Lycklig

Jag känner mig verkligen lycklig just nu. Jag är en fri människa som har varit med om en massa roliga saker på sistonde. Min tillvaro tillsammans med mina underbara pojkvän och mina underbara vänner.. ja det säger väl sig själv; fantastiskt! Studenten var lätt det bästa jag varit med om, man blir nästan tårögd när man tänker på det. Helt ofattbart - f a n t a s t i c o : )

Sen att jag har ett jobb som jag trivs jättebra på gör väl inte saken sämre : ) Urtrevligt är det faktiskt.

Jag är verkligen lyckligt lottad : )

Vad man funderar över nu är framtiden.. finns vissa saker som jag håller för mig själv och som jag längtar så oerhört mycket till : ) Åh jaaa jag längtar verkligen! Nu blev ni nyfikna va? Den som lever får se : )


Åker till Stockholm den 5:e Juli och kommer hem den 7:e på kvällen. Ska fira min födelsedag där med min älskade pojkvän. Ska bli hur kul som helst. Bo på ett jättefint hotell mitt i city också. Så kul : ) Det är sådana saker som förgyller tillvaron lite extra.

Kommentarer
Postat av: Sesse

Ja på det sättet förstår jag ju.

jag känner en som blev gravid fast hon tog p,piller sen blev hon gravid ännu en gång & då hade de till och med kondom, sen en gång till och då hade hon p.låster.. (de två sista gångerna fick hon missfall) men att göra abort utan ha att skydda sig gillar jag inte.

2008-06-22 @ 23:27:58
URL: http://soulstone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0