Laddad!

Ligger fortfarande i sängen men ska snart upp, käka frukost och göra vid mig. Sen blir det lite plugg fram till klockan 13 för då ska staven ut. Ja jag säger bara UT! Sen blir det lunch med Micca och Louise efter det. Fiiint :) Sen hem igen och göra klart bokrecensionen. Ikväll blir det filmkväll med Micca och Lion och det ska bli myyysigt :)
Men... samla mig först och våga gå dit var det...

Då var det torsdag...

Dagen före dagen D. Imorgon ska jag börja ett nytt liv. Ett liv utan ständiga hungerskänslor, utan ett ständigt dåligt humör, utan trötthet, utan dålig hy och MED större sexuell lust.
FY FAN vad skönt det ska bli :)
Klockan 13 imorgon, ja då smäller det. Ska bli himla nice :)
Idag ha det varit grupparbete för hela slanten fram till klockan 14. Sen har jag bara pluggat psykiatri efter det, och umgåtts med min älskling :) Har varit kul faktiskt. Psykiatri är ett mycket intressant ämne och att umgås med sin älskling... ja finns det något bättre?
Nej... SÄNGEN!!!

Tisdagen

Hej!
Imorse gick jag upp i tid (för en gångs skull), ringde och bokade lite möten och tider, käkade frukost i vanlig ordning osv. Sen stack jag till skolan och hade lite seminarium och handledning. Efter det gjorde vi lite grupparbete.

Nu är jag äntligen hemma och har både ätit och hunnit kolla lite i kurslitteratur. Ska skriva en bokrecension nämligen och hoppas att kunna göra det mesta på den i denna veckan. Måste lämna in den tidigare i med att jag ska till Stockholm nästa helg.

Snart blir det träning (Step 60 minuter) och det ska bli skoj och avkopplande. Ja, vissa förstår inte hur jag kan tycka att träning är avkopplande men det är det verkligen för mig. För mig är det terapi och en stund för mig själv och jag är jätteglad för varje tillfälle som jag kan träna. Eftersom jag är väldigt rastlös av mig i vanliga fall (inte sen P-staven kom in i armen) så är träningen faktiskt ett måste. Sen är ju träning inget annat än positivt för hälsan.

Har så mycket att se fram emot nu så att jag nästan spricker.
1. Fredag 30/10 - ta ut P-staven och därmed leva ett bättre liv utan hunger 24 h/dygn
2. Lördag 31/10 - SENSATION i Köpenhamn
3. Torsdag 5/11 - Lämna in bokrecensionen
4. Fredag 6-8/11 Stockholm
5. JULEN!
6. 3-22/3 THAILAND

Today's plans

  • Möte kl.10-11 @ Statsmissionen
  • Grupparbete fram till kl.16
  • Skriva bokrecension
  • Träning 18.20-20.00

Som lugn före stormen...

Hej alla!
Denna helgen har varit en lugn helg minst sagt. I fredags skulle Dagge och hans vänner ut vilket innebar förfest för deras del. Jag joinade men drack ingenting eftersom jag skulle jobba dagen efter. Det är lite skrämmande när det känns konstigt att inte dricka på en fredag... men jaja. Sen på lördagen stack jag till jobbet och genomled en hel dag i kassan. Shit vad trött jag var... jag fick tänka "pengar pengar pengar".

Sen igårkväll kom Dagge till mig så vi hyrde film, käkade mat och käkade snacks och gick sen och la oss ganska tidigt.

Vaknade tidigt imorse av att jag var kissignödig men jag pallade inte gå ner på toa. Så jag låg där några timmar innan jag slutligen klev upp. Höjden av lathet... eller hur.

Idag var jag och mamma på Eko och sen på maxi. Köpte en massa fotoalbum som jag ska sätta in mina kort i. Blir nog snyggt. Håller på att välja ut vilka jag ska framkalla nu.

Har mest gjort ingenting i helgen tycker jag. Har skjutit upp plugget som fan... tänkte jag skulle göra lite alldeles strax. Ska göra en sammanfattning till min bokrecension. Ja, det blir väl egentligen kvällens projekt. Sen blir det matlagning för min del och sen hyfsat tidigt i säng!

Veckoplanering
Måndag:
Möte på statsmissionen kl.10, Grupparbete fram till kl.16, Träning (Core + muskelpass 90 minuter)
Tisdag: Skola 9.30-14, Träning (Step 60 minuter)
Onsdag: LEDIG, Antagligen grupparbete, Träning (Aerobic 60 minuter)
Torsdag: LEDIG, Antagligen grupparbete, Träning (Indoor walking 60 minuter)
Fredag: LEDIG, Antagligen grupparbete, Plocka ut P-staven kl.13
Lördag: SENSATION!!!!
Söndag: Ta det jävligt lugnt....

Blandade känslor minst sagt

Hej och godkväll.
Är hemma hos Dagge med lite människor. De förfestar och jag sitter mest här och glor. Blev riktigt sugen på alkohol och utgång när jag hörde den underbara musiken. Sen kom det hit en riktigt trög pantad brud och då sänktes mitt humör 10.000 gånger. Hur fan man vågar gå in här och ge mig bitchiga blickar utan att hälsa... ja det är tur för kärringen att jag inte har alkhol i kroppen.
Det är väl denna världen antar jag.
Pantade fittor.

Spinning!

Det var GRYMT. Roligt då alltså, och jobbigt givetvis. Visst är det musiken som gör det?
Sitter insvept i handduken fortfarande, ska snart göra vid mig lite. Sen blir det en promenad med hundarna. Efter det blir det nog lite plugg fram tills klockan 17 då jag ska hämta D :)

Puss
//Ippa

Fredagsmys?

Hej!
Gårdagen var mysig. Vi åt tacopaj och sen kladdkaka med vaniljglass. Mycket gott och välbehövligt! Tittade annars bara på tv och så :)

Skjutsade D till jobbet imorse och sen gick jag hem och la mig igen. När jag vaknade låg båda hundarna i sängen... över mig. Ganska många kilo man hade över sig. 45 + 25 = 70. Aoch. Är fortfarande ganska mör i kroppen.

Dagens planer annars... lunchspinning vid 12 och sen uträtta ärenden med D. Sen blir det middag med mamsen här hemma och sen joina förfest hos Dagge.

Blir nog trevligt det här.
Nej... spinning var det. Dags att byta om!

//Ippa

Torsdagen den 22 Oktober 2009

Nu har jag nyss varit ute i lite mer än en timme med hundarna. Gick väl i en sådär 40 minuter sen körde vi lite agility i trädgården. De älskar det :)

Ska fixa rummet lite sen ska jag gå in och duscha. Fixa mina stövlar måste jag också. Putsa och inpregnera :) Sen ska jag lämna in de för de behöver klackas om. Segt att den "första" klacken alltid är så jäkla dålig. När de blivit omklackade brukar de hålla en lång tid iaf så jag hoppas på det :)

Tror det blir en kanonkväll det här. Har varit och inhandlat grejerna till ikväll. Det blir tacopaj med en god sallad till. Sen till efterrätt kladdkaka och vaniljglass och lite bär. Gottigt! Nackdelen är att jag blir så himla mätt när det är så fettigt. Jag är liksom van vid min handfulla fettsnåla portion mat. Men ner går det. Jag tvingar mig alltid :)

NU: duschen!

//Ippa

Så roligt att se :)

Gud vad roligt det är att höra alla gratulationer och lyckönskningar man får såhär idag :) Det värmer oerhört att se att människor faktiskt bryr sig och är glada för vår skull :)

Tack tack, än en gång! :)

4 år :)

Den 22 Oktober 2005 blev vi tillsammans :) Vilket idag faktiskt innebär 4 år :)

Grattis till oss! :)


Mmmm...

Har suttit här nu hur länge som helst och försökt få ner mina tankar i ord. Men det går bara inte...


Onsdag

Hello :)
Är ledig idag vilket är jävligt skönt :) Har inga direkta planer... kanske skulle träffa Micca men annars inget :) Jo, läsa i min bok ofc ;P Den som är så rolig....
Träningen igår gick super fast den var lite... speciell. Tränaren hade inslag av bodystep vilket inte hänt tidigare. Bodystep är lite mer explosivt och handlar inte så mycket om koordination utan mer om ren styrka och kondition.
Inte det jag hade väntat mig men det var ju lite mer effektivt än de vanliga step-passen :)
Idag blir det minsann Aerobic med Mim. Ska bli kul :)
Nu ska jag köra hem och få liv i min telefon.... om ni undrar varför jag inte har svarat så är det för att jag inte har någon laddare här. Smarta jag.
Puss
//Ippa

Ny vecka :)

Hej!
Ny vecka. Mycket som rullar på nu :)

Slänger in en försenad veckoplanering.

Måndag: Skola 10-12, Träning (Core + komplett muskel 90 minuter)

Tisdag: Grupparbete kl.9, Träning (Step 60 minuter)

Onsdag: LEDIG, Träning (Aerobic 60 minuter)

Torsdag: Skola 9-12, Dagge + Ippa = 4 år

Fredag: LEDIG, lön+studiebidrag (och glad är man för det!), Träning (Spinning 45 minuter)

Lördag: ?

Söndag: ?


Jappjapp

Godmorgon allihopa.
Ligger fortfarande i sängen hos Dagge medan han är och köper frallor och juice :) Jag gillar't! :) Var hemma hos Sara igår och kollade på när de förfestade. Själv mådde man skit så blev ingen fest för min del. Det har varit skönt med en vit helg tro mig... men lite tråkigt också. Det är ju inte "jag" precis ;P Får se om det blir någon fest nästa helg... skulle tro det när det är löning... sen är det ju sensation och då blir det fest till MAX! :)
Nej nu får älsklingen komma med frukost tycker jag. Och exakt när ja skrev detta så kom han :)
Puss Love
//Ippa

Frihet

Jag satt nyss och tänkte. Vilken är den bästa känslan som finns? Jo, det är när man sitter i bilen, kör fort som fan och lyssnar på sina absoluta favoritlåtar. Det är en otrolig känsla av frihet. Nej.... jag tror faktiskt inte det finns något bättre.

Alls.

Jag tror att en liknande känsla kommer infinna sig den 31 Oktober 2009.
TA MIG DIT!


Angel

I feel it, you feel it
That this was meant to be.
I know it, you know it
That you were made for me.
We can't deny this any longer
Day by day it's getting stronger.
I want it, you want it
It's what the people want to see.

We're like Romeo and Juliet
Families can't divide us.
Like the tallest mountain or the widest sea
Nothing's big enough to hide us
When we make love its overwhelming
I just touch the heavens
You're an angel, you're an angel

I said this world, this world.
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
'cause you are like a dream
For every night I say a prayer,
And I swear you are the answer
You're an angel, you're an angel, you're an angel.

So we take it each moment our love grows
I see it, you see it,
What we have is made of gold
We're so filled with meaning,
Nothing can make us shallow.
So I hold it, and you hold it
The promise of tomorrow.
When we make love its overwhelming
I just touch the heavens.
You're an angel, you're an angel

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
'cause you are like a dream
For every night I say a prayer,
And I swear you are the answer
You're an angel, you're an angel, you're an angel.

I don't need three wishes
Well I just need one
For us to never be finished
For us to never be done
When they say it's over
We'll just say I love you
And when they say it's finished
We'll just keep on building.

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
'cause you are like a dream
For every night I say a prayer,
And I swear you are the answer

You're an angel, you're an angel, you're an angel.



Lördag.... igen.

Och inte bakis faktiskt! Blev ingen fest igår... var sjukt dålig. Är dålig idag också. Men så är det. Dagge och co var däremot ute och han kom hem mitt i natten och väckte mig. Så är lagom trött nu :S

Händer nog inget speciellt idag. Skulle tränat men känner mig för dålig. Hoppas jag blir bättre till imorgon så jag kan träna då :)

Läsa i min bok... har iaf läst hälften nu :) Skönt.... satsar på att läsa ut den nu i helgen :)

Puss
//Ippa

Röv...

Jag mår skit. Har sovit noll inatt. Sprängande huvudvärk och illamående. Har dock varit på världens bästa föreläsning så det hjälpte humöret på traven lite :)

Hämtade Carro imorse och skjutsade henne hem. Sen åt vi frukost hos henne så det var trevligt :)

Ska dit igen om ca en timme sen ska jag hem till mannen efter det :)

//Ippa

Deprimerande fucking dag...

Hösten... och vad kommer då... jo, nedstämdheten. HATAR HÖSTEN. Och just nu hatar jag det mesta... inte bara det här kalla och mörka äckelvädret.

Jo, utan jag känner mig fet, skabbig och misslyckad.
Misslyckad för att jag typ är den enda som inte kommit någonstans. Misslyckad för att jag inte är något mer än en fattig student.

Som när jag och Micca pratade om barn, giftermål m.m. Jag borde bli glad för de som önskar sig barn och skaffar det. Men istället blir jag bara förbannad på mig själv, för att jag själv inte kommit så långt. Det är inte det att jag aldrig kommer gifta mig eller skaffa barn utan det är för att jag inte känner mig redo för det. Nästa vecka har vi varit tillsammans i 4 år och vi bor inte ens tillsammans. Och folk som varit tillsammans i 1-2 år gifter sig, skaffar barn, skaffar hus. Är det oss det är fel på?

Som sagt jag borde bli glad för alla som är lyckliga och som kommit någonstans i sitt liv. Men istället blir jag bara ledsen. Orkar inte ens gå in i en guldsmedsaffär längre, pallar inte se några barnvagnar. Och det fula är att det är inte för att jag inte kan få det.... utan för att jag känner att jag borde vilja det.

Jävla skitliv.


Preventivmedelsproblematiken

Då var det måndag igen... alltid lika kul. Skolan gick bra... kom hyfsat långt på arbetet. Känner mig dock okoncentrerad och nästan lite sjuk. Det är kanske dags igen? Senaste veckorna har jag mått skit, av olika anledningar. Humöret är i botten och jag har haft mensvärk nu i 1,5 vecka, varje dag från och till. Jag och pojkvännen tog därför det gemensamma beslutet att ta ut p-staven som jag haft där nu i 1 år. Så dryygt! På 2 månader gick jag upp 16,5 kilo med den och jag är även nu konstant hungrig. Det är hur jobbigt som helst. Mensen är helt fucked up vilket också är irriterande förståss. Man vet aldrig när den kommer. Morr! :( FAN också... det har varit så skönt att inte behöva bry sig om piller och annat skit som man ändå alltid glömmer... nu har jag verkligen provat ALLT men ingenting funkar. What to do? Piller - glöms bort, P-ring - obehaglig för pojkvännen, P-plåster - trillar av, P-stav - förjävligt humör, extrem viktuppgång och oregelbunden mens.

Fan ta detta. Tänk då att vi lever på 2000-talet och det finns fortfarande inget som passar mig!

Jaja... synd att den inte slutade funka några år senare istället. Då hade man inte behövt bry sig - bara att skaffa en massa söta knoddar istället :)

Träning var det ja... motivation, motivation, motivation.....

En ängel

Vet inte vem du var, men jag tänker på dig och saknar dig, varje eviga dag.

Veckoplanering

Hektiska veckor nu fram tills resan i Mars. Men jag har trots all stress en massa roliga saker att se fram emot! Träffa vänner som man inte träffar särskilt ofta nu i veckan :) Sen är det ju min och Dagges 4årsdag nästa vecka, sensation 31/10, Stockholmsresa 6-8/11 med älskling, julen och thailandsresan 3-22/3. WIHO! Innehållsrikt liv, check! Så sjukt mycket kommer det bli nu resten av året. Har dubbelt så mycket att plugga än vad de andra har eftersom jag ska läsa in teorin inför praktiken. Men det är värt det när man får en resa för det! :)

Här har ni veckans planering i alla fall!
Måndag: Grupparbete 9-12, Massage 13-14, Träning 18-20 + plugg
Tisdag: Grupparbete 9-13, Jobba 14-19 + plugg
Onsdag: Grupparbete 9.00, Träning 18-19 + plugg
Torsdag: Skola 10-16, Träning 18-19
Fredag: Umgås med vänner, Styrketräning i gymet + plugga
Lördag: Umgås med vänner + plugg
Söndag: Umgås med vänner + plugg

Som sagt.. händelserika dagar.

Ses!
//Ippa

 

 

 

 

 


Det är fixat :)

Japps, både resan och praktiken blir av :) Ska börja praktiken tidigare än de andra och läsa in teorin innan jag börjar med praktiken vecka 4. Kommer bli jobbigt men jag får tänka på att jag förmodligen får världens bästa semester sen. Semester med familjen inklusive pojkvän. Kan det bli bättre? Jao.. kompisar iofs... men en sån resa har jag ju gjort nu i år :) I'm happy!

Imorgon ska jag beställa böcker så att jag kan börja kämpa med det. Tur att psykiatri är intressant iaf :)

Igår var det utgång för hela slanten. Trevlig förfest fast lite för mycket folk (för oss som skulle städa dagen efter.. usch och fy...) sen Class med bästa vännerna + syster :) Alltid trevligt!! :)

Idag har jag och min kära pojkvän varit i stan och utfört hemligheter ;) sen städade vi klart lägenheten, diskade och annat roligt... sen stack jag hem... bakade kanelbullar och duschade av mig och hade en timmes SPA här hemma. Hårtvätt, hårinpackning, peeling, fotvård, manikyr, noppning av ögonbrynen och sådär :) I like.

Ikväll blir det fotboll hemma hos mannen tillsammans med vänner. Lite kanelbullsätande på det så blir det säkert great. Kvittar om Sverige vinner, bara jag har mina kanelbullar... haha neee men HEJA SVERIGE! SÄNK DE RÖDA!

PUSS
//Ippa

Och då var min dag förstörd...

Som ni säkert alla vet så ska jag åka till Thailand nästa år... 3-22 Mars. Det som är lite jobbigt är att i har praktik då. Skrev ett mail till kursansvariga angående detta, ett väldigt trevligt sådant, och sa att vi kanske kunde träffas och prata om det. Fick ett mail tillbaka om att detta inte går att fixa och att jag nog ska tänka om eller göra ett uppehåll.

Men visst... jag skiter i detta nu. Hoppar av och drar någonstans långt iväg.

Ibland undrar jag vad det är för sjuk värld vi lever i.
Och om jag inte går och tar livet av mig nu så lär jag aldrig göra det.

En ledig dag

Hej!
Idag är jag ledig. Sweet! Har trots det lite saker att fixa med. Ska lämna böcker på biblioteket och prata med lite högskolefolk, bland annat den ansvariga för sjuksköterskeprogrammet. Så är det.

Annars ser jag mest fram emot Aerobic ikväll med Mim. Ska bli skoj :)

Pusshej

2 år med körkort :)

Idag mina vänner har jag haft körkort i 2 år. Det ni :) Detta innebär faktiskt att mina prövotid är över :) Jag minns det såväl den dagen... en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Ni som tagit körkort förstår precis vad jag snackar om :)

Iallafall... denna helgen har varit kanon. I fredags stack jag och Maria till Eslöv för att fira kursavslut med två klasskompisar - Maria och Sofie. Det var mycket skoj! Längesen jag åt (och drack) så mycket. Härligt som fan :) Tack tjejer!

Lördagen var den mest sletna på länge... herregud vad trött jag var. Blev bara lugnt igår med andra ord. Idag likaså :) Skönt. Ska alldeles strax ta och laga lite mat. Sen blir det bara mys med pojkvännen resten av kvällen.

Veckoplanering
Måndag:
Skola 10-16, träning 19-20
Tisdag: Skola 9-12, handla med pappa kl.17
Onsdag: LEDIG, Träning 17-19
Torsdag: Mamma 48 år :), Skola 9-14, träning 18.30-19.30
Fredag: Skola 9-12, fira mamma med middag och gäster - sen UTGÅNG
Lördag: ?
Söndag: ?

RSS 2.0