AYIA NAPA the time of my life :)

Ja fyy vad nice det var. Dock sitter jag här med svininfluensa nu... eller ja jag vet ju inte om det är det men troligt :) Jag orkar inte berätta så mycket nu eftersom jag håller på att svimma när jag sitter, står eller går. Men en kort summering;

Sola Festa Bada Dansa :) och så mycket mer...

som sagt... jag återkommer med bilder och en liten berättelse... soon. När jag blivit frisk dvs.

//Ippa

AYIA NAPA 21-28 AUGUSTI

BYE FUCKERS!!!!

Jävla skit allting är...

Vet ni vad? Jag får känslan av att typ... alla... bryr sig mindre och mindre efter varje år som går. För varenda år blir alla människor mer och mer egotrippade.

Som när man ber någon om en tjänst till exempel så är det alltid "SÅÅÅ jobbigt".
Dessutom vet jag knappt när någon hörde av sig till mig sist för det är fan 9 av 10 gånger JAG.

Efter Ayia Napa, som förmogligen kommer bli veckan i mitt liv, så blir det ändring på detta.

Ippa som alltid ställer upp, hon är död.
TAKE IT OR LEAVE IT!

Ja... till något helt annat... stressig dag idag... har bokat en massa tider till doktorer, sjuksköterskor, vaccinationer hit och dit. Sen ska jag till jobbet och fixa lite grejer... kvittot till min cykel som blivit stulen bland annat. Sen ska jag köpa de sista grejerna inför resan och packa allting... Posta brev... och andra nödvändiga saker...

Inatt ska jag hämta min älskling som äntligen kommer hem :) Har saknat dig! Haha och sen åker jag dagen efter. Bra timing! NOT! Men jaja, vi ska nog överleva eller vad säger du ;)

//IPPA

Egotrippat....

IDIOTS!

Bakisdag

Ja, vi hade kul igår :) Eller ja... det hade varit kul om alla hade varit på banan. Men idag mår jag däremot bajs. Har precis börjat gå över... Låg i sängen till 13 sen stack vi ner till haväng... fikade och badade med hundarna. Mysigt!

Nu blir det 5 vita dagar innan Aiya napa... för då lär det inte bli vitt!

HÖRS
//Ippa

Härligt med morgonträning :)

Ja nu har jag nyss varit på ett svettigt Indoor-pass. Hur gött som helst. Träning är verkligen den perfekta starten på dagen för mig. Det finns inget bättre. Även om det är skitjobbigt att gå upp så är det så värt det. Man känner sig nöjd med sig själv hela dagen och det känns skönt i kroppen :)

Händer idag då? Jo... lite äventyr i staden med Louise. Ska inhandla saker inför resan. Bland annat en adresslapp till resväskan eftersom jag inte har någon sån med mitt namn. Och nya "Ear-planes". Har ni testat det? Det är världens bästa uppfinning! Det är små gummiöronproppar som sätts in i öronen innan start och före landning... så slipper man trycket i öronen. Jag är väldigt känslig för sånt... jag får lock för öronen bara vi kör upp med bilen för Linderödsåsen haha ;P Innan när jag flygit utan så har jag haft ont i öronen flera dagar efteråt... ibland hela resan... vilkt förstör en del eftersom det gör SKITONT. Men nu slipper jag det :) Finns att köpa på apoteket!

Igår inhandlades det 2 stycken bikinis. Ja... mina bröst lever sitt eget liv... så bra sitter de ju inte... men det var de bästa hittills. En grön och en svart blev det :) Fina är de iaf... inte världens lättaste att hitta bikini vid denna tiden heller. 150 spänn betalade jag för båda... så jag kan överleva att de inte sitter perfekt.

Nej... duschen, frukost sen STAUN!
//Ippa

Något bortglömd...

Jag måste säga att jag känner mig väldigt bortglömd. Knappt någon som ringt mig alls på senaste tiden. Inget "ska vi träffas och hitta på något?" eller "Vill du komma över?" eller "Ringde bara för att se hur det är med dig...?"

Men ni vet väl att what goes around...

Om att älska och att hata...

Imorgon är det min sista dag på jobbet vilket kommer bli ett avsked med blandade känslor. Jag har jobbat där ett år nu. Ett år som har varit det bästa året i mitt liv. Mycket på grund av jobbet, mycket på grund av att jag känner mig tillfredsställd med att göra saker som jag faktist kan. Jag har lärt mig mycket. Jag har lärt mig vad hatkärlek är. För samtidigt som jag är skitförbannad, skitförbannad på skitsnack, konflikträdda människor och egoistister så älskar jag att vara bland människor som bryr sig. Människor som jag kommit väldigt nära, människor som jag inte längre vill leva utan. När jag får vara bland dessa så kan jag ta all skit i världen. Otrevliga kunder, tejprullar i huvudet... I just don't give a fuck.

Jag älskar inte jobbet i sig, men jag älskar omgivningen.

Och just nu hoppas jag att morgondagen aldrig ska ta slut...

Världens kortaste dag :)

Hej!

Idag har det varit en väldigt trevlig dag :) Först imorse hämtade jag Maria eftersom vi skulle till Resia och betala resan. Efter många irritationsmoment så kunde vi betala iaf :) Var väldigt förbannad och grinig där ett tag eftersom överföringarna inte ville funka... men när vi väl betalat var jag gladare än någonsin :) WIIIE SNART ÅKER VIII!!!! :)

Sen hann vi med en stanrunda också... köpte bomullshorts till stranden och ett långt svart linne... bra att ha liksom :)
Sen var det dags att jobba... från 12.30-19.10. Det gick väldigt fort och var till och med lite kul emellanåt :) Det ni... det händer inte ofta ;P

Ikväll... ska jag ta det lugnt. Ska sticka och sola också... får bli varannan dag nu innan resan... ser ut som ett LIK... och jag överdriver inte. Detta är nog den sommaren jag varit ute minst... jaja... vi ska ta igen det 7 dagar i 35-38 gradig värme :)

//Ippa

Ippa <3 resor

Ja, vem gör inte det egentligen? Dock känner jag mig lite stressad nu inför den kommande resan. Jag har nämligen bara jobbat denna sommaren... därför har jag inga sommarkläder. Och since Ayia napa means FEST så måste man ju ha något fint att ta på sig på kvällen också. Det är svårt detta... hmmm... jag ska ta rundor i stan nu i veckan och se om ja hittar lite shorts, linnen och klänningar. HOPPAS!

Va ju i Cypern för inte så längesen.... mellan den 3-10 Oktober. Nu blir det Cypern igen mellan den 21-28 Augusti. Sen Thailand 3-22 Mars :)

Kul.... man behöver något att se fram emot :)

//Ippa

Aiya Napa 21-28 Augusti :)

Fy fan vad kul vi ska ha det!!! Vet att ni sitter och är jätteavundsjuka just nu... och ni skulle bara veta att där har varit 35-38 grader senaste veckan! Sug på den ni! :)

Iallafall... nästa fredag åker vi... jag, Maria och Louise :)

FEST. BAD. SOL. LIVET.

Effektiv dag!

Jobbade 9-15. Jävla glassetid :) Hoho. Gick lätt och snabbt som tur var. Nu sitter jag här och väntar på att åka till träningen. Blir lite indoor walking. 3 veckor sen sist så det kommer väl kännas. Härliiigt ;P HAHA.

Är helt hemma själv ikväll och inatt... dött... fast lite mysigt ändå :)

//Ippa

Söndag

Ja, nu har helgen gått fort igen. Fasen också! ;P Jobbade idag 11-16. Gick bättre idag... fick ingen tejp i huvudet i alla fall :) Tiden gick fort idag och det gillar vi :) hihi.

Ikväll ska jag bara umgås med min älskade pojkvän eftersom han åker till Mallis imorgon och ska vara ifrån mig i hela 10 dagar. Buhu :( Haha... ska nog klara mig :)

Jobb måndag, onsdag, torsdag och fredag. Ska beställas resa på tisdag :) Tjejer here we go! :):):)

//Ippa

Kul nästan jämt

Idag har jag fått ett 10-pack tejp i huvudet av en kund. Kul nästan jämt att jobba. Flera hyllor ifrån stod jag där och kände bara en smäll i huvudet samtidigt som det svartnade framför ögonen. Hinner knappt reagera förrän jag håller tejp-paketet i handen och rusar bort till tejphyllan. Där står en hög idiot och ska börja krama mig och grejer. Sen kom väktare och sånt. Dock inga poliser... annars hade jag ju anmält. Det är alltid roligt att jobba på Biltema. Händer intressanta saker! :) Bulan är mindre kul....

Idag blir det filmkväll här hemma med vänner :) Ska bli mysigt och skoooj :)

//Ippa

- 9,7 kg : )

SNART är det tvåsiffrigt. Nu har jag gått ner MER än 10 % av mina urpsrungliga vikt. Jag är stolt :) Jag är bäst!

Ledig :)

Hej!
Mår sådär... men ändå bättre efter igår. Tur att jag har underbara vänner som alltid ställer upp :) LOVE YOU GUYS. Finns ingenting bättre än er! 

Dagens planer;
1. Vikväktarna 11.45
2. Sola någon timme
3. Göra vid mig
4. Kräftskiva

Imorgon är det jobb... gah :S

//Ippa

Snart helg igen...

Hej!

Mitt liv suger. Bara så ni vet. Men ibland upplever jag stunder som verkligen förgyller min vardag. Som ikväll i Bromölla tillsammans med Tina, Anna, Sofia och Håkan. Alltid trevligt :) Tack för all hjälp tjejer... det betyder SÅ mycket.

Är hos Dagge nu i alla fall. I löööv jo :)

Imorgon; viktväktarna och sen kräftskiva på kvällen :)

//Ippa

Onsdag....

Hej.

Jävla skitdag. Mår som väntat... kanske lite sämre än vad jag förtjänar. Jobbade från 9-19 (10 timmar). Sovit 4 timmar per natt nu 7 nätter i rad. Ögonen stängde igen sig hela tiden när jag satt i kassan. Usch. Jag har nog faktiskt aldrig varit såhär trött. Men det är så värt det. För vem vill sova när man kan ha kul?

Jag har insett en sak nu... och det är att jag är kass... på riktigt alltså menar jag nu. Ja, kass på riktigt. Riktigt jävla skitkass. Antingen så är jag dum i huvudet och har noll hjärnceller eller så är jag bara elak. Jag är egentligen en människa som inte gör en fluga förnär (om jag behandlas rätt). Varför jag alltid får skit trots detta är faktiskt en gåta... kanske är jag elak trots allt.

Ja, jag är megakass helt enkelt.
Och jag gillar inte pikar till mig från andras bloggar.


Mår som väntat

Godmorgon!
Igår var en nice kväll. Dricka dricka dricka sen banken och class. Kass musik ute på lördagar. Hatar 80 och 90-tal. Vill ha nyyy musik föffan ;P Men vi fick en omgång på class iaf där jag och miccan dansade oss svettiga. Sen var det efterfest och jag somnade vid halv 5...

Idag skulle jag egentligen ut och cyklat med Carro & Louise men ska luncha med farsan istället. Hade nog inte orkat cykla rundor idag... sjukt trött, illamående och har sprängande huvudvärk. Inte nice men så värt det!

PUUUUUSSS
//Ippa

Festeliten

Jag har nästan nyss vaknat och jag sitter redan och tänker på vad jag ska ha på mig ikväll samtidigt som jag spelar riktig partymusic. VI SKA HA KUUUUL :)

Blir midsommaroutifiten ikväll. Den är grymt het. Leopard-tubklänning + höga svarta pumps. Jag gillar det :)



Nästan alla tjejerna på jobbet + Johan. Vi hade trevligt :)

Dööd...

Fy fasiken vad trött jag är. Men så värt det! Hade kuul :) Ikväll är det utgång igen. Jag är redan peppad... märkligt eftersom jag nyss kom hem nästan hahaha ;P

Grattis säger jag till Sofia som fyller 23 år idag!!! :)

//Ippa

RSS 2.0