post på Djportal

Ahmina wrote 09:26 AM:
Är det du som är Aylar Lie?

Antingen är det ett skämt, eller så är jag bara jävligt snygg.

Jag antar att alla vet vem Aylar Lie är, annars har ni jäklar i missat något.



Hon är även med i Basshunters musikvideos till "Now you're gone" och "All I ever wanted"



Brunetten som ni säkert förstår. Att jag skulle vara lik henne förnekar jag starkt. Men om "Ahmina" tycker det så är det bara att tacka och ta emot, HAHA.

Kemisk peeling

Jag ska göra en sådan.
Hoppas det blir bra.

Hoppas det inte blir som för Samantha i SATC...

Innan året är slut...

Detta ska jag göra innan året är slut;

1. Sminkparty imorgon 18.30
2. Fest med jobbet, Lördag 6/12
3. Malmö med familjen, Söndag 7/12
4. Bio med friends, antingen 9 eller 10/12
5. SPA med D's familj från fredag 12/12 - lördag 13/12
6. Utsällning "Bodies" i Köpenhamn
7. Födelsedagsfest @ Micca's 19/12
8. Åka till Köpenhamn med D 20/12
9. Ut och festa 25/12
10. Ha öppethus för pappa 27/12
11. Fira nyår, såklart 31/12

Inte nog med detta så har jag skitmycket att göra i skolan... tenta 15/12 + 19/12... och sen den 8/1 också.
Kill  me  slowly.

Märkligt som fasen...

En vanlig biverkning av Implanon (P-stav för er som inte vet...) är viktökning p.g.a att matlusten ökar helt enkelt. Jag upplever tvärt om! Sjukt konstigt... sen jag satte in den har jag inte haft alls lika mycket aptit.
Fast jag vet ju iofs inte om det beror på den... men det började i samband med insättningen.

Någon som varit med om samma?


Tisdag

Hej!

Idag blev det skola till klockan 12 och sen blev det stan : ) Försöker hitta julklappar men går inget vidare för mig =/ Skitsvårt ju! Jag har många idéer men vet inte vad som blir bäst.

Nu ska jag snart åka till Micca : )
Puss på er!

//Ippa

Hemma från ett splitternytt pass!

Nämligen... Indoor walking!
Var har det varit hela mitt liv?!

Skitkul och otroligt tufft!

Här kan du läsa om det!

En dag på stan

Med Micca & Selda : ) Var treevligt! Jag köpte en fin herrskjorta till mig själv, ni får se senare!
Nu väntar träning med mamsen!

Trevlig kväll!
//Ippa


Älska henne, älska låten


I'm back

Sorry att jag inte har skrivit. Men jag har jobbat hela helgen och har varit såååå trött! Usch ja... inventering igår till sena timmen. Ahja... idag är en ny dag : )

Sandra och Sabina var nyss här så vi gjorde klart vårt arbete! Äntligen!
Hoppas vi får godkänt nu : )

Idag är planerna; STAN! Sen blir det träning klockan 18.30 : )

Skriver senare,
//Ippa

RSS 2.0