Taggad till tusen

Ja, jag är så grymt taggad. Imorgon är det dags för mitt första möte på viktväktarna. Dags att bli av med alla onödiga kilon. Som sagt... jag har ingen övervikt, utan de kilon jag vill gå ner är endast "skönthetskilon". Men med tanke på mina knäproblem så är det bäst för mig om jag väger några kilon mindre. Sen lever man kanske några år längre också. Jag ska dit klockan 18 imorgon i alla fall med Emma och Heléne samt en kompis till Emma som heter Mikaela.

Min plan är att gå ner ca 10 kilo, kansker mer men det märker jag väl. Jag är så sjukt taggad nu, vill bara köra igång. Ska ta det lite lugnt med träningen i början då jag säkert kommer vara ganska trött. Jag är ju van vid att äta mycket :) Jag har räknat ut att jag får äta 24 points om dagen vilket är ganska lite... men viktväktarna är ju en effektiv metod då man sällan går upp i vikt igen efter man gått ner sina kilon som man gör med de flesta andra dieter, såsom pulverdieter osv.

Funderade ett tag på att göra Cambridge vilket innebär soppor och pulver. Men nja... jag älskar ju mat så jag tror viktväktarna är bättre för mig i längden. Har en kompis som gick på Cambridge som gick ner 20 kilo och gick upp 22 efter att hon slutat ;P Så nja.... Däremot har jag andra vänner som varit med i viktväktarna. De tyckte det va bra i alla fall :)

Sen jag satte in P-staven har jag gått upp 7 kilo. Det är ju inget man kan hjälpa och inte heller något man märker av eftersom man äter tills man är mätt. Men nu ska de bort :) Och kanske bort med staven också? Synd om jag måste det för jag mår ju väldigt bra av den (bortsett från de 7 kilona...). Ingen mens alls... eller jo, en gång sen jag satte in den (4 månader sen nu). Men det kan man ju leva med :)

Wish me luck! :)
//Ippa

Man måste älska Kevin



Det är helt sjukt egentligen, att ett så liten land som Sverige har så stort musikregister.
Och på frågan "vad är bäst med Sverige?" så är svaret enkelt : musiken.

ABBA
The Cardigans
Roxette
BWO
Ace of Base
Eagle eye cherry
Europe
Robyn

Alla dessa har legat på world's top 10.
Fantastiskt.

Chokladmuffins

Tänkte ge er mitt bästa recept på chokladmuffins. Kom ihåg att de ska ätas kalla och inte helt nybakade.

4 ägg
6 dl socker
2 krm salt
3 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
8 msk kakao
200 g smält smör

1. Vispa ägg och socker poröst.
2. Blanda torra ingredienser och häll i.
3. Häll i smöret
4. Grädda mitt i ugnen ungefär 25 minuter 160 grader.

Voila!

Kuktelenor

Ursäkta språket.
Skärper ni inte er snart så blir det en flaska vin, nu.

Gah :S

Hej igen!

Kommit hem från skolan nu... fick gå hem tidigare p.g.a. min helvetiska huvudvärk. Usch... för mycket information idag antar jag. Ja, för det har vi verkligen gått... shit alltså. Hoppas jag inte missade för mycket den sista timmen :( Nu ska jag ställa mig och göra biffar (grekiska) som vi ska äta sen med klyftpotatis och tzatziki till :) MUMS! Kämpar med att dricka upp den sista CocaColan vi har kvar hemma... för efter onsdag blir det inget mer med det.

Ikväll kommer min mobil fungera igen, har skällt lite (eh ganska mycket) på Telenor nyss... och tänka sig... jag fick min vilja igenom :) Hehe.

Ändrade planer... jag är ledig imorgon :) Tjohoooo!
¨//Ippa

Veckoplanering

Måndag: Skola 9-16
Tisdag: LEDIG
Onsdag: Skola 10-16.30, Viktväktarna 17.30
Torsdag: Skola 10-15
Fredag: Skola 10-15
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG

Vet inte när jag gick såhär mycket i skolan senast... måste varit evigheter sen... så det känns faktiskt riktigt tungt och jobbigt. "Tänk när du börjar jobba då" säger vissa. Men det är trots allt lite skillnad på att sitta rakt upp och ner och lyssna till skillnad från när man jobbar som är lite mer varierande. 8 timmar i skolan känns som 16 medan 8 timmar på jobbet... faktiskt känns som 8 (och det är väl tillräckligt långt det...)

Nej... till skolan var det!
//Ippa

IKEA

Hej!
Har varit en bra dag på IKEA :) Köpte tallrikar och skålar till mig själv - blanka vita. Köpte även lite köksredskap och sådant användbart.

Nu ska jag ta det lite lugnt innan D kommer till mig :)
//Ippa

Söndag...

Hej!
Släckte ni lamporna igår? I did :) När Earth hour var slut så var jag hos Emma och gick ut med hennes hund Elvis eftersom de var på fest. Det gick bra.

Idag är det IKEA som gäller :) I'm lovin' it.

Förresten? Har ni ställt fram klockan? Jag glömde det och trodde jag gick upp tidigt... men nejdå.

Sen är jag så sjukt trött på människor i min närhet. Skärp er säger jag bara. Hur skulle det vara om jag gav fullständigt fan i er? Men det gör jag aldrig, för jag bryr mig, till skillnad från er! Och skyll inte på att min mobil är avstängd. Jag har faktiskt ett hemnummer.

Btw

Ni som försökt ringa mig eller sms och inte fått något svar. Mitt SIM-kort är avstängt p.g.a att FUCKINGTELENORHELVETE glömmer skicka ut fakturor till mig, vilket gör det omöjligt för mig att betala dem. Nu stänger de av mitt kort för att de själva varit slarviga. Jävlar vilken fight det blev i telen innan, haha.

Så nu vet ni det. Jag finns på mitt hemnummer.
//Ippa

Earth Hour

Kommer ni att släcka ljuset ikväll 20.30? Jag ska släcka allt förutom tvn. Det är ju Robinson ffs :) Jag kommer släcka ljuset för att visa att jag faktiskt bryr mig om klimathotet, att jag tycker det är för jävligt att isbjörnarna dör osv. Dock tror jag inte det är elektriciteten som ligger bakom det. Jag tror mer på en naturlig klimatförändring. För visst fanns det en tid innan då hela jorden var täckt med is. Och innan dess då? Ja då var det ju varmare än någonsin. Vi är sannerligen på väg till en varmare tid... en naturlig förekomst. Efter det... ja då blir det en ny istid osv. Detta är faktiskt vad jag tror. Det verkar ganska logiskt.

Att bilar, elektricitet och annat skulle vara orsaken? Njaaa, men att vi människor skyndar på det genom att köra till jobbet istället för att ta cykeln.... ja, det är mycket möjligt.

Så... turn the lights off 20.30-21.30 fooooks'

//Ippa

Malmö m.m.

Hej!
Idag vaknade vi hyfsat tidigt för att sedan sätta oss i bilen och åka till Malmö. Nytt shoppingcenter måste ju testas av en äkta shopoholic, eller hur? Så det blev entré för hela slanten. Dock tycker jag inte att det var riktigt så bra som alla säger. Jag menar visst... det var ju fräscht och med de vanliga butikerna. Men ingenting slår Väla, ever. Efter Entré var vi i triangeln och käkade och sen stack vi hem :) Vi var även inne i en rolig butik. Haha, jag bara älskar sånna butiker. Ledtråd? Ja, vissa skulle kanske inte våga gå in där... och vissa kanske blir röda i ansiktet när de gått in i den. Men jag... jag vågar. Och tycker det är riktigt skoj till och med.

Nu är jag hemma efter en heldag i min hemstad... för ja i grund och botten är det faktiskt det. Jag är född där :)
Ska snart bege mig till D igen... ska äta och sen myyysa :) Jag gillar! Ska kränga som fan ikväll... för på onsdag är det Viktväktarna som gäller och då blir det inte mycket gott på flera månader. Suck och stön. Vill man vara fin får man lida pin.

Har fått mitt schema från CSK nu om hur jag ska praktisera. Fattade inte det men ändå. Det verkar vara ganska mycket ledigt, vilket är skönt. Nu håller vi tummarna för att det blir bra också....

Sen vill jag bara säga... tack Heléne. Du är en underbar människa :) Känns tryggt att du finns!

//Ippa

Knäppt...

Igår var jag i skolan till klockan 15 ungefär och sen stack jag upp till stan och mötte upp Micca och Lion. Fikade på trendie och matade ankorna i tivoliparken. Sen stack jag hem och fixade lite för att åka hem till Micca bara någon timme senare. Miccas syster Malin kom också så vi åt frysta pizzor och snackade skit. Spelade boll med Lion också :)

Sen klockan 11 somnade jag och Micca i varsin soffa och vaknade inte förrän 01 när Dagge ringde och sa att han skulle komma och hämta mig. Snopet, haha. Sen stack jag hem dit och somnade fort igen :) Idag vaknade jag 10 och då stack vi och handlade bullar.

Nu är jag iaf hemma igen. Får se vad dagen bjuder på.... blir nog att ta det lugnt. Är sjukt förkyld....

//Ippa

Kobojsarna

2 Maj Kungshallen Sthlm
Förbered er på ett great sound :)

Onsdag

Hej!
Idag är det onsdag och kursavslutning igen. Tänk att jag redan gjort klart 5 kurser. Helt sjukt. Nu väntar den 6:e kursen som även är den sista på hela första året. Efter den har jag gjort en tredjedel. Shit... stopp och belägg nu. Det går för fort, hinner knappt med ;P Jaja... den 6:e och sista kursen innebär i alla fall praktik. Ska ha 2 veckors sjukdomslära i skolan och sen de sista 8 veckorna innan sommarlovet ska jag vara på CSK i Kristianstad på Avd. 093 (Lungmedicin). Av de 8 veckorna ska jag gå 2 veckor som undersköterska och 6 veckor som sjuksköterska. Blir nog lärorikt :)

Är uppe med tuppen även om jag börjar 12 idag. D skulle nämligen till jobbet så jag skjutsade honom dit. Ja, det är lyx att ha mig som flickvän ;) Haha.

Vaknade dock med illamående, ont i magen, ont i halsen och helt svullen på halsen. Så nej... ingen träning idag heller :( Helvetes. Jag som ville gå ner lite INNAN jag ska till Viktväktarna på onsdag. Kanske inte blir lika pinsamt på invägningen då ;) HAHA. Längtar tills onsdag. Då ska jag äntligen deffa på riktigt :) Spännande! Min målvikt är densamma som jag vägde i 1an på gymnasiet.... kan bli tufft :S

Dagens planer är skola från 12-16. Examinationsseminarium... ska visa våra filmer som vi spelat in med gruppen. Haha ska bli sjukt kul :) Sen är denna kursen över. Kommer nog sakna den... den var ju så slapp :)

Efter idag är jag ledig torsdag-söndag med undantag lördag... ska jobba då 12-17. Men det är ju ingen tid :)

//Ippa


Schkuuulan

Yes, har varit i skuuuulan innan. Det gick väl hyfsat :) Venprov, PVK och blodtryck blev det. Har lite mer koll nu känns det som... var ju så längsen sist! Nu ska jag snart sätta mig och skriva en uppgift som ska lämnas in imorgon... sen blir det väl mest chill. Ingen träning idag... SJUK... :(

Veckoplanering

Måndag: Ledig
Tisdag: Skola 9-?, träffa D
Onsdag: Kursavslutning 13-16
Torsdag: Ledig, doktorn kl.13, Emma 22 år (Grattis!)
Fredag: Ledig, Malmö med D
Lördag: Jobba 12-17
Söndag: Ledig

Känner mig kass på alla sätt och vis....

Ja, jag har sån grym olustkänsla i kroppen. Mår riktigt skit fakitiskt. Idag har jag varit helt orkeslös... bara drällt omkring och haft ont i halsen... usch ja, inte mått bra alls :( Sen är det lite knivigt mellan mig och några vänner vilket inte gör hela situationen bättre direkt. Sen är jag grymt nervös inför om jag verkligen ska palla praktiken rent psykiskt. Jag kunde knappast kommit på ett värre ställe... vilket gör att om jag verkligen klarar det... ja då lär jag ju klara allt. MEN... man vet aldrig hur dåligt jag kommer må. Som sagt... den sjukdomen förknippar jag bara med allt dåligt som hänt min familj... all sorg i samband med cancern... kommer jag verkligen kunna lägga det ifrån mig när jag kommer hem om kvällarna? Hur många nätter kommer jag sova egentligen?

Jag gissar att det inte är så man ska känna när man går ut på praktik. Man ska egentligen känna att det ska bli roligt och man ska längta dit. Inte jag. Just nu känns det så grymt olägligt. FAAN.

Tur att jag har sånt fantastiskt stöd både hemifrån och från mina classmates. Utan er skulle jag nog inte ens gått dit. Jag skulle gett upp, nu på direkten.

Nej nu ska jag överge denna meningslösa dag.... blir sängen nu... och en till sömnlös natt förmodligen.
Om detta är livet så vill jag gärna säga upp mig. Nu.

//Ippa

Vill ha sommar, fint väder, jobb istället för skola, resa utomlands, ta det lugnt.
Men nu är det vår, kasst väder, skola, Sverige och en jävla massa stress.

OMG

Fick nyss syn på vårt schema inför nästa kurs. Inte denna veckan som kommer men nästa kommer bli tuff. Så mycket information på så få dagar. I'm gonna die. Så jag ska passa på att slappa nu haha :) Hur ska det gå emd viktväktarna (jag=skithungrig) + ett jävla tempo i skolan? Jaja...det som inte dödar...

Söndag...

Veckans tråkigaste dag, men jag hoppas den blir ok ändå. Magen är lite bättre även om ja hade ont i den när jag vaknade. Jävla mage, skärp dig nu! Fick i mig en macka trots allt... (wow...)

Igår däremot hade jag knappt ätit något på hela dagen, endast frukost. Så när vi kom till Emma så bjöds det på tacopaj med tortillachips och sallad till. Var svingott så jag tog mycket :) sen till efterrätt var det kolatårta. Och efter det blev det chips med dippa samt godis :) Haha, krääääng!!! Gissa hur jag mådde efter det då? SKIT ska jag säga. Så dåligt att jag fick gå och lägga mig direkt när jag kom hem vid 23-tiden. Kul... not.

Många timmars sömn fick jag i alla fall :) 11 timmar :) SKÖNT!

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer ske. Ska antagligen träna men något mer får jag väl göra. Jag ville åka till IKEA men det förslaget dissades direkt av övriga familjen här hemma. Fan också, jag älskar ju IKEA.

Vet ni vad? Jag ska gå med i viktväktarna. Har funderat på det länge men ville inte gå dit själv men nu när Emma ska börja också så kan jag tänka mig det :) Inte för att jag är överviktig men vill lära mig lite av exakt hur mycket man kan äta. Som sagt... jag äter mycket så det är ju en jävla tur att jag tränar. Trots att jag tränar i genomsnitt 5 gånger i veckan så väger jag ganska mycket. Klart... mycket är ju muskler tack vare träningen men fett har man ju också. Kommer bli svårt med viktväktarna för mig då jag är van vid mycket mat. Så förbered er på en irriterad Ippa ett tag fram över innan jag vant mig. Usch... så hungrig jag kommer vara. När jag går med där innebär det även ett träningsuppehåll på 2 veckor vilket kommer driva mig till vansinne eftersom jag blir så grymt rastlös när jag inte tränar. Detta eftersom man äter så lite jämfört man är van vid... man blir alltså lätt snurrig och orkeslös. Så många promenader får det väl bli istället I guess.

Jaja. Nu vet ni det. Tror det kommer vara pinsamt att gå dit dock. Tänk de som väger 100 kg+ som sitter där och tänker "vad FAN gör DU här?". Men jaja... alla har vi våra önskningar oavsett om man väger 100 eller 60.

Ha det bra!
//Ippa

Magkatarr...

... ja för er som vill veta så tror jag att jag har någon form av magkatarr. Herregud vad skadad man är när man börjar ställa diagnoser på sig själv. Men jag har så jävla ont så fort jag ätit... magen blir stenhård och stor som en ballong. Stress? Ja jag antar det. Fet mat? Nej... inte denna gången. Har noll aptit och mår illa gör jag också. Jag som vanligtvis äter något minst varannan timme har idag bara ätit frukost... what's wrong? Dr. House... hjälp mig!

Fast börjar ju bli lite hungrig nu... så det är väl ett bra tecken :)

BYEEE
/Ippa

Irriterande

Det är märkligt det dära hur man kan förändras när man träffar någon. Som 20 åring har man hunnit vara med om att nästan alla ens kompisar skaffat kille/tjej några gånger, antingen för en kort stund eller för en längre period. Alla förändras mer eller mindre när de träffar någong och visst, det gjorde jag också. Det är oundvikligt.

En del blir gladare, en del blir mer dystra, en del ringer dig stup i kvarten och frågar om råd, en del hör knappt av sig och isolerar sig.

De som blir glada glädjs jag med för jag älskar när folk är glada, särskilt mina vänner. Dock finns det en gräns för hur hyper man får bli när man träffat en partner. Måttligt är ordet. De som blir dystra är grymt jobbiga att ha och göra med eftersom de inte inser att förhållandet inte är bra för dem. De som ringer mig och frågar om råd blir jag lite smickrad av eftersom det sannerligen finns en orsak till varför de frågar just mig. Det är alltid kul att hjälpa till.

Sen har vi den sista kategorin som jag bara inte kan förstå mig på. Visst... de första två månaderna kanske man är så uppslukad av den nya kärleken att man inte kan tänka på sina vänner helt enkelt. Det är helt naturligt. Men när det inte slutar att vara så... ja då börjar irritationen växa. Att ens vänner inte längre går ut och festar är något jag inte kan acceptera. Betyder fest att man inte är trogen sin partner? Visst... singlar går ofta på puben för att träffa någon och det är ju självklart eftersom många andra är ute efter samma sak. Men måste det betyda att man gör det när man är tillsammans med någon också? Jag fattar inte hela grejen. Eftersom så många verkar ha dessa värderingar... betyder det då att jag är en dålig flickvän för att jag går ut och festar?

För i så fall är jag och min pojkvän lika kassa båda två. Nej... väx upp folket och sluta isolera er. Livet tar inte slut för att man träffar någon. Jag vägrar i alla fall sluta ha roligt bara för att jag inte råkar vara singel längre, och jag skulle skämts ögonen ur mig om jag hade krävt av min pojkvän att inte få ha roligt tillsammans med sina vänner längre.

Vad är det för liv?


Ippa OM; Fredagen

Hej! :)
Tänkte jag skulle berätta lite om gårdagen. Först var jag och Maria i Malmö, mycket trevligt :) Dock hade jag skitont i magen och kunde typ inte äta något på hela dagen. Inte likt mig - verkligen inte. Jag köpte lite smått och gott. Gjorde ett riktigt fynd - en svart liten axelremsväska för 75 spänn. Det kallar jag fynd. Sen köpte jag linnen och klänning och så också :)

Sen kom jag hem, käkade och gjorde vid mig. Sen bar det av till Micca där förfesten hölls. Det var trevligt och skönt att inte vara så många. Mysigt :) Sen stack vi till Grand där det tog en jävla tid att komma in för det var strömavbrott - men tillsist så :) Och det var najs att få dansa lite. I like that ;)

Sen stack vi hem till mig och både Dagge och Micca sov hos mig efter många om och men.
För övrigt så mår jag bajs idag, men det är inte p.g.a. bakfylla utan p.g.a. det faktum att "life's a bitch".

Idag ska i alla fall bli trevligt. Ska till Emma då hon fyller år snart och äta middag där och så. Ska kolla på Robinson också. Mys :)

Nej... nu blir det duschen. Ska duscha av allt svett. Bakfylla är märkligt... jag svettas alltid som en gris. Förmodligen för att svettas ut alla gifter ;P

//Ippa

Boys boys boys



 
Hon är fantastisk helt enkelt. På alla sätt och vis.

Btw, visste ni att hon just nu är den artist som blivit framgångsrik på kortast tid?
Det är svårslaget.

Yeah

Vilken toppenhelg detta verkar bli! :)
Imorgon: Malmö med Maria och sen fest på kvällen med dem bästa (åh längtaar!).
Lördag: Träning, till Sis på kalas, Jobb.

Jag gillar. Skarpt.

Blir det en favorit i repris måntro? Höhö :)

Lång lista

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Hilma Kajsa Filippa Lindenbjär Knutsson
Smeknamn: Ippa
Låt som när du är ledsen sörjer till? "too little too late" JoJo
Beroende av: Vänner och familj
Vem behöver du mest just nu: Mina vänner
Vad tror folk om dig? Att jag är en uppkäftig bitch som inte bryr mig om andra människor.
Stämmer det? Självklart inte, och jag tar illa upp när de säger det. För det är verkligen tvärt om.
Vad får du oftast komplimanger för? Jag får komplimanger för att jag ger komplimanger till andra och för att jag verkligen finns där för människor i min omgivning som har det svårt.
Vad säger du för att imponera på någon? Nja, imponerar nog sällan på någon...
Hur imponerar man på dig? Vet inte faktiskt, finns till ;P
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja ofta framför datorn och tvn
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Gör ni så"
Vilken är din favoritmålning: Haha, har nog ingen
Var bor du? Kristianstad
Trivs du där: Njae?
Äger du några converse: Dum fråga... självklart gör jag det
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit
Brukar du bli för full: Ja, oftast faktiskt...
Vad har du för mobil operatör: Telenor
Är du allergisk i mot något: Ja... massor
Har du haft sex idag: Nope. Inte än så länge ;) 
Nästa mål i ditt liv: Ta mig igenom praktiken
Hur svarar du i mobilen: "Hallå" eller "Hej, det är Filippa"
Vem ringde du senast? Dagge
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Ja, jag ska till stan vid halv 4 så kom innan dess"
Antal timmar sömn inatt: 8
Sov du ensam: Ibland
Tycker du om din pappa: Aaaa :)
Brukar du komma i tid: Ja, nästan alltid
När mår du bra: När det är fint väder, jag är ledig och inte har en massa hängandes över mig
När blev du fotad senast: Igår ;P
Hur känner du dig nu: Glad men trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Öhm.. inte jättemysigt men de funkar haha
Är du smart: Jag är nog det, fast jag visar det sällan ;)
Var du aktiv i skolan: Ja, hyfsat
Vad saknar du: Sommaren!
Hade du en bra kväll igår: Jaadå
Favorit dryck på morgonen: Juice, äpple eller apelsin
Rakar du benen: Nej, vaxar
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 11-01 någon gång där emellan
Är du blyg? Nej verkligen inte
Sysslar du med någon idrott: Från och till, men har något på G på den fronten
Vill du hellre ha mail än brev: ja, smidigare
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Har du spytt offentligt: Jodå
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Vistas i ett omklädningsrum en hel dag och prova springa naken
Är du nöjd med ditt liv: Ja... fast kan bli bättre :)
r du bortskämd: Ja, det är jag nog
Vad gör du i morgon: Är i Malmö med Maria och shoppar :) Sen fest med Maria och Micca på kvällen!
Vad är det värsta du vet? Otrohet
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Alldeles för mycket 
Vad behöver du just nu? Ny mobil och kläder att ha på mig imorgon
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Ehm... vet i fan
Vad längtar du till? Imorgon
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jajamensan, och det är guld värt!
Vad är det finaste du fått? Tell me...
l dag du minns: 22 Oktober 2005 :) Dagen jag träffade min boyfriend
Tycker du om någon just nu: Jaaa :)
Om fem månader: Är jag färdig med praktiken och har börjat jobba
Du samlar på: Ingenting
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Dagge eller Micca  
Gillar du golf: Nej
Vilken tid gick du upp idag: 07.30
Har du sovit i din egna säng inatt: Nja... på en luftmadrass haha som visserligen är min
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vad ska du göra ikväll: Träna och mysa med D
Är det okej att gråta: Självklart, helt naturligt
När grät du senast: Kommer jag faktiskt inte ihåg
Laddar du ner musik och film från Internet: Höhööö neeeejdå... så laglig så ;P hehe
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Flytta på dirren.... sen köpa en helt ny garderob :)
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, inte alls
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 10-12 kanske
Har du piercing: Nja, den jag har kvar räknas nog inte riktigt som piercing. Men ärligt... den som gjorde ondast längst tid efter...
Vill du gifta dig? : Jaaa :)
Vill du ha barn: Jaaa :)
Solar du ofta: Nej har faktiskt slutat med det... och jag känner mig jätteful. Men ingen cancer och inga rynkar iaf :)
Är du bra på att laga mat: Nej, värdelös
Gillar du att dansa: Ja jag älskar det
Är du flygrädd: Ja jag hatar verkligen det
Hur vig är du: Inte alls vig någonstans...
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller Cola :)
Vilken är din favoritglass: B&J Cookie Dough
Tror du på ett liv efter döden: Nej
Tycker du om sushi: Nej
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller popcorn
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Gröna...
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jodå
Biter du på naglarna: Nej, inte längre men har gjort. Nu river jag av dem när jag sitter framför datorn istället, hoho. 
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: 4-5 ggr/veckan i snitt
Senaste låt du hörde: Kommer inte ihåg 
Vad gör du på helgerna: Festar eller umgås med vänner och pojkvän... eller jobbar.

En dag med kursarna

Jaha... "fuck" tänkte jag imorse när klockan ringde. Jag var så sjukt trött. Sen går jag ner för trappan och ser att solen lyser megamycket. Sen blev jag ivirg att klä på mig och snygga till mig lite för sen skulle jag minsann ut. Väl i skolan träffade jag mina kursare, hade examination och sen stack vi till sjukhuset. Hämtade lite stuffs där :) Konstigt... kände mig nästan hemma på sjukhuset redan. Ska bli skönt att få vara där i två månader utan att vara sjuk.

Nej... nu blir det softa lite grann. Sen ikväll blir det Indoor walking :)
//Ippa

Styrketräning

Ja, då var man hemma från ännu ett styrketräningspass. Idag kände jag mig grymt svag men det är nog för att jag inte känner mig helt okej i kroppen. Sen har jag nog inte återhämtat mig från förra veckan riktigt heller...
Jag körde i alla fall axlar, rygg, ländrygg, biceps, triceps och mage idag. Bröst vill jag inte köra för mycket då min hållning bör bli bättre. Folk borde fokusera mer på baksidan fast det blir lätt tvärt om... sen blev det inga ben idag. Det kör jag så jävla mycket på step och indoor walking ändå.

Nej... nu blir det duschen... sen läsning och mat för hela slanten, hiho.
//Ippa 

I wanna make love

Hallå : )
Var grymt segt att gå upp idag... min kropp säger verkligen ifrån att det blev för mycket träning förra veckan. Har ont exakt överallt och det är inte träningsvärk. En helt annan smärta. Knäna känns stumma och armarna bara knäcker så fort jag lyfter någonting. 5 pass tränade jag förra veckan... i antal blev det väl inte för mycket träning men passen var antagligen alldeles för hårda. 90 minuters löpning var ett av passen. Och då snackar vi att jag inte sprungit någonting sen i December. Jo... kanske 20 minuter någon gång. Jag är grymt förvånad över att jag verkligen orkade det med tanke på att det var längesen. Det är tack vare Indoor walking som ger grym kondition! : )

Idag var jag i skolan vid 10 och började göra grupparbete. Sen stack vi till stan och köpte mat och satte oss sedan på soltrappan i Tivoliparken. Mysigt! Jättefint väder ute idag som ger lite vårkänslor. Härligt! : )

Nu ska jag faktiskt till gymet och köra lite styrketräning. Bäst att passa på nu när det inte är så mycket folk. Det går inte att vara där på kvällen efter 16 för då är det fullständigt invaderat. Så nej... bäst att bege sig. Resten av dagen... ja då blir det att läsa klart boken "profession och existens" och fixa lite frågeställningar till den. Sen ska jag träffa D också senare ikväll.

En helt okej dag alltså! : )
//Ippa

Fy fan vilket meningslös dag.....

Har bara läst och spelat... nödvändigt... öh...

Men nu ska jag i alla fall till Micca så blir dagen räddad :)!

CIAO
//Ipps

Min lediga dag :)

Ja, för idag är jag ledig. Hittills har jag läst i min bok samt spelat datorspel. Nu ska jag ringa upp alla människor som ringt mig för några timmar sen. Varför ringer alla när man har sin mobil på ljudlös? Skumt... sjukt skumt.

Resten av dagen... ja det blir läsa.. och sen step ikväll :)

//Ippa

Shohoo :)

Hemkommen från ett svettigt Indoor-pass. Älskar de passen... där tar man verkligen ut sig totalt, varje gång. Gud ... så mycket bättre kondition jag fått sen jag började på det. Sjukt stor skillnad. Trodde aldrig man kunde märka sådan skillnad. Det jobbiga är att jag svettas mer och mer för varje gång vilket gör att jag knappt kan cykla till skolan länge... och om jag måste... så tar det lång tid.

Nu... duschen :)
//Ippa


Måndag, ny vecka :)

Hej :)
Idag började jag tidigare än vad jag gjort på mycket länge, nämligen klockan 8 på morgonen. Det tidigaste man börjar på högskolan är nämligen 9 i vanliga fall. Men eftersom vi skulle spela in en film så träffades vi 8 på morgonen. Skönt att vi blev färdiga snabbt dock :) Efter skolan stack jag och Maria till stan och krängde satan, gick i någon affär och så :)

Nu sitter jag här och ska snart börja läsa i min bok... gah, fyyy vad tråkigt. Ingen rolig bok inte.
Klockan 18 ikväll blir det träning - Indoor walking och sen hem till D I guess.

Pussohej
//Ippa

Stieg Larsson; Män som hatar kvinnor



Underbar säger jag bara. Fantastisk!
Betyg 10/10

Svenska melodifestivalen 2009

Vad gillar ni årets bidrag då? Malena Ernman... La voix... är överhuvudtaget tveksam på om denna låten kommer kunna kvala in i år. Men hoppas kan man ju. Kul på något sätt att en professionell operasångerska ska representera Sverige. Men nja... Alcazar skulle vunnit! Älskar "Stay the night" :)

Igårkväll efter melodifestivalen så satt vi och kollade igenom tidernas vinnare av Eurovision Song Contest. Visst... på något sätt tycker man att vinnarna är bra då man får höra de om och om igen. Enligt mig finns det dock tre stycken som sticker ut och som jag bara ÄLSKAR!

2004 års vinnare Ruslana från Ukraina med låten "Wild dances". Så klockren låt. Man måste bara älska den. Och visst blir man sugen på att dansa? Den bästa vinnarlåten genom tiderna!



Älska Ruslana! Dansen, kläderna, håret, kroppen. Hon har verkligen allt. Denna låten har allt.

Nummer två för mig är 2007 års vinnare. Marija Serifovic med låten "Molitva" som representerade Serbien. Det var ju snack om att de skulle plagierat låten från den albanska sångerskan Soni Malaj. Dock gjorde sig ingen skyldig till detta i domstol så utgå från det kan man ju inte. Nu kommer jag få den svarta örnen på mig... men såklart att albanerna skulle anklaga Serbien för detta. Det är ju så infekterat. Låten är i alla fall fantastisk! Så mäktig på något sätt. Och budskapet... ja, det är ju det bästa av allt.


 

I love her I love her I love her!

Nummer tre på listan. Turkiets bidrag "Everyway that I can" med Sertab Erener - Vinnare 2003 i Riga.


B

lir man sugen på att dansa? Oh yes. Älska Sertab.

Lördag

Igår var jag hos Micca - vi krängde och kollade på "Mirrors" som jag redan sett en gång. Micca höll på att skita på sig, mwahha. Sen hände det en liten incident så jag var tvungen att ta mig till stan.... drygt.
Sen somnade jag i alla fall :) Skönt var det!

Idag har jag jobbat 12-17. Dagen gick snabbt så det var ju skönt! :) Nu väntar duschen... sen middag hos pappa med D + styvsyster Karin och hennes klasskompis :)

Och... må bäste man vinna. Alcazar eller Måns!!!

//Ippa

Ja... vilket jävla start på helgen då.

Hej!
Denna dagen har hittills varit katastrof. Först var jag på ett ställe och blev anklagad för en sak... det var iofs lite roligt, men men haha ;P Sen var jag i skolan och gjorde grupparbete... och hade fula kläder. Jag hatar att gå i fula kläder.. men ibland är man trött på morgonen. Sen stack jag till staden med Micca och Lion. När vi fikade på trendie så välte Micca ut cola över hela mig + kakan. Så jag blev blöt, men något att skratta åt sen kanske, haha. Nu har jag kommit hem helskinnad i alla fall och jag vet fan inte hur det gick till egentligen ;P HAHA.

Ska städa mitt rum och beställa böcker till nästa kurs (hejdå pengar).. sen ska jag till Micca igen :) Vad ska du göra mot mig härnäst, BIAAATCH!!!!!

Nej... tillbaka till verkligheten.
//Ippa


Min dag

Idag har jag;
Sovit länge
Tränat (styrketräning)
Surfat lite
Lagat mat/Ätit
Myst lite med D

Och snart blir det träning igen - Indoor walking 45 minuter :) Träning 2 gånger på en dag tror jag inte är särskilt bra, men är tvungen då mamma ska träna idag :)

Efter träningen blir det snabbdusch och sen hem till D för ännu mera mys. Jag gillar :)

//Ippa

Träning i Kristianstad?

Det är konstigt egentligen att folk kan tycka så annorlunda. Jag har märkt detta då folk har så blandade åsikter angående träningsställen i Kristianstad.

Jag ska faktiskt motivera mitt val av gym en gång för alla. Jag tränar på Friskvårdshuset som ni säkert inte missat. Det gör jag för att jag tycker det är bäst helt enkelt. Tidigare var jag på Friskis och svettis men det var inget som passade mig alls. Jag var bland annat trött på att man skulle boka vissa pass EN VECKA i förväg och att man då helt enkelt var tvungen att sitta vid en dator just vid den tidpunkten... annars tog de slut. Sen tyckte jag det var dumt att man skulle betala en viss summa om man bara ville ha tillgång till gym, en om du skulle gympa osv osv. Sen gillar jag inte amatörinstruktörerna heller. Visst... alla behöver inte vara 100 % professionella... men lite profession över det hela måste i alla fall jag ha för att bli peppad. Passen i sig gillade jag inte heller. Dåliga uppvärmnings- och nedvarvningsövningar enligt mig. Sen... 3 ledare på ett gympapass? Gör de så bara för att de ska sysselsätta alla ledare eller? Sen en sista sak.... hur seriöst är ett gym om de säljer godis vid entrén? Sånt spelar faktiskt roll, enligt mig.

Jag måste ju faktiskt försvara Friskvårdshuset för det är ett fantastiskt ställe - mitt andra hem. Lokalerna är för det första jättefina. Sen har du har ETT kort vilket faktiskt gör att du varierar dig mig. Alla vet ju hur viktigt det är med varierad träning. Köper man ett kort till t.ex. spinning på Friskvårdshuset så är risken att du bara spinnar... och tröttnar. Inte som att man köper ett kort "i fall" man skulle vilja gympa, stepa eller vad som. Den stora skillnaden är tränarna. Huvudtränarna är dessutom utbildade personliga tränare och jobbar som det när de inte är på Friskvårdshuset. Av alla tränare där så tycker jag bara det finns en dålig... och hon är inte där så ofta, tack och lov. Passbiljetterna släpps en halvtimme innan varje pass vilket är smidigt och dessutom rättså smart för under den halvtimmen då väntar på ditt pass har du ändå ingenting att göra - och då kan du ju träna i gymet vilket de flesta också gör :) Nackdelen är då de nya passen bildar köer 45 minuter innan passet ska börja... men som sagt... nyhetens behag... det lugnar sig efter ett tag.

Tack vare att många är personlig tränare så kan vi få superbra individuella program i gymet - som funkar. Min mamma tillexempel som har ryggproblem har fått ett program i gymet individuellt anpassat. Superbra. Sen... passen. De är grymma. Och Friskvårdshuset har dessutom ett bättre utbud än alla andra gym i Kristianstad vad jag kan se. Hela gymet utstrålar att det är seriöst. Dvs. Inget godis i entrén haha. :)

Ja, valet var enkelt :)

"Färdigdeffad"

Konversation inne på gymet, Friskvårdshuset:
Kille (vet inte hans namn): Hur står det till idag?
Jag: Jo, sjukt trött... men deffa ska man ju ändå.
Kille: Äh, vadå deffa? Behöver väl inte du? Du ser grymt färdigdeffad ut.
Jag: Haha, jaså... tackar. Men man måste ju underhålla så att inte babyhullet kommer tillbaka
Kille: Jo det är sant...

Ibland undrar jag varför jag utsätter mig för sådant.


Jag är ledsen

Det är en sjuk värld vi lever i. Hela tiden ska vi vara duktiga, jobba, le och se glada ut... vi får aldrig känna någonting överhuvudtaget. Vad är det för konstgjord värld vi lever i? Människor känner. Vi kan knappast vara psykiskt stabila ALLTID. Vet i fasen om jag ska skaffa några barn. Man vill ju inte sätta några barn till denna världen.

Ny dag igen :)

Ja, då var det onsdag. Shit vad tiden går... hinner inte ens blinka sen är det helg igen :) Bara två dagar kvar! Fast jag ska iofs jobba på lördag... så mycket till helg blir det nog inte. Men jag har söndagen i alla fall...

Idag ska jag gå i skolan från 12.30 - 15.00. Efter det ska jag nog ta mig till gymet och styrketräna lite grann... det behövs må jag säga. Sen efter det blir det plugg och chill :)

Så... nu vet ni var jag befinner mig idag!
//Ippa

Tuesday

Hej kära ni!
Nu är det tisdag och skolan har börjat igen efter 4 dagars ledighet. Hade kommunikation på förmiddagen och taktil massage på eftermiddagen. Väldigt intressant må jag säga. Fick sluta lite tidigare så nu är jag äntligen hemma och väntar mest på träning som börjar klockan halv 7... det inntebär att jag måste sticka kvart i 6. Oh yes. Jag har planer. Efter träning och dusch ska jag och min älskade till Banken pub & restaurang och kolla på någon match som min baby tydligen är intresserad av. (Btw, vad är det med killar och fotboll?). Jag däremot är mest intresserad av deras hamburgertallrik. Hah.

Idag när jag satt i skolan tänkte jag på hur mycket jag utvecklats sen jag började där. Förut sa jag aldrig särskilt mycket utan satt mest tyst och tänkte för mig själv. Det var avkopplande tyckte jag. Som i gymnasiet till exempel så var jag inte en av de som snackade mest utan jag satt som sagt mest tyst och begrundade. Ibland räckte jag upp handen och sa något klyftigt. Jag var å andra sidan inte den som var tyst som en mus, för när jag väl hade något vettigt att säga så sa jag det. En del i klassen var ju bara tvungna att prata fast de inte hade något speciellt att säga ändå. Nu däremot vågar jag öppna upp för konversationer och diskussioner i mycket större utsträckning än förr. Jag pratar mycket och länge och är inte längre rädd för att fråga saker. Jag har aldrig direkt tyckt det varit roligt att prata inför folk, men inte läskigt heller. Idag kan jag däremot tycka det är roligt. Det känns som folk lyssnar och respekterar och är intresserade av det jag har att säga. Kanske för att en klass på högskolan är på en HELT ANNAN nivå än den klass man tillhörde på gymnasiet.
Jag är i alla fall grymt stolt över mig själv... över att jag för första gången i mitt liv verkligen märkt stor skillnad i utvecklingen hos mig själv. Det är fantastiskt.



Då. En lite mer osäker Ippa

Ha en bra dag!
//Ippa

Nu var denna dagen över!

Nu har jag äntligen blivit färdig med det jag egentligen skulle göra idag; mitt arbete. NU är det färdigt iaf :) Idag har jag varit på stan med Micca. Mycket trevligt! Sen tränade jag Indoor walking - jobbigt som satan. Tog i väldigt mycket och jag har konstaterat en sak.... man kan mer än vad man tror. Grymt.

Har nyss pratat med Anna - mycket trevligt det också! :) Kan konstatera en sak där också: hade det inte varit för dig så hade jag inte haft en aning om någonting. Tackar för det!!

Nej nu ska jag gå och sussa.
Skola imorgon 9-16. Kille me slowly please.

Och kom ihåg... what goes around...
//Ippa

Thoughts...

Har tänk lite närmare på en händelse som ägde rum förra fredagen då jag och mina vänner var ute och festade. Denna händelsen har påverkat mig, min pojkvän, mina vänner, relationen mellan mig och min pojkvän, relationen mellan mig och min pojkväns kompisar. Ja... alla som var där och alla som är involverade på något sätt har mer eller mindre påverkats av detta. Jag är så himla ledsen över vad som hänt eftersom det faktiskt påverkar mitt liv. Det påverkar även mitt och min pojkväns förhållande på ett plan då vi inte kan umgås samtidigt med vissa människor.

Jag vet... det är jättesvårt för er alla att överhuvudtaget förstå någonting av vad jag skrivit, men jag kan inte gå in på detaljer. Varför vet jag egentligen inte. Personen som skapat detta lilla helvete förtjänar egentligen inget annat än att hängas ut. 

Och gång på gång på gång på gång får jag bekräftelse för det faktum att det faktiskt inte går att lita på någon... alls.


Here we go again

Tre jobb jag har haft: Dj, kontorist, butikssäljare
Tre länder jag varit i: Cypern, Frankrike, Spanien
Tre TV-program: SATC, Sjukhuset. Dr.House
Tre favvoplagg; Bolero, leggings, simpel klänning
Tre  favoriträtter: Gorgonzolapasta, tacopaj, tacos
Tre platser där jag helst skulle vara just nu: I min pojkväns famn, utomlands... något varmt ställe, Landön.

På tal om varmt ställe... om ca. ett år ska jag till Thailand :) Jag, min familj inklusive pojkvän :)

Gah, finns så jävla många idioter i världen...

Är en läkare idiot så får alla läkare skit för det. Sanningen är att det är dem som räddar liv dagarna i ända. Tänk vad mycket skit de får ta. Tycker det är så sjukt. Folk borde vara mer tacksamma.

Ibland undrar jag vad fan jag håller på med. Utbildar mig i 3 år och sliter röven av mig, för vadå? För att få skit? Visst... människor i sorg, människor i kris. Det hör till... folk skaffar syndabockar. Det förstår jag, det är naturligt. Men att fråntas sin legitimation för att man råkade vara på fel plats vid fel tillfälle? Man väljer inte vilka man vårdar. Tyvärr. Man måste tillgodose alla olika människors behov. Som sjukvårdspersonal kan man omöjlig gilla alla, det går inte. De kan kasta skit på mig, kalla mig saker och få mig att må dåligt... visst. Men det finns faktiskt en gräns för hur man får bete sig. Bara för att jag är SSK eller läkare eller vad jag än nu är... så innebär det inte att jag är någon jäva robot. Jag har känslor jag också.

Tänk att jag utbildar mig i tre år för att ta skit från människor. Det är helt jävla sjukt egentligen. Man kan få skit för vad som helst. Om jag sticker fel... ja då får jag skit för det. Snälla... jag är ingen inprogrammerad sak. Jag har känslor precis som ni.

Jag hoppas innerligt att de stunder av fantastiska möten kompenserar allt skit man får stå ut med.

Nej är på så grymt dåligt humör nu.
Jävla äckelmänniskor det finns.

Internationella kvinnodagen

Idag är det VÅR dag. Jag tycker det är kanon att den finns, även om den kanske inte gör särskilt mycket skillnad. Många män klagar över att det inte finns någon dag för dem. Men sedan är det inte männen som är i "underläge" runt om i världen heller. Det är ju trots allt männen som har övertaget överallt idag.

Kvinnor och män är olika, så är det bara. Att börjar klaga på att tjejer och killar har olika sorters styrketest och konditionstest i skolan är ju bara löjligt. Killar ÄR mer fysiskt starka än vad kvinnor är och det är bara ren fakta. Det är väl inte så konstigt med tanke på att männen från början skulle jaga och därmed var tvungna att vara starka och uthålliga. Så att tjejer inte klarar att springa lika långt som killar (nåja, inte på samma tid i alla fall) eller det faktum att tjejer aldrig vinner vasaloppet är väl inget att snacka om, för det är helt naturligt.

Däremot... att kvinnor har lägre lön än män DOES NOT MAKE SENSE. För vår intellektuella förmåga är exakt densamma generellt sett. Att man sätter män på högre positioner kan ju aldrig heller vara bra. Men jag gillar inte att man sätter kvinnor på de platserna istället BARA för att de är just kvinnor. Man borde se till individens förmågor, oavsett kön.

Sen har jag funderat på vad som är bäst egentligen... att vara man eller att vara kvinna? Hmmm... ja för det första ska kvinnor föda barn vilket inte är särskilt skönt. Fast å andra sidan måste det ju vara grymt coolt att känna den kraft och den styrka under förlossningen. Det kan aldrig männen få uppleva. De får bara stå vid sidan om och titta på. Vi kvinnor kan i alla fall vara aktiva medan männen inte kan göra ett skit. Sen är det iofs inte männen som har problem med toabesök och graviditetskilona efteråt... Nåja, så det där med barnafödande är nog faktiskt skit samma. Fast lite mer synd om kvinnorna är det ju. Hade jag fått lägga över det på min pojkvän så hade jag med glädje gjort det.

Inte nog med det så har vi ju mens en gång i månaden. Grymt irriterande och frustrerande. Är man en förvirrad själ som jag så glömmer man gärna att man har mens också... och ja, jag behöver ju inte gå in på detaljer men ni kan säkert själv tänka ut vad som händer då. Och kostar mycket gör det också. FUCKIT!

Kvinnor har mer fett på kroppen, vilket suger många gånger måste jag säga. Men när vi blir överviktiga sätter det sig oftast på lår och rumpa vilket är bra om man jämför med den såkallade bukfetman som sägs vara den värsta formen av fetma.

Sen... lönerna. Det är endast negativt för kvinnornas del. Skärpning!

DOCK... kvinnokroppen alltså... det vackraste som finns. Vad är killarnas kropp egentligen? En rak figur med en grej dinglandes mellan benen. Men vi kvinnor däremot... lite former. Vi gillar former. Brösten, rumpan, låren, magen.... ja ALLT. Vi ska vara nöjda med det.

Det jag tycker är grymt positivt med att vara tjej... kläderna, accessoarerna, sminket, håret. Gud vi kan verkligen förvandla oss själva. Vad kan killarna göra? Sätta lite vax i håret?




Bakom varje framgångsrik man står en kvinna, och kanske tvärtom.
But... we don't need men to make it happen.

Kvällens planer :)

Louise kommer hit, alltid trevligt :) Jag ska nog tvinga henne att se "Employee of the month" som börjar klockan halv 10 på kanal 4.

Men först ska jag äta Lövbiff som är fylld med senap och lök. Osså ska vi ha potatisgratäng till :) Sen blir det min pannacotta till efterrätt! Kvällens höjdpunkt.... hehe.

Måste säga att Facebook är fantastiskt. Man hittar människor som man inte snackat med sen lekskolan. Riktigt roligt.

//Ippa

Har nyss gjort kvällens efterrätt :)

En sanslöst god klassiker. Vaniljpannacotta med hallon på :)

Recept hittar du här.


Sanningen bakom en underbar röst...



Grov misshandel och olaga hot.
Han är dömd.

Inget Göteborg idag

Skönt, då slipper man sitta själv i en bil i 3 timmar :)
Fast nackdelen är att jag inte vet vad jag ska göra ikväll....

Att inte ha något att göra är fantastiskt tråkigt...

Jag är en sådan person som bara springer runt och gnäller när jag har för mycket att göra. Men när jag väl inte har något att göra... ja då gnäller jag då också. Att ha en massa grejer att göra är faktiskt grymt underskattat.

Idag är jag träningsfri vilket är ganska skönt. Har nyss varit ute och tränat Agility med hundarna. För Gaston går det bra men inte speciellt bra för Belker. Han är för ivrig, för ung, för omogen. Det kommer väl, någon dag. Suck.

Nej nu får jag väl gå och sova en stund... eller ska man sticka till stan?
Vi får väl se ;)

Puss
//Ippa

Dagens första inlägg

Hej!
Shit vad skönt att det är helg! Vi gillar, eller hur? Hade examinationsseminarium idag och det gick bra. Ingenting jag hade behövt oroa mig över, men som vanligt så förstorar man upp det. Blev med största sannolikhet godkänd i alla fall :)

Dagens planer blir städning till att börja med... sen blir det nog käk här hemma ikväll. Efter det ska jag hem till D och mysa :) Aldrig fel. Mer mys till folket! :)

Nej nu ska jag påbörja min fantastiskt roliga städning. How fun...
//Ippa

Tjo :)

Hemma igen efter en dags grupparbete :) Det var väl inte det mest effektiva jag varit med om, men aldrig fel att snacka :) Hehe. Har dock en del kvar att göra inför imorgon... får väl ta tag i det efter träningen.. för snart är det Indoor walking som gäller. Efter det som sagt... plugg, och sen kommer D :)

Cya

Sådärja...

Nu var man uppe igen :) Ska snart till skolan för att göra grupparbete. Ganska segt med tanke på att vi är lediga idag egentligen. Men men...

Om vi blir färdiga snabbt så ska jag träffa Mim senare idag. Fika och fixa hennes blogg och lite såå. Sen blir det väl träning (Indoor walking... mmm me like) och senare ikväll mys med D :)

Btw alla som inte testat Indoor walking måste testa det. Det är så grymt bra träning. Ingen speciellt svår teknik är inblandad och ALLA kan göra det. Man använder hela kroppen och på så vis ökar man förbränningen. Man går inte därifrån och bara är trött på benen som efter spinning, utan armarna och hela överkroppen får sig också en rejäl omgång. SKÖNT!

Neeh, till skolan var det ja...
//Ippa


Smått och gott...

Svar till Helene: Ja, vi har inlämning på tisdag (i alla fall står det så i min kalender). Det är om boken "Hur står det till?" om jag inte minns fel. Haha.. men ta det lugnt... jag har inte heller börjat. Jag hann nästan börja på grejen som vi ska diskutera om imorgon.

Så, lite internt där... helt förståeligt om ni inte fattar ett skit.

Tänkte nyss en liten stund. Jag tänkte på hur mycket skit som händer runt omkring i världen. En vän till min mamma ringde nyss från Lund. Hon hade varit med i en bilolycka. Hon har varit nära döden många gånger den senaste veckan, men nu verkar allt ha stabiliserats. Typ alla ben i kroppen är brutna så hon får ligga i en specialgjord sandsäng. Hon har inga inre blödningar och inga tecken på hjärnskador. Anledningen till att hon inte kan röra sig är att ingenting i kroppen hänger ihop i med benbrotten. Jag säger bara: ÄNGLAVAKT!

Sen tänkte jag på en annan sak medan jag satt och läste i min papper. Jag skulle så gärna vilja tro på något, vara religiös helt enkelt. Okej... inte nödvändigtvis tro på en gud... men något i alla fall. Som jag läste i mina papper: "sålänge hoppet är knutet till tron på en gud så är hoppet inte falskt". Jag tänker på alla de gånger då hoppet en gång funnits där men gått förlorat. Det är det värsta som finns. Är man religiös kan man i alla fall tro på ett liv efter detta. Men jag KAN BARA INTE tro på något sådant. Det är hemskt, men jag tror faktiskt att vi dör och sedan förblir döda och utan medvetande. Vi går upp i rök, både kropp och själ. Och sen tror jag nog inte det finns någon själ heller egentligen... Grejen är att jag KAN BARA INTE tro på något gott och allsmäktigt när det händer så jävla mycket skit i världen. Jag kan bara inte, hur mycket jag än skulle vilja...

Nog om det. Fick btw ett spännande telefonsamtal innan. Ska på intervju imorgon, ingen jobbintervju... utan en intervju av annan sort! :) Kanske avslöjar senare.... ;)

Godnatt och sov gott (medan jag förbannar min icke-troende personlighet)
//Ippa

Pissed off...

Jag läser just nu om mångkultur. Det är jätteintressant, verkligen... OM jag hade varit lite piggare så... har läst ett av två kapitel nu... så det är väl det jag ska göra innan jag går och lägger mig. Det måste vara något fel på mig för jag kan verkligen sova hur mycket som helst. Sov många timmar inatt igen och gick inte upp förrän vid 11-tiden... men ÄNDÅ är jag trött. Helvetes...

Sen är jag fett trött på att aldrig veta vad man ska äta heller. Ikväll blev det nudlar... 2 paket. Jättetråkigt och inte alls hälsosamt. Men jag orkar faktiskt inte äta samma sorts biffar 3 dagar i rad... och imorgon ska jag på dem igen.

Imorgon är jag egentligen ledig men grupparbete måste göras. Ska börja kl.10 i skolan... så jävla dött när man vet att man hade kunnat ligga hemma och sova... Gah.

Sen är det skola igen på fredag... inte alls länge dock :) Sen är jag faktiskt ledig lördag, söndag och måndag :)
Hela helgen blir det dock en massa plugg... en uppgift ska vara inlämnad på tisdagen. Crap. Det var den helgen det. Hehe, nej men lite roligt ska jag säkert hinna med det också.

Blir en vit helg faktiskt. Lite ovanligt (och ganska skönt när allt kommer kring...).
Resten av veckans planering;
Torsdag: Grupparbete 10-?, Träna Indoor walking, plugga (börja på uppgiften), träffa D
Fredag: Skola 9-12.30
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Lista

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

Hemnyckel x2, Cykelnyckel, Gymnyckel . FYRA
Vilken svordom använder du mest?
Fan

Äger du en iPod?
Ja, en grööön :)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Ingen just nu, det är olika.

Hur många resväskor äger du?
typ 3-4 stycken

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Nej?

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Nej ;P

Vilken var den senaste filmen du såg?
Mirrors

Har några av dina vänner barn?
Jadå :)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Massa kläder, nya skor och nya väskor

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, mamma haha

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen alls

Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Inget av det...

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Vet inte ;P

När var senast någon stötte på dig?
Var nog i fredags när vi var ute

Vad åt du till middag?
Kebabtallrik ;P

Använder du huvtröjor?
Ja

Kan du vissla?
Yes

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Yes

Vem var den sista som ringde dig?
Mamma

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Ingenting, spyr av karuseller

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, säkerligen

Vilket riktnummer befinner du dig i?
044

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, det har väl alla gjort

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Ehm... vet inte hur stort faktiskt...

Hur många syskon har du?
Inga biologiska

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej

Vilken film kan du alla replikerna till?
8 miles

Äger du några band-t-shirts?
Nope

När flög du senast?
I Oktober när vi skulle till och från Cypern

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
10

Läser du för skojs skull?
Nej

Pratar du några andra språk?
Engelska och lite spanska

Diskar du din egen disk?
Nej, diskmaskinen

Har du gråtit offentligt?
Ja

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Huh?

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nja, har nog inte riktigt orken

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Yes, tatuering snart

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej det behöver han inte tycker jag.

Kan du kasta macka?
Njae

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej

Vad har du med dig in på bion?
Dricka och popcorn eller godis

Vem var din favoritlärare?
Vet ej

Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Annan ras? Haha, jaaa med tanke på att D är min första svenska pojkvän.. så ja.

Vad har du för väder?
Blåsigt och lite regnigt (SUCKS!)

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja skulle jag väl kunna göra

Har du en blogg?
Ja... "tror nog att du läser den nu..."

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Psykologi

Gillar du att flyga i flygplan?
Nej jag hatar det

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Att han kan stå på sig

Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Antagligen så tyckte i alla fall inte jag att han var oattraktiv?!

När sov du senast på golvet?
Haha på landön för några år sedan (vårt sommarställe för er som inte fattar)

Vilken är din favoritdrink?
Cosmopolitan

Gillar du din boendesituation?
Nej

Vilken är din mammas hemstad?
Öh, lite svårt att säga med tanke på att hon inte bodde där hon föddes särskilt länge.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8

Äter du frukost dagligen?
Ja, med få undantag. Dör annars haha.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Det varierar

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Har hänt ;P

Vilken är din favoritfrukt?
Banan

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Försöker tänka på det

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
20

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Det beror på var jag läser något 

Tror du på liv på andra planeter?
Ja

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
En av Dagges kompisar *Inga namn nämnda*

Vad var det senaste du åt?
En banan

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Typ samma

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Tror de läste om någon prinsessa som hette Filippa

Gillar du senap?
Ja

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"It can only get better"

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Neh, jag är feg

Sover du på sida, mage eller rygg?
Alla 3, men mest sida

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Haha, får nog tänka på det dära...

Har du någonsin köpt något från eBay?
Ja

Tycker du om att krama folk?
Folk och folk... de jag gillar

Skulle du säga att du är trendig?
Nej inte direkt

Äger du en digitalkamera?
Yes

Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Reagera? Jag skulle säga nej?

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Aylar Lie och Jennifer Lopez (jag tackar!)

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Hatar starwars

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Blir irriterad

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
"En sorts kärlek" av Ray Kluun

Tycker du att du är attraktiv?
Nej

Vad är du allergisk mot?
Pollen, penicillin och gummi (ja, jobbigt ibland....)

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Bryr mig inte

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
No idea


Styrketräning

Det gick skitdåligt... orkade typ ingenting. Har väl antagligen att göra med mitt kassa matintag idag. Skärpning.
Bättre lycka nästa gång!

Resten av kvällen blir det plugg och sen slappa :)

Jävla BLOGGSKIT går inte att ladda upp bilder!!!

En dag i stan :)

Var i stan idag med Micca och Lion :) Vi käkade på trendie, gick i affärer och fikade sedan på Mc'donalds :) Gött det. Mötte Maria när vi skulle hem så det var ju trevligt :)
Nu är jag hemma i alla fall... funderar på om jag skulle åka och träna nu innan allt folk kommer dit vid 17... så kanske jag kan plugga senare ikväll istället.

Cya
//Ippa

Usch...

Skulle cykla hem från Dagge nyss och han bor mittöver en kyrkogård. Där stod en massa bilar och var en massa människor så nyfiken som man är så cyklar man ju lite extra sakta och tittar. En av männen bär ut en vit kista som han utan problem kunde bära själv. Skulle gissa på att kistan var lagom lång för en 1-åring.

Fy fan...


"för jag drar, jag borde dratt för längesen"

Step-pass på G ; ) Watch out ;P

Kära nån

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4548667.ab

Älskling... om du någonsin ska fria till mig... SNÄLLA, gör det INTE på det här sättet.


Jag sa ju "vad som helst", eller hur?

Jag tror jag har bestämt mig... jag ska praktisera på lungmedicin trots allt. Det kommer vara skitjobbigt, jag kommer gråta och vilja dö typ varje dag. För en tid sen sa jag "nu kan jag klara vad som helst", och det ska jag göra också.

Jag kommer må skit, så att ni vet. Men jag slår vad om att jag kommer vara tacksam efteråt och vara starkare än någonsin. Jag har tagit mig igenom så mycket nu så jag känner mig i princip odödlig.

Jag säger som jag snart har inristat i huden; "nothing's big enough to hide me".

Inte ens min egen rädsla...

Hemma!

Efter en förmiddag i skolan! Var med Maria och kopierade ur en bok på hennes mammas jobb. Sen stack jag hem efter det :) Idag ska jag försöka fixa det här med min praktikplats... får väl se hur det går.
Sen ska jag träna step och sen hem till D :)

Puss på er sålänge
//Ippa

Godnatt och önska mig lycka till..

För imorgon ska jag till skolan. Hur jag nu ska fixa det med tanke på att det är ganska mycket annat som snurrar i huvudet just nu.

Tur att änglar finns!

Vill tacka alla som varit ett sånt stort stöd för mig idag. Tur att ni finns annars hade jag nog gått och dött.

Love you guys
//Ippa

När jag inte trodde att det kunde bli värre...

Mmm... gissa var jag har fått praktik? På avdelning 093 (Lungmedicin)... Samma avdelning där min moster vårdades för bara några år sedan.

Om det är någon från klassen som läser detta...
Snälla... byt med mig...


Jävla värld...

Jaha... nu är jag väl stämplad för livet. Människor som kanske redan var skeptiska till mitt umgänge fick nu sina fördomar bekräftade. FY FAN vad orättvist allting är. Hur går folk och snackar nu då? "Åh, där är hon som umgås med honom"... "Åh, hennes pojkvän umgås med idioter typ... vilket jävla stolpskott hon har fått tag i då".

Detta gör det ännu viktigare för mig att markera att detta inte är okej.
För det är det inte. Inte på något vis...

FITTTAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Å n g e s t - y e s !

Mmm... idag mår man inte alltför bra. Sov 10 timmar inatt... förra igen sov jag 11... jag bara sover och sover . Det verkar ju behövas tydligen. Usch jag har sån ångest. Kunde jag gjort annorlunda? Kunde jag förhindrat det?

En del säger att det är naturligt att känna så. Jag är ju trots allt länken mellan de två parter som är inblandade i händelsen. Va fan!!!! Jävla människa!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHR! Jävla rövhål!

Nej hade jag inte haft några spärrar nu så hade jag gått och druckit upp en hel liter vodka nu. Ungefär så vill jag göra. Tur man är hyfsat normal så att man slipper hamna i de fällorna.

BYE
//Ippa

Ingenting kan stoppa mig

Fy fan vad mycket skit som händer hela tiden, man slutar ALDRIG att förvånas. Jag blir arg, ledsen, frustrerad och uppgiven. Allt känns skit skit skit just nu. Jag känner igen känslan, för så har jag känt många gånger innan. Det som känns skönt att veta är att... inget av detta kommer någonsin att kunna sänka mig.

För innerst inne är jag stark som bara den.
Och jag har faktiskt äntligen kommit på vad jag ska tatuera in, med tanke på detta.

RSS 2.0