Härligt med morgonträning :)

Ja nu har jag nyss varit på ett svettigt Indoor-pass. Hur gött som helst. Träning är verkligen den perfekta starten på dagen för mig. Det finns inget bättre. Även om det är skitjobbigt att gå upp så är det så värt det. Man känner sig nöjd med sig själv hela dagen och det känns skönt i kroppen :)

Händer idag då? Jo... lite äventyr i staden med Louise. Ska inhandla saker inför resan. Bland annat en adresslapp till resväskan eftersom jag inte har någon sån med mitt namn. Och nya "Ear-planes". Har ni testat det? Det är världens bästa uppfinning! Det är små gummiöronproppar som sätts in i öronen innan start och före landning... så slipper man trycket i öronen. Jag är väldigt känslig för sånt... jag får lock för öronen bara vi kör upp med bilen för Linderödsåsen haha ;P Innan när jag flygit utan så har jag haft ont i öronen flera dagar efteråt... ibland hela resan... vilkt förstör en del eftersom det gör SKITONT. Men nu slipper jag det :) Finns att köpa på apoteket!

Igår inhandlades det 2 stycken bikinis. Ja... mina bröst lever sitt eget liv... så bra sitter de ju inte... men det var de bästa hittills. En grön och en svart blev det :) Fina är de iaf... inte världens lättaste att hitta bikini vid denna tiden heller. 150 spänn betalade jag för båda... så jag kan överleva att de inte sitter perfekt.

Nej... duschen, frukost sen STAUN!
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0