Helst av allt...

Dagar som denna... ja då vill jag bara dra på mig något riktigt hett, döda de få hjärnceller jag har kvar med sjuka mängder alkohol, dra en jävel och dansa röven av mig.

Helg?

Vad är en helg i helvetet? Magen står ut som en stor ballong. Detta är verkligen hemskt. Tur man äger stora kläder.. annars hade jag fått många gratulationer till tillskottet där inne. Fy fan =/ Ni fattar inte hur jobbigt det var att springa 5 km med den magen... my god. Kändes som hela kroppen skulle gå sönder. Men vet ni vad... konditionsmässigt var det hur enkelt som helst. Jag är verkligen bäst.

Fest ikväll sägs det... men vet inte om jag känner mig så sexig med gravidmagen. Får se hur jag gör...

2 jobbdagar kvar... sen lite ledighet åtminstonde... längtar.
//Ippa

Grillning!

Jobbet gick bra, men segt... stack hem direkt och duschade. Nu blir det strax att åka hem till Carro och grilla med lite friends och även sällskap från Norge! : )

Blir en lugn kväll för min del. Ska ju jobba hela helgen och upp 05.30 imorgon också. Gah :(

Ringde nyss min konsulent från Viktväktarna. Har fått ett speciellt anpassad kost- och träningsprogram nu. Hon trodde det kunde ta upp till 5 veckor för mig och mina kilon. Så... om 5 veckor babes.. då kanske jag har nått mitt mål. Hoppas! Ska börja med det nya programmet på Måndag. Kommer dock inte följa det i Turkiet. Är det semester så är det, och det skulle aldrig funkat med all alkohol :P Så... mina vänner... ikväll vet ni någon som njuter av det grillade. No more of that!

KYSS

3 timmars sömn senare...

Och fortfarande astrött... har ont i halsen och låter som en papegoja när jag pratar. Borde aldrig sprungit igår. Men ja... jag är ju sån... har jag gett mig fan på något så gör jag det. Tillexempel nu när jag bestämt mig för träning varje dag. Gå ner 5 kilo är INTE lätt... när man inte är överviktig. Det krävs en del... men men, nu får jag väl vila tills det går över. Hoppas det går FORT.

Ikväll kommer storasyster + sambo hit och grillar.

Puss&Kram
//Ippa

1/5

Ett av fem pass avklarade. Men var såklart tvungen att jobba över idag... suck. Men men, NU är jag hemma! Ska slappa lite, umgås med lite människor. Sen träning ikväll. Blir överkropp... har sinnessjuk träningsvärk i benen.

Ska nog gå och sova lite... skööööönt! :)
//Ippa

Nu jävlar...

Nu imorgon... då börjar jag på mina 5-dagar-i-rad-pass. Kort dag imorgon som tur är. Hoppas det blir fint väder så jag kan sola... men det skulle det inte bli visst :( Idag har jag i alla fall stekt hemma hos Maria. Sen sprang jag en snabbrunda... och sen fika och tjöt hos Carro :) Mycket trevlig dag om jag får säga det. De närmaste dagarna blir nog hektiska... men ändå mysiga ;)

HÖRS!
//Ippa

Ledig onsdag :)

Mina lediga dag idag, nu väntar 4 dagars jobb. Usch =/ Ska strax ta mig hem till Maria och sola lite :) Ska bli skönt att få lite färg på min albinokropp nu inför Turkiet :) Längtar!

Äter blåbär till frukost, sjuuukt gott! Gillar't! :)

Btw, har ni sett kriget på facebook? Haha, folk kan verkligen lägga sig i andras liv. Come on, det är väl ändå mitt liv, mina val. Jag gör vad fan jag vill. Jag bestämmer, så håll er utanför.

//Ippa

Hur fan kunde jag?

Hur fan kunde jag vara tillsammans med dig? Hur fan kunde jag slösa bort 5 år av mitt liv på det sättet? Jag har mått skit alla de åren. Jag har blivit smutskastad och hatad av många människor på grund av dig och DIN sanning. Även nu när vi inte längre existerar så ska du gå runt och snacka SKIT. Jävla fitta vad jag hatar dig.

Du borde fan skämmas! Nu får man höra "du förtjänar bättre..." och "hon är inte värd dig". FEL IDIOTER!!! HAN FÖRTJÄNAR INTE MIG. Jag gav upp hela mitt jävla liv för honom, prioriterade alltid honom först. Försökte få in honom i min familj och mitt liv. Jag försökte i 5 år och misslyckades. Ett desperat försök för att få honom att vilja försöka - förlovning. Big mistake. Största i mitt liv måste jag säga. Det betydde ingenting för honom, inte ett jävla skit.

Ni ska veta en sak. Det finns en sanning. Den sanningen är det bara två personer som vet om. Det är jag och min älskade pojkvän. Vet man inte hela sanningen, då tycker jag faktiskt man ska ta och hålla käften.

Jag var ledsen, sårbar, förnedrad. Just när jag kände mig som värst... som en påse sopor. Då kom världens underbaraste människa och visade mig att livet faktiskt kan vara vackert, inte bara äckligt och jävligt som jag tidigare trott. Han fick mig att leva, att känna mig sedd. En ömsesidig kärlek... inte bara en massa fake.

Man måste vara två om ett förhållande, i mitt tidigare fanns det bara jag. Det var bara jag som försökte. Jag var så fruktansvärt trött på det, att bara tas för givet. Inte någon uppskattning för fem öre...

Även fast jag verkligen hatar dig nu så vill jag bara säga TACK. Det blir mycket enklare för mig nu. Nu behöver jag aldrig ha dåligt samvete för jag hanterade vår breakup. Du var inte värd mer!

//Ippa

Tidig morgon...

Inte van vid dessa übertidiga morgnar nu längre... men jag antar väl att det bara är dags att vänja sig :( Som sagt... jobb hela dagen lång... sen träning på det. Fint med träning i alla fall. Inatt har jag sovit dåligt... jobbigt. Saknar dig!

Btw så har jag ingen mobil... dröjer några dagar till. Varför är en lång och korkad historia ;P Men men, jag och telefoner är ingen hit... den är iaf åter i min ägo... konstigt att jag kunnat ha en och samma mobil i mer än 6 månader. Ja, men den går väl sönder snart den också ;))

//Ippa


I'm happy :) + "veckans"

Hej alla!
Jag har haft en kanonhelg i Göteborg. Är väldigt väldigt lycklig och går än med ett stort leende på läpparna. Kärleken jag känner är helt enorm. Får aldrig nog. Äntligen har mitt liv ordnat upp sig till något bättre. Förut var allt skit, allt var negativt... nu ser jag mer ljust på allting. För allt kommer ordna sig, det ska du och jag se till.

Älskar dig så mycket, har alltid gjort.

Du gör allt så mycket lättare. Är obeskrivligt glad att jag har dig.

Veckoplanering
Måndag:
Hem från Göteborg

Tisdag: Jobba 7-16

Onsdag: LEDIG

Torsdag: Jobba 7-13.30

Fredag: Jobba 7-16

Lördag: Jobba 7-16

Söndag: Jobba 7-13.30

Som ni ser... inte mycket till liv denna vecka... :( Kommer ej att skriva ut mina träningstider längre, eftersom risken för att bli stalkad vid de tillfällena är alldeles för stor - tyvärr!

 


Wednesday

Måste säga att dagarna gått snabbt. Imorgon drar jag till Göteborg. Ska bli härligt, underbart. Skönt att slippa jobbet några dagar med! :)

Nu packar jag för fullt... stressad... trots allt ganska mycket man behöver ha med sig när man ska vara borta i 5 dagar.

Senare i eftermiddag ska jag hem till Louise. Ska bli superdupertrevligt att umgås :)

Kära ni, vi hörs på tisdag. Hoppas alla får en trevlig helg!
//Ippa

Kiviks marknad :)

Hej! Hemma nu från Kiviks marknad. Var där med mamma, Patrik, Caroline och Emma. Var trevligt. Köpte inte så mycket, men det var mysigt att gå runt där, käka och så :) Mätt blev jag allt! Blev uppraggad av en försäljare som "skulle kunna smaka på mig helt gratis" ;P

Imorgon är det jobb till klockan 13 som gäller... sen blir det packa det sista och direkt till Louise för att fira hennes födelsedag. Något sent, men bättre sent än aldrig! :)

Låt dagarna gå fort nu!
//Ippa

Det var jag



Saknar dig fast du står här mitt framför mig,
svart av askan å elden som syntes mil,
det var jag å ja gjorde det bara för dig,
fågel Fenix men djuren som gav sitt liv.

För alla gånger som vi dansat
å sjungit med fast ingen kan,
å aldrig låtsat bara chansat,
å sket i skolan för det kvittar,
va fan vet dom om vår romans,
ni kommer hitta oss i hamnen
för allt vi gjort.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig,
svart av askan å elden som syntes mil,
det var jag å ja gjorde det bara för dig,
fågel Fenix men djuren som gav sitt liv.

Mitt liv har känts som några timmar,
vad ska man blir när man blir stor?
det ena leder till det andra e allt jag vet,
det e med dig jag vill bli gammal,
å göra allt som bara finns

som om den här var en av dem sista som jag (---?) dig.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig,
svart av askan å elden som syntes mil,
det var jag å ja gjorde det bara för dig,
fågel Fenix men djuren som gav sitt liv.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig,
svart av askan å elden som syntes mil,
det var jag å ja gjorde det bara för dig,
fågel Fenix men djuren som gav sitt liv.

It hurts so freakin' much

Det gör ont i hela mig! :( Hoppas allt ordnar sig!

Igår fick jag reda på en sak... en väldigt jobbig sak. En sak som kanske kan förändra mitt liv för alltid och möjligtvis förkorta det? Fan vad jag hatar dig din jävel, du har förstört hela mitt liv. Du förtjänar inte att leva.

Ikväll blir det Kiviks marknad med Caroline och Emma :) Ska bli kul! :)
2 dagars jobb kvar nu sen är det dags för minisemester! :)

//Ippa

Monday + "veckans"

Måndag idag. Ledig. Fint. Ligger mest ute och steker men blev för tillfället överhettad så gick in en stund. Blir stek fram tills träningen börjar. Muskelpass ikväll. Fint som snus. Kärlek! Sen efter träning blir det mys med min Micca <3

Veckoplanering
Måndag:
LEDIG, Träning kl. 18-19
Tisdag: Jobb kl. 7-13.30, Kiviks marknad

Onsdag: Jobb kl. 7-13.30, Fira Louises födelsedag
Torsdag: Jobb kl. 7-13.30, Åka till Göteborg kl. 13.50

Fredag: Göteborg

Lördag: Göteborg

Söndag: Göteborg

Veckan ser jävligt bra ut. Stressig dock innan jag åker iväg på torsdag. Men som sagt... bara 3 dagars jobb kvar nu, korta dagar dessutom. Life IS GREAT!


Tårar tar aldrig slut

Jag är lycklig men mår riktigt skit när jag hör från andra hur dåligt du mår. Vill inte att du ska må dåligt för jag bryr mig så otroligt mycket om dig. Du betyder mycket mycket och det kommer alltid att vara så.

Nu sitter jag här och tårarna bara rinner och rinner.
Fan, varför ska det behöva vara såhär?

Empati och sympati?

Jag har alltid varit en sådan person som sätter mina nära i första rummet. Jag har ägnat hela mitt liv att bry mig om andra, mindre om mig själv. Just nu är mitt liv fucked up. Inte för att jag inte är lycklig, men det är bara väldigt mycket. Mitt liv har vändts upp och ner. Jag har väldigt dåligt samvete för att jag inte orkar visa empati och sympati för mina vänner när de mår dåligt. Jag känner mig väldigt "uppe i mitt eget" om man säger så.

Det är inte det att jag inte bryr mig, jag har bara väldigt mycket i huvudet just nu <3

Kärlek vid sista ögonkastet




Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7..
Baby – som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


För hon (han) var (är) bäst, försök & överträffa det Ja
För hon (han) var (är) bäst, försök & överträffa det Ja
För hon (han) var (är) bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon (han), flyger iväg som ett pappersflygplan!


Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid
Jag har packat mina saker,
på väg ut från vår lägenhet nu snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och
säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yr *—————–*
Och vinner ditt hjärta men flyr iväg
till nästa så fort anar något ansvar!
För jag fattar mycket väl att det är i mina,
det såkallade blodet i mina ådror
kommer från min pappa,
men tänker starta min familj så fort det går dåligt
Det sociala arvet får rätt igen
och det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen!


Ja....

Nu är Kristianstadsdagarna över vilket innebär att Kristianstad förblir dött i exakt ett år tills nästa gång. Ganska skönt att det är över ändå. Igår var vi på Tivolirock. Såg Maskinen, Timo Räisänen, The ark och Familjen. Familjen var svinbra!

Somnade klockan 05 så nu har jag sovit alldeles för få timmar... och jag är bakis. Jobbigt. Vi får la se vad denna dagen bjuder på.

//Ippa

This day....

Om 3 timmar kör vi igång för då är det Tivolirock som gäller. Maskinen kl. 13.15 och då vet jag vem som dansar. "För alla som inte dansar....". Sen de två andra som jag gärna vill se är "The ark" 23.15 och "Familjen" kl. 01.30. "För det snurrar i min skalle"... det kommer vi nog hålla med om just då vid den tidpunkten. Härlig dag kommer det bli! :) Mellan varven blir det stort förkrök hos mig. Bättre kan det inte bli. Alla mina nära och kära är hjärtligt välkomna :)

Nej... skumt det känns att jag ska börja göra vid mig snart... kl. 11 typ... fint!
//Ippa


Btw inatt drömde jag att jag fick barn men jag fick inte stanna kvar på BB för barnmorskorna. De sa att om jag stannade kvar så kunde de inte ha tillräckligt mycket rast. De mer eller mindre slängde ut mig från förlossningen så fort barnet hade kommit ut. Fan vad arg jag var när jag vaknade, haha. Ungen vägde 5000 g och var stor som ett hus. Jag brukar drömma sanndrömmar, men tycker det här kan.... lugna sig lite? Och bebisen får gärna vara en aning mindre! Haha, drömmar är roliga.


Happiness

De senaste veckorna har jag känt mig helt personlighetsförändrad. Till en början kunde jag inte sätta fingret på det men det slog mig en stund senare. Jag är lycklig. På något märkligt vis känns det som att jag fått livet tillbaka. Det kan låta klyschigt men... det känns verkligen som att alla pusselbitar hamnat på plats. Du gör mig SÅ glad och jag går numera ständigt med ett leende på läpparna. Många märker det på mig, att jag har förändrats. Jag är inte samma negativa människa längre utan jag har fått ett helt nytt perspektiv på livet. Jag har aldrig känt en sånhär lycka förr... det är en väldigt obekant känsla men hur som helst... jag gillar den. Det är underbart helt enkelt.

Givetvis... jag tänker på de negativa sakerna också. Vår vänskap som riskeras, distansen och våra bakgrunder... "vad vi har med oss i ryggsäcken". Klart jag kommer sakna kärlek i vardagen. Att kunna ringa och säga "hey älskling, ska vi ses om en timme i stan och ta en fika, bara du och jag?". Jag kommer verkligen verkligen sakna det. Men allt kommer vara värt det. Klyschigt... åter igen... men vi är nog gjorda för varandra. Alla har en soulmate, jag har hittat min... redan för 7 år sedan faktiskt... jag har bara inte förstått det förrän nu. Du har alltid varit speciell för mig och jag har älskat dig från dag ett... trots att det tidigare bara varit på ett vänskapsplan. Nu har det utvecklas till något mer och det var inget vi kunde styra över... det bara blev så.

Det kommer krävas blod svett och tårar för att detta ska fungera och jag kommer hata allting stundvis, det vet jag. Men när vi äntligen ses... ja som jag sa innan, allt kommer vara värt det. Verkligen. Jag bara vet det.

Inte för att sätta någon press på dig men jag vill bara att du ska förstå. Jag gav upp hela mitt liv för dig, för oss. För att det kändes mer rätt än vad något tidigare gjort. Jag gav upp ett 5-årigt förhållande som verkligen var hela min värld. Men det betydde mycket för mig... att bli sedd och att bli lycklig. Jag försöker inte säga att jag blivit dåligt behandlad och haft det dåligt i 5 år. De 5 åren var de bästa i mitt liv. Men det fanns för många dåliga omständigheter runt omkring det som jag helt enkelt inte kunde leva med och jag kände väl mest att det var ett avslutat kapitel i mitt liv. Jag hade aldrig förändrat mitt liv så drastiskt om jag inte visste att det skulle leda till något bättre.

Du har visat mig att livet är vackert och det finns ingenting bättre än att få känna det <3




(Och till dig D: du ska veta att du alltid kommer betyda väldigt väldigt mycket för mig och oavsett hur lång tid det går så kommer du alltid vara väldigt speciell för mig. Du har lärt mig mycket. Du har lärt mig vad kärlek är. Du har lärt mig att älska en människa. Hur våra liv än slutar, så kommer du alltid vara min första riktiga kärlek. Det kan ingen ändra på. Jag önskar dig all lycka i livet och hoppas innerligt att du och jag alltid kommer hålla kontakten och kan finnas där för varandra. Det gör ont att se dig ledsen men jag vet att du är stark och kommer över det. Jag är evigt tacksam för allt du har gett mig.)




Turkiet

Det blir Turkiet i Augusti :) Kommer bli awesome! :) Ska strax in till stan och betala resan. Längtar! Ska passa på att shoppa på systemet i stan också, sen blir det hem och vila och göra vid sig lite. Imorgon blir det röj! :) TIVOLIROCK! FINT! :)

Ha en trevlig eftermiddag/kväll!
//Ippa

Mums!

Bra dag hittills! Jobbade kort dag och det gick bra. Hälsade på Caroline på jobbet och passade på att handla lite lunch samtidigt. Godaste lunchen blev det - jordgubbar och blåbär med mjölk. Jag har någon fetisch för frukt och bär, så är det bara. MUMS! Ska träffa Maria i stan och vi ska antagligen boka resa :) Spännande och kuuuul! Sen ikväll - stan med Caroline och Louise. Blir nice!

//Ippa

I'm going under...

8 fucking days.......

Träning

Träning är fan det bästa i livet. Visste inte ifall jag skulle orka träna efter en hektisk dag på jobbet, men jag tog mig i kragen och drog dit. Nu sitter jag här, jävligt nöjd, pigg och som en ny människa.

Träning är fantastiskt helt enkelt!

Nu ska jag hoppas in i duschen och sen dra till Micca och snacka lite skit. Loves it!
//Ippa

AHHHHHR!

Kan man längta ihjäl sig? I så fall gör jag nog det nu.

Irriterad!

Ska du prata med min vänner, så säg något vettigt. De tycker inte synd om dig, de är glada för min skull. Glada för att jag är lycklig. Som sagt, ingen tycker synd om dig och det tjänar ingenting till att gå runt och vara sur, för ingen bryr sig. Patetisk kan man sammanfatta det med! AHR!

Ledig dag idag, ska gå ut och sola innan åskan och regnet kommer. Sen blir det stan med Maria och efter det träning :) Ser ut som en hyfsat bra dag.

//Ippa


...

10 days...

Herregud

Ett gnällinlägg idag. Förlåt. Men jag kan knappt beskriva i ord hur sliten jag är. Har en grym ischias och kan knappt röra mig. Superallergisk och förkyld med halsmandlar som snart är på väg att lämna kroppen. Dessutom... skoskav och i mitt jobb går man typ... hela tiden. I WANNA DIE!

Tur att jag är ledig imorgon, den dagen kommer nog spenderas i sängen. Trevligt.

På jättebra humör, check.
//Ippa

Längtan

Ofta har man några hållpunkter i sin tillvaron. Olika datum som man har som mål. De datumen gör det lite lite lättare att stå ut med sin vardag. När det där speciella datumet kommer... då känns allting så himla bra. Man är överlycklig för att man klarade det. Som tillexempel när jag skulle till Thailand. Då hade jag slitit sönder mig själv totalt, men jag klarade det. När jag åkte...  ja då var jag verkligen värd det!

Nu fokuserar jag på den 22 Juli. Tack vare att jag vet att jag kommer vara lyckligare än någonsin den dagen så orkar jag jobba och må skit. För jag vet... att efter detta regn kommer solsken.

11 days...

Äntligen...

Äntligen är den äckligaste, jobbigaste och jävligaste helgen på mycket mycket längre ÖVER. 33 grader idag och jag har jobbat, slitit som ett djur, lyft människor upp och i rullstolar hela jävla dagen känns det som. Jag har förstört min rygg och min högra höft och jag känner mig för jävla sleten. Kan knappt beskriva med ord hur jävla trött jag är på detta nu. En varm äcklig dag till sen ledig en dag... och då ska det regna såklart. Jippi!

Otroligt negativ nu... men kan knappast vara något annat... fy fan!!! =/
Resten av kvällen.... bara chilla och vara så stilla som möjligt. Ingen löpning idag... är alldeles för slutkörd. Säger jag, så springer jag väl ändå senare... ahja... wish me luck!

//Ippa

Miss you...

Aldrig tidigare känt såhär. Aldrig tidigare varit såhär nyfiken och säker på min sak. Hur det blir... det får tiden avgöra. Klart jag är orolig. Orolig över att bli lurad och sårad, igen. Orolig över att inte duga och räcka till. Orolig för den saknad som ständigt kommer finnas där. Men något mitt i all denna oro gör mig väldigt väldigt lycklig. Personkemi är allt, det inser jag nu. I detta fall... stämmer kemin till 100 %.

Jag är fortfarande väldigt chockad över mina egna känslor. How come? Jag vet. Du är underbar helt enkelt. Det är bara så.

Jag saknar dig, varenda sekund.
Counting the days...

Fan....

Jobbat hela dagen idag i 30 graders värme. Till råga på allt var hissen sönder och jag fick gå upp för trapporna... 6 våningar. Svetten bara rann ner i ögonen. Fräscht verkligen... och duschen var inte ledig när jag kom hem heller. Så det har varit en helvetes dag... på ett fruktansvärt dåligt humör är jag.

Ikväll ska jag bara sitta här och glo. Känner inte för att in till stan. Är alldeles för trött och irriterad. Så det blir sängen tidigt ikväll och jag ska vara själv hemma. Skönt så in i... Långa dagar imorgon och på Måndag också. Fy fan =/ Lika varmt ska det bli! Sen på tisdag när jag är ledig kommer det vara 15 grader och regn. Promise!

Hoppas ni andra har en trevlig kväll åtminstone.
TJA!

En ledig fredag

Godmorgon.
Klev upp tidigt för ett läkarbesök. Prover togs så nu är jag sönderstucken som vanligt :)

Idag är planerna att gå i stan med Maria. Kanske ta en lunch eller något. Sen ikväll är det strosande i stan med Louise och Carro eftersom det är invigning av årets Kristianstadsdagarna idag. Blir nog sinnessjukt mycket folk i denna lilla håla ikväll som vanligt. Men jag gillar det. Äntligen händer det något... liksom. 9 dagar om året... då lever Kristianstad.

Sov hela 5 timmar inatt. Kryss i taket!

Nej... vila lite kanske?
//Ippa

Heartbreaker?


Vet inte vad jag ska säga...

Jag är ledsen för allt, för hur allting har blivit. Jag önskar jag gjort annorlunda, även om jag trivs som det är nu. Jag hatar att såra någon jag tycker om. Det känns för jävligt. Men jag är väldigt glad över att ha kommit ut ur garderoben, så att samma misstag inte görs denna gång. Nu ska allting bli annorlunda och jag ska börja mitt nya liv. Jag hoppas att alla mår bra i slutänden och att detta var ett beslut som alla inblandade kan titta tillbaka på med ett leende någon gång senare i livet.

Jag vill bara att alla ska vara lyckliga och glada och kunna ha glädje av varandra. Just nu är det väldigt svårt.

Jag känner mig fri och det var många kilon som föll från mitt bröst när jag berättade sanningen så som den är. Nu kanske jag snart kan börja leva mer normalt och inte i en lögn som tidigare.

I love you more than words can say and I miss you like crazy.
//Ippa


Jobb jobb jobb...

Lång dag på jobbet =/ Dock med trevliga människor :) Så det gick an... jobb imorgon igen... kort dag... sen ledig på fredag. Skönt!

Ska ut och äta ikväll. Blir på La Finestra :) Italienskt, som ni kanske hör. Sen Tyskland - Spanien. Ser ut att bli en bra kväll. Känns inte som jag kommer komma iväg någon gång dock... jag sitter i jobbekläder, utan smink, håret som ett stort fågelbo och ser ut som FAN för att vara ärlig... sov 3 timmar inatt... :( UH jag är verkligen helt borta..

//Ippa

Haft en kanondag :)

Min födelsedag har varit great. Jobbade som sagt i förmiddags och fick skingra mina tankar ytterligare. Skönt. Sen direkt till stan och ut och äta med mamma. Hem till mamsen, åt jordgubbar och öppnade presenter :) Sen hem till pappa och öppna fler presenter och äta middag. Sen kom Louise och Carro hit som en överraskning. Had no idea. Gillar't! :)

Imorgon blir det jobb hela långa dagen sen ut och äta. Kommer bli nice :)

Ha det!
//Ippa

Ippa 21 år :)

Hurra för mig idag som fyller 21 år. Ska åka och jobba nu fram till 13.30 sen blir det en fika i stan med mamsen :) Senare ikväll blir det födelsedagsfirande med Pappa, Eva och Karin. Har redan fått lite presenter av mamsen idag:

- en turkos klocka
- 1 margeretheskål (limegrön)
- 1 sportbh

Tack som fan :) Hihi

Hoppas ni får en bra dag! För det ska jag ha.
//Ippa


Girls <3



Fiiinaste flickorna! Från vänster: Louise, jag, Maria (under), Carro (över) och finaste syster yster Emma. Dock fattas det en styck Micca! Fy på dig. Love you guys! <3

Träning <3

Träningen var awesome! Det är särskilt härligt efter ett uppehåll, i detta fall cirka 1 vecka. Love love love! :) Nu lär jag typ dö imorgon på jobbet med min träningsvärk ;P Har redan ont typ... men det är den enda gången det är ok att ha ont - när det är för att man har tränat hårt :)

Imorgon fyller jag år. Det ni. Hade glömt det. Fattade inte vad mamma menade när hon sa att vi kanske skulle ta en fika på stan imorgon. Jag är allt bra glömsk :) Jobbar som tur är bara till kl. 13.30 så jag behöver inte spendera hela födelsedagen på jobbet.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
//Ippa

Sommar


Hur länge ska du vara ledig?

Ehm, idag också... sen jobb i 6 veckor... och sen 2 lediga veckor innan skolan. Längtar!

Hur många nyktra dagar blir det?

Så få som möjligt, förhoppningsvis.

Brukar du kolla in andra tjejers kroppar på stranden?

Jajamensan, det är godis det ;)

Kan du tända en grill?

Om jag vill... kan jag säkert. Men har nog aldrig gjort det förr. Män finns av några få anledningar, och detta är en av dem!

VIlka solglasögon kör du?

H&M

Går du osminkad om dagarna?

Ja, nu på sommaren eftersom jag är superallergisk och sminket bara rinner av ändå.

Är du cornetto eller piggelin-tjej?

Båda? :)

Vad är sommarens soundtrack?

Allt med fart i och som man blir lycklig av :)

Var åker du på semester?

Det återstår att se!

Andra sommarplaner?

Jobb, mys och fest med vänner!

Sommarens outfit?

Shorts eller kjol och ett slappt linne funkar alltid!

Hur håller du formen?

Äter med måtta á la viktväktarna. Äter dock för själen också. Man måste må bra :)

SPF – ett måste eller bara ruff o båg?

Inget direkt måste för mig och min spaggehud haha. Har jag SPF över 10 så får jag ingen färg överhuvudtaget, inte ens i Thailand.

Sommarens drink?

En strawberry daiquiri är somrig som få!

Vad kör du för bikini?

Haha jag äger faktiskt ingen bikini tro det eller ej. Den enda jag hade är typ... helt urtvättad och undanglömd någonstans.

Gå ut i Stockholm – hit eller bara turister?

De få gånger jag gått ut i stockholm så har det bara varit brats ute. Hate! Gayklubbar är bäst.

Hur sminkar du dig i sommar?

På kvällen sminkar jag mig ibland om det händer något speciellt... men då blir det mascara bara :)

Sommarens maträtt?

Grillat är godast! Det är feeling alltså...

Sista lediga dagen

Sen är det 3 jobbedagar som gäller. Som tur är slutar jag tidigt 2 av dem :) Oh, imorgon är det min födelsedag såg jag i kalendern. Hade jag faktiskt glömt. Ja, fylla år är inte särskilt speciellt längre om man säger så :) Fast aldrig fel att fira med nära och kära... och alla fina presenter. Jag gillar! Så... detta är min sista dag som 20... buhu :(

Idag ska jag bara slappa i solen, sen blir det träning ikväll. Muskelpass kl. 18-19. Hur skönt som helst ska det bli. Nu är jag tillbaka! Veckan som varit har jag inte orkat träna... har varit helt handlingsförlamad. Men nu så, nu är det dags att börja leva igen.

Ha en fin dag!
//Ippa

Facebook är skit

Filippa Lindenbjär Knutsson went from being "engaged" to "single".

=

Filippa Lindenbjär Knutsson went from being "fabolous" to "nothing".


Hur jävla hårt låter inte det då?

Sunday + "veckans"

Hej!
Igår blev det kalas med grillat och tårta för mina närmaste vänner. Det var mycket trevligt! :) Blev oerhört glad för alla presenter också :) Fiiina! :) Förfestade hos mig och drog sedan ut tillsammans med Emma och Louise. Det var kul så länge det varade, men sen blev jag ledsen och gick hem. Så kvällen slutade sådär... bättre lycka nästa gång! Blev påmind om hur mycket jag saknar... men såhär dagen efter känns mitt beslut fortfarande rätt och jag tänker på anledningen till varför det tog slut och då är det ingen tvekan om saken. Känner mig faktiskt ganska stark i det här och har aldrig ångrat det.

Vaknade upp av att Louise stirrade och skulle till stranden. Orka... sa jag och stannade hemma. Nu har jag legat i trädgården och stekt ett tag. Skönt! Tänkte bara ta en paus från solandet och skriva av mig lite, det är den bästa medicinen, right?

Ikväll ska jag gå en runda med Micca och snacka lite. Trevligt! Ledig imorgon också, grymt skönt. Sen börjar en vecka med 5 jobbedagar. Jobbigt, men nödvändigt. Lite nytta får jag göra också ;)

Veckoplanering
Måndag:
LEDIG. Stek? Träning kl. 18-19
Tisdag: Jag fyller 21 :) Jobba kl. 7-13.30

Onsdag: Jobba 7-16, Träning kl. 18-19

Torsdag: Jobba 7-13.30, Träning kl. 18-19

Fredag: LEDIG, läkaren kl. 8.40

Lördag: Jobba 7-16

Söndag: Jobba 7-16


Ready

Redo för kalas och utgång ikväll med mina girls!

 



Obligatoriska posen ;) Hoppas ni får en bra dag/kväll!

//Ippa


Saturday

Lördag idag, det gillar jag. Kalas för mig klockan 16. Sen parteeey och utgång med mina flickor <3 Vet dock inte vart vi ska än, men det kommer vi nog fram till när vi väl är i dimman :)

Mycket att göra innan kalaset. Köttet ska skivas, marineras och grillas. Potatis ska kokas, sås ska göras och en smarrig tårta ska också produceras. Fint!

Nu blir det någon timme i solen innan allt ståhej!
Ha en trevlig helg!
//Ippa

Just nu:

 

Sliten, nyduschad och redo för vindrickande med Micca.
CYA


En fredagskväll...

Fredagen har varit sådär hittills... bara suttit för mig själv och tänkt igenom mitt liv. Kom dock inte fram till något vettigt. Kvällen spenderas med Micca och några glas vin på Möllebacken. Ska bli väldigt skönt. Imorgon är det utgång som gäller... känns som jag behöver ut och röra på mig och komma igång. Behöver verkligen ha lite roligt. De senaste 5 dagarna har varit de konstigaste i mitt liv. Dags för lite normaliteter - dvs dansa med mina girls. För det om något, tycker jag om! :)

Puss&Kram

//Ippa


Schtek i solen

Idag är jag en stekare och ligger och göttar mig i solen. Sjukt varmt, inte ens hundarna klarar av att vara ute. Synd om dem! Jag däremot ligger typ i en stor svettpöl... och det ser ut som jag duschat nyss. FINT!

När jag inte orkar steka mer... så blir det röja upp här hemma inför kalas imorgon. Blir kul tror jag :) Patriks mamma, syster yster + sambo, Micca + Lion, Caroline, Louise, Maria + 2 vänner till familjen med barn. Skojjigt! :)

Another one

Är du..

Arrogant: Nej verkligen inte...

Osäker: Ibland

Trött: Ofta

Intressant: Hoppas det!

Smart: När jag vill :)

Barnslig: Japp, älskar det!

Liten: Nej medellång och medelstor

Lätt: Neh, varken lätt eller tung tror jag ;P ;)

Skoltrött: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Rolig: Jag tror det ;)

Pratglad: Alltid x 1000

Frågvis: Ja :)

Organiserad: Inte någonstans

Hälsosam: När jag orkar

Blyg: Aldrig

Attraktiv: Ja :)

Lätt uttråkad: JAPP

Vegetarian: Nej för helvete

Besatt: Ja, av vissa saker :)

Pålitlig: Ja

Filosofisk: När jag varit själv för länge

 

 

Har du..

För många vänner: Nej, kan man väl inte ha?

Förföljelsemani: Nej ;P

Tvångstankar: Inga allvarliga

Färgat håret: Ofta

Brutit några ben: x 1000

Några piercings: Örat

Egen dator: Japp, men den befinner sig oftare på elgiganten än hos mig

Gjort bort dig rejält: Ja men vem bryr sig?

Bra självförtroende: Typ varannan dag har jag megasjälvförtroende och varannan känner jag mig som världens äckligaste människa

Komplex: Japp, jag är tjej hallå...

Kysst någon: Check

Haft sex: Gillar det

Tagit nakenbilder: Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär: Japp....

Blivit kär i någon på nätet: Japp

Dumpat någon: Yes... nyligen tyvärr...

Stulit någonting: Japp... snattat i unga år några gånger, haha. Mest godis :)

Gjort något olagligt: Jodå

 

 

Vem..

Saknar du: En speciell person som äger mitt hjärta <3

Vill du döda: 4 letters...

Rörde dig sist: Min vovve Gaston som slickade mig på foten

Slog du sist: Have no idea...

Kramade du senast: Carro

Skrev du till sist: Micca

Vill du vara som: Mig själv

Sårade dig sist: 3 letters...

Vill du bli galet full med: All my single ladies!!!

Gjorde dig riktigt glad senast: 6 letters....

Fick du sms från senast: Yaz

Ringde dig senast: Micca

Ska du gifta dig med: Säg det......

Får dig att skratta: Mina älskade vänner :)


Drömmar som gick i kras...

I precis samma stund som vårt förhållande tog slut så gick nästan alla mina drömmar i kras. Om några år skulle jag vara sambo, sedan fru och sedan mamma till mina älskade barn. Jag skulle ha ett jobb som jag trivdes med och jag skulle spendera varenda lilla ledig stund med min älskade make. Oändlig kärlek hette det.

Jag hade planerat mitt liv in i minsta lilla detalj utifrån mina förutsättningar. Den goda förutsättningen var förhållandet jag levde i som hade varat i nästan 5 år.

När jag tänker på hur många drömmar som faktiskt inte ens existerar för min del längre... så vill jag faktiskt bara gå och dö.

Börja om på nytt igen... hur gör man det?
Det känns som mitt hjärta ska hoppa ut ur min kropp och lämna mig i vilken sekund som helst.

Även om det aldrig hade funkat så ska du veta... när vårt förhållande tog slut så dog mitt hjärta.
//Ippa


Äckel

Ringt och sjukanmält mig nu tills imorgon. Tänkte det var bättre att ringa nu än imorgonbitti så de har chans att fixa någon ny. Det är typ omöjligt att jobba när man känner såhär. Kissa var 5:e minut är inte möjligt när man är uppbokad hos kund i 2 timmar på eftermiddagen. Tyvärr. Känns skittråkigt. Jag som verkligen behöver jobba nu. Usch =/

Och UVI var det....

Ja... urinvägsinfektion var det och nu blir det 5 dagars behandling med antibiotika. Livet är verkligen underbart just nu.

UVI

Nu är jag trött på att springa på toaletten var 5:e minut. Känns som jag ska kissa minst 1 liter så kommer det bara typ... 3 droppar. Duktigt irriterande. Sen gör det ju inte lite ont heller.

Så iväg till läkaren blir det. Skojjigt att se vad de hittar på eftersom jag inte kan äta antibiotika. Men det blir nog snarare deras problem...

Måste dock hålla mig nu i 40 minuter om jag ska få ut någon större mängd när jag kommer dit. JOBBIGT!!!

Jobbedag

Jobbade 7-13 sen stack jag hem direkt. Det blev ju fint väder nu så ska strax gå ut och lägga mig en stund. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi får väl se :)

Annars är läget ok, men inte mer än så. Jag överlever men känner mig väldigt väldigt ensam.
//Ippa

Jobbedag

Jobbade 7-13 sen stack jag hem direkt. Det blev ju fint väder nu så ska strax gå ut och lägga mig en stund. Ikväll vet jag inte vad som händer. Vi får väl se :)

Annars är läget ok, men inte mer än så. Jag överlever men känner mig väldigt väldigt ensam.
//Ippa

Mmmm....

Ser inte alls fram emot denna dagen. Vaknade upp och mådde sämre än någonsin typ. Om sanningen ska fram så hatar jag att sova själv. Det är svårt att förstå att det kommer vara såhär nu. Att jag kommer gå och lägga mig själv varje kväll, hemma hos mina föräldrar. Innan the breakup sov jag aldrig hemma. Nu gör jag det. Svår omställning. Måste kännas för mina föräldrar som att få en dotter tillbaka.

Som sagt, tycker denna dagen kan vara över nu.
Och fan... jag saknar den där jävla ringen på mitt finger så jävla mycket va....

Jag mår skit nu men allt kommer vara värt det.

Jobba idag 7-13.30 så ska snart bege mig iväg. Som sagt... skönt att jobba för då har man att göra. Efter jobbet är jag är up for some tanning faktiskt, om vädret vill hålla i sig. Annars får vi se vad dagen bjuder på.

Puss&Kram
//Ippa



mmm :(

RSS 2.0