Mysdag?

Förutom den otroliga smärtan och de ständiga toalettbesöken... så har dagen varit bra hittills :) Varit i stan hos läkaren som sagt sen varit med min babe. Lagat mat osv :) Det blev faktiskt ganska gott, tro det eller ej, trots att det var jag som lagat det. Fast det kanske beror på att jag är förkyld och inte smakar något? Jag sa nyss att jag aldrig kommer kunna skaffa barn för ja hade aldrig orkat laga mat till dem varje dag... mig kvittar det om ja äter snabbmakaroner eller nudlar några dagar i veckan ;P

Puss&Kram
//Ippa

Ångest

Så, nu har jag ångest över att jag missar första skoldagen. Men vad fan ska man göra? Inte som att jag ville bli sjuk precis... men störigt... mina erfarenheter säger att jag är bättre redan imorgon om jag får antibiotika idag. Hoppas hoppas!

Sitter och funderar på vad jag ska shoppa inför hösten. En ny skinnjacka är ett måste (sviiiiiider i plånboken...) och nya koftor, lite basplagg samt några nya jeans. It'll be fun! :) Kommer bli så snygg ;)

Sömnlös i Skåne...

Varit vaken nu i 2,5 timme. Vaknade av att jag kände mig kissnödig, gick och la mig men kunde inte sova för det kändes som jag var kissnödig hela tiden, försökte ignorera det... vände och vred på mig tills jag inte stod ut längre. Gick på toa, kändes som blåsan var sprängfull, det kom två droppar och det gjorde svinigt ont. VA FAN säger jag.... äckliga urinvägsinfektion nu är den tillbaka igen. Försökte gå och lägga mig på mitt rum, ville inte störa mannen min... men jag kan inte sova... värker i hela nedre delen av magen. Usch och fy detta är riktigt jobbigt =/ Kommer inte kunna sitta i skolan i 3 timmar idag.... roligt att missa första dagen... HELVETE! Tänker ringa vårdcentralen direkt 08.00 och sen lämna Y i skolan för att sedan dra och lämna urinprov och få en NY antibiotikakur. ROLIGT!!!!


AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

Life is Fucking great

Kan inte sluta säga det!

Att få gå och lägga mig bredvid min man inatt kändes ju mer än underbart. Nu ligger han fortfarande och sover, och jag blev väckt av min hosta.

Ska snart väcka honom dock... hans första skoldag idag. Spännande :) Jag börjar inte förrän imorgon. Efter hans skola så ska jag, han och Maria dra till vårt favoritmatställe och käka. Måste ju visa upp "spirit of food".

Puss&Kram
//Ippa

Life is great

Hemma nu efter en nice vecka i Turkiet. 45 grader i skuggan varje dag, ibland olidligt varmt. Men skönt har vi haft det för det mesta :) Vi är jävligt sjuka nu båda två dock... men livet är underbart ändå. Kändes fantastiskt att komma hem och pussa på mina hundar... och nu ligger jag i min säng och myser. Ska strax sova. Imorgon kommer min pojkvän hit och ska bo här hos oss nu ett tag tills han fått en lägenhet. Så vi blir tillfälliga sambos nu och det känns sjuuuukt bra om jag får säga det själv :)

Så imorgon får jag pussa på både mina hundar och min pojkvän. Livet är verkligen vackert just nu... att skolan börjar på tisdag och att jag har ångest över det.... ja det är som bortblåst. Bryr mig faktiskt inte, finns så mycket bra att fokusera på just nu.

Nu ska jag bara se till och bli frisk och sen ska jag börja träna igen. SEN... ja då är allt verkligen perfekt.

//Ippa

Turkiet 21/8-28/8

Ses om en vecka kära ni :) Ni får ha det så bra här hemma sålänge!
//Ippa

Jobbigt...

Nu vill jag åka iväg mer än någonsin. Tänker fan inte stanna en sekund längre. Är bara ledsen och vill härifrån, bort från allt. Ska bli obeskrivligt skönt. Hoppas jag kan komma hem till lugnet och få en nystart... med rutiner... och utan onödiga konflikter.

Godnatt!
//Ippa

IMORGON <3

VILL ÅKA NU!!!!

Stressigt nu... idag händer ALLT. Massa som ska fixas. Fick lite panik när jag vaknade och insåg att jag hade sovit 3 timmar längre än väntat. Men nu är jag uppe och har lite mat i magen. Ska packa ner det mesta nu snart när tvätten torkat... sen ska jag göra vid mig och upp till stan och inhandla det sista... och växla pengar. Usch det är alltid så svårt att veta hur mycket pengar man kommer att göra av med.

Nu blir det först ladda ipoden med all musik som ska lyssnas på i Turkiet. Högtalarna åker med. Ingen party utan musik, right?

Puss&Kram
//Ippa

We're off to Turkey. So long suckers.


No stress?

Nyss hemkommen. Slängt in en fet maskin tvätt, och fler lär det bli. Lär tvätta hela natten. Ska nog börja skriva en lista över allt som ska packas ner.... åker ju för fan i övermorgon (!). Ska bli så jävla nice med sol och bad. MUMS! Vill åka NUNUNU!

Så det är väl mest det som kvällen går ut på. Får se om jag hinner med något annat...

Saknar min pojkvän massvis! :(

//Ippa


My life, my choice

Hur kunde jag någonsin tvivla?
Allt är så värt det. SHIT vad jag älskar dig.

Last day in Gothenburg

Sista dagen här nu för jag åker hem imorgonbitti. Tråkigt, jobbigt... blä =/ Tur att jag har Turkiet med världens bästa Maria att se fram emot. De här två veckornas semester kommer vara den bästa semestern EVER.
Kommer hem imorgon klockan 16 och då är det STRESS som väntar. Usch =/ Det ska packas och en massa ska fixas innan vi äntligen åker iväg.
Kan inte fatta att skolan snart börjar... det är ÅNGEST om något. Längtar verkligen inte.... MEN FÖRST... 2 veckor i himlen!
CIAO
//Ippa

Mys x 1000

Funderar på att stanna här.
Nu mår jag bra.

SJUK HELG; CHECK!

Tjoho.
Helgen i Göteborg är över och Maria åkte hem igår eftermiddag. Helgen var sjuk, riktigt störd. Men jävligt rolig och ett minne för livet. Ett tag hade jag ångest, men inte nu längre. Nu tänker jag mest tillbaka på det med ett leende ;) Spendera en helg med två av de bästa personerna i mitt liv kan knappast gå fel. Eller? :) HAHA.
När Maria hade åkt hem drog vi och bowlade och det gick kasst som vanligt, haha. Men kul :) Citerar: "Ippa är dålig på allt som har med bollar att göra... eller.. NÄSTAN alltid iaf" ;)
Idag har vi inte gjort ett skit. Gick upp ganska sent... käkade frulle sen däckade jag igen och älskade Y (eller Curry Nam Nam som han från och med nu heter) fick äntligen chansen att kolla på fotboll ;) Som jag skrev tidigare.... killar och fotboll... måste vara ett genetiskt fel... nu är han och tränar och jag har tagit en promenad i ösregn dit och tillbaka. Helvete vad blöt jag blev :( Men fick iaf med mig sviiiingoda vindruvor hem som jag ska äta upp nu innan Y kommer hem för HAN SKA INTE FÅ SMAKA!!! Hämnden är ljuuuuuuuuv :)
PUSSOCHKRAM
//Ippa

En del är roliga....

INTE. BARA VI!!!!!!!!!

In Gothenburg!

Äntligen framme i Göteborg efter en långtråkig resa på 6 hela timmar. Har ätit och shoppat groggvirke och sitter nu i Y's rum och väntar på att han ska komma hem efter sin fotbollsmatch. Va fan är det med killar och fotboll?!
Party tonight. LIIIIIKES IT!
Pusstjaaa
//Ippa

Mens eller?

Idag har jag varit på fruktansvärt dåligt humör. Har gått och irriterat mig på ALLT! Humörsvängningar är bara förnamnet. USCH =/ Har verkligen inte mått bra. Vill bara att denna dagen ska ta slut nu! Har varit i staden med Maria efter jobbet och köpt lite nödvändigheter, som alkohol och dylikt. Sen kom Dagge hit och lämnade min Ipod som jag har varit så snäll och lånat ut. SNÄLL RIGHT?!

Nu har jag duschat och blivit lite fräsch igen. Så fort jag smörjt in mig så ska jag gå och lägga mig. Jag är svintrött. Sista dagen imorgon och det ska bli väldigt skönt, men ändå lite vemodigt. Trivs ju så bra! Jag älskar verkligen att jobba med människor. Man får så mycket tillbaka. Det är lycka om något.

Godnatt mina vänner (och välkommen alla nya läsare - SHIT). Känner nästan press på mig att börja skriva om något intressant. Men tydligen är jag och mitt liv tillräckligt intressant. Eller så är jag bara snygg. Tror på det sistnämnda.

//Ippa

WOHO!

Sista dagen imorgon! Så jävla GÖTT! Sen är det FREEDOM (i två veckor iaf :P)

Grattis till min kära syster yster som har gått och förlovat sig :) Det är en underbar känsla som jag verkligen hoppas jag någon gång får uppleva igen. Fantastiskt. Ta nu hand om varandra, och se till att inte ta varandra för givet.

SAKNAR DIG SÅ JAG VILL DÖ.

//Ippa


2 days left!

2 days left @ work. Underbart! Eller 1,5 ska jag säga... på torsdag jobbar jag bara till 13 :) Ska bli hur skönt som helst med 2 veckors semester. Jag ska NJUTA. Det kommande året kommer bli ett helvete men det ska jag inte tänka på nu. Lever lite i nuet för tillfället, och jag gillar det! :)

Slutade en timme tidigare idag, riktigt skönt. Ska dra och träna om en timme eller så... och sen blir det bakning med Carro ikväll. Ska bjuda på goda kakor på jobbet :) Se blir det läggdags i tid... (så säger ja varje dag...). Upp tidigt imorgon med.

Längtar längtar längtar. Låt dessa två dagar gå fort! VILL HA FREDAG! Då blir det fest och massa skojjigheter i Göteborg för mig och Maria. YOU ONLY LIVE ONCE!

//Ippa

Städning... eller snarare renovering/sanering?

För första gången på mycket mycket länge har jag nu städat mitt rum. Det var en (äcklig) upplevelse. Med tanke på att jag har astma så borde jag ju städa hur ofta som helst, men det är nog inte min grej helt enkelt. Tagit ut alla saker ut bokhyllorna och gjort iordning min garderob så att jag faktiskt kan se vad jag äger. Problemet är att jag har för mycket saker. Filmer har jag fått förflytta upp på ovanvåningen. Med tanke på att jag aldrig kollar på film eller liknande så kommer jag förmodligen inte att sakna dem.

Slängde 7 par skor också. Så brist på det är det inte tal om. Nu ska jag börja göra iordning bland mina väskor. Mina älskade väskor. Kommer inte slänge en enda om jag känner mig själv rätt.

Just när jag var helt övertygad om att jag är så manlig som en kvinna bara kan bli, så insåg jag att... det är jag nog inte alls. Inte ALLS.

I'm such a girl....
//Ippa


Ullared

Idag har varit en bra dag men nu är jag trött! Var på Ullared med mami, Patrik och Maria :) Handlat massa fint och roligt hihi :) Är nöjd! :D

Nu ikväll ska jag bara packa undan alla saker jag köpt... sen en dusch på det... och sen gå och lägga mig hyfsat tidigt. Jobb tidigt imorgon. 3 sista dagarna nu sen är det FREEDOM! :D

Puss&Kram
//Ippa

DAMPRYCK # 204

FAAAAAAAN VAD JAG ÄR IRRITERAD! Så jävla TRÖTT på allt. Orkar inte med människor.

Jag borde bara vara för mig själv. Inga vänner, ingen pojkvän, ingen familj. Så hade man bara behövt göra sig själv nöjd!

Orka med livet när det är såhär. Man gör bara en massa saker för andras skull och sen står man där själv och får inte ett skit tillbaka.

SICK N' TIRED!
//Ippa




Shopping <3

Har shoppat två par skor och två bar bikiniöverdelar idag :) Det är lycka. Imorgon blir det ullared och förmodligen massa shopping då också :) Som sagt - lycka. Och den som inte sa att man kunde bli lycklig av pengar... alldeles rätt. Men däremot lycklig av sakerna man kan köpa för pengar :)

Ikväll ska jag kolla film med D. Sen lägga mig tidigt... upp tidigt imorgon :)

PUSS&KRAM
//Ippa


Dagens facelook


Massa sömn

10 timmar... uppe i 1 timme... kolla mailen och käka frukost... somna 2 timmar igen. Härligt... och nu har jag sovit bort precis hela dagen. Tjohej!

Men det är gött att sova ändå... man slipper oron... oron inom mig som bara växer... en felaktig handling (eller snarare utebliven handling) kanske kommer att förändra mitt liv. Jag vet att man inte ska ta ut något i förskott, men det är svårt ändå. Och min framtid ligger i några okända personers händer.

Livet är väldigt märkligt.

Om man skulle ta och bli vuxen...

Nja... tror jag väntar ett tag med det. Tänk vad länge man ska vara vuxen sen :S Igår kände jag mig väldigt vuxen. Satt hemma en fredagskväll med gästerna istället för att ut och festa. Dels för att jag var trött, dels för att jag riskerade en total katastrof om jag gick ut. Vill inte riskera det. Så istället somnade jag 23.30. Jävligt nöjd :)

Idag ska jag i alla fall vara lite social... om några timmar står träning på schemat... sen kanske städa. Städa är så jävla tråkigt... men jag har astma och märker direkt när det börjar bli för dammigt. Annars hade jag säkert kunna vänta någon vecka till, eller två.

Ikväll ska jag umgås med Caroline och Louise. Filmkväll maybe? Den som lever får se.

Ha en bra dag!
//Ippa

Hurts

Det gör mer ont nu än vad jag någonsin trodde det skulle göra...

Crap...

Var ganska inställd på utgång, men mår inte särskilt bra. Får vänta till nästa helg då det blir fest och Göteborg. Härligt! Ikväll blir det en lugn kväll... ska nog inte göra något speciellt. Kolla filmer och klipp, käka och gå och lägga mig tidigt. Det värsta är att när jag inte gör något... då kommer ångesten. Än så länge har jag lyckats undvika den, men känner ändå att den skymtar runt hörnet. Nej, nu ska jag gå ut till våra gäster.

Ha en fin kväll!
Kärlek till er mina fina vänner.

//Ippa


Långhelg it is

Nu är det dags för långhelg tycker jag! :) Ledig 3 dagar - LYX! Ikväll blir det förhoppningsvis fest... imorgon kanske likaså? Annars bara massa chill och så... ska njuta av att vara ledig! :)

Igår träffade jag D. Tjötade, käkade glass, promenerade, kollade på film... som vänner. Kändes riktigt bra. Hoppas det kan fortsätta så :)

Nu kanske jag ska dra en runda till Miccan :)
//Ippa

En bra torsdag :)

En bra torsdag med massa jobb vilket betyder: ingen betänketid, ingen ångest.

Ska strax iväg till Åhus. Det blir glass idag igen... jag och Maria var där igår. Det lilla jag gått ner har jag nog snart gått upp igen... haha... roligt... inte. Svårare på sommaren = SANT!

Sen slappa och kanske umgås med Micca om klockan inte blir för mycket. Älskar dig hjärtat <3

//Ippa

Emotional shit...

Natten var hemsk. Var ute och gick till klockan 04 och stack nästan direkt till jobbet. Hade sån ångest att jag inte vågade gå hem. Sätter jag mig ner någonstans eller lägger mig i sängen utan att ha något att göra... då är det kört. Men det var kört i vilket fall som helst den natten. Den var den värsta på mycket mycket länge.

Tänkte väl mest på det förflutna, men även på framtiden. Allt fint som var som jag inte har chansen att få uppleva igen. Inte nu åtminstonde. Tryggheten. Den villkorslösa kärleken. Att alltid ha någon vid min sida, dag som natt. Att ha någon där på kvällarna eftersom kvällarna är som värst. Att sova bredvid någon. Ha någon att krama om när ångesten smyger sig på. Då är allting bra. Jag har inte chansen till det just nu och jag mår väldigt väldigt dåligt av det. Jag saknar friheten, spontaniteten och som sagt... tryggheten. Att han har sett alla mina värsta sidor, vi har gått igenom de största kriserna tillsammans och tagit oss igenom det. Egentligen var det ju som att snubbla på mållinjen... just i den stund när jag insåg att det knappast kan bli värre, då orkade jag inte längre... och gav upp. Jag gav upp för min egen skull, men även för hans... vem vill vara tillsammans med en olycklig människa?

Hur ska framtiden bli? Kommer jag någonsin få uppleva total lycka och trygghet samtidigt? Jag vet inte. Just nu känns det mest som om jag kommer dö ensam.

Och även om jag på allvar funderade på att bara avsluta mitt liv den natten... så vet jag att livet kan vara vackert ibland... men det är väldigt långt iväg just nu. Så långt borta... Jag behöver något stabilt nu, en vägg att luta mig emot.

Jag tycker om dig... verkligen. Jag vill spola fram tiden tills den tid då du och jag kan umgås som vänner, prata om livet som de goda vänner vi faktiskt är. Vi betyder mycket för varandra, alldeles för mycket för att bara kasta bort det. I 5 år fanns vi där för varandra... så varför sluta nu?

Jag vill bara att allt ska ordna sig och bli bra igen... låt tiden gå nu...

...

Idag är jag bara ledsen. Ledsen över hur allt blev... ledsen över hur alla ser på mig.

Kommer allt bli bra igen?

FUCK YOU!!!





Oh oh
Oooh
No no no

(You know there is two sides to every story)

See I don't know why you cryin' like a bitch
Talkin' shit like a snitch
Why you write a song 'bout me
If you really didn't care
You wouldn't wanna share
Tellin' everybody just how you feel


Fuck what I did was your fault somehow
Fuck the presents, I threw all that shit out
Fuck all the cryin' it didn't mean jack
Well guess what yo, fuck you right back

Fuck what I did was your fault somehow
Fuck the presents, I threw all that shit out
Fuck all the cryin' it didn't mean jack
Well guess what yo, fuck you right back

You thought you could really make me moan
I had better sex all alone (ha ha ha ha)
I had to turn to your friend
Now you want me to come back
You must be smokin' crack

Im goin' else where and thats a fact

Fuck all those nights I moaned real loud
Fuck it, I faked it, aren't you proud
Fuck all those nights you thought you broke my back
Well guess what yo, your sex was wack

Fuck all those nights I moaned real loud
Fuck it, I faked it, aren't you proud
Fuck all those nights you thought you broke my back
Well guess what yo, your sex was wack

Whoa whoa
Uh uh yea

Whoa whoa
Uh uh yea

Whoa whoa
Uh uh yea

Whoa whoa
Uh uh yea

You questioned did I care
Maybe I would have if you woulda gone down there
Now it's over
But I do admit i'm glad I didn't catch your crabs
I can't sweat that cause I got to go

Fuck what I did was your fault somehow
Fuck the presents, I threw all that shit out
Fuck all the cryin' it didn't mean jack
Well guess what yo, fuck you right back.

oh oh
uh uh yea
oh oh
uh uh yea
oh oh
uh uh yea
oh oh
uh uh yea

You made me do this

Jävla äckel....

Att vara med en kompis ex... visst är det tabu? Jag skulle aldrig få för mig. Och då menar jag inte nödvändigtvis knulla eller liknande... utan bara att vara med...

Fy fan vad äckligt, jag tror jag spyr. Egentligen borde jag ju döda dig nästa gång jag ser dig. HORA!


Tuesday

Min lediga dag idag. Skönt. Sovit 10,5 timmar inatt och 14 förra natten. Nu är jag snart återställd!

Idag ska jag till stan med Micca. Sen blir det träning ikväll, vad för något har jag inte bestämt än. Kanske blir step eller spinning. Den som lever får se :)

Hoppas alla har det bra idag!
//Ippa

All I do is win

... no matter what!

In your face, bitches.

Jobbat färdigt nu. Har varit en lugn och fin dag. Sovit länge, slappat framför datorn, sprungit 5 km/30 minuter, jobbat 16-22. Lagom dag och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag träffa Micca :) Ska bli trevligt. Annars ingenting planerat och jag älskar det! Ska nog ta och sova riktigt länge imorgon också, fast det brukar jag ha problem med. Sova är inte min grej helt enkelt... förutom inatt.. då blev det 14 timmar sömn... men 5 timmars sömn på 3 nätter dess förr innan.

Sov gott darlings!

Jag älskar dig, vill att 11 dagar ska gå jävligt fort nu....

Veckoplanering

Måndag: Jobb 15.45-22.15

Tisdag: LEDIG

Onsdag: Jobb 7-13.30

Torsdag: Jobb 7-16

Fredag: Jobb 7-13.30

Lördag: LEDIG

Söndag: LEDIG


Allt är så fucked up....

Det är först nu jag inser hur sjukt allting är. Hur sjuka i huvudet får människor lov att vara egentligen? Jag är väldigt dålig på matte, men det finns tydligen folk som är ännu sämre än jag.

Får se ifall ni får ihop det här då:
Min pojkvän bor 3 timmar bort. Mitt ex bor 3 minuter bort. Vem vore "enklast" att vara tillsammans med? Alla vet svaret.

Dvs: Det var inte lätt för mig heller. Jag hade aldrig offrat så mycket om jag inte visste att det skulle vara värt det.

Och sen behöver inte den som kommenterade sista kommentaren kopiera saker som jag skrivit i min blogg. Jag vet redan vad jag själv skrivit.


Gah...

Utgång igår. Var skojjigt. Kom hem 03, klockan ringde 05. Trodde jag skulle dö. Cyklade till jobbet, jobbade till 13. Sen direkt hem och till IKEA i Älmhult med La Familia. Köpte inte jättemycket. Nu är vi äntligen hemma. Ska strax sova. Har sovit 10 timmar sammanlagt under de senaste 3 nätterna. Mår skit. Magen är bättre och har ordnat upp sig något i alla fall.

Nej... jag tror jag går och lägger mig.
Ha det bra!
//Ippa

RSS 2.0