1/3 Sjuksköterska

Nu har jag gått 1 av 3 år och det har gått SKITBRA! Jag är godkänd i allt förutom denna tentan som jag gjorde idag. Det gick mycket bättre än vad jag trodde : ) Tror dock inte jag är godkänd men om jag inte är det så är det iaf inte långt ifrån : ) Det känns bra att jag inte är helt ute och cyklar! Fixar det lätt nästa gång annars...

Hur sammanfattar jag detta första året nu då?
Jag ska inte ljuga... det har varit sjukt jobbigt samtidigt som det varit sjukt kul. Innan praktiken var det jobbigt eftersom jag inte visste säkert om jag valt rätt. Nu vet jag att jag kommer gå ut från utbildningen och ha världens bästa jobb. Jag är ingen typisk sjuksköterska och kommer förmodligen aldrig bli. Men mina egenskaper är helt rätt. Jag är varm och ödmjuk samtidigt som jag kan vara bestämd, tuff och gränssättande. Det är viktigt. Jag är ingen "styra och ställa-person" som de flesta sjuksköterskor är utan jag är bra på att kompromissa. Jag har alltid trott att mina egenskaper är bra för yrket och nu har jag äntligen fått det bekräftat. Jag har aldrig känt mig så uppskattad och viktig som när jag gjorde min första praktik. Det var helt fantastiskt.

Under utbildningens gång har jag ändrats jättemycket som person och fått ett helt nytt självförtroende. Äntligen vet jag vad jag vill göra med mitt liv. Jag har dessutom fått många nya, fantastiska vänner som jag verkligen tycker jättemycket om : )

Så... jag ser fram emot nästa år. Det kommer bli hur roligt som helst. Som sagt "nothing's big enough to hide me".

Efter tentan idag var jag i stan med Maria. Vi åt på Bunna, gick runt i affärer och satt på soltrappan och drack smoothies. Hur skönt som helst : ) Det är det som är sommar. Mat och sol med bra sällskap! Ikväll blir det antagligen Kevin Borg i tivoliparken med fika och grejer. I like.

Nu är sommaren äntligen här. Jag har aldrig förtjänat det lika mycket som nu.
Jag njuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0