Andas fortfarande.

Ja, den senaste tiden har varit ganska konstig. Många konstiga situationer har med andra ord uppstått.
I Fredags hade min käraste fest och där var en massa folk : ) Det var faktiskt kul... även fast jag inte sovit mer än 3 timmar natten innan. Dock slutade den kvällen i tragedi för vissa, inte för mig dock.. jag sov gott :) Haha!
Det är så sommar ska vara.. bara chilla, äta och umgås med underbara människor.

På lördagen började jag kl 10.. så segt! Sen efter jobbet stack jag ner till Landön där en del av släkten väntade på mig. Fick presenter och åt en massa god mat! Fick ett stekjärn, grytlappar och en necessär med en massa smink i. Nice - ni vet jag gillar presenter (som jag brukar säga när min pojkvän får lön..) Heh.
Dock hann jag inte vara på Landön särskilt länge.. (ni vet jag berättade ju om min allergichock som jag fick för några dagarsen, right?). Det blossade upp igen men läkaren hade ju sagt att det var normalt att det återkom.. men det blev bara värre och värre.. så jag åkte in till akuten iaf. Kom hem därifrån kl 04 imorse (ZzZZZzzzzz). Allergin satte sig på andningen vilket kan vara väldigt farligt.. Så jag fick en kanyl i armen som jag satt med ett jävla bra tag. De sprutade in adrenalin och en massa andra grejer. Men till slut fick jag åka hem! Finally, liksom?

Idag är det inte heller bra.. skulle egentligen jobbat men det kunde jag ju inte. Har klåda över hela kroppen och det enda jag kan äta är glass. Jag duschade i jättekallt vatten nyss för att få bort klådan. Det var skönt.
Så nu blir det allergiutredning nästa vecka... hoppas de kommer på vad det är för allergi.. Läkarna trodde inte att det är penicillinen jag är allergisk mot i med att det återkom efter så mkt medicinering. Men vi får väl se. Huvudsaken är att jag får veta vad det är för något.
OMG ni skulle sett mina läppar igårkväll och imorse. Såg ut som OLINDA... värsta porr eller? HAHA.




Sen måste jag säga att jag är sjukt besviken på en vän till mig. What went wrong? Du vet vem du är... Betyder otroligt mycket för mig... men fan vad jag är arg på dig nu. Crap.


Mjao

Ja nu har allergin äntligen lagt sig. Är lite öm i kroppen och i händerna framförallt.. men det är nästan borta nu :)
Har jobbat idag.. gick upp klockan 5 och började klockan 6... seeegt. Skönt att komma hem tidigt dock :)
Nu ska jag duscha och ta på mig rena kläder. Ska in till stan sen och kolla om det finns ngt fint som jag kan ha på mig imorgon på D's Fest.. osså ska jag käka också. Kanske subway eller grafitti. GOTT!

Kyss!

Allergi..

Fick åka in akut idag för jag blev allergisk mot penicillinet som jag käkat nu ett tag. Jävla skit också. Fick kortisonspruta och kortisontabletter som jag ska ta. Har fått ett rött kort som jag alltid ska ha med mig och visa upp vid sjukhusbesök där det står att jag är överkänslig mot penicillin. Tur att det finns andra grejer som man kan ta istället för det, dock är penicillin alltid det bästa, om man inte är allergisk då ;P

Har varit ledig nu i 4 dagar, jobbade första dagen idag. Har 5 tunga dagar framför mig kvar, men men.. gött med cash!
Missade ju 2,5 timmar idag i med sjukhusbesöket så jag förlorade en del pengar där. Men hälsan går trots allt först!

Imorgon blir det jobb 06-15.. vilket innebär att jag ska gå upp snart (kl 05:S) så ska snart gå och lägga mig. Skönt!!
Annars imorgon ska jag åka och handla nödvändigheter tillsammans med D.. sen sova typ. Kommer väl vara helt död imorgonkväll gissar jag.


För övrigt så har jag sett SATC - the movie nu. Och den var lika underbar som jag föreställt mig. Lite bättre till och med.

I really got carried away.

Staun med älsk

Ja det blev en liten tripp till staan med D : ) Var och beställde tid på salongen så jag kan fixa naglarna. Imorgon kl 12 blir det.. skönt det ska bli att få de lite kortare. Tar dubbelt så lång tid att skriva blogginlägg när man har dem så långa ;P Mwahah ;P Sen köpte D en jättefin skjorta + en slips också. Stiligt :)! Krängde kakor på Subway gjorde vi också höhö :)


Nu är det snart SATC som gäller - längtar!!!

Veckoplanering
Måndag; SATC - the movie kl 21 med D & C : )
Tisdag; Fixa naglarna kl. 12
Onsdag; Jobba 10-19
Torsdag; Jobba 06-15
Fredag; Jobba 06-15, fest @ Kulltorp
Lördag; Jobba 10-16, fira min födelsedag på Landön
Söndag; Jobba 11-16

Jävla massa jobb nu framöver. Jobbar Onsdag-Måndag... sen är jag ledig på tisdagen. Jobbar sedan Onsdag-Fredag också. Så blir alltså 6 dagar i rad, ledig 1 dag, jobba 3 dagar igen.
Men sen sticker jag & D till Stockholm - så då blir det softa : )

Måndag

Sov till halv tolv, vad är det med mig egentligen? Jag sover hur många timmar som helst varje natt ;P
Ska upp till stan snart med D.. vi ska käka och så :) Jag ska fixa tid hos min nageltjej för mina naglar börjar bli skabbiga + att en har lossnat :( 
Ska nog titta efter lite kläder också :D


Ikväll blir det SATC - the movie med Dagge & Carro : ) Fan vad kul det ska bli!!! Hur har jag kunnat hålla mig ifrån att ladda ner den? Mysterium.


Pusshej!

Lycklig

Jag känner mig verkligen lycklig just nu. Jag är en fri människa som har varit med om en massa roliga saker på sistonde. Min tillvaro tillsammans med mina underbara pojkvän och mina underbara vänner.. ja det säger väl sig själv; fantastiskt! Studenten var lätt det bästa jag varit med om, man blir nästan tårögd när man tänker på det. Helt ofattbart - f a n t a s t i c o : )

Sen att jag har ett jobb som jag trivs jättebra på gör väl inte saken sämre : ) Urtrevligt är det faktiskt.

Jag är verkligen lyckligt lottad : )

Vad man funderar över nu är framtiden.. finns vissa saker som jag håller för mig själv och som jag längtar så oerhört mycket till : ) Åh jaaa jag längtar verkligen! Nu blev ni nyfikna va? Den som lever får se : )


Åker till Stockholm den 5:e Juli och kommer hem den 7:e på kvällen. Ska fira min födelsedag där med min älskade pojkvän. Ska bli hur kul som helst. Bo på ett jättefint hotell mitt i city också. Så kul : ) Det är sådana saker som förgyller tillvaron lite extra.

Idioter.. ja, det finns det verkligen gott om.

Fick en kommentar.. "hatar du barn eller?".

Svar; Va? Vem fan har sagt att jag hatar barn?! Jag älskar barn! Herregud, det är väl därför jag blir förbannad när deras föräldrar inte kan ta hand om dem? Asså OMG haha!

Oh well. Denna dagen har varit slapp som tusan. Gick upp vid 12, åt frukost, kollade på "Fröken Sverige" och nu sitter jag här : ) Sånna slappedagar gillar jag! : )
Ska träffa Micca sen och det ska bli KUUUL : ) Hih. Kränga gissar jag? ;P

Ahja... nu blir det nog städa rummet... massa damm höhö.


Pissed + sömnmaraton

Inatt sov jag 13 timmar... vaknade och sov 3 timmar till ;P Så har nyss stigit upp! : )
Ska hem till Dagge senare... kolla på fotboll och käka. Så det blir en lagom livad kväll igen.

För övrigt blir jag så jävla förbannad på vissa människor. Kan man inte ta hand om sig själv... ja då ska man jävlar inte skaffa barn heller! Har läst så många bloggar om unga människor som skaffar barn utan att ha tänkt först. Det är inga jävla leksaker hello..
Har ingenting emot unga som skaffar barn, så länge man tänkt igenom det noga och sedan kan ta hand om det. Antar att det inte är lätt... men när man väl ploppat ut en unge så är det väl hög tid att växa upp, eller?

Detta gäller givetvis inte bara unga människor, utan även mammor i alla åldrar. Finns dåliga föräldrar i alla åldersgrupper, men jag är helt övertygad att det förekommer oftare hos unga föräldrar som inte "lekt/festat" färdigt.

Neh, usch sånt gör mig såååå illamående!!!
Tummen upp till alla föräldrar som gör ALLT för sina barn och som inser verkligheten istället för att låtsas som att ingenting kommit ut ur deras hål.

När jag tänker på detta inser jag vilken jävla tur jag haft. Jag har två föräldrar som visserligen inte kommit överens alltid, men de har alltid låtit mig veta att jag är allt för dem och de har alltid gjort allt för mig.. oavsett liksom.
Visst, jag är inget kärleksbarn.. sanningen är att jag och min pojkvän varit tillsammans längre än vad de har varit.

Lite komiskt, om inte annat.

.

What hurts the most
is being so close
and having so much to say...

Midsommarafton

Ja, den blev väl ingen höjdare. Sitter hemma alldeles själv, så nu vet ni det.

Suck.

I'm still alive ;)

Ahh. men just nu jobbar jag för det mesta. Idag började jag 06 :S... och ni som  känner mig vet att jag inte är ngn morgonmänniska. Så långt ifrån man kan komma faktiskt...
Jag jobbar imorgon på midsommarafton också.. från 10-14. På kvällen vet jag faktiskt inte vad som händer.. får se :)

Ikväll blir det jordgubbsätning och sen mys med D : )

Puss på er : )

Best time of my life

Studenten... åh vad jag vill göra om det igen. Avundas de som inte tagit den än. Ni har det BÄSTA framför er!!!

Nej nu ska man ju bli vuxen.. (hjälp!?). Snart är det väl volvo, vovve, villa?
Neeh OMG... antar att varje ålder har sin tjusning...
Barndomen är ju sjukt kul.. inget ansvar, massa lek osv.
Sen tonåren kan ju vara sjukt jobbig men ändå är det då man upptäcker och lär känna sig själv och börjar testa på en massa nya och ibland förbjudna saker. En upptäckartid att ta vara på! Känns lite sorgligt att den snart är förbi :S
Vuxentiden är ju den längsta tiden och kanske mest innehållsrika ändå.. då ska man träffa mannen/kvinnan i sitt liv, skaffa barn och hela "fadderuttan". Spännande! Vad kan vara mer spännnde än att börja arbeta med sitt drömyrke och se sina barn växa upp? Underbart måste det vara. Känns sjukt nice att jag har det framför mig och inte bakom mig som gymnasietiden nu är..
Och när man blir gammal.. se sina barnbarn växa upp är förmodligen guld värt.

Plötsligt är man inte så ledsen längre... jag har massa saker att uppleva :)

Us against the world?

Varför har ordet pojkband fått så dålig klang?
Westlife, BSB, Nsync, Savage Garden? Hit eller diss?
Underbart säger jag.

Cause now that it's over...

It's all messed up?

En mycket väntad förlust

Men ack så nära 1 poäng...

Håller tummarna att det går bättre på onsdag. Men det gör det nog : )

Sverige - Spanien

Ja.. undra hur mycket vi kommer förlora med... ;P Inte många som går upp mot spanjorerna... möjligtvis portugiserna och holländarna.

Nej i finalen blir det nog Knarkarna vs Snyggingarna (holländarna vs portugiserna).
Jag tror stenhårt på det faktiskt.

Fotbollsfest

Ja, fan vad Holland var bra. Riktigt skoj att se.
Och Sverige kommer förlora ganska stort imorgon. Spanien är inget lätt motstånd alls...

Vilka 2 lag ska spela finalen då?
Holland & Portugal tippar jag på minsann.


Nej nu blir det "bingen".

Är det sant??

MMM!!! I can't wait!!! : )

Fredag

Ja, den där "helgen-känslan" infinner sig inte riktigt. Sitter bara här och tråkar.. spelar en massa onödiga demospel. Ingen vill komma och hälsa på nu heller när jag är sjuk. Åh sååååååååå tråkigt!!! :'(

På måndag kan jag förhoppningsvis jobba iaf :) Börjar redan känna mig liite bättre även om det är långt ifrån bra. Kan inte svälja så jag sitter här och spottar i ett glas. Nice?
Fan vad jag hatar att vara sjuk... ser ut som ett lik.. helt blek och ful. Går ner nästan 1 kg om dagen också. Kan ju för fasiken inte äta någonting. Igår åt jag en 5:e dels kebabrulle och typ 20 gram choklad. Det är näring som gör susen det.
Fast idasg har jag faktiskt ätit lite fil! Det var gott men det tog typ en timme att få ner det.


L O L

Ippa = Sjuk

När jag är sjuk så är jag inte riktigt mig själv.

1. Jag sover typ halva dygnen
2. Jag äter inte och när jag väl äter så äter jag typ massa onyttigt, som kebab och sånt. (Det ska jag btw göra snart, gött)
3. Överkonsumtion av glass (så jäkla skönt för halsen)

Näringsbristen har resulterat i utstickande revben vilket inte är särskilt snyggt. Som tur är så går man ju oftast upp det igen.

Nej nu ska jag ringa mamma och fråga var hon tar vägen med min kebabrulle.

BTW! På torsdag händer det en massa skoj. Ehm jag ska ju jobba från 10-14, men sen kl. 18 är det SATC the MOVIE som gäller! GAH! Längtar* Sen på kvällen är det förhoppningsvis midsommarfirande, om jag lyckas bli bättre...

Bara för att jag har världens bästa pojkvän

Fick en jättefin WESC-hoody av min älskade pojkvän. En grå med ett hallonrosa tryck. Hur skön och fin som helst : )

En liten update om vad som händer och har hänt.

Ja, jag hann jobba 3 dagar på mitt nya jobb innan jag blev för sjuk för att kunna gå dit. Jag är antagligen så sjuk att jag måste stanna hemma ett bra tag framöver. Vet ni hur misslyckad jag känner mig? Idag var den dag då jag skulle be min chef om ledighet så att jag och D kunde resa om 3 veckor. Denna resa är nu helt förstörd. Kan ju inte be om ledighet nu när jag måste vara hemma.

Jag vet att det inte är mitt fel att jag blivit sjuk. På något sätt känns det ändå som att detta är sånna saker som brukar hända mig. Det mesta går emot mig faktiskt.

Nu handlar inte detta om en vanlig förkylning utan om en stor infektion. Var hos läkaren idag och tog en massa prover. Jag har inte halsfluss som jag först trodde, utan det handlar om något värre. Antagligen ska jag in för att ta fler prover. Lite utav svaren får jag imorgon.

Fan.... varför måste allt vara så jobbigt? Denna resan har jag och D väntat jättelänge på nu... osså blir den inte av :'(
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm alive (almost..)

Jag jobbar och sliter för fullt. Jobbar denna vecka måndag-fredag 10.00-19.10. Det börjar faktiskt gå bra, måste säga att det är ett himla bra jobb : )

Fast just nu har jag ju halsfluss.. så läget kunde varit bättre ;P

Ikväll blir det hem till älsklingen och mysa : )

Sorry för min klena update.. blir bättre när jag är frisk LOOVAR!
Kyss


Bal + Jobb

Söndag 8/6 2008
Balen ägde rum. Det var asnice. Mina baldejter var astrevliga, fast den ena känner jag ju sen innan :):) Hade jävligt kul, fast maten smakade bajs ärligt talat... ;P Kunde typ inte andas i min klänning heller så det var skönt att ta av den när man kom hem :)

First day @ work
Ja, vad säger man? Inge kul att jobba när man (antagligen) har halsfluss. Människorna där är skumma, men jag ska nog stå ut den lilla tid jag ska jobba där.

En lite mer specifik uppdatering kommer inom en snar framtid... just nu mår jag nämligen bajs så orkar inte sitta vid datorn.

Ciao

Obeskrivligt, oförglömligt, oslagbart...

Den 5 Juni, för två dagar sen, gick jag upp klockan 05.00 och jag kände mig glad men samtidigt osäker och lite sorgsen. Detta var ju trots allt denna dag som jag skulle lämna tryggheten och den skola jag gått på i 3 år. Tänk... på denna skola har jag vistats i princip varje dag i 3 hela år, och visst har jag trivts. Ibland har det varit sjukt jobbigt med läxor, prov, arbeten osv. Jag har hela tiden sagt att "fan vad skönt det hade varit att slippa det", något jag kan förstå men ändå inte. Jag antar att man inte förstår vad man har föränn man förlorat det. På Österänggymnasiet träffade jag min älskade pojkvän och två av mina bästa vänner. Jag har ju också stiftat bekantskap med många andra människor, och det har man ju alltid nytta av.

När jag vaknade klockan 05 den 5 Juni så kunde jag verkligen inte förstå att den dag som jag väntat på i över 3 år, äntligen hade kommit. Solen sken och jag kände verkligen att detta skulle bli en riktigt bra dag. Jag tog på mig min klänning som legat där på mitt rum hur länge som helst och fått mig att längta ännu mer. Jag tog även på mig mina smycken och därmed min ring där det står ingraverat 5/6 2008. Det ringde på dörren och där stod min pappa med kameran i högsta hugg. Jag tog på mig min studentmössa och tänkte "nu är det på riktigt".

None        


Vi satte oss i bilen och körde till Caroline för att hämta upp henne. Sedan körde vi till Tivoliparken med champagneglaset i högsta hugg. Väl där möttes vi av några personer från klassen Sp3a, klassen som man tillhört i 3 hela år. Tivoliparken var full av lyckliga studenter och det var så jävla kul att vara en av dem. I hur många år som helst har man gått runt och tittat när alla andra tagit studenten och nu helt plötsligt var man själv där... det var en sjuk känsla må jag säga.

           


Vi samlades i skolan klockan 10 för att ha en liten avslutning i aulan. Vi sjöng studentsången och den blomstertid nu kommer. En känsla som jag inte kan beskriva infann sig hos mig... en känsla av både glädje, sorg och saknad.

  


Efter avslutningen i aulan träffade våra mentorer Carsten Kofoed och Gunilla Hägg för att säga hejdå och få våra betyg. Då kunde jag int hålla tårarna tillbaka, känslig som jag är. Inte många torra ögon där inte.
Vad gäller betygen är jag faktiskt nöjd... jag har gjort vad jag kunnat och är oerhört stolt över mig själv.

  


Efter samlingen var det dags att äta "den sista måltiden" tillsammans på Bar-B-Ko. Det var jävligt gott :) Sedan åkte vi tillbaka till skolan för att åter igen samlas i aulan. Vi tränade på studentsången vilket var jävligt välbehövligt :)

  

Sedan kom den långa väntan... vi ställde oss klassvis för att vänta på att springa ut... jag lovar, när vi stod längst fram och väntade på trumslagen har mitt hjärta aldrig slagit så fort och jag har aldrig varit så glad som då, aldrig.
Sen sprang vi ut och jag stod givetvis längst fram på scenen. Jag har nog aldrig sjungit så falskt faktiskt, haha ;)
Träffade därefter mamma, pappa och alla andra för att ta kort, få en massa blommor och sånt. Sen gick vi på släpet och åkte runt i stan. Det var sjukt skoj :) Jag och Carro åkte sedan ferarri hem till mig :) Det var också riktigt roligt. Alla bara pekade haha :)

           
        


Efter mat med släkt och vänner så var det dags för utgång. Det var superduper roligt :) Kom hem vid 03.45 och då var det fortfarande en massa fulla människor hemma hos mig. AC/DC spelades på högsta volym och det blev lite luftgitarr för min del innan det var dags att "krypa till kojs" och sedan somna intill sin älskade pojkvän och känna sig lyckligare än någonsin!

        


Tack till alla som firade min student och gjorde denna dag till den bästa i mitt liv. Tack till mamma, pappa, Patrik & Eva som fixat allt till mig. Tack till alla på Österänggymnasiet för 3 härliga år och framförallt... tack till alla i Sp3a.
Ja, nu är allt över. Nu väntas en härlig sommar med (förhoppningsvis) varma sommardagar tillsammans med nära och kära. Livet kunde varit värre... det kunde faktiskt inte varit bättre.









Imorgon...

Tar jag studenten :)!!! Overkligt... sjukt.. och ja.. overkligt helt enkelt.

Imorse var jag och fixade naglarna, blev sjukt fina :) Gjorde nagelförlängning i akryl med fransk manikyr :D
Annars har jag bara fixat och så här, väldigt kul måste ja säga :)

Har nyss varit i Vittskövle och gjort vid släpet vi ska åka i imorgon :) Håll utkik efter ett traktorsläp med ett stort "Ö" på sqamt en röd ferrari :)

Kyss på er, när vi hörs nästa gång har jag tagit studenten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Var tvungen..

Fem bästa:
  1. Bästa dagen: 22 Oktober 2005! 
  2. Bästa köpet: MIna svarta skinnstövlar som jag tyvärr nyss slängt... jag älskade verkligen dem!
  3. Bästa känslan: Kärlek!!!
  4. Bästa godiset: Hmmm... jag gillar lakris!
  5. Bästa färgen: Jag kör på svart!

Fyra val:
  1. Godis eller chips? Godis, gillar inte chips..
  2. Ensam eller sällskap? Sällskap
  3. Film eller TV? Film!!!
  4. Morgon eller kväll? Kvällen ;)


Tre saker som jag önskar mig av jultomten:

  1. En ny kropp tack!
  2. En Gordonsetter
  3. En resa


Två saker jag inte klarar mig utan:

  1. Min pojkvän
  2. Vännerna!


En sak som jag aldrig skulle göra:

  1. Bli tillsammans med en kompis ex eller något liknande. Det är sjukt snuskigt.



Haft sex: Ja


Man:
Kvinna: X

Straight:
Bi: X
Gay:


Fler än 10 partners: X
Under 10 partners:
Fler än 30:
Fler än 50:

Oralsex: X
Analsex: X
Trekant:
Gruppsex:

2 partners under samma dag:
3 partners under samma dag:
4 partners under samma dag:
5 partners under samma dag:

Smittat ngn med en könssjukdom:
Haft en könssjukdom: X
Klamydia:
Herpes:
Gonorré:
Syfilis:
Kondylom:

Ljugit för att få sex:
Betalt för sex:
Fått betalt för sex:

Haft sex med ngn av samma kön: X
Haft sex med ngn släkting: Eh... nej?

Använt sexleksaker: X
Äger sexleksaker: X
Handklovat/bundit ngn:
Blivit handklovad/bunden:

Haft sex på offentlig plats: X
I din partners föräldrars säng: X
I dina föräldrars säng: X
I ett flygplan:
På ett tåg:
I bilen: X
I bilen när du själv körde:
I en hiss:
I ett omklädningsrum:

Medan du var drogpåverkad: Räknas alkohol?
I en pool/sjö/hav: X
På en biograf:
På ett hustak:
På jobbet:
På chefens skrivbord:
I ett konferensrum:
På krogen:

Spelat rollspel: 
Gjort ngn med barn/varit gravid: X
Varit otrogen: X
Varit otrogen och blivit påkommen:
Hur lång penis/vilken kupstorlek har du: En stor C eller liten D


Hah... nu kommer jag få massa elaka kommentarer om att jag är en cp idiot som gör sånna här listor. Men... jag har ju alltid varit väldigt öppen med sexualitet och andra privata saker... så why not? Jag är inte rädd för att säga sånna saker. Och jag skäms inte för sånna saker som andra kanske skulle skämts över... utan jag ser det mer som erfarenheter... och alla erfarenheter är bra i åtminstone 1 avseende. 
 


Bilder - Karneval

image134

SO HOT!!



image136

Carro Heting!


image137

Rebecka AKA Lundi


image138

Jonas & Louise


image139

Jag och Biffen


image140

Jag och Louise :)


image141

Azen!


image142

Jag var porrig som få!


image143

Stina och Jag


image144

Isabelle, Malin, Elin & Elin (hah ;P)


image145

Jonas & Louise igeen


image146

Elin & Johanna


image147

Hannah ;)


Utmaningen

Utmaning - utsidan

Är du nöjd med din nuvarande vikt?
Nej, jag mår som bäst när jag väger under 60... och nu väger jag 67 :S

Om inte, skulle du vilja gå upp eller ned i vikt?
Ner.. både p.g.a. utseendet och hälsan.

När tycker du själv att du är snyggast, med eller utan smink?
Med, helt klart... ser så jävla mycket fräschare ut.

Hur många timmar om dagen spenderar du framför spegeln?
En timme totalt.. jag sminkar och gör vid mig väldigt snabbt ;P förstår mig inte på dem som kan spendera en halv dag framför spegeln

Anser du dig själv ha bra eller dåligt självförtroende? Motivera

Dåligt... hänt en del saker i mitt liv som gjort mig mer emotionell.. som fått mig att tro att jag inte riktigt duger till någonting. Väldigt få personer som jag litar på... jag litar inte ens på mig själv.. just för att jag tror att jag inte duger.
Vad gäller utseendet har jag alltid fått många komplimanger.. folk tycker nog att jag ser bra ut... tycker jag det? Nja, inte direkt... men det kunde varit värre!

Vilken del av din kropp tycker du är finast?

Magen, den har aldrig varit fet även om benen varit det.. allt mitt fett samlas runt höfterna, röven och benen.. men aldrig på magen. Fint det!

Vilken del av din kropp tror du andra tycker är finast?
Många gillar mina bröst och mina lår!






Utmaning - insidan

Vad anser du vara din bästa egenskap?
Att jag är väldigt ärlig, även när jag inte borde vara det. Folk irriterar sig på det... och jag får nästan all skit eftersom jag alltid säger vad jag tycker.

Vad tror du andra tycker är din bästa egenskap?
Har alltid fått höra att jag är väldigt omtänksam och mån om andra människor.

Vilken är din sämsta egenskap?
Kort stubin är väl bara förnamnet.

Finns det något du ångrar att du gjort/sagt?

Ohja... jag ångrar ungefär 2 år av mitt liv. 2 år av ren misär. Jag blev tillsammans med världens idiot och blev utnyttjad på ett fruktansvärt sätt. I 2 år led jag av en fruktansvärd ångest... en känsla som jag inte ens kan önska min värsta fiende.

Vad tycker du folk borde bli bättre på?
Att ta hand om varandra! Att aldrig ta varandra för givet! Man ska kämpa för sig själv... men kämpa ännu mer för sina vänner och nära & kära.

Finns det något du tycker att DU borde bli bättre på?
Massor... jag borde tolerera misstag från andra människor.

Tror du på karma?
Nej... livet och allt vad det innebär är en enda stor slump.


Dagens bravader

Karneval
Dagen började med förfest i tivoliparken med klassen SP3A och sen drog vi vidare till polishuset där vi träffade alla övriga 3or i Ktown :) Sedan tågade vi genom stan, och ja.. det var väldigt roligt tyckte jag :):) Vi var 80-tals orienterare, men ingen förutom vi själva fattade det ;P Jävligt kasst tema om jag får säga det själv.

Efter att vi varit och gått runt i stan så gick jag och Carro och åt på pastavagnen, gott!

Securitas-incidenten
På hemvägen snackade jag med mamma... när hon kom hem efter att hon lämnat mig i stan så var det en massa securitasbilar utanför vårt hus. Larmet hade gått eftersom vi glömt ett fönster öppet... rörelsedetektorerna hade reagerat för att gardinen blåst upp ;P LOL

Tårtbak och studentfix
Ja, ni börjar det kännas att det är på riktigt! Men det är fortfarande sjukt overkligt... Jag=Student? No way ;P
Har bakat 4 tårtor nu sen jag kom hem, planterat blommor och nu ska vi snart sätta upp tälten :) Så myyyysigt ;D

Sommarjobb
Ja, jag har fått sommarjobb... verkligen i sista sekunden nu 2 dagar innan studenten. På Biltema blir det, börjar på måndag ;P 60 % så jobbar bara 3 dagar i veckan = PERFA!

K A R N E V A L

Kom och titta på 80-tals orienterarna ;) Jag är sexig må ni tro!

Hej och hå!

Veckoplanering

Ja, som ni förstår så är detta den bästa veckan i mitt liv, utan tvekan.. Har ju massor att göra men bara roliga saker iofs :):) Livet kunde varit fan så mycket värre ;P

Måndag
- Städa hela ovanvåningen
- Springa minst 30 min
- Sola
- Leta upp kläder tills imorgon...

Tisdag
- KARNEVAL, förfest kl. 10
- Utgång eller tårtbakning, får se vilket jag väljer...

Onsdag
- Fixa naglarna kl 8, baka tårtor typ hela dagen, dekorera flaket vi ska åka på :)

Torsdag
- STUDENTEN!!!!!


Jag kan inte ens beskriva...

Nej... jag kan inte ens beskriva hur dåligt jag mår... jag visste att jag gått upp ett kilo, eller kanske två.. men att inte kunna knäppa balklänningen?!
Kul att käka pulver liksom... äckligt är det ju också... och hungrig vill man ju inte gå runt och vara hela tiden... Sen kan man ju må jättedåligt eftersom man inte får så mkt näring som man är van vid.. Ska jag stå och spy på min studentdag?!....


Nej nu går jag och lägger mig.
Blir nog bäst så.


Jag har gjort det igen...

Jag kan inte knäppa min balklänning! Surprise!!!! Nu blir det pulverdiet fram till söndag.. så får hoppas att jag går ner något kilo... eller två... eller fem...

SUCK! Ingen riktig mat förränn på söndag (med undantag på torsdag...)

Helvetes!!!


Förväntansfull

Tänk... 4 dagar kvar och sen är min gymnasietid endast ett minne blott. Det är med blandade känslor jag går ut skolan det måste jag säga. Jag kommer gråta den dagen, dels för att gymnasietiden varit den bästa tiden i mitt liv och det är därför väldigt jobbigt att lämna den.. dels för att det är så jävla skönt att slippa det.

Tänk.. gymnasietiden har varit värd varenda timmes plugg.

Det är oslagbart.

4 dagar

Yaaaa fan vad gött :)
Har varit vid Oppmannasjön idag och åkt vattenskidor och bananbåt. Superroligt, fast det är farligt det dära.. min näsa är helt blå nu :( Slog i carros arm när vi ramlade av från bananbåten ;P Hoppas den blir normalfärgad till studenten ;P

Ska duscha nu, sen äta.. sen blir det nog en lugn kväll.. ska in till staden senare bara och ta ut pengar.

Imorgon;

- Till skolan, städa skåpen.
- Städa hela ovanvåningen
- Köpa trosor som ja kan ha under balklänningen och studentklänningen
- Köpa armband till balen

Nej nu blir det duschen!


RSS 2.0