Friday


Klick Klick Boom

It's weekend

God eftermiddag!
Idag är det plugg som är mest aktuellt. Vid 18 ska jag och Micca ta bussen in till stan för att gå på en mycket spännande handbollsmatch, IFK Kristianstad vs Hästö. Ska bli roligt!
Efter handbollen blir det att umgås med D, Mim & Sebastian.

Så... jag har fullt upp : )

Puss sålänge
//Ippa

Ippa=duktig

Ja, herregud vad aktiv jag är. Egentligen behöver jag plugga. Men eftersom jag är helt slutkörd så blev det städning istället. Har städat min garderob+hela rummet. Nu håller jag på att göra en backup på min dator som tar tid.... senast jag gjorde det var innan sommaren (!)... så det är dags ;P Illa om datorn skulle haverera. Dock har jag mina bilder, låtar och dokument samlade på en löstagbar hårddisk : ) Väldigt praktiskt!

Jag har städning av byrån kvar... sen blir det käk+plugg (en liten stund i alla fall...)

Puss sålänge
//Ippa

Hektisk vecka....

God eftermiddag.
Nu sitter jag här och är lite förvånad över mig själv. Hur orkar jag med denna veckan?
Jag är sjuk och känns som mitt huvud väger ungefär 100 kg.
I måndags hade vi seminarium på hela endokrina och nervsystemet.
I onsdags hade vi tenta i 3 timmar.
Idag har vi haft 5 timmar lång föreläsning.
Tills på tisdag (vilket innebär att jag ska plugga nu denna veckan... helst) ska jag kunna typ alla ben och muskler i kroppen på både svenska och latin... samt kunna var dem sitter.
I helgen ska jag jobba, vilket tar på krafterna rent psykiskt.

Usch. Måtte det snart hända något roligt : )
Fast egentligen.... hur coolt är den inte att kunna alla ben i kroppen på latin?
Jodå, känns ganska bra må jag säga.

Idag blir det ingen agility... är för sjuk för det. Ska plugga istället och kanske träffa D senare ikväll...

Ha det så bra.
Pusspuss
//Ippa


Bitches, I'm on my own.

Hej!

Jävla skittenta, stör mig fortfarande på den. Ska väl be till högre makten eller något att jag klarar omtentan istället. Idag har jag varit och fikat med Dagge och sen träffade jag Louise efter det : ) Mycket trevligt må jag säga.
 
Är btw sugen på att gå ut ikväll... hmm... Ahja vi får se..

Har dock skitont i huvudet och är jätteförkyld. Feber har jag också men det har aldrig hindrat mig från att gå ut. Så varför idag?

Jaja, men nu ska jag hör och häpna; P L U G G A....

Pusspuss
//Ippa

Och en sak till....

Kornelia; Du säger att jag dömer din dotter utan att känna henne. Vad gör du då som säger att jag inte har någon sympati? Kasta inte sten i glashus...

Jag har egna problem att ta hand om

Update; Det gick bajs på tentan, omtenta it is! Har pluggat som en gris men tyvärr är det massa småsaker man glömmer! Jaja... har i alla fall gjort mitt bästa och DET känns bra.

Sen ska jag säga en sista sak om mig och mina bloggdispyter; Någon har fått för sig att jag ogillar unga mammor. Så är det inte alls. Jag ogillar mammor som är DÅLIGA mammor. Och Sesse, jag har redan sagt varför jag tycker du är en dålig mamma. Och Kornelia; I en objektiv situation behandlar jag alla lika och dömer inte. Det är en jävla skillnad att vara subjektiv och objektiv. Jag kommer stöta på alla sorters människor, vissa kommer jag ogilla och vissa kommer jag gilla. Detta är givetvis inget jag kommer visa utan det gäller att vara objektiv i sin bedömning och i sin omvårdnad. Mitt jobb är att tillgodose mina patienters behov. Jag behöver inte gilla dem. Som sjuksköterska SKA du INTE ha sympati eftersom du lider av det själv. Dock ska du ha EMPATI vilket jag faktiskt har. Lär dig skillnaden och skaffa dig lite mer kött på benen innan du dömer mig och mitt kommande yrke. Du känner inte mig, så du har ingen aning om huruvida jag har empati eller inte. Jag kan omjöligt ha sympati för Sesse när jag inte vet vad som hänt henne.

Jaja. Nu ska jag snart hämta D... vi ska till stan och käka. Karin ska också följa med. Ska bli skoj att göra något annat än plugga... Men plugga får ja väl göra ikväll i alla fall. Har nämligen ett stort examinerande seminarium nästa vecka på tisdagen. Ska kunna typ 1000 ben och 1000 muskler.... på latin.

Pusshej
//Ippa
"Don't forget about the famous thing....."

Hörs imorgon

Nu ska jag lägga på ett kol med mitt tentaplugg. Om två timmar ska jag hämta upp Karin (styvsyster) vid stationen. Ska hålla henne sällskap fram tills pappa kommer hem sen blir det väl mer plugg till typ klockan 12 inatt... senast. Måste ju orkar skriva tentan imorgon också ;P

Så... vi hörs imorgon : )
Wish me luck : )

Pusspuss
//Ippa


What's wrong with you people?!

Svar till Kornelia; Du anser att jag är Sveriges elakaste människa? Well fine for me, jag bryr mig inte om du tycker det. Då har du inte mött verkligenheten må jag säga. Och på vilket sätt har Sesse haft ett helvete? Berätta vad som är så hemskt. Och vad har du med vår "diskussion" att göra? Ska min mamma gå in och skriva till Sesse nu eller? Haha, som i lågstadiet då man var tvungen att prata med sina föräldrar då ett bråk hade uppstått i skolan. Och förresten, varför skulle jag vara förbannad över mitt beslut? Det är ju trots allt MITT beslut, ingen annans. Varför skulle jag då vara bitter över det? Haha, nej... ni verkar likasinnade ni två. Äpplet faller inte långt från trädet...

Svar till Jonna; Vad har min mamma med saken att göra? Och vem har sagt att jag inte vill ha barn? Jag vill inget hellre, men anser att tidpunkten inte är den rätta. That's it!

Sen vill jag bara säga att jag är varken elak, egoistisk eller bitter på något vis. Jag är bara sjukt realistisk och står alltid på de svagas sida - i detta fall barnens. Är man elak bara för att man uttrycker sina åsikter? Ska vi ha en diktatur istället och ta bort yttrandefriheten? Alltså, jag tycker det är sjukt fegt att gå på någon som tycker annorlunda, som inte har samma åsikter som en själv. Om någon ger mig kritik så tar jag den och startar en diskussion, UTAN att kalla denna person "elakast i Sverige"!

Och sen sak till ;
Keep talking shit about me baby, you're making me famous!
(det är sant, fatta vad mina läsarantal har gått upp!) Haha.


Today's plans;
Ja ni vet nog redan.. Tentaplugg... tenta imorgon. Och det känns... inte bra.



En ny Hitler som ledare för Sverige kanske?


Shit....

Tentaångest... men samtidigt... klarar jag det så är det finemang.. klarar jag det inte så finns det omtentor. Men ändå.... hade varit så jävla skönt att klara det på första! Man sparar tid och det sätter sprätt på självförtroendet. Ahja, vi får se hur det går... det är verkligen MYCKET att läsa in :S

Nu väntar jag på att D ska komma hit. Träffar inte honom lika mkt som innan p.g.a. skolan... lite jobbigt med tanke på att han är ledig denna veckan... Jaja.. men nu ska jag sluta gnälla och ta tag i mitt liv istället. Ska gå och pussas lite tror jag : )<3

Pusshej
//Ippa

Sjuk

Ja, nu har man råkat på ännu en förkylning. Skitont i halsen och ont i huvudet. Blir att knarka te och halstabletter. Har ni hört talas om mitt tips förresten? En eller flera halstabletter i ditt te och du blir len i halsen, jag lovar! : )

Usch ja, nu hör ni nog inte ifrån mig så mycket mer idag. Tentaplugg it is.

Bjuder på en dundersöt bild som plåster på såren.



Ps! Ser ni vad blondt mitt hår har blivit sen Cypernresan.. sick. Jag som vill bli mörk nu till vintern.

I did it : )

Fick nyss reda på att jag klarat tentan i Mikrobiologi : ) Så jävla gött : ) Har nyss haft seminarium om endokrina systemet och nervsystemet och det klarade jag minsann också : ) På onsdag är det en fet tenta som gäller... tur att man är ledig imorgon (råplugg!). Usch är verkligen skitnervös för det är SVÅRT och MYCKET att komma ihåg. Men jaja, funkar det inte så är det bara o göra om det... hade dock underlättat om man klarat det första gången : )



Haha, morgonrufs ;)

Veckoplanering

Måndag; Skola 13-15, plugga inför tentan
Tisdag; LEDIG, plugga inför tentan
Onsdag; T E N T A 9-12
Torsdag; Skola 9-14.50, Agility 19-21
Fredag; Skola 9-13.50
Lördag; Jobba 10-17
Söndag; Jobba 10-17

Som ni ser... riktigt tråkig vecka. Men efter regn kommer solsken : )

Det bästa med att vara mogen är att man inte tar åt sig

Hade det varit för 4-5 år sedan hade jag blivit skitförbannad, men detta är ju underbart haha : ) Skaffa mig ett liv tycker du, anonym. Men jag har ett liv lilla du : ) Jag gör något vettigt med mitt liv, läser till Sjuksköterska för att kunna hjälpa andra. Hela min "lediga" tid går åt till att plugga och försöka lyckas med min utbildning. Jag försöker bli något till skillnad från er. Jag är mogen för min ålder, det kan alla jag känner hålla med om. T.e.x. så var det ingen i min klass som trodde att jag bara var 19 när jag började där utan närmare 25. Jag tar ALLTID mitt ansvar för allting. Jag bryr mig mer om andra och är faktiskt grymt omtänksam. Fråga mina vänner. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3 år och det är ett seriöst förhållande som knappast började med sex på första dejten.

Så det vore intressant att veta varför ni tycker jag är omogen och elak?
Jag säger ju bara sanningen. Är den så svår att höra?

HA HA (!)

Anonym; Okej, du känner inte mig (antagligen inte eftersom du bor i Borås). Vad har du då med mig att göra? Vad är det hos mig som du stör dig på? Är du avundsjuk för att jag är snyggare än dig eller what's the problem? (och ja, jag utgår från att du är ful eftersom du är anonym). Eller? Har jag fel? Tycker din kille (som du varit tillsammans med i 3 år) att du är jättetuff som kommenterar anonymt också? Nej, lilla vän.. du borde gå och natta din unge istället. (OMG min blogg har blivit invaderad av mammor, som för övrigt inte borde vara mammor). Gör det du är bäst på och sluta hänga upp dig på människor som gör något vettigt med sitt liv.

Sesse; Lilla gumman, flytta till Island har jag sagt till dig... smygrassen här (som för övrigt är tillsammans med sin första svenska pojkvän, haha) bryr sig faktiskt inte. Rökning kanske inte skadar barnet i magen i ALLA fall men ofta gör det faktiskt det. Har en kompis som rökte under graviditeten som fick gå på sin egen dotters begravning 3 veckor efter födseln. Nej du Sesse, du är bara patetisk. Du är en skam ärligt talat. Vem är mest mogen av oss två, kiddo? Jag lovar, hade du gjort ett IQ-test så hade du haft samma resultat som jag när jag var 5.


So long, suckers : )

Det bästa

Snart ska jag slita mig från mina böcker (inte så svårt, tro mig!) och bege mig till Mikaela för film och mys : ) Finns inget bättre när man mår lite kasst att spendera en kväll med en av sina bästa vänner. Det är det bästa.

Suttit och pluggat hela dagen typ... så tröttsamt =/ Men blir snart liiite lugnare.. (eh, om typ 2 veckor). Kul för er på gymnasiet att ni har höstlov den kommande veckan! Fun for you ;P

I know who you are

Vill mina läsare ha en ledtråd? "Anonym" bor i Borås : )


Ippa är fjortis MWAHAHAHA

HAHAAHA, det roligaste på morgonen är ju att logga in på sin blogg och se alla kommentarer man har fått från anonyma och pantade mammor. Haha riktigt underhållande!

Anonym; Är du anonym för att du inte vill ha mig i din blogg? Du vet att jag ändå ser ditt IP-nummer va och kan ta reda på vem du är i vilket fall? Jag tror redan jag vet vem du är dock. Du är bara bitter över att du inte fick min pojkvän, haha. Haha, asså jag tycker sånt här är så jävla roligt. Du kallar MIG FJORTIS men det är DU som är anonym? HAHA, livet är bra vackert ibland ;P

Sesse; Whatever, du är ju så jävla blåst ändå. Ofta du vill din son hans bästa när du röker under graviditeten. Jävla pack! Flytta till Island så slipper vi sånna som dig här i Sverige.

Haha, jaja.
Idag blir det bara plugg i alla fall eftersom jag till skillnad från många andra (typ Sesse och anonym) gör något vettigt med mitt liv. Ja, det är faktiskt bara det jag har planerat. Kanske blir träning också : )

Pusshej
//Ippa

"Life aint easy"

Nej, det är det inte. Det är faktiskt fullt med besvikelser, outredda bråk, dåliga minnen och dåliga erfarenheter som aldrig vill försvinna. Men finns det dåliga erfarenheter egentligen? Jag anser att alla erfarenheter är bra på ett eller annat vis. De kan skapa problem senare i livet, men man lär sig alltid av dem vilket i sig är positivt. Utan sina erfarenheter hade man aldrig varit samma person. Även om jag hatar mig själv ibland för mina handlingar och mitt tankesätt så tycker jag på något sätt att jag är bra. Jag är imponerad av mig själv. Jag är imponerad över att jag fortfarande står upp och att jag finns kvar här på jorden.

Även om vissa tider varit svåra. Tider då man försökt dämpa sin ångest med allt möjligt - isolering, vänner, alkohol, mat, ingen mat alls, träning eller sex. Tur att man inte fastnar i fällor som vissa andra gör. Jag är imponerad av mig själv att jag inte fastnat i ångestdämpande beteenden. Hur lyckas man ta sig ur en sån situation? Det gäller bara att bestämma sig för att jag är stark.

Visst ångrar man vissa saker. Så in i helvete dessutom. Visst vill man ha saker ogjorda och ganska många andra saker gjorda och utredda. Vissa saker kommer man aldrig få veta orsaken till, vissa vet man långt där inne anledningen till.

Det spelar ingen roll längre.
För jag har vunnit.
Jag har vunnit, för jag är starkare än honom.

Ippa loves drama

Vilka söta kommentarer jag får : ) Precis vad jag vill uppnå.
Detta kanske låter konstigt, men jag älskar att argumentera med människor, för jag vet att jag alltid vinner.
Det är faktiskt bara förlorare som är anonyma när de kommenterar inlägg osv.
Jag menar, vågar de inte ta fighten? ;P

Mwahah, asså med risk för att låta sjuk i huvudet.
Men jag mår bra av detta, jag gör verkligen det.
Sicken tur att det finns idioter här i världen som man kan döda mentalt : )

I just wanna know what it feels like...

Jag känner mig värdelös, vill bara krypa ner i sängen.. somna och aldrig mer vakna upp.
Så känner jag just nu, även om jag vet att det kommer bli bättre så ser jag inget positivt i det hela.
Nu ska jag bara fokusera på mig själv, få mig själv att må bra. Utrota alla minnen och försöka se det positiva i mina erfarenheter istället. Jag ska lyckas med min utbildning och vara stoltare än någonsin. Jag ska övervinna min egen rädsla genom att bara tänka på mig själv.

Jag har tappat förtroendet och det gör mig ledsen.
Jag tror nästan att jag tappat tron på livet...


Nu gömmer jag mig här ett tag...

Och fan ta den som kommer och stör mig. Vill inte träffa någon alls ärligt talat. Stänger av mobilen och drar ut telefonjacket.

Hejdå
Vi ses kanske igen.

Något som jag lovat mig själv att aldrig bli igen.

Sårad.


Så jävla segt...

Haha, asså man blir helt störd av att läsa bloggar. Man kan typ allt om alla. Blondinbella, she will be back right? Och Kisse Vs. Amir, hur ska det gå? Haha ja... denna värld är helt sjuk ;P

Jaja... har nyss ätit och det var nice. Snart ska jag träffa älskling!

Pusshaj
//Ippa

Mina snygga agilityhinder

- Från Rusta allihopa : )

Däcket = 149 ;-
Slalom (12 pinnar ingår) = 299 ;-
Tunneln (5 meter) = 299 ;-

 

 

Eh vadå? Kan jag få hoppa eller?



Wiiiiie!!



 


Så ska det se ut : )


 


Belker var också tvungen att prova : )



Så nu vet ni vad vi gör i helgen : )
Pusspuss
//Ippa


Helg

Ingen rolig helg dock, blir bara plugg =/ Usch. Orkar snart inte mer, har varit så mycket på sistone. Fast jag börjar vänja mig...
Ska snart ut till Rusta och köpa lite agilityhinder, kul att ha hemma : )
Nej nu håller jag helg.

Pusspuss
//Ippa

Hemma från agilityn

Det gick faktiskt skitbra trots att Gaston bara tittar med ett öga ;P I helgen ska jag åka till rusta och köpa agilityhinder som man kan ha här hemma. Så skoj så. Synd att man inte hinner träna så mycket nu när det är så mycket i skolan. Men så småningom!

Nej nu har jag en jävla massa plugg kvar innan jag får gå och lägga mig!

Pusspuss
//Ippa

Åh vilken SEG dag..

Kämpar fortfarande med tentaplugg (tenta på onsdag) vilket är pissjobbigt. Sen har man seminarium på Måndag med och då måste man lära sig allt det tills dess.. jaa... fuck =/
Tur att jag ska på agility ikväll så man får göra något annat liksom : ) På tal om det så har min baby Gaston skadat ögat. Kan bara se med ena men han är lika glad för det. Får se hur det går på agilityn ikväll då. Ahja, det blir nog bra : )

Köpte btw en ny tröja i förgår.



Oversize tröja från Zoul, 499 ;-


Jag älskar det!

Svetten rinner, du mår illa, vill kräkas men ändå är du så jävla taggad. Du springer fortare och fortare och du har sjukt mycket krafter kvar trots att det känns som du sprungit i en evighet. Det är en konstig känsla. Det kryper i benen och mjölksyran är värre än någonsin. Du ser målet, du springer så fort och det gör så ont att du bara vill skrika.

Sen är du framme, all smärta bara försvinner.
Du känner dig oslagbar och odödlig..

Det finns INGET som är skönare än det.

Jobbigt

Har suttit och pluggat nu ett bra tag. Blir lite paus nu för jag ska ut och springa en liten runda tänkte jag. Måste av med kilona jag lagt på mig under hösten. Dock kan jag inte sätta igång med det på riktigt än. Har ju så mycket i skolan vilket bland annat är anledningen till att några extra kilon har satt sig där dem inte borde ;P Men jag har ju lätt för att gå ner så det fixar jag vid ett senare tillfälle på några veckor.

Så det är mycket jobbigt nu. Vill så gärna klara tentorna vilket gör att jag bara sitter och pluggar hela tiden, hinner inte träna. Sen samtidigt vill jag ju träna och bli lika fit som innan. Ahja, ett senare projekt.

Dagens

Humör: Jo det är väl upp och ner
Gjort: Bara ätit frukost och suttit här
Planer: Plugga och Agility
Ser på: Skärmen på datorn

Lyssnar på: Hundarna som leker
Läser: Bloggar
Dricker: Te

Äter: Gröt
Bästa: Min älskling
Sämsta: Att jag är skittrött och måste plugga hela dagen
Väder: Soligt men kallt


Så trött på massa skitsnack

Ja... nu går snacket igen. Konstigt hur folk kan uppfatta allt. Alla har sin egna åsikter, men ingen kan avgöra vad som är rätt för OSS.

Så nu ska jag klargöra och förtydliga vissa saker.
1. Jag och D har varit tillsammans i 3 år, inte 4.
2. Nej, vi är inte förlovade.
3. Nej, vi är inte sambos.
4. Nej, vi har aldrig gjort slut under dessa åren vi varit tillsammans.

Sen vet jag att det finns människor som drar sina egna slutsatser. Jag råkade nämligen berätta för någon att jag planerar att flytta, kanske om ett år eller något och att jag då inte ska flytta tillsammans med D. Sen har det ryktet spridit sig och då har en viss liten råtta dragit sin egen slutsats om att jag inte vill satsa på vårt förhållande och att jag inte tror på det.

Eh? Tror jag inte på det? Vill jag inte satsa på det? Det är exakt det jag vill! Vårt förhållande har alltid grundat sig på mogna beslut. Anledningen till att jag inte kommer flytta tillsammans med D direkt när jag flyttar hemifrån är att jag vill lära mig bo ensam ett tag, och han också. Han kommer antagligen flytta tidigare än mig. Så var lugn lilla du, vi ska flytta tillsammans, men vi ska bo själva först ett tag. Kanske 3 månader, kanske 3 år.

Som jag sa innan, vårt förhållande har alltid grundat sig på väldigt mogna beslut. Vi är inte det paret som hade sex första natten eller dagen efter. Vi är inte det paret som förlovade oss efter 6 månader. Vi är inte det paret som skaffat barn och flyttat ihop efter ett år tillsammans. Nej, vi vet att det ska vara vi två. Why rush liksom?

En liten jämförelse:

Anna och Johan blev tillsammans efter att ha spenderat en vild natt tillsammans (efter en kväll på krogen). De har sedan dess träffats varje dag och är SÅ kära. Efter tre månader gjorde de slut, men blev tillsammans igen. Bara någon månad efter det upptäckte Anna att hon var gravid så då passade paret på att både förlova sig och flytta ihop. Så efter bara 1 år hade de redan gjort allt som ett normalt par i 20-årsåldern har att längta efter. Det ska tilläggas att paret nu varit tillsammans i 3 år och gjort slut 4-5 gånger under den tiden.

Sara och Peter blev tillsammans efter att ha träffats ett tag under några månader som vänner. Innan de blev tillsammans hade pratat mycket i telefon, på internet men även träffats en hel del som vänner. Efter 3-4 månader som vänner blev de tillsammans efter en riktigt bra dejt med middag och bio på klassiskt vis. De fortsatte sedan träffas, varannan, var tredje dag och var hur kära som helst. De planerar i framtiden att göra allt det där som lyckliga par gör, gifta sig, skaffa barn, flytta ihopa. Först vill de skaffa sig en utbildning och ett jobb, men viktigast av allt är att de känner sig redo.

Vad låter bäst?


Jag tror att jag förklarat detta för folk hur många gånger som helst nu. Så jävla tröttsamt. Nej hörrni, vi tillhör den bra halvan! De som inte behöver skynda sig. De som tar gott om tid på sig och bara njuter av varandra.

Vi är helt enkelt dem som tror på vår kärlek och som har SÅ mycket att se fram emot jämfört med alla andra som redan är gifta, har barn och ett hem tillsammans. Vi har allt det där kvar och det ska bli så sjukt spännande.

Puss och hej
//Ippa

En perfekt kväll

Ja, kvällen igår var perfekt. Åt på Bar-B-Ko och maten var skitgod! Lätt bästa restaurangen i stan! Jag åt fläskfilé och sen pannacotta till efterrätt, min favorit! Åh jag vill ha mer! Haha.

Sen att man var där med sin kärlek gjorde ju allting så mycket bättre! I love you : )
På restaurangen var där fullt med norrmän, glada och fulla. De skulle till banken sen. En av dem sa till Dagge att han hade en väldigt snygg fru. Haha, man tackar! Ja... de var verkligen helt galna. Stackars Carro, förstår att du inte blir särskilt långvarig i Norge! Hade man inte stått ut med menar jag...

Jaja. Efter maten stack vi hem till Dagge och kollade på SATC the movie och myyyyyyste : ) Åh så mysigt! : )

Idag blir det dock mindre mysigt... ska typ plugga hela dagen... sen agility ikväll, det är i alla fall roligt.

Pusspuss
//Ippa

22 Oktober

Idag är det Onsdagen den 22 Oktober 2008. Tror ni denna dagen är speciell för mig?

Idag är det hela 3 år sedan som vi två blev varandras. Det är nu ikväll exakt 3 år sedan som vi gick hand i hand genom hela stan efter att ha spenderat en otroligt fantastisk kväll tillsammans. Den promenaden var den bästa jag någonsin upplevt. Det var som att jag redan visste att det äntligen skulle bli bra, att han var bra för mig. Det hade jag trott många gånger innan, men det där lilla extra "pirret" i magen infann sig hos mig för första gången i hela mitt liv. Denna kväll var i alla fall alldeles magisk. Det var som om bara vi två existerade.


Egentligen hade jag redan fallit för honom, flera månader innan... men det var i hemlighet. Ingen visste om det, inte ens mina närmaste vänner. Jag antar det berodde på att jag inte ville erkänna att jag än en gång hade fallit för en kille utan att egentligen riktigt känna honom. Och alla som känner mig vet hur mina val av killar brukar bli... osunda förhållanden, rent av livsfarliga. Jag vägrade erkänna för mig själv att jag blivit förälskad i en kille, för det hade jag lovat mig själv sen innan; att först och främst tänka på mig själv och inte ge min kärlek till någon igen på ett bra tag framöver. Egentligen var jag rädd, men det var inget jag kunde styra över. Jag grät varenda natt, jag mådde skit samtidigt som jag var överlycklig. Konstig känsla.


På fredagen den 21 Oktober 2005 ringde han med stor H mig och frågade om vi skulle gå på bio dagen efter. Tror ni jag var lycklig eller? Jag vågade givetvis inte berätta detta för någon fastän jag så gärna ville. Han hämtade mig i alla fall dagen efter, på lördagen, hemma hos min mamma på Österäng. Vi åkte sedan buss in till stan där vi gick och käkade kebab (Haha, hade någon av oss vetat att detta var datumet som skulle vara det viktigaste i våra liv framöver så hade vi nog inte käkat kebab NEJ, men kebab... ja det har ju sin tjusning det med...). Vi gick sedan och såg filmen "Flightplan". Efter filmen visste jag inte ens vad den handlade om eftersom jag knappt tittat på den. Det enda jag kunde koncentrera mig på var honom.


Vi skulle efter filmen bege oss hem, men då gick inte bussarna på ett tag så vi bestämde oss för att gå hem istället. Vi gick där hand i hand och det var fantastiskt - en känsla jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva igen. Åhh, ja, blir nästan lite tårögd nu för jag var verkligen så lycklig.


Vi började sedan närma oss mitt hem och vi gick mest och pratade. Helt plötsligt ställer han frågan; "Asså... hade du kunnat tänka dig att vara tillsammans med mig?" Varpå jag svarar "Är vi inte redan det?" som om det vore en självklarhet. Vi fortsatte gå... då säger han "Då får vi se till att minnas detta datumet då... 22 Oktober". "Självklart... hur ska jag kunna glömma?" Svarar jag.


Vi skiljdes sedan åt, jag gick hem till mitt och han till sitt. Jag var verkligen överlycklig. Jag mådde bra för första gången på en evighet.

Han var min och jag var hans och det var det bästa som någonsin kunnat hända.

Vi är än idag kära i varandra och jag är så fantastiskt tacksam för varje dag som han vill dela med sig av sin kärlek, och jag av min.



Idag är det vår dag, så vi ska ut och äta ikväll på vår favoritrestaurang Bar-B-Ko.
Mums!


All my love
//Ippa


Godkväll

Idag har jag varit i skolan, varit hos Mikaela och pluggat lite grann. Snart kommer älsklingen hit så ska vi mysa : )
Hinner/Orkar inte skriva så mycket.

Vad är det för dag imorgon tror ni?

Pusspuss
//Ippa

Sege...

Förlåt för en bristfällig uppdatering. Jag har nämligen inget annat än plugg i tankarna just nu. Det känns som min hjärna snart kommer sprängas av all information som trycks in i den. Men lite kul är det faktiskt. Det är intressanta saker som jag sitter och pluggar in minsann. Vissa mer intressanta än andra i för sig, men så är det ju alltid.

Så idag var jag i skolan från 9-14 sen kom jag hem och började plugga klockan 15. Klockan 18 åt jag och sen gick jag ut och gick med mamma, var tillbaka klockan 19. Sen pluggade jag ytterligare, från 19 till 20.30. Då stack jag in till stan och lämnade bilen. Efter det har jag duschat och gjort mig lite mer välvårdad (ja, noppat ögonbrynen tillexempel, wow). Min älskling kommer vid halv 11 så jag ska väl försöka plugga lite till innan dess. Det är så sjukt jobbigt, men samtidigt får man en liten kick av det... man känner att man gjort nytta och inte bara suttit och slappat.
Så idag har jag alltså pluggat i... 4,5 timmar.

Nog om det.
Ni vet kanske mina planer för imorgon?
Eller ja, vilka planer? Alla dagar ser i princip likadana ut.
Usch ja... egentligen vill jag bara gå på stan och shoppa.. men har man tid med det? Nej...

Slutar som tur är lite tidigare imorgon. Skönt.

Nej... nu väntar böckerna.
Pusspuss
//Ippa

Veckoplanering

Måndag; Skola 9-13.50, plugga
Tisdag; Skola 9-11.50, plugga
Onsdag; Skola 9-15.30, gå på bio eller något annat mysigt (Jag + D = 3 år)
Torsdag; LEDIG, plugga, Agility 19-21
Fredag; Skola 9-14.50, plugga
Lördag; LEDIG, plugga
Söndag; LEDIG, plugga

Varför pluggar jag så jävla mycket? Jo vi har en hyfsat stor tenta nästa onsdag... så ja... bättre att vara på den säkra sidan och plugga sönder sin hjärna. Hellre det än för lite...

Nej nu ska jag snart åka och träffa D.

Puss på er
//Ippa


Arg, ledsen, förbannad, sårad... whatever.

Inte mycket som stämmer just nu faktiskt... men jag orkar inte ta tag i det.
Denna helgen har varit ett helvete...

Jobbet har blivit helt sjukt... helt jävla rubbat... dålig stämning.. man går dit med magont.. och drivor med ångest.
Skolan... ja det är så jävla mycket att göra... hinner inte med...
Hinner aldrig träffa vänner eller pojkvän... min pojkvän har jag inte träffat sen i onsdags och vissa vänner var det månader sen jag träffade...

Ja, allt är fuckat.
Jag pallar inte.


Förvirrad

Och helt plötsligt känner jag mig skitdålig... som en idiot. Men jaja... det klarnar kanske med tiden.

Ska hem till pappa om en stund... annars blir det nog bara plugg ikväll... "I denna kursen KAN du inte plugga för mycket"... Nej tack, det har jag märkt ;P

Ciao
//Ippa

Fredag

Hej!

Igår var en ganska jobbig dag... gick först i skolan till 14 ungefär sen gick jag hem direkt och pluggade i 3 timmar. Åkte iväg till agility-träningen vilket gick bra. Sen när jag kom hem satt jag och pluggade 1,5 timme igen. Puh.... inga lätta saker att plugga på heller men måste ju klara tentan!

Ahja... idag går jag i skolan från 13-16 (vilken jävla tid...). Så innan dess så blir det mer plugg och antagligen efter skolan också. Varenda lediga stund går åt till skolan vilket är lite tråkigt... men nödvändigt. Vill verkligen lyckas!

Idag kommer min styvsyster Karin hit vilket ska bli kul : )

Puss sålänge
//Ippa


Var går gränsen?

Det finns mycket som verkar illa men som i själva verket inte är det. Det finns dock saker som är precis tvärt om... för vissa uppfattas det mest som "skoj" men i själva verket handlar det om ren jävla elakhet.

Väx upp för helvete.

Jag lever

Har bara så jävla mycket att göra, skriver senare : )
Pouss

Eh?


Exercise

Ja, det var gött med lite träning idag : ) Första igår på två veckor så hade en aning träningsvärk idag... därför var det lite jobbigt med träning idag, men jaja.. det ger sig.
Imorgon är det skola 8-17.... öh... vill inte? Men det är bara praktiska saker som tur är! Blir liksom lite roligare då... : )

Nej nu blir det duschen... sen mys med älsk!
Pusspuss
//Ippa

Färdig med den helvetes uppgiften

Så skönt!
Men det blir MER plugg... måste läsa inför lektionerna imorgon.
Ska vara halv åtta i skolan imorgon... SUCK!

Hörs sen!
/Ippa

Tuesday

Ja, nu var det tisdag igen. Idag ska jag som sagt hem till en i min klass för att göra arbete. Blir nog kul... eller inte. Hoppas vi blir färdiga med skiten så man slipper det imorgon.

Annars blir det träning idag, får hoppas jag hinner gå på Step-passet : ) Sen efter det blir det film med D : )

"Hade jag vaknat upp en morgon och varit neger hade jag blivit SKITRÄDD"
Citat av söta Micca ;)

Första skoldagen på ett tag...

Idag gick vi i skolan från 9-15.30. Det var faktiskt en ganska intressant dag. Vi pratade om injektionsteknik, PVK och allt vad det heter. Det blir mer och mer konkret för varje dag, och det gillar jag!

Har skitmycket att göra... imorgon är jag ledig men ska hem till Sandra, en i min klass, och göra en hemtenta som ska vara färdig på torsdag.. ja jag fattar inte hur jag ska hinna med riktigt, men jaja.

Blir kort med inlägg idag... en cyprus del 2 får nog komma upp imorgon eller något. Men den kommer! Jag lovar!

Pusshej
//Ippa


Veckoplanering

Måndag; Skola 9-16, träna (styrketräning), plugga mikrobiologi
Tisdag; Skola 8-17, träna (step om jag hinner), plugga mikrobiologi
Onsdag; Skola 8-17, plugga som satan
Torsdag; Skola 9-11.50, Lämna in uppgiften, Agility 19-21
Fredag; Skola 13-16, träna (styrketräning eller löpning)
Lördag; Jobba 10-17
Söndag; Jobba 10-17

Som ni ser... TRÅKIG vecka... väldigt väldigt VÄLDIGT TRÅKIG!
Usch...

Men efter regn kommer solsken...

Söndag....

Tänk.... förra söndagen låg man och solade...
Jaja... idag blir det plugga hos Sandra, en tjej i min klass.. som jag för övrigt gör ett arbete tillsammans med. så ska dit vid 13-tiden typ. Sen blir det bio med min älskling ikväll! Ska se Arn 2 : ) Ettan var ju sjukt bra så något förväntansfull är man! Hihi.

Nej nu ska jag göra vid mig lite : )
Slänger upp en veckoplanering också!

Puss
//Ippa


Godkväll

Och snart godnatt...
Nu har vi haft kalas här hemma (min mamma har fyllt år), men nu har alla gått hem. Jag har bara suttit vid datorn, försökt få ordning på mitt schema.. verkligen svårt att förstå. Jag har även pratat i telefon med Carro : ) Vilket kändes bra, men konstigt... snackade i telefon varje dag innan, nu var det över 2 månader sen sist. Konstigt hur allt kan bli.

I alla fall... jag är trött... kom ju hem kl 6 imorse och sov sedan till tolv (men ändå...)

Vad tyckte ni om bilderna nedan förresten? Snygga eller?
En del 2 kommer nog imorgon.

Godnatt
//Ippa


C Y P R U S; Pics DEL 1

I bilen påväg till flygplatsen;

  


På flygplatsen;

                       

På flygplanet;

     

På bussen påväg till hotellet;

        

Väl framme på hotellet (bilder på rummet, utsikten m.m)

              



Fortsättning följer....


En ny älskling i familjen



Believe är Britney Spears nya parfym. Parfymen är en orientalisk parfym som kommer i en exklusiv grön flaska som för tankarna till diamanter. Parfymen inleder med toppnoter av guava och mandarin. Sedan övergår parfymen i hjärtnoter av kaprifol och pralin. Avslutningsvis avrundas Britney Spears Believe i basnoter av amber och patchouli. Britney Spears Believe är en romantisk parfym som passar för såväl dag- som kvällsbruk.

Hemma igen!

NU är jag hemma =/ Vill inte vara hemma, vi har haft det helt underbart nämligen.
MEN... efter att ha rest hela natten så är jag till slut hemma.

30 grader och sol varje dag, god mat och ett gott sällskap!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer just nu eftersom vi ska ha kalas här hemma då min mamma fyllde år i Onsdags.
Skriver mer ikväll!

Här har ni ett litet smakprov i alla fall;








Puss sålänge
//Ippa (som är ganska mycket brunare än vad jag var day 1 på bilden ovan, HAHA)

BYEBYE SWEDEN!

Imorgon drar jag, Dagge, Mim & Sebbe till C Y P E R N !

Så hejdå, jag ska tänka på er när jag ligger och solar och dricker drinkar!
Hörs nästa lördag!

Love
//Ippa


Osså var det torsdag!

Imorgon åker vi till Cypern! : )

Idag har jag ett fullspäckat schema... var i skolan till 16 sen nu har jag satt mig för att plugga... har ju seminarium imorgon så måste vara påläst! Har nyss gjort frågorna som vi skulle gjort så det är ju det viktigaste.

Idag började vi vår 3:e kurs (Preklinisk kurs 1) vilket jag ser sjukt mycket fram emot! Fick även våra kläder idag, visar sen om jag hinner!

Iallafall så sk ajag ju plugga, packá och träna Agility idag... shit vad stressigt. Och jag har inte ens rakat benen :S
Såg att jag fått en massa mail idag... om jag inte hinner svara innan jag åker så hoppas jag ni förstår det : )

Annars hörs vi ikväll!
Pusshej!
//Ippa

Wednesday

Hej!

Förlåt för mitt lilla emo-inlägg nedan, men allt som jag skrev där står jag för, och allt är en total sanning.
Nu har jag nyss duschat och klätt på mig. Väntar på budbäraren som ska komma med min Ipod. Micca kommer hit vid 12-tiden och håller mig sällskap. Ska hämta hennes lille sen och sticka till stan. Måste ju köpa en necessär... tur att jag började packa tidigt! Jobbigt det är ändå... jag har ingenting att ha på mig.. för allt ligger i resväskan och det måste jag ju ha med mig.

Jaja.. sen blir det handboll ikväll. IFK på hemmaplan : )
Ska även hem till Sebastian och planera inför resan!

Puss på er
//Ippa


Längtar efter den!

RSS 2.0