Självmordsbenägen

Ja, det är vad jag är efter morgonens samtal. FAN I HELVETET! Jaja... nästa år kanske...

Vet ni vad? Jag har köpt den första julklappen och det var väl på tiden. Bättre sent än aldrig sägs det :) Imorgon blir det nog mer julklappsinköp. Skönt att ha det gjort. Ska köpa till mamma, pappa, syskon, pojkvän och några vänner. Sen får de va nog ;)

Snart är det dags för Indoor walking. Mamma och styvsyster Karin hänger med :)
Puss
//Ippa

FAN FAN FAN!!!!

Jävla helvetes skitfaaaan!!!!

Jag hade fått en gratis resa till New York (2 veckor) och fått se världens största artister uppträda med avresa den 25 (juldagen). Jag hade dessutom fått vara med i "bijuryn" och kora årets låt.

Om det inte vore för skolan.

Och just det... jag skippade min förra karriär... för att göra något mer seriöst. Ni fattar inte hur mycket jag ångrar det nu.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!


Knäpp helg minst sagt

Hej!
Ja, det har varit en spännande helg minst sagt. Fredagen var bäst - förfest tillsammans med Maria, Emma och Mikaela. Roligt hade vi, och berusade blev vi minsann :) Stod i 40 minuters kö in till Class bara... men ja, in kom vi. Vakten trodde inte att det var mitt körkort heller, men jag lyckades övertyga honom :)

Jag hann inte mer än vakna sen skulle man upp och göra vid sig igen. Började med förfest på jobbet och sen bar det av det Yllan och "Bra vibrationer". Började segt men slutade med att jag knappt kommer ihåg hur jag kom hem. Vaknade i alla fall hos Dagge så det kändes tryggt :)

I söndags var jag och min m2b på julskyltning i stan. Mysigt! Fick iaf liiite julstämning :) Sen drack vi glögg och pepparkakor och kollade på El Clasico. Tur att Zlatte kom in till slut :)

Satt och kollade på lägenheter igår också. Helt sjukt... en trea kostar lika mycket som vårt hus kostade när vi köpte det. Stört... men ja, vi vill ju inte ha trädgård och ett hus kostar ju mer i drift så... vi får väl se. Inte långt kvar nu faktiskt :)

Nu ska jag göra vid mig för lite lunch med Maria i stan. Sen blir det skola en liten stund och sen ääääntligen träning. Som jag längtat!!! :)

//Ippa

Orkar inte

Orkar inte skriva. Tycker människor är patetiska.

Nojjigt värre

Hej!
Idag har det varit en lång och ganska tråkig dag i skolan. Inget intressant precis... nu är jag iaf hemma och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan gå och kolla på handboll! :) Ska bli roligt, älskar handboll! :)

Vet inte om jag nämnt det innan... men i måndags började jag äta tabletter som minskar aptiten. De fungerar verkligen. Har inte varit hungrig en enda gång sen jag började med dem. Jo, lite i eftermiddags men det är det enda. Gäller ju att man äter ändå, annars mår man inte bra. Och dessutom hade man bara gått upp allting igen efteråt. En jobbig biverkning är dock att jag har sömnproblem. Svårt att somna och vaknar flera gånger på nätterna. Man ska inte ta tabletterna i samband med alkohol så det blir ingen varken imorgon eller på lördag. Ska bli spännande och se hur stor skillnad det gör när man slutar. Undrar om jag äter som en häst då igen ;) Allt som vanligt, haha.

Sen är jag nojjig över en massa andra saker... usch det är jobbigt att bara gå runt och tänka hela tiden. Hoppas allt ordnar sig... ja, för det gör det ju alltid, på ett eller annat sätt.

Puss
//Ippa

I'm addicted to you

Hej alla!
Idag har varit en väldigt "händer-ingenting-dag". Har bara suttit och pluggat hela dagen tillsammans med Maria. Det gick väl lite trögare än väntat men i slutänden blir det nog bra, tror jag! :) Sedan var jag och tränade (aerobic), käkade, duschade och kollade på "Bonde söker fru". Missade paradise hotel eftersom mamma tydligen följer någon jäkla serie som börjar samtidigt... men jag ska kolla det på nätet sen. Det är sjuukt underhållande ;P Skrattar varje gång! Riktig komedi.

Imorgon är det en lång dag i skolan som gäller, sen blir det handboll med la familia. Kul, jag älskar handboll! :)
NU: Slappa och mysa med min fästman! (Kan inte sluta säga det!)

Puss på er!
//Ippa

Old times...

Hej!
Idag har varit en lång dag... varit igång från halv åtta imorse till halv åtta nu ikväll. Det tog på krafterna ska jag säga. Var först och gjorde grupparbete i skolan med tjejerna. Sen jobbade jag från 14-19. Hektiskt! Men dagen har ändå gått fort. Är så när man har mycket att göra...

Sen jag kom hem har jag bara suttit och slappat och njutit av att göra ingenting. Skönt! Borde pluggat psykiatri men orken fanns där inte helt enkelt.

Imorgon är det grupparbete här hemma hos mig med Maria som gäller. Sen träning på kvällen vid 18. Efter det mys med min älskade fästman! =)

Fick en massa bilder av Louise innan via MSN och jag fick sånna flashbacks. Herregud vad tiden går FORT. I vissa avseenden vill jag tillbaka, men jag trivs ändå där jag är nu :)



Jag och Louise... ja när var det egentligen? 1an på gymnasiet?



Jag och Dagge - också i ettan tror jag.



Jag blåser i en spirometer - 3an på gymnasiet



1an detta också tror jag - i tivoliparken. Haha helt ärligt jag minns inte detta.



Caroline Jag Louise - ettan eller tvåan?



Ja shit vad jag kan längta tillbaka ibland. Men så är det, varje tid har sin tjusning.


Jämlikhet?

Mina föräldrar har alltid lärt mig att alla människor är lika värda, oavsett kön, etnisk bakgrund, sexualitet osv.
Alltså har jag fått min del av ett ansvar som vi alla människor har. Är det dags för mig att lära staten detta?

Förklaring: Jag fick hem min hälsodeklaration som man alltid får innan man ska gå och lämna blod. Där efterfrågade de om jag var man och hade haft sex med en annan man. Som ni säkert vet får inte homosexuella män lämna blod. Jag tycker det är fruktansvärt. Jag tycker det är vidrigt! FY FAN vi lever i Sverige år 2009 och inte för hundra år sedan!!!

Innan man går och lämnar blod första gången lämnar man prover där de testar för olika blodsmittor bland annat HIV. Upptäcker man inte HIV hos bögar, eller vad? Jävla idioter rent ut sagt.

Människor går och dör för att det finns för lite blod av vissa blodgrupper. Hade jag legat inför döden efter en svår trafikolycka hade jag med glädje tagit emot lite bögblod. När som helst hade jag gjort det faktiskt.

Och sen... vad fan vet dem vad JAG har för slags sex?


Ny vecka.... igen

Shit, det känns som jag har den rubriken typ varje dag. Veckorna går så snabbt.

Igårkväll var jag hos Emma och snackade skit, åt kebab och grejer. Det var gott! :) Sen stack jag hem till Dagge och kollade på paradise hotel. Underhållande program minst sagt. Något man måste följa ;)

Idag är planerna; skola 13-16 och sen träning klockan 19. Blir en bra dag tror jag! Lagom skoldag iallafall. Men innan dess... lite frukost och sen slappa eller lite plugg.

Ha det fint!
//Ippa


Årets låt

Snart ska årets låt utses och juryn säger själv att 2009 varit ett av de bästa musikåren på mycket länge.
Själv tycker jag någon av de nominerade "Black eyes peas - I gotta feeling" och "David Guetta feat. Akon - Sexy bitch" borde vinna. Det är två låtar som jag ALLTID kommer förknippa med 2009. Detta året har varit ett fantastiskt år - på alla vis. Det har hänt så otroligt mycket, och jag har varit lycklig.

 



Visst är den fantastisk? De gör den SÅ bra och jag kan bara le när jag hör den. Kanske p.g.a. att den är förknippad med så många minnen. Men inte bara det, den är ju förbaskat bra också.

Helgen i sin helhet

Den har varit BÄST! :)

I fredags blev det till början en stressdag. Först åkte jag och Maria och handlade käk inför kvällen och sen träffade jag Louise på stan efter det i någon timme. Sen var det bara att bege sig till jobbet och jobba lite. Sen var det iallafall äntligen dags för fest! :) Stack hem, gjorde vid mig och sen kom Maria och Maria :) Lite senare kom Louise och till sist kom Mim också :) Vi käkade Enchilladas och sen pollytårta :) Det var gott, men mäktigt. Trodde aldrig jag skulle få ner spriten ;P Men jodå, vad trodde jag egentligen... den gick ner som vanligt.

Efter en mycket trevlig kväll så gick vi till Class och shakade ass. Det var superkul!! Får vi göra om tjejer... (och ja det ska vi, några av oss iallafall.. på fredag)

Veckoplanering
Måndag:
Skola 13-16, Träning (muskelpass)
Tisdag: Grupparbete 9-14, Jobba 14-19

Onsdag: LEDIG, lön + studiebidrag, göra grupparbete med Maria, Träning (Aerobic)
Torsdag: Skola 9-16
Fredag: LEDIG, läkaren 13.30, Göra grupparbete med Maria, FEST - utgång

Lördag: Julfest med jobbet

Söndag: Ladda inför nästkommande vecka...


En givande dag

Heeej!
Idag har varit en bra dag. Den har varit väldigt givande. Kände verkligen att jag lärde mig något idag. Så brukar det inte vara. Sista tiden har det mest varit en massa flum flum och idag, äntligen, lärde vi oss något konkret. Tummen upp för det!

Är hemma nu och ska snart börja göra vid mig. Ska nämligen till pappa för att vänta på Dagge där. Har nämligen lite VIP-biljetter till nyöppningen av Cenino och Cenino/Donna shoes. Blir väl visning och mingel antar jag.
Ses där!

//Ippa

Sann vänskap värd att satsa på

Jag har länge funderat över det här med vänskap. Det finns ju olika sorters vänskap men när jag hör ordet "vän" så tänker jag först på mina närmaste vänner. Det är de vänner som är oersättliga och unika.

Det finns ju vänner som man uppskattar på ett annat sätt. Ett telefonsamtal någon gång i månaden för att höra sig för om vad som händer i personens liv, en fika på stan då och då. Det är mycket trevligt att ha sånna vänner.

Vad är skillnaden då? Jo, det finns ju en anledning till varför den ena vännen är en nära vän och att den andra vännen är en "fika-vän". Den riktiga vännen är någon jag litar på, någon jag klickar med och någon som jag har riktigt roligt med nio av tio gånger. Givetvis finns det osämja riktigt nära vänner emellan också men det positiva överträffar det negativa. För alla vänskapsrelationer är ju negativa stundvis, eller hur?

Jag har lärt mig med åren att bara umgås med människor som ger mig någonting, människor som ger mig glädje. Givetvis handlar det om att ge och ta, men när vännerna tar mer än vad de ger så blir relationen osund och endast en börda - en belastning.

Tänk på detta. Det är viktigt att ha sunda relationer som inte kräver en massa energi.

Vänskap syftar till att ge dig energi och ge dig kraft och mod till att klara av vardagen med allt vad det innebär. Vårda dina relationer och ta de inte för givet!


Min stackars (och dumma) vovve

Idag var min "lilla hund" ute i skogen och roade sig med att jaga vildsvin. Alla ni som träffat honom vet att han älskar att springa. Vorsteh som han är saknar han noll respekt för vad som kommer i hans väg, han bara springer.

Denna gången var det ett taggtrådsstaket i vägen vilket resulterade i en uppfläkt mun.

Dumma, söta du. Var mer rädd om dig! :(


It's tuesday

Hej!
Då var det tisdag och snart är ännu en dag över. Igår var jag och D och åt på rosegarden. Det var gott! :) Idag har jag varit i skolan och gjort grupparbete och nu sitter jag och slappar. Ska snart gå och vila en liten stund sen kanske det blir någon timmes plugg.

Vi diskuterade en sak i skolan idag. Det är hur jävla stressad man kan bli av att ens klasskompisar pluggar 24 timmar om dygnet. Själv gör jag inte det utan jag värderar min fritid mycket mer än så. Jag pluggar när jag mår bra och när jag känner att jag behöver det, inte mer. Det betyder ingenting om man jämför med vänner, pojkvän och träning. Detta behöver jag i stor dos för att må bra. Men när man kommer in på facebook en fredags- eller lördagskväll och det står på någons status att de pluggar.... ja då blir jag bara trött! Och stressad! Det känns som att de kanske är mer seriösa och det är precis som om jag har missat att plugga på något. Men vet ni vad? Jag är godkänd i allt och har bara gjort ett fåtal omtentor, precis som alla andra. Precis som de som har plugget som liv...

Det är inte som att jag är oseriös. Jag vill det här. Men jag tror jag blir en mer harmonisk människa och därmed en bättre sjuksköterska om jag får egentid och egenvård, stöd från vänner osv.

Tänk på det! Ta det lugnt. Det löser sig ALLTID.
//Ippa

En ny vecka helt enkelt

Hej!
Idag var första dagen ute i civilisationen för mig (ja... första gången på en vecka iallafall). Efter att ha suttit hemma i en vecka så var det äntligen dags för att träffa lite människor igen. Stack till skolan vid 9-tiden och det var skönt att komma dit faktiskt och träffa alla. Vid lunchtid fick jag dock jätte ont i huvudet som vanligt... är väl bihålorna som spökar igen kan jag tänka mig. Efter en lång dag stack jag hem och slappade till det lite. Sitter just nu och slöar och pluggar lite om vartannat men är okoncentrerad så jag får inte särskilt mycket gjort. Mycket roligare att skriva blogg :)

Ikväll har jag lite planer. Ska strax hoppa in i duschen. Sen ska jag hem till min älskling och sen ska vi gå och äta på Rosegarden i stan (Mongolisk, thailändskt, kinesiskt för er som inte vet). Tänkte att vi skulle utnyttja vårt presentkort som vi fick i förlovningspresent nämligen! Var så sugen på det nu när jag satt här så det fick bli det. Halv nio ska vi äta där och sen klockan 22 är det paradise hotel. Det är tramsigt, men grymt underhållande. Jag fattar inte hur människor tänker. Men eftersom Sandra känner en av deltagarna och har berättat om henne (jag har till och med varit på samma fest som henne, men det kommer jag inte ihåg) så är det ju extra kul att följa det.

Plugg lite till sen sysselsätter jag mig med något roligare!

//Ippa


Detta visste ni säkert inte ;)

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svarta pyjamasbyxor, vitt linne, svart kofta
Vad använder du just nu för skor: svarta stövlar
Favoritfärg på kläder: Svart, grått, vitt... tråkigt men sant

Senaste person som
Sov i din säng:
Dagge
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Var säkert Maria, haha :)
Du gick på bio med: Med Maria - flickan som lekte med elden
Du gick på stan med: Dagge
Skällde på dig: Mamma såklart :P

Senaste
Låt du hörde:
Ice Cube - cavebitch
Film du såg: "State of play"
Mat du åt: Tortillalasagne
Kram: Dagge
Puss: Dagge
Fest: Sensation - bästa någonsin!
Känslan: I wanna die...
Ilska: Respektlöshet är väl allt jag behöver säga...
Resa: "Riktiga" resan var Aiya Napa nu i Augusti med Maria och Louise, men senaste lilla trippen var till Stockholm
Glädje: Blir alltid glad när jag tittar på min ring :)
Dröm: Kommer ja inte ihåg
Boken du läste: "psyk - VIPS" haha
Personen du träffade: Mamma och Patrik
Personen du pratade i telefon med: Dagge
Personen du fick sms av: Dagge
Gången du åt en 7-eleven korv: Vet ja inte
Gången du var utomhus: Innan i eftermiddags
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela min familj? Det har nog aldrig hänt. Vi är lite utspridda :)
Saken du köpte:
Värmeljus till mamma på Eko

Om dig

Namn: Hilma Kajsa Filippa Lindenbjär Knutsson (börjar likna ett namn från arabemiraten det här)
Ålder: 20
Smeknamn: Ippa
Syskon: 3 stycken som jag kallar syskon och som är syskon för mig, men som ingen annan konstigt nog tycker är syskon. Knappast blodet som gör det...
Sysselsättning: Plugga, träning, umgås med vänner och pojkvän, festa
Bra egenskaper: Omtänksam och rakt på sak
Dåliga egenskaper: Kort stubin
Linje/klass: SSK hk08B1
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 36-37

Helgen som varit :)

Hej!
Jag har väl inte sådär överdrivet mycket att berätta om helgen förutom att jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Detta betyder; ingen fest?! Vad har hänt? Jo... fortfarande sjuk... går lite från dag till dag det här. Igår var jag bättre men idag är jag sämre igen. Verkar aldrig vilja ge sig!

Veckoplanering
Måndag:
Skola 9-16

Tisdag: Doktorn kl. 08.40, Grupparbete kl.9

Onsdag: Skola 9-16

Torsdag: Grupparbete kl.9

Fredag: Jobba 14-16.30, Fest med tjejerna

Lördag: ?

Söndag: ?


Fredagsmys!

Hej alla!
Idag har jag varit hos tandläkaren. Hon sa att hon sällan ser en så fin mun som jag har. Mina tänder var det verkligen inget fel på. Det enda var lite tandsten som tog cirka 2 sekunder att ta bort. Nice! Jag sköter faktiskt mina tänder bra vilket tydligen gett resultat! Först borstar jag med eltandborste i 2 minuter (en sån oral-b tandborste som säger till om man borsta för hårt) sen tar jag tandtråd både morgon och kväll och sedan sköljer jag med fluor :) Det är så skönt efteråt för då känner man sig ren :)

Efter tandläkarbesöket så kom jag hem och tänkte att jag bara skulle vila en stund. Detta var vid 8-tiden. Sen somnade jag iallafall och vaknade vid 12... lyckat! Haha :)

Efter det har jag pluggat och så bara :) Ska strax bege mig hem till pappa hade jag tänkt :) Skulle ju egentligen festat med lite klasskompisar men eftersom jag är sjuk blev det inte så. Så det blir väl bara idoltittande och fredagsmys :)

//Ippa

Hello sötisar!

Goddag!
Hemma idag igen, mår skitdåligt idag också. Var ingen kul natt heller... inte mycket sömn alls! Men men efter regn kommer solsken säger de! :) Har bara slöat idag, klarar knappt att sitta upp och när jag försöker plugga genom att läsa i böckerna så somnar jag bara. Hopplöst! Jag har ju en del att läsa... har dock tagit mig igenom hyfsat mycket :) Fått i mig mer mat idag iaf vilket är bra... ju mer näring desto snabbare frisk, eller hur var det?

Har hur som helst bestämt att det inte blir någon fest denna helgen. Det är dömt att misslyckas. Jag mår illa bara av att tänka på alkohol just nu... :( Och så brukar det inte vara, believe me! :)

Resten av dagen blir det slappa, plugga och sen ikväll kommer min älskade man hit och myser med mig! Och just det, ikväll är det ju mammas pojkar :O Missa inte det! Bästa underhållningen, man skrattar heeeela tiden!

Nej. Sova lite till kanske? Ingen dum idé alls! :)
//Ippa

Har aldrig varit så lycklig som nu!

För första gången på väldigt länge känner jag mig helt nöjd. Jag har mina riktiga vänner som alltid ställer upp, i vått och torrt. Bara känslan av att man funnit de få vänner som är värda att faktiskt kallas vänner är fantastisk. Jag känner mig inte lurad och sviken alls. Sen har jag en familj som är fantastisk och här ingår både föräldrar, deras respektive samt syskon, mina närmaste kusiner och deras barn. När jag tänker på dem känner jag bara kärlek vilket är helt underbart! Sen har jag ju min älskade pojkvän (numera blivande man) som ger mig det där lilla extra i vardagen. Förlovningen gav oss nog en nystart och nu känns det verkligen på riktigt. Det är han jag ska gifta mig med, det är han som ska bli pappa till mina barn. Att bara vänta på vad som komma skall kan ibland vara frusterande. Jag vill NU NU NU! Men samtidigt känns det tryggt... att veta att vi har en framtid ihop :) Vi har SÅ mycket framför oss och det är jag SÅ tacksam över!

För första gången finns det en mening med livet och det är allt det här jag pratat om innan. Även om alla motgångar gör det svårt för mig ibland så känns nu även det meningsfullt. Det gör att jag uppskattar de bra stunderna mer. Jag har lärt mig fokusera på det positiva och det jag har istället för det jag inte har. För visst har jag det viktigaste - och det är ett meningsfullt liv fyllt med kärlek.

Ibland känns det läskigt att vara såhär lycklig. Får man vara det? Det känns nästan som att någon tragiskt snart händer eftersom varje lycklig dag ökar oddsen för en olycklig händelse.

Just nu går jag runt och bara ler och vissa säger att det märks så tydligt hur glad jag är.
Fantastiskt!
Njut av livet!


Hemma idag också...

Fortfarande sjuk och har knappt kunnat sova inatt heller. Jobbigt =/ Ska trycka i mig en massa apelsiner idag och försöka bli frisk tills på fredag för då händer det roliga grejer :)

Nej jag mår riktigt dåligt nu och måste försöka sova lite. Ju mer sömn desto snabbare frisk!
Min älskling kom hit igår och vi kollade på film. Usch stackarn kan inte varit kul för honom inatt då jag bara legat och snurrit och snytit upp nästan en hel toalettrulle. Poor baby... du får ge igen sen!

Nej, sängen igen!
//Ippa

Worst night ever...

Fy fan vilken hemsk natt det har varit. Jag vaknade i ren panik av att jag inte kunde andas och inte svälja. Jag gick upp och fick koka vatten så att ja kunde dricka det med honung i. Sen tog jag och kokade nytt och la massa halstabletter i det. Det hjälpte. Hela min säng är helt nersnorad så jag ska byta där snart. Prata kan jag knappt.

Detta suger. Blir lättare när mannen kommer hit på sin lunch och håller mig sällskap :)

Ha en trevlig dag alla!
//Ippa

Veckoplanering

Måndag: Skola 9-16, leka med Micca

Tisdag: LEDIG, plugga och bli frisk förhoppningsvis..., träffa fästmannen på kvällen

Onsdag: Skola 9-12, jobba 14-16.30, plugga

Torsdag: Skola 13-16, träffa mannen

Fredag: LEDIG, tandläkaren 07.30, middag och fest med tjejerna

Lördag: Middag hos pappa sen utgång igen med grabbarna

Söndag: Plugga och vara bakis

HALSFLUSS SUGER. DOCK HAR JAG UPPTÄCKT ATT MAN HAR VÄLDIGT MYCKET TID ÖVER NÄR MAN INTE TRÄNAR. FAST PLUGGA ORKAR MAN JU INTE NÄR MAN HAR SÅHÄR JÄVLA ONT. LÄSER EN MENING FÖR ATT SEDAN HA GROTESKT ONT EN STUND FÖR ATT SEDAN FÖRSÖKA IGEN OSV... JAJA, JAG FÅR VÄL TILLÅTA MIG ATT VARA INEFFEKTIV ISTÄLLET. DET SKA MAN MÅ BRA AV SÄGER DEM...


I'm engaged! :)

Lördagen den 7 November 2009, efter 4 år och 17 dagar, blev vi äntligen varandras på riktigt :)

På dagen var vi och gick på stan i Stockholm, fikade och hade det allmänt trevligt. På kvällen gick vi hem, bytte om och stack sedan till ett SPA som ligger på Östermalm. Väl där fick vi ett relaxrum för oss själva med bubbelpool, två duschar, bambustolar, soffor, mysbelysning och mysig musik. När vi satt i bubbelpoolen gav vi varandra ringarna och skålade sedan i champagne. Sedan satt vi där och myste bara vi två :) Helt perfekt!
Sedan gick vi hemåt, bytte om och gick sedan ut och åt och firade med drinkar för att sedan gå till hotellrummet och mysa vidare :) Åh vad overkligt det kändes.

Det är först nu jag har förstått vad som har hänt faktiskt. Alla gratulationer är underbara och det är härligt att se att folk är glada för vår skull! Jag är hur lycklig som helst, och trots att jag har halsfluss nu så är jag lyckligast i världen. Ingenting kan förstöra mitt humör nu - INGET.

Förlovningspresenter har man också fått minsann. Presentkort på Rosegarden av mamma och patrik och sedan dricksglad från Eva Solo av bekanta till familjen!

Åh vad lycklig jag är, ni anar inte.
Nu längtar jag mest efter min älskade fästman!

Förlovning är ett löfte som betyder att man ska gifta sig någon gång (traditionellt senast 1 år efter förlovningen men längre än så hade vi nog tänkt vänta...). Någon dag står vi där i kyrkan. Någon dag, kanske med våra barn vid vår sida. Framtiden ser ljus ut och jag kan knappt vänta på att se vad som väntar!



Jag och ringen (som är världens finaste!) som är i rött guld :)

Äntligen, snart är denna dagen över :)

Kursavslutning idag. Redovisningen gick SÅ bra. Jag är helt säker på att vår faktiskt var den bästa :) Detta innebär också att denna kursen är över. Så jävla skönt. Nu ska jag hålla helg och njuta av att inte plugga. Freedom!

Har gjort lite ärenden i stan med Maria :) Det var trevligt och skoj!

I helgen är jag i Stockholm så kommer nog inte skriva förrän på Söndag.
Ha en trevlig helg!

Puss Ippa

Stressdag...

... låt den snart vara över! Längtar tills imorgon! :)

AHHHHR BLIR SÅ FÖRBANNAD!

Jävla skitutbildning säger jag bara! Det enda vi gör är fan att skriva en massa jävla paper. Jag har nästan glömt hur man pratar för det enda jag gör är att skriva! PISSUTBILDNING! Kul för patienterna att vi knappt får lära oss något om sjukdomar eller behandlingar. Nej, skriva var det. Skriva skriva skriva. Fuck off! :(

Imorgon blir en jävligt hektisk dag må jag säga. Vi ska gå upp och redovisa vårt arbete i en timme. Herregud we'e gonna die! Sen efter det blir det köra fort som fan till stan för att lämna i mina stövlar för omklackning. Under tiden jag gör det ska jag göra ett hemligt ärende. Vad det är får ni veta snart :) Sen ska jag ju låna böcker på biblioteket, packa inför resan och förhoppningsvis hinna träna (om jag inte har ont i halsen). Hade ont i halsen inatt och idag så jag tränade inte idag. Klokt val, Ippa! :) Dock är jag rastlös som fan som jag blir när jag inte tränar och rör på mig. Det är hemskt. Vill bara ut och springa men det hade jag nog inte gjort även om jag var frisk. Svinkallt ju! :(

På fredag åker vi till Stockholm och det ska bli SÅ mysigt :)
//Ippa

Börjar se ett slut på det hela...

NU är jag nästan färdig med min bokrecension. Bara lite källor som ska till. Jag ska bara läsa igenom det imorgon och fixa det sen är jag färdig. Ska bli mycket skönt att få lämna in en uppgift som jag våndats så mycket över.

Jag har tränat på redovisning och kollat igenom två arbeten och ändrat lite i de. Så det har varit mycket och göra. Har inte ens hunnit med träning idag :( Buhu  :'(

Imorgon ska jag gå i skolan från 9-16. Sen efter det blir det fixa klart recensionen innan träningen. Träningen imorgon består av Aerobic och efter den så blir det öva på redovisning inför torsdagen + plugga lite psykiatri.

Det är min plan det!
Annars längtar jag mest till helgen...



Take me back!

...

Hemma igen från skolan. Det gick snabbt och lätt idag vilket var skönt. Känner inte att jag har orken till någonting. Ingen aptit har jag heller och har inte haft det sen i lördags. Kan det vara mitt rätta jag som hittat tillbaka? Det är väl bra för kaggen... mindre bra när man ska träna eftersom man inte orkar då. Inte till 100 % iallafall. That sucks.

Behöver sova egentligen, men jag insåg att det var sundare att träna. Så träna blir det strax... i hela 90 minuter. Jag kommer dö... haha.

Efter det blir det att umgås med Dagge.
///Ippa

Veckoplanering

Måndag: Grupparbete, Träning (Core + muskelpass 90 minuter)

Tisdag: Grupparbete, Sjukgymnastik kl.10, Träning (Step 60 minuter)

Onsdag: Skola 13-16, Träning (Aerobic 60 minuter)

Torsdag: Skola 9-16, Träning (Indoor walking)

Fredag: Åker till Stockholm

Lördag: Är i Stockholm

Söndag: Åker hem från Stockholm


SENSATION WHITE 2009 COPENHAGEN

Ja, herregud. Vet inte hur jag ska uttrycka mig om det men jag kan ju göra ett försök. DET VAR FETT! Något av det roligaste jag varit med om. Det går inte att förstå hur mäktigt det är om man inte varit där själv.
Föreställ er 30.000 personer, i vitt, som står och dansar till den FETASTE musiken.

Ja, det var ett riktigt hallelujah moment!


BILD: Scenen + utsikt över dansgolvet. Tagen av mig :)




RSS 2.0