Jag har funderat och jag är kluven.

Det är mycket som snurrar i huvudet just nu trots att jag har som minst att göra nu på sommaren. Jobbar, umgås med vänner och pojkvän och tar det lugnt. Det som ständigt snurrar i mitt huvud är framtiden, hur den kommer se ut. Det enda jag egentligen vet är att jag ska gå klart min utbildning, bli legitimerad sjuksköterska. Sen vet jag ingenting. Jag har drömmar om att åka till Norge och tjäna stora pengar i några månader för att sen göra en riktig långresa. En härlig långresa tillsammans med mina vänner. Det gör man bara en gång i livet... och det är ju så dags sen när man börjar skaffa familj och grejer. När jag kommit hem från min långresa så får vi se hur det blir. Skaffa egen lägenhet ligger ju långt upp på listan. Men egentligen vill jag bli polis också... så då kanske det blir en flytt till Växjö eller Stockholm? Just nu är det detta jag vill men det hinner säkert ändras på vägen. Känner mig stressad över hur fan jag ska hinna med allt detta men det ordnar sig säkert... försöker jag intala mig själv i alla fall.

Det jag grubblar mest över är flytten. Det finns inte ord för hur trött jag är på att bo hemma. Visst har jag det bra ekonomiskt. Pengarna rullar in trots att jag inte har en enda utgift. Det är inte alla som har det så... eller hur? Men 3 vuxna människor bör inte bo tillsammans... det är vad jag känner. Fan... om jag bara kunde hålla ut 2 år till... Hur ska det gå? D ska flytta i September... hur ska det bli? Ska jag hänga hos honom 24/7? För det vill jag inte heller. Och han vill säkert inte ha mig där hela tiden. Men samtidigt så sitter vi ju inte hemma hos mina föräldrar när han har ett eget place.

Så... wish me luck... hoppas jag gör rätt val här i livet.

En underbar dag : )

Hej!
Vaknade upp bredvid D imorse sen stack jag snabbt hem, drog på mig bikinin (läs: underkläderna. Jag äger ingen bikini) och stack sen till stranden tillsammans med Maria och Mim. Det var fint väder fram till klockan halv 1 någonting sen blev det mulet. Vi körde då hem igen och möttes av ett strålande väder här hemma så då fortsatte jag mitt pressande i några timmar till. Efter ett tag började det kännas rejält så då gick jag in, tog på mig joggingskorna och gick ut på en 45 minuter lång powerwalk. Det var nice. Svetten rann. Härligt är det allt : ) ÄLSKAR VÄRME! Längtar bara ännu mer till Thailand nu! : )

Så nu sitter jag här... helt dyngsur.. väntar på att duschen ska bli ledig och att maten ska bli färdig (viktväktarnas kycklingpaj från en receptbok).

Annars väntar bara jobb nu i 3 dagar framåt - sen en ledig helg med kalas och grejer... och kom ihåg; på måndag fyller jag år : )

//Ippa


Helluuuu : )

Ja, ny vecka. Den ser riktigt bra ut får jag säga. Har jobbat idag ända till klockan 19. Segt i slutet, men annars har det gått bra tycker jag. Sjutk varmt med kroppsarbete i denna värmen måste jag säga. Lite tråkigt att man inte kan njuta av det fina vädret när man jobbar men så är det ju. Hellre det än att vara utan cash : ) Imorgon ska jag iaf till stranden om det är fint väder : ) Längtar. Bara för det kommer det väl regna haha ;P Det är min tur- det ; )

Har nu börjat råbanta igen precis som i början. Skriva upp varenda liten sak jag stoppar i mig och idag har det hittills bara blivit 16,5 points. Visst är jag hungrig men inte så att det känns som jag ska dö precis. Måste spara tills på fredag och söndag. På fredag är det fest som gäller. Sprit = många points. På söndag ska jag ha kalas och då vankas det smörgåstårta och massa kakor och tårta = Helvetes massa points. Hmm... ahja.. ibland måste man väl synda lite...

Ha det!
//Ippa

1 week done

... 6 to go! Åh vad jag längtar efter semester redan! Det är så fint väder och SÅ frustrerande att inte kunna vara ute. Har jag sagt att jag är kritvit nu i juni månad? Det är inte likt mig. På tisdag ska jag till stranden. Så fan om det är kasst väder då!!! :(

Nu har jag avklarat en vecka @ work. Nu är det som sagt bara 6 veckor kvar ;P

Veckoplanering
Måndag: Jobba 10-19
Tisdag: LEDIG - stranden med tjejerna + träning
Onsdag: Jobba 10-19
Torsdag: Jobba 7-16 + träning
Fredag: Jobba 10-19, Kristianstadsdagarna börjar = FEST med giiirls : )
Lördag: LEDIG, träning
Söndag: LEDIG, kalas för mig som fyller 20 dagen efter : )

Så jag har fullt upp : )


En liten titt i spegeln räcker...

För egentligen; FAN vad snygg jag är. Utsidan... visst den gör mig inte sämre men den betyder inte mest. Det är faktiskt insidan som gör människan. Knäpp jag är. Jag älskar allt som har med yta att göra samtidigt som jag har fötterna på jorden och vet att det är insidan som räknas. Nåja, mer än utsidan i alla fall. Det är människans personligehet som gör henne vacker!

Jag tror egentligen inte det är mina kilon som gör mig snyggare vid beskådning. Det är nog snarare vetskapen om att jag tappat kilon som gör mig snyggare.

Självförtroende. We like.

2 kg kvar till delmål : )

Vägde mig idag som sagt. Har gått ner totalt 7,4 kg hittills och jag är mycket nöjd. Dock 2 kg kvar tills mitt första mål. Då har jag gått ner hela 9,5 : ) Efter det har jag ytterligare 7 kg kvar innan jag är helt nöjd. Kommer bli bra detta. Nackdel? Jodå... såklart finns det. Och det är att jag knappt har några kläder att ha på mig ;P

Idag fyller Patrik år. Så det blir mat och stuff här ikväll. Blir nog najs. Längtar mest till jordgubbarna. Fett gott, och nyttigt dessutom! : )

//Ippa (som snart fyller år.. och önskar sig inte några kläder i år med tanke på att de ändå kommer bli för stora... så ni vet.)

King of pop is gone

Rest in peace. Tänker mest på barnen som inte är så gamla... 7, 11 och 12 år. 

Ligger fortfarande i sängen och väntar på att klockan ska bli 12 så jag kan åka och väga mig. Är nervös fast jag vet att jag inte gått ner så jättemycket. Men men... måste få det gjort.

Hörs!
//Ippa

Hello :)

Äntligen slutat för dagen! Inte gått särskitl bra idag... har mest varit segt och tråkigt... men men =/ Nu ska jag snart träna i alla fall så det blir ju skoj iaf. Sen ska jag bara umgås med D.

Imorgon är jag ledig : )
//Ippa

Bra dag på jobbet

Hej!
Idag har jag haft en kanondag på jobbet trots att det varit närmare 30 grader utomhus. Fick en massa gjort och det kändes bra : ) Var sjukt svettig när jag slutade dock eftersom det varit sjukt varmt + tungt kroppsarbete. Men det är bara bra för mig : )

Slutade klockan 19 och nu väntar jag på att D ska spela färdigt sin match och komma hit. För sen ska vi på lägenhetsvisning (blev inte av sist). Det ska bli spännande. Sen efter det blir det bara att duscha och göra vid sig för imorgon ska jag upp redan klockan 6 (börjar 7). Jag tycker faktiskt det är riktigt roligt på jobbet nu. Det är så bekymmerslöst om man jämför med sjukvården. Skönt att göra något efter många krävande veckor på Sjukhuset : )

På fredag är jag ledig och jag hoppas att detta vädret håller i sig... vill ju också sola min likbleka hud. Alltså jag är verkligen jättevit... eller ja, vit för att vara i Juni i alla fall. Blir det inte fint väder så ska jag fan börja sola solarium igen (1 år sen nu!). När jag kollar på bilder från när jag alltid solade solarium... Gud vad snygg jag var... Ja, jag vet att det inte är bra... men ändå. Och smal var jag också : ) GORGEOUS!

Har äntligen vågat sätta min målvikt och det är 8-10 kg dit (vet inte riktigt vad jag väger nu). Mitt stora mål är att jag ska väga det i Mars då vi ska till Thailand (bäst så om man ska kunna köpa några kläder i deras ministorlekar). Känns skönt fast jag vet att det kommer vara tufft på vägen... (har btw 1-2 kg kvar till mitt första mål... så om några veckor är jag där och då är det endast 7 kg kvar till det stora målet!) LÄNGTAR! =)

//Ippa

Min lediga dag

Hej!
Idag har jag sovit länge... ända fram till 11 faktiskt... sen tog jag och D det lugnt, åt frukost och kollade på Prison Break. Efter det skjutsade han mig till träningen där jag tränade 1,5 timme. Körde mitt vanliga dvs 10 min löpning + 10 min rodd + 10 min Crosstrainer + Styrketräningsövning + 10 min rask promenad i slutet. Det kändes idag vill jag lova. Såg ut som jag hade duschat efteråt : ) Men jag gillar't! Sen stack jag hem, åt middag (spaghetti och köttfärssås) och lade mig i solen i ungefär en timme. Nu är det verkligen duschen som gäller... luktar nog inte alltför fräscht efter både träning och solning :) Vid halv 6 kommer D och hämtar mig för då ska vi kolla på lägenhet : ) Hoppas den är fin och att han får den!

Puss
//Ippa

Dagen i ord

Käka frukost, träna @ the gym, käka middag, sola, sova.

Ångestsöndag

Nu... för första gången på mycket länge så känner jag mig faktiskt riktig snygg. Min viktnedgång på närmare 7 kg + ny hårfärg och med ett nybehandlat ansikte så känns det toppen. Det känns faktiskt riktigt great fast jag inte har gått ner typ någonting nu på 3 veckor. Att jag faktiskt just nu står stilla jag mig dock riktigt mycket ångest idag. Jag var nyss ute och sprang i 3 minuter och gjorde situps och armhävningar. Vägning på fredag och jag vill gärna ha gått ner någonting tills dess... om det så bara är pyttelite... :( Så i ren frustration tog jag mig runt hela nosaby och kulltorp trots att jag inte sprungit på över 6 månader. Det är ganska starkt jobbat, tycker jag. Blev grymt förvånad när jag upptäckte hur många armhävningar jag pallade göra. Men jag antar att det beror på att det är 7 kg mindre att häva upp och ner : )

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och bli lika strikt som innan. Den senaste veckan har jag inte varit särskilt noggrann faktiskt. Men ibland måste man ha sånna veckor för att orka med alla andra... Så nu ska jag fortsätta skriva upp varenda liten grej jag stoppar i mig och träna varje dag fram tills fredag... så får vi se om det ger resultat. Imorgon ska jag GÅ till jobbet, vilket innebär att jag får gå härifrån klockan 8 och ta med mig frukosten dit. Jag är extremt känslig för mat före motion då jag får håll väldigt lätt. Och nej... jag är inte manisk... det är bara det att jag helt enkelt inte hinner träna imorgon efter jobbet eftersom jag slutar 19 och har lovat älsk att göra mat till oss två. Men en timmes promenad måste ju kompensera lite iaf?

Så... detta är min träningsplan fram tills fredag.
Måndag: Promenad till jobbet (ca 60 minuter)
Tisdag: Löpning + Gym
Onsdag: Löpning
Torsdag: Löpning + Gym
Fredag: Löpning + Gym

Det ska nog göra susen tror jag. Grymt tråkigt att jag inte kan gå på pass under hela sommaren då jag jobbar både Måndag och Onsdag fram tills 19 varje dag (passen börjar 18). BLÄ =/


Trött på allt...

Jävla skit är vad allting är. Imorgon ska jag börja jobba också. Pricken över i så att säga... Igår städade vi och slappade bara... sen åt vi middag hemma hos mig tillsammans med syster och hennes sambo + vovve. Mysigt : ) Åt jordgubbar gjorde vi också. Det var gudomligt! : ) Sen begav vi oss hem... bänkade oss framför Prison Break och sen somnade. Idag var vi och handlade på maxi, städade resten och sen bara slappade. Skön helg måste jag säga.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt... sova hemma ikväll faktiskt vilket jag inte gjort på flera veckor. Ska faktiskt bli skönt. Ska ladda upp alla bilder från i fredags på facebook nu. Så nu vet ni vad jag gör i några timmar.

Är fortfarande sjukt pissed off på vissa människor. Eller människor, ska jag kalla dem det? Fan. Nej jag är så pissed off. Jag orkar inte ens prata med någon. I just don't give a fuck. Jag är alltid den som orkar bry mig om andra. Men nu är måttet fan ta mig rågat. Mer sviken har jag inte blivit på mycket länge. Inte ens ett jävla förlåt kan man få. Vänner? TSSS!

Fy fan vad arg jag är!!!

Jävlar vad sur jag är. Ibland undrar jag hur fan människor är funtade?! Igårkväll var katastrof ibland. När alla hade gått hem så satte helvetet igång. Var jag än gick låg människor och knullade. Japp, K N U L L A D E. Inte "hade sex", utan verkligen knullade. Kondomer ligger överallt idag och jag fattar inte hur man kan vara så jävla respektlösa. Herregud, så höll jag på när jag var 15 och knappt ens då! Sen folk som förstör saker och folk som stjäl saker. Jävla tattare! Skaffa er ett liv.

Sjukt sur på människor som säger att de ska komma och sen inte kommer! Fan ta er allihopa!



Midsommar

Hej!
Igår var en jätterolig dag : ) Här var 80 pers vid slutet och det var riktigt roligt. Dock så förstördes detta lite av respektlösa människor. Jag förstår inte hur människor kan vara sånna rövslickare och idioter ärligt talat!

Iallafall.. idag mår man som man förtjänar. Har städat ända fram tills nu och det är ändå inte färdigt på långa vägar. Har inte ätit någonting idag heller för det finns ingen mat hemma. Är ganska hungrig men får nog vänta tills ikväll när vi ska käka hos mina föräldrar :)

Puss (på alla förutom alla jävla svikare och f*****)
//Ippa

2day is the day

Hello : )
Idag är det, som ni säkert inte missat, midsommarafton. Regn och skit i år igen såklart... vad är det med vädret och midsommar egentligen? Igår var vi några stycken här hemma som satt och snackade skit och kollade på film. De drog inte förrän vid 03 så då gick vi och la oss.. vaknade nu vid halv 12 igen. Behövs nog om vi ska orka vara uppe länge inatt : )
Igår var vi även och handlade grejer till festen... mat och snacks dvs. Vi skrev även upp alla på en lista som ska komma. När vi räknade innan så uppskattade vi det till ungefär 50-60 pers. Men när vi räknade efter så blev det 74 pers som v vet säkert att de kommer. Sen är det många som sagt att de "kanske" kommer. Herregud... hur ska vi orka städa efter det imorgon? Men det känns säkert ändå. De flesta känner vi ju. Dessutom kan man låsa alla rum så vi kan låsa in värdesaker och sånt. Sen kommer vi ta bort alla prydnadssaker i fönsterna så att inget går isönder : )

GLAD MIDSOMMAR!
//Ippa

Ippa är brunett :O

JAA idag övergav jag mitt blonda liv och återgick till brunetternas sida... och jag älskar det : ) Passar mig skitbra tycker jag. Eller vad tycker ni?



 

Annars har jag haft en trevlig dag i stan med Micca och Lion (och Selda lite också). Vi käkade på Trendie (baguette, mums) och gick rundor i affärer och så. Alltid trevligt att bara strosa rundor.

Imorgon är det midsommar och jag är L A D D A D. Stort F på många av mina vänner som inte kommer att göra mitt sällskap dock. Av mina vänner är det endast 2 som kommer. KASST som fan om jag får säga det själv. Tillslut orkar man inte bjuda någon... men jaja, tur att man känner andra där.

BEVIS PÅ VIKTNEDGÅNG (byxor i stl 36)

Hemma igen

Hello : )
Resan gick bra... förutom att bussen gick isönden i GBG så vi fick byta buss...Vi blev därmed försenade så jag missade givetvis tåget hem från Malmö. Men det löste sig det med. Mamma kom och hämtade mig på stationen senare vid 7tiden. Jag somnade halv 8 här hemma och vaknade klockan 15. Great ;P Skönt var det i alla fall. När jag vaknat hämtade jag min dator som blivit färdig. Härligt : )

Har nyss varit och tränat Indoor walking i 60 minuter. Gud vad härligt det var. Efter så många dagar utan träning (5) så märker jag verkligen hur beroende av träning jag faktiskt är. Schyysst.

Nu kommer D och hämtar mig : )
//Ippa


O S L O

Här kommer en liten resumé över vad jag har hittat på under min Oslovisit.
Fredag: Bussen var över en timme för senad p.g.a en olycka framför oss där en lastbilschaufför omkommit. Ont i rumpan hade jag efter allt sittande. Men tillslut kom jag fram och då mötte Carro upp mig på "Sentralstationen". Vi gick hem med min tunga packning. När vi kom hem till hennes lilla lägenhet så lagade vi mat - lövbiff med klyftpotatis. Sen kollade vi på Idol och somnade tidigt. Trött efter resan var man ju...
Lördag: På lördagsmorgonen begav vi oss ut i den stora staden för lite shopping. Jag köpte en leopardklänning, svarta höga pumps och en jeanskjol. Aldrig fel med lite shopping : ) Efter en lång dag på staden så åkte vi till Carros jobb där de skulle ha personalmöte/lagerfest. Det var trevligt att träffa lite norrmän. Även om jag inte förstod hälften av vad de snackade om på mötet... jag var skittrött denna kvällen och hade festat 4 helger i rad innan så jag drack ingenting. Alla trodde jag var nykterist. Det var lite roligt. Komiskt minst sagt ;P Sen skule folket ut så vi hängde med till stan och checkade in Oslos uteliv. Det var hålligång men vi pallade inte gå in någonstans så vi gick hem och hade följe med en annan svensk kille.
Söndag: När vi vaknade på söndagsmorgonen så var det riktigt fint väder. Så vi tog båten till en liten ö. Det var mysigt och jag brände mig i ansiktet. Helt illröd var jag. Men det var skönt medan vi låg där : ) Sen stack vi bara hem, lagade mat och somnade sedan ganska tidigt eftersom Carro skulle upp halv 5 och jobba.
Måndag: Carro gick som sagt upp tidigt. Jag vaknade vid halv 12, gjorde vid mig och käkade frukost och somnade igen vid halv 1 och gick sedan inte upp förrän vid 3-tiden. Det var en riktig slappedag det ;P Sen mötte jag upp Carro i stan och vi tog bussen till IKEA. Hon köpte lite smått och gott. Jag kom hem med en potatisskalare : ) Haha.
Tisdag: Idag har jag bara slappat och mötte sedan upp Carro i stan där vi tog en stanrunda till. Jag shoppade en present till D faktiskt. Snällt av mig va? : ) Nu har vi nyss käkat och nu ska jag snart gå och packa. Bussen går 21.45.

Ses snart!
//Ippa


LYCKLIG

JA KLARADE TENTAN! GUD VAD SKÖNT! Jag kan inte fatta det... på denna tentan.. som egentligen var skitstor och verkade skitsvår... pluggade jag endast 2 timmar på. Dagen innan pluggade jag ingenting... av olika anledningar. FAN VAD BÄST JAG ÄR!!!!

För varje dag som går så blir jag bara mer och mer säker på mig själv. Jag har så stora krav på mig själv, och jag tror alltid att jag inte kommer klara vad som komma skall. Men sanningen är, att jag har klarat allt i mitt liv hittills.

Det är så sant som det är sagt. "Nothing's big enough to hide me". 6 Juli here we go : )

Byz


Awake

Hej!
Vaknade vid 11 och tänkte "neej, inte igen". Jag vaknar ALLTID för sent. Men jag har nyss ätit frukost i alla fall. Ska göra vid mig och lite så sen ska jag ut och njuta av det fina vädret. Solsken : ) När Carro har slutat ska vi upp till stan en sista runda och glo lite mer i affärer. Det är inte varje dag man är i Oslo liksom.

Nej, duschen it is! : )
//Ippa


Förresten...

... så behöver man inte vara omogen för att man älskar att festa. Jag ska vara ärlig och säga att jag gillar att supa. Jag gillar att dricka tills jag inte bryr mig om någonting längre. Jag älskar att vara riktigt jävla full helt enkelt. Har någon problem med det så kan ni ju hålla det för er själva. Jag är inte omogen. Hade jag velat så hade jag kunnat sitta där med två kids hemma i tvsoffan och kollat på seinfeld liksom. Nu gör jag inte det, och det är jag riktigt nöjd med.

Det handlar bara om avundsjuka. Det handlar om att jag provocerar vissa för att de inte kan leva mitt liv.

IKEA

Har varit på IKEA idag i Oslo. Kom hem med en potatisskalare. YEY!

Idag är en riktig "mådåligt-dag"

Idag har jag en sjuk ångest... ångest över allt. Jag går inte ner mer i vikt vilket jag mår skitdåligt över eftersom jag har typ 9 kilo kvar... jag gör allt jag kan men ändå går det inte =/ Många tycker jag är tramsig och att jag inte behöver gå ner mer. Men jag känner att jag vill mer. Det är inte nog såhär. Det finns mer att göra av med.

Detta medför givetvis ångest över att jag inte har tränat på några dagar nu. Det suger. Hårt. Detta är en dag då jag har komplex för allting på min kropp. Jag kämpar och kämpar men nu verkar kroppen inte vilja vara med längre.

Som att snubbla på mållinjen.

Vaken nu...

Hej!

Carro stack till jobbet vid 6-tiden imorse. Jag somnade om som tur är men nu har jag nyss vaknat igen. Har lite tid för mig själv fram tills 4 när Carro slutar. Vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess... Kanske ta bussen till stan och shoppa ännu mera? Kanske åka till hennes jobb och hälsa på? Jag vet inte. Jag vet i alla fall att jag måste tvätta håret för det är FETT! Är fortfarande helt bränd i ansiktet även om mycket har lagt sig... haha usch vad jag ser ut. Orkar inte ;P

Sa jag förresten att midsommaroutfiten är fixad? En tight kort leopardklänning och höga svarta pumps med öppen tå. Grr jag kommer vara hetast på stället. Mycket nöjd är jag. Jag har även köpt en ljus jeanskjol på Ginatricot. Beautiful! : )

Idag är en deprimerad dag. Jag känner mig bara kass i största allmänhet. Men så brukar jag känna mig när jag varit ifrån mina älsklingar ett tag. Men jag trivs ändå med att vara iväg. Konstigt. Jag är nog mest ledsen över att allting håller på att rinna ifrån mig. Som det här som jag skrev om i förra inlägget. Jag tror aldrig att jag kommer känna mig vuxen. Vad ska jag göra när alla mina kompisar står där med sina barn? Jag har SÅ svårt att se mig själv i det vanliga svenssonlivet... volvo, vovve, villa, man och barn. Det GÅR inte! Jag vill inte ge upp mitt nuvarande liv och börja skaffa kids nu. Samtidigt vill jag inget hellre än att gifta mig, bli mamma osv. Jag vill inte gifta mig och skaffa barn när jag är över 30 heller. Hur ska jag få ihop detta? Jag är stressad över detta nu... undra då hur det blir när jag är färdig med utbildningen när jag är 22?

När jag frågar mina vänner om de skulle kunna se mig som gift så skrattar de bara. Jag vet inte riktigt vad som menas med det ;P Varför inte liksom? Jag har ändå lyckats hålla ett förhållande vid liv i snart 4 år. Eller ja... om det varit JAG som hållit det vid liv vet jag inte but still....


Fy fan vad jag tänker för mycket. Rööv också. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting i min ensamhet!
CIAO!


Gud vad jag känner mig efter...

ALLA, verkligen ALLA skaffar barn i dessa tider. Är det så man gör när lågkonjunkturen är ett faktum? Tröstknullar? Folk i min ålder börjar skaffa barn... visst jag är äldre än vad jag tror men ändå. Själv känner jag mig så jävla "oredo" som man bara kan bli och jag har ändå hållt mig till samma kille i 4 år.

Visst är barn lovely. Jag älskar dem och jag längtar riktigt mycket tills jag själv står där med jättemagen. Men innan dess så ska jag hinna med att bli sjuksköterska och kanske polis också. Jag ska hinna resa världen runt, jobba i Norge, volontärarbeta i Afrika och verkligen festa järnet.

För det är det jag älskar just nu. Att festa tills min lever håller på att spricka. Dansa röven av mig 5 helger i sträck. Jag verkligen älskar det livet. Så bekymmerslöst.... Jag hinner aldrig bry mig om mig själv. Hur skulle jag då kunna bry mig om någon annan?

Nej... use a condom och vänta tills jag också är redo om sisådär 5-10 år. Mina barn måste ju ha jämngamla kompisar! ;P

Underbar dag : )

Idag gick vi upp vid tio tiden, åt frukost och tog sedan bussen in till stan för att sedan ta en båt ut till en ö där vi legat hela dagen och solat. Har blivit lite solbränd och det är nice : ) I like! : )

Ses snart!
//Ippa


P a l l a

Folk som klagar.......

Framme i Oslo

Hej! Nu är jg efter många om och men framme i vackra Oslo. Vet ni vad? Solen skiner. Det slår jag vad om att den inte gör hemma. Igår så tog jag tåget klockan 06.23 från Krisitanstad till Malmö. Väl framme i Malmö öste det ner och stormade. Jag var sjukt blöt... usch och fy! :( Bussen kom till slut i alla fall och det var varmt och skönt där : ) Sen när vi kom in i Norge så hade det tydligen hät en olycka där en lastbilschaufför hade omkommit så köerna var flera mil långa...
Bussen var ungefär 1,5 timme försenad . Segt! Men fram kom jag och där stod världens bästa Caroline och väntade på mig : ) Vi gick sedan hem till henne söta lilla 1a och vi stannade och handlade på vägen. Väl hema lagade vi mat. Lövbiff med klyftpotatis och örtsås. Det var gott. Sen kollade vi på lite Idolauditions och somnade ganska tidigt...

Har nyss vaknat, duschat, käkat och gjort oss iordning. Idag blir det en runda på stan och sen senare blir det möte och middag med hennes jobbarkompisar. Spännande att träffa lite norrmän. Undrar om jag kommer fatta något...

Saknar er alla där hemma! Hoppas ni har det bra, för det har jag : )

Torsdag 11 Juni

Hej!

Idag har varit en stressig dag. Jag vaknade inte förrän vid kl.11 fast jag hade lovat mig själv att gå upp senast 10. Gick hem från D där jag hade sovit och kastade mig i duschen och senare efter en oerhört bristfällig sminkning och tandborstning så var jag redo. Då kom jag på att jag glömt äta frukost. Tittade i skåpet och det fanns inte ett skit att äta... och jag var inte hungrig heller... så det blev en liten skalk med en skinkskiva? Mycket gott.. not.

Stack sen till Maxi för att inhandla saker jag skulle ha med mig till Norge. Blev lite bröd, kött, pålägg och annat smått och gott. Hoppas du blir nöjd Carro ; ) Sjukt vad mycket folk det var på Maxi... men såklart... det är ju studenten imorgon.

På tal om studenten... tänk att det är över 1 år sen jag stod där och var lyckligast i världen. Åh vad jag vill göra det igen! Blir fortfarande helt tårögd när jag hör studentsången. Det är sann lycka. Bästa dagen i mitt liv, utan tvekan. De säger att den bästa dagen i ens liv är när man får sina barn... men vad jag inte förstår är hur något överhuvudtaget ska kunna slå studentdagen. På fullt allvar... barn är jättehärligt, men studentdagen... ja den är SÅ JÄVLA FANTASTISK! : )

Imorgon klockan 6.23 bär det av till Oslo, Norge för min del. Ska bli jättekul att få träffa Carro och komma ifrån Sverige ett litet tag. Ses imorgon snäckan!!! : )

//Ippa

Datorhelvete

Fick lämna in min dator idag p.g.a att två knappar har lossnat från tangentbordet. Kul... så nu sitter man på mammas (dåliga) dator. Men vad gör man... jag kan ju ändå inte skriva på den när F och G inte går att trycka ;P
Micca ringde och väckte mig vid 11 imorse och då var jag aptrött ;P Sen blev jag piggare iaf. Efter elgiganten stack jag hem till henne och snackade skit. Nu sitter jag här och ska snart iväg på ansiktsbehandling. Ska bli så skönt att äntligen bli av med alla pormaskar. De är hemska... särskilt de på näsan hehe : )

I ansiktsbehandlingen ingår:
Rengöring - peeling -hudanalys- ånga - portömning -plock/vax bryn - mask - avslutande kräm - lätt make-up
400 kr om man är under 25 : )

Nej nu bär det av! :)
//Ippa

Meningslöst, men kanske lite intressant också.

Namn: Filippa Lindenbjär Knutsson
Smeknamn: Ippa

Födelsedag: 6 Juli 1989

Hemstad: Kristianstad

Ögonfärg: Gröna

Hårfärg: Ljusbrunt

Längd: 168 cm

Höger/Vänsterhänt: Höger

Värsta vana: ALLT haha

Stjärntecken: Kräfta


Skostorlek: 37

Dina föräldrar skilda: Nej... för de har aldrig varit gifta : )

Skor idag: Converse

Din svaghet: Mat?

Dina rädslor: Ensamhet + P

Mål för 2009: Klarat mig igenom halva utbildningen


Mest använda fras på msn: "haha"

Det första du tänker på när du vaknar: Det kan inte vara sant....

När går du och lägger dig: Är väl olika?

Bästa minne: 22 Oktober 2005 + Studenten 5/6 2008



Favorit?

Färg: Svart

Mat: Haha, allt förutom fisk

Sport: Friidrott

Djur: Hund

Glass: Choklad... gärna B&J

Godis: Choklad igen ;) Gärna franskt nougat

Affär: H&M, Gina tricot


Nummer: 2

Tuggummi: Extra

Helgdag: Fredag... fast det är ingen helgdag egentligen

Årstid: SOMMAR

Tandkrämssmak: Öh, skitsamma?

Radiostation: The voice

Parfym: DKNY

Kroppsdel på motsatta könet: Ögon



Vänner och livet

Vad vill du bli när du blir stor: Sjuksköterska och polis

Hur vill du dö: hemma i sängen

Vem av dina vänner är mest lik dig: Vet inte faktiskt ;P

Vem är högljuddast: Dagge


Vem får dig mest att skratta: Alla : )

Vem har du känt längst: Micca

Vem är blygast: Hmmm... har nog ingen blyg direkt


När grät du senast: Innan idag...

Vad är den bästa känslan i världen: Kärlek

Värsta att känna sig: Ensam

Vart vill du bo i framtiden: I en fin lägenhet



Har du någonsin?

Varit kär: Ja


Blivit dissad: Nej

Rymt hemifrån: Ja

Föreställt dig ditt ragg naken: Självklart

Skolkat: Jodå

Sovit utomhus: AAdå

Gråtit i skolan: Ja

Spytt i skolan: Ja

Velat bli modell: Nej

Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Haha ja

Druckit alkohol: En del kanske?

Ätit sushi: Ja, och äckligt var det

Varit på scen: Ja


Varit full: Haha, neheee??

Retats: Jo

Blivit nerslagen: Jadå



Du?

Svär: Typ i varenda mening

Sjunger bra: Det sägs det


Duschar dagligen: Haha det får vi hoppas

Kommer överens med dina föräldrar: Typ aldrig haha

Spelar något instrument: Nej

Äger en iPod: Ja och jag vet inte hur jag skulle kunnat leva utan den

Går till kyrkan: NEJ!

Sover med gosedjur: Nej

För dagbok: Blogg?

Dansar i regn: Nej?

Sjunger i duschen: Ja




This or that:

Pepsi/Cola: Cola

McDonalds/burger king: Mcdonalds

Singel/gruppdate: Singel

Choklad/vanilj: Choklad

Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar

Kött/veg: KÖTT!!!!


Tv/film: Film

Gitarr/trummor: Gitarr, det är sexigare

Adidas/nike: Både och : )

Kinamat/mexikanskt: Kinamat

Kakor/paj: PAJ

MTV/VH1: MTV

Blind/döv: Blind


Kan du?

Gå ner i splitt: Haha nej?

Skriva med båda händerna: På datorn?


Vissla: Ja

Blåsa en bubbla: Ja

Rulla din tunga i en cirkel: Of course

Ha dina ögon i kors: Ja

Nudda näsan med tungan: Neh

Dansa: Oh yes, särskilt när ja är full

Äta vad du vill utan att oroa dig: Nej



Vem var den senaste:


Du nuddade: Dagge

Du pratade i telefon med: Micca

Msnade med: Micca

Du kramade: Dagge

Du skällde på: Dagge

Sportade med: Mamma




Senast du:

Skrattade: Alldeles nyss


Grät: Innan idag

Filmen: "I taket lyser stjärnorna"

Tuggade tuggummi: Några dagar sen

Drog ett skämt: DunnO?

Sång du sjöng: Vet inte




Random:

Vilket land skulle du vilja besöka: Thailand, men dit ska ja snart :)

Hur många kuddar sover du med: 1

Dricker du mjölk: Nej

Person du hatar mest: Paul Mcinsky


Mest använda fras: Venne

Var tror du vi hamnar när vi dör: I jorden?

Hur många signaler innan du svarar: Beror väl på vart telefonen är?

Borde man uppfinna: EH?!

Lekte du med Barbie som liten: 24/7

Dagen i ord

Vakna sent. Trötthet. Upp. Borsta håret och tänderna. Byta om. In till stan. Lunch med älsk. Köpa träningskläder. Hem. Spela Sims.

Och snart träning : ) AJ LAJK! : ) Hoppas på en bra tränare denna gången bara... efter träningen blir det mat och filmmys. Gud vad härligt med sommarlov. Har dock ingen aning om vad jag ska göra nu i 4 dagar innan jag åker till Norge. Ha tråkigt... typ.

//Ippa

Känslan...

Tomhet. Det är bara så tomt.

Det blev en blank

Ja, blankt för mig blev det i år. Anledning: jag tycker politiker är idioter. Eu är idioti.

Kvällen

Förfest hos Dagge - groggar och shottar med de bästa : ) Sen - T-baren och en massa folk. Fick höra en massa skitsnack som inte ens stämmer... som att jag skulle haft sex med ett ex. Skaffa er ett liv istället för att gå runt och bry er om andras. Men allt var kul förutom det iaf. Massa dans - så skoj : ) Älskar att dansa. Jag dansar alltid, morgon och kväll. Tillsammans med vänner på ett uteställe är dock det bästa : ) WE LIKE?

Nu idag ska jag bara ta det lugnt (vaknade nyss btw) och sen ska jag gå och rösta. Har beslutsångest... kan inte bestämma hur jag ska rösta. Skit också. Får väl se vad det blir när jag står där. Enligt DN's test ska jag rösta på V... men jag vet inte =/ Jag gillar inte V's valprogram när det är val till regeringen... men i EU frågan är de väl ganska vettiga...
Sen finns det två folkpartister som jag gillar. Bland annat en gubbe som vill gå ur EU. Det gillas, för jag gillar inte EU. Tycker det var en väldigt dum idé.

Annars idag blir det bara CHILL!
//Ippa

Trött med ändå L A D D A D : )

Ja, fest är aldrig fel, eller hur? Jag är superladdad. Denna gång tänker jag inte missa dansen! Nu är det jag som dansar skjortan av alla på T-baren denna gången! : )

Jobbet gick bra... grymt lugnt idag vilket iofs är ganska tråkigt... men mindre stressigt : )

"You, me and a bottle of tequila?" - dvs jag, tjejerna och tequila ikväll! : )

Händelserik dag : )

6 Juni - Sveriges nationaldag. Jag är fortfarande riktigt förbannad över hur lite den firas. Det ska trotsas ikväll. Jag ska fan måla hela svenska flaggan över mig och gå in på T-baren sjungandes nationalsången. DET är respekt. Anledningen till detta bristfälliga firande är väl de äckliga partier som smutsat ner svenska flaggan och gjort den till symbol för rasism. FUCK YOU!

6 Juni - min hund Belker fyller 2 år. Gud vad tiden går fort...

6 Juni - betyder att alla affärer har stängt förutom Biltema. Detta betyder alltså att jag ska jobba 12-17.

6 Juni - betyder Sverige vs. Danmark 20.00 @ Råsunda

6 Juni - betyder FEST med tjejerna : )

Livet är en fest...


Riktigt bra : )

Gud vad bra det gick på träningen. Sprang 15 minuter först som vanligt men det gick mycket lättare idag. Det blir väl lättare ju lättare JAG bli antar jag. Knäna kändes inte ömma alls efteråt iaf : ) SKÖNT!

Nu blir det dusch sen tacos med la familia :)
//Ippa

Jag är bäst!

Provade nyss två par gamla byxor. De ena var ett par i storlek 27 och de andra i 28. Och vet ni vad? De passar : )

Jag är LYCKLIG! Att gå med i viktväktarna är det bästa jag gjort i hela mitt liv!


Vuxenpoäng

För idag har jag köpt tallrikar. Vuxenpoäng? Oh yes. Jättefina var dem i alla fall och det blev 8 stora och 8 små : ) Snart har jag ett komplett kök haha. Inte särskilt mycket som fattas. Eller jo... en del kanske. Min önskelista sätter vi också vuxenvarning på då den bara innehåller saker till hemmet. Jag tycker det är roligt faktiskt : )

Idag ska jag storstäda på mitt rum då jag får allergisk chock varje gång jag går in här (dammallergiker och slarvig, hur går det ihop?). Sen ska jag ta mig till gymet och biffa lite. Ska träna bort godisbitarna jag åt igår. Vet ni vad? Det var inte ens gott. Blev besviken faktiskt men man föreställer sig alltid för mycket. Så jag åt bara 5-10 bitar. Vilken tur att det inte var godare än så hehe ;P

Så nu... städning =/
//Ippa


Ändrade planer!

Blir ingen Kevin eftersom vädret inte ser alltför lovande ut. Blir istället födelsedagsmiddag hos D's kompis Markus. Sen ska jag hem till D och mysa. Tro det eller ej, men idag ska jag äta godis för första gången på 9 veckor. 9 veckor!!!! Shit, jag förstår inte hur jag klarat mig utan alla goda saker i nio hela veckor... jag har ju iofs ätit viktväktargodis men det är inte ens gott. Jag tål det inte heller... min mage blir som en ballong. Hej gaser!!! :O

Dock blir det väl inte så mycket för då går man väl upp de kilona man gick ner förra veckan... men lite kan väl inte göra särskilt stor skillnad.

För nu ska jag fira att det är sommar och att jag är 1/3 Sjuksköterska :)

1/3 Sjuksköterska

Nu har jag gått 1 av 3 år och det har gått SKITBRA! Jag är godkänd i allt förutom denna tentan som jag gjorde idag. Det gick mycket bättre än vad jag trodde : ) Tror dock inte jag är godkänd men om jag inte är det så är det iaf inte långt ifrån : ) Det känns bra att jag inte är helt ute och cyklar! Fixar det lätt nästa gång annars...

Hur sammanfattar jag detta första året nu då?
Jag ska inte ljuga... det har varit sjukt jobbigt samtidigt som det varit sjukt kul. Innan praktiken var det jobbigt eftersom jag inte visste säkert om jag valt rätt. Nu vet jag att jag kommer gå ut från utbildningen och ha världens bästa jobb. Jag är ingen typisk sjuksköterska och kommer förmodligen aldrig bli. Men mina egenskaper är helt rätt. Jag är varm och ödmjuk samtidigt som jag kan vara bestämd, tuff och gränssättande. Det är viktigt. Jag är ingen "styra och ställa-person" som de flesta sjuksköterskor är utan jag är bra på att kompromissa. Jag har alltid trott att mina egenskaper är bra för yrket och nu har jag äntligen fått det bekräftat. Jag har aldrig känt mig så uppskattad och viktig som när jag gjorde min första praktik. Det var helt fantastiskt.

Under utbildningens gång har jag ändrats jättemycket som person och fått ett helt nytt självförtroende. Äntligen vet jag vad jag vill göra med mitt liv. Jag har dessutom fått många nya, fantastiska vänner som jag verkligen tycker jättemycket om : )

Så... jag ser fram emot nästa år. Det kommer bli hur roligt som helst. Som sagt "nothing's big enough to hide me".

Efter tentan idag var jag i stan med Maria. Vi åt på Bunna, gick runt i affärer och satt på soltrappan och drack smoothies. Hur skönt som helst : ) Det är det som är sommar. Mat och sol med bra sällskap! Ikväll blir det antagligen Kevin Borg i tivoliparken med fika och grejer. I like.

Nu är sommaren äntligen här. Jag har aldrig förtjänat det lika mycket som nu.
Jag njuter.


Komplimangerna flödar : )

"Shit vad smal du blivit"
"Åh herregud vad liten du har blivit. Så snygg"

Och jag bara njuter.

Total viktnedgång; 6,8 kg

Vägde mig nyss. -1,2 kg på 3 veckor. Inte särskilt strålande men konsulenten sa att så är det för de allra flesta. Man rasar i början och sen blir det segt. Men ändå... - 6,8 kg är jag grymt nöjd med : ) Snart har jag nått mitt första mål : )

Irriterad

Fan vad irriterad jag blir. Jag har ALDRIG tid för någonting. Egentligen borde jag sitta och råplugga nu men jag har ingen chans imorgon ändå eftersom jag börjat för sent... så jag tänkte jag skulle in till stan och titta på skattjakten. Jag har frågat exakt 12 personer om de kan men INGEN kan.

Nu när jag för en gångs skull har tid så är det ingen som kan.
Det kanske dröjer 1 månad innan jag har tid nästa gång.

Annars idag ska jag till Vikväktarna och bli förnedrad typ. Har ju inte gått ner särskilt mycket nu på 3 veckor... bara något kilo eller så... fast huvudsaken är väl egentligen att det går nedåt... : )

Nästa fredag åker jag till Oslo och hälsar på Caroline : ) 12-16 Juni minsann! Ska bli väldigt skoj : )
Och på lördag är det fest igen som gäller. T-baren ftw! : )

//Ippa

Är det normalt?

Är det normalt att jag är sjukt sugen på att festa när ja senast gjorde det i lördags? Nej, det tror jag inte.

Jo, för det är jag.

Sugen på fest... alltså.

Logiskt?



Så jävla bäst

Så himla glad verkligen :)

För jag fick VG på praktiken. Tänk att JAG fick högsta betyg. Sjukt. Handledarna var jättenöjda med mig och de sa att jag va väldigt omtyckt bland både personal och patienter. De tyckte jag skulle söka som undersköterska på avdelning nästa sommar. Det skulle varit kul : ) Fick även en present av dem - en sax i kirurgiskt stål. I like : ) TACK!

Annars idag... bara plugg inför torsdagen. Det kommer inte gå eftersom jag inte pluggat någonting innan typ... men får väl göra den andra omtentan (den första omtentan är i augusti och jag tänker INTE plugga på sommaren).

Puss
//Ippa

Fy fäään

Fasiken vad bra det gick på träningen! Jag är på G. Riktigt killerpass - I'm lovin it :)
Nu blir det mat och duusch :)

//Ippa

du är ett stort svin

Ja, ett riktigt jävla svin är vad du är. Jag ångrar ingenting som jag sagt eller gjort. Jag tycker till och med det var riktigt bra gjort. Du förtjänar inte mig. Du förtjänar ingen alls.


RSS 2.0