Det är fixat :)

Japps, både resan och praktiken blir av :) Ska börja praktiken tidigare än de andra och läsa in teorin innan jag börjar med praktiken vecka 4. Kommer bli jobbigt men jag får tänka på att jag förmodligen får världens bästa semester sen. Semester med familjen inklusive pojkvän. Kan det bli bättre? Jao.. kompisar iofs... men en sån resa har jag ju gjort nu i år :) I'm happy!

Imorgon ska jag beställa böcker så att jag kan börja kämpa med det. Tur att psykiatri är intressant iaf :)

Igår var det utgång för hela slanten. Trevlig förfest fast lite för mycket folk (för oss som skulle städa dagen efter.. usch och fy...) sen Class med bästa vännerna + syster :) Alltid trevligt!! :)

Idag har jag och min kära pojkvän varit i stan och utfört hemligheter ;) sen städade vi klart lägenheten, diskade och annat roligt... sen stack jag hem... bakade kanelbullar och duschade av mig och hade en timmes SPA här hemma. Hårtvätt, hårinpackning, peeling, fotvård, manikyr, noppning av ögonbrynen och sådär :) I like.

Ikväll blir det fotboll hemma hos mannen tillsammans med vänner. Lite kanelbullsätande på det så blir det säkert great. Kvittar om Sverige vinner, bara jag har mina kanelbullar... haha neee men HEJA SVERIGE! SÄNK DE RÖDA!

PUSS
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0