5 dagar :)

Wihu, börjar bli färre dagar nu, soft :)

Gick upp tidigt idag.. skulle tävla med Belker. Vi kom delad 1:a :) GÖTT! Full pott på alla moment faktiskt!

Idag blir det att ta det lugnt.. kanske sola?

Bästa datumen

6/7 1989 - jag föddes of course :)

22/10 2005 - Jag blev tillsammans med D :)

4/10 2007 - Jag tog körkort :)

5/6 2008 - Studenten :)


Kommer förhoppningsvis fylla på den listan allt eftersom :)

Puh*

Nu har jag varit i stan och shoppat loss :) Hämtade min balklänning och köpte en väska till den :) Blir nog supersnyggt :) Köpte även en kofta som jag kan ha till min studentklänning :) Hihi fiiiint :)
Så nu är NÄSTAN allt fixat... ska bara köpa lite fina klämmor som ja kan sätta upp mitt hår med på balen :) Nice det :)

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Ska sola också kanske... och springa en runda :)

Hare nice ;)

Så kan de va

För 5 år sedan...
Jag gick i 7an och skulle snart ha sommarlov, var såklart överlycklig. I 7an sket jag mest i vilket, var ju mitt uppe i min fjortisperiod. Tränade som en huligan och jag älskade det. Tog alla skolrekord som man kunde ta och ja... jag var bäst när det gällde idrott.. mindre bra i de teoretiska ämnena ;P

För 3 år sedan...
Jag skulle sluta 9an och jag var "tillsammans" med P, levde livet i HBG och festade så mycket jag kunde. Fick reda på att jag kommit in på Österäng, och jag såg fram emot mina 3 år som skulle spenderas där.

För 1 år sedan...
Jag skulle ha mitt sista riktiga sommarlov i gymnasiet och jag såg fram emot mitt sista år som gymnasiestudent. Hade varit tillsammans med D i 1 år och 7 månader :)

För 3 månader sedan...
Nedräkningen till studenten började :) Var även mitt inne i slutspurten och hade sjukt mycket att göra. Jag grät typ varje dag för att jag kände mig så jävla stressad och misslyckad.

Nu...
Är jag så jävla lycklig :) Har ju en vecka kvar i skolan för fasen :) Även om min framtid är sjukt oviss så är jag ändå lycklig.. antar att jag kommer känna mig ganska olycklig sedan efter studenten eftersom jag är arbetslös. Kommer in på min utbildning gör jag ju inte heller.. så får väl börja ragga jobb istället. Fuck.
Men NU ska jag hem till Mikaela för o träffa henne och lillgrisen :)

Imorgon...
Ska jag kanske ut och fiesta? Eller så kanske det blir att ta det lugnt... ska nog hämta min balklänning och gå i stan också :)

Om 1 år...
Har jag förhoppningsvis gått minst ett halvår av min utbildning. Jag har kanske flyttat också :) Det återstå att se! Förhoppningsvis firar jag och älsklingen 3,5 år :)

15,0

Mitt slutbetyg i gymnasiet.
Ja, vad säger man? Jag har en tuff framtid som väntar mig...

Skattjakt?

Jaaa.. det var verkligen skitkul att klä ut sig. Fast själva skattjaktsgrejsimojset blev ju inte särskilt lyckat. Ahja, sånt händer ;P Efter skattjakten på kvällen var vi på banken.

Var i skolan idag och tog reda på lite betyg.. MVG i PA och Svenska C, mycket bra. Fast jag har antagligen för låga poäng att komma in på min utbildning nu till hösten... får hoppas på det bästa att jag kommer in till våren istället... :( Känns så jävla jobbigt... vill ju verkligen komma in :'(

Inget jobb, kommer inte in på min utbildning.. vad ska jag göra???

Usch...

Bilder från skattjakten kommer sen

9 dagar!

9 days left! :)

Sitter hemma hos D nu.. ska snart till skolan.. ska förbereda inför skattjakten.. sen ska jag ha en lektion i filosofi. Ska även få reda på vårt betyg i projektarbetet.. DANSA inför balen ska vi också göra :) Fan vad kewl. Fick btw reda på mina baldejter igår. Känner tjejen så det är ju toppen :) Den andra har jag ingen aning om vem det är.. får se vad det är för någon snubbe ;P

SKATTJAKT IMORGON! Kom och titta på oss! :)

Nervöst.. oroligt...

Vad händer med mig efter studenten? Efter den 5:e Juni är framtiden oviss för mig vilket är väldigt nervöst för min del..

Ska jag jobba eller plugga?
Ska jag flytta hemifrån eller bo hemma?
Bo själv eller bli sambo?

Ja, vad i helsikes ska jag göra?

Vad jag helst vill? Hmm.. jag vill nog plugga direkt så jag blir färdig (om jag kommer in så SKA jag göra det).. kanske bo hemma ett år till sen flytta till en egen lägenhet.. bo själv i ett år kanske eller mer. För sen vill jag ju bo med D : ) Det hade ju varit det optimala... inte lätt att få ihop eknomiskt så länge jag går gymnasiet dock.. men nu är ju snart det problemet ur världen :)

Jag antar att det löser sig.. men just nu irriterar det mig att jag inte vet vad jag ska göra till hösten... :( Bluäh.

Jordgubbar

Fan vad jag är sugen på jordgubbar!!! Sjukt..

Sanslöst...

Idag har jag varit fruktansvärt frustrerad eftersom jag är missnöjd med mina betyg som jag fått reda på.. i Biologi och Idrott och hälsa B. Fick VG i båda två men förtjänar MVG... har mailat lärarna nu och hoppas på förändring. Men tror inte de kan svälja sin stolthet och ge mig ett rättvist betyg. Skolan är inte rättvis.. det kan jag nu efter 13 år konstatera.

Sen att typ ingen lärare gillar mig... ja, det kan jag väl förstå i vissa fall.. men de jag aldrig någonsin varit otrevlig mot.. varför, varför, varför?? Jag gillar kanske inte dem heller?

Så jävla surt att kämpa som ett as och sen inte få mer än VG.. ännu värre att motiveringarna till varför jag inte fick MVG är jävligt usla.
Imorgon får vi reda på vårt betyg i Projektarbetet.. känns som man kommer få VG där med...
FAN.. jävla lärare! Var lite rättvisa nu! Det är min framtid det handlar om!!

Jaja... oh well.. idag var jag som sagt i skolan.. var på bra humör när jag kom dit men det ändrades ju ganska snabbt... sen efter skolan stack vi och handlade grejer till skattjakten.. lämnade in min ring också! Så nu ska den bli mindre... de var förvånade över mina mini-fingrar (som så många andra..!).


Ikväll ska jag ta det lugnt.. tänkte ut och springa men har inte lust till det nu längra.. blir bara så jävla ledsen över att jag typ aldrig kan vara nöjd med mig själv.. väldigt få betyg som jag är nöjd med.. FAN om jag inte kommer in till hösten! Vill så gärna bara bli något, få en legitimation och vara riktigt nöjd och stolt över mig själv.. längtar...

some day...

Telescopic från L'oréal

För jag kommer ALDRIG byta mascara.
Den är sanslöst bra!
Ca 140 ;-
Finns på t.ex. H&M och Åhléns (och en massa andra ställen..)

image131


Jag har testat typ alla mascaror på marknaden, men när man testat denna så vill man helt enkelt inte ha någon annan. Delar ögonfransarna otroligt lätt faktiskt.. jag ler varje dag när jag tar på mig den : )

LÖVE <3

Outifit 3:3

image130

11 dagar kvar!

Ja, herrejisses. Var tar tiden vägen?? Jag har aldrig längtat efter något såhär mycket och jag kommer gråta av glädje den dagen jag går upp klockan 5 på morgonen och sätter på mig studentmössan. Ja... herregud vad jag längtar!

Helgens bravader;

Fredag: Var hos tandläkaren (inga håååååååål!) sen kom Caroline till mig vid typ 7 och Louise kom också och hälsade på en liten stund. Karin var också där eftersom hon är på praktik här i Skåne och därför sover hon hemma hos oss. Sen drog vi till grand efter lite groggar och vin och det var kul som fasiken faktiskt! Lagom påverkad och allt, en perfekt fylla helt enkelt! Sen gick vi till 3:3 (Beach/Pride) och blev nedsprutade av vattenpistoler (ja, fy fan vad kallt det var..). Där var också kul, mer folk än väntat. Vi drog sedan hemåt och hämtade Karin igen och drog till grand. Jag blev ditskjutsad i en kundvagn av Ola (nej, inte för att jag var full.. utan för att jag ville det). Sedan där inne blev vi av med Carro ett tag men vi dansade röven av oss och det var jävligt kul måste jag säga. En toppenkväll helt enkelt! Åt pasta gjorde vi också halv 4 på morgonen, det var gott!

Lördag: Städning as usual, men det gick lätt eftersom där inte var något annat folk dvs där var inte så många flaskor och skit att plocka undan. Sedan stack jag hem till mamma för att byta om och göra vid mig och sen var det dags för nästa fest direkt igen. Jag, Karin, Carro och Dagge stack hem till Max och tittade på Eurovision 08 (gick inge vidare nej..), men jag var chaffis så jag tog det lugnt... sen stack vi in till stan vid 00.30 typ. De andra stack ut men jag och Dagge gick hem och slocknade (SKÖNT!). Så jag slapp iaf bakfyllan idag! Mwahaha. Sen har man ju hört historier om den kvällen som man egentligen inte hade velat missa ;D Ahja, jag kan tänka mig hur roligt det måste varit!

Söndag: Gick hem till Österäng med Carro... sen ska vi snart till min moster där vi ska fira Mors dag! GRATTIS MAMMA! <3 Sen blir det att ta det lugnt ikväll.

En toppenhelg har det verkligen varit : ) I love it!

SKATTJAKT PÅ ONSDAG!!! WEHU!

Helgens planer!

Fredag: Tandläkaren 13.50, 3:3 @ Lotus + Grand
Lördag: SOVA, kanske fest @ hemligt place
Söndag: SOVA + städa mitt rum

SÅ SOFT! Ikväll ska det bannemig firas.
Och sen är det bara hoppas på att jag inte har några hål... men med tanke på att jag har jätteont i hela käften så gissar jag på... 12 hål...? kanske? Äh, vi får se. Ska passa på att laga allt nu iaf.. sen är det ju inte gratis längre :O

Mina vänner, jag har typ blivit vuxen :S Måste betala för tandläkaren och allt! Vadå att jag inte kommer gå dit sen ;P

Lite pics är ju alltid trevligt

image123   image124

Någon av våra misslyckade utekvällar, haha ;P Askalas höhö


image125


Fjortispicsen är tillbaka!


image128

Daggish är alltid på G ; )

image129

Och slutligen, min söta studentoutfit!

G Ö T T : )

Sista jobbiga saken i skolan avklarad! SÅ SKÖNT!!!! Nu väntar det bara en herrans massa fest mina vänner!! : )
Ska till brukshundsklubben och träna med min älskade hund senare, men först blir det nog lite sömn.. sen melodifestivalen med D ikväll : ) Hoppas Sverige inte går vidare så att vi slipper vara med i den där skiten mer.
Fast hade ju samtidigt varit kul att vinna.. utlänningarna gillar tydligen Perellis transvestit-look ; )

Sen vill jag bara meddela er om att det idag är;

2 år och 7 månader sen jag blev tillsammans med D

2 veckor, 14 dagar kvar till studenten

Private Message; Micca, din blogg fungerar fortfarande inte..


Hår = fixat

Äntligen har jag blivit nöjd med mitt hår. De lade ljusbruna slingor där det hade blivit för ljust så nu är det snyggt igen : )

Håller på med min opponering nu... så himla tråkigt.. men det är det sista jag gör nu hemifrån på gymnasiet.

Helgen kommer bli fin och full med fest :)<3

KÖSS

Eurovision song contest 2008

Semifinal 1 är genomförd, nu har vi bara semifinal 2 kvar imorgon torsdag. Då ska ju Sverige tävla : ) Fast jag hoppas att vi inte blir utvalda, så slipper Perelli skämma ut oss.. hon har ju redan gjort det en gång... fast då gillade ju alla henne : ) Fast då såg hon ju inte lika mycket ut som en transvestit heller iofs ;P

På lördag är det final, spännande som attan ; )
Då ska jag sitta bänkad I guess.

Onsdag=Bäst?

Ja, jag brukar normalt sett gilla onsdagar, för då är ju jag ledig!! Men nu har jag iaf nyss skickat in mitt historiaarbete så jag slipper tänka på det nu iaf :) Vilken sjuk lättnad!! : )

Nu har jag bara en sak kvar... ska ha opponering imorgon.. verkar som att jag behöver cykla till skolan och hämta papperna, för jag hittar inte dem :S

Oh well, sen ikväll ska jag till Mim och softa : )

Köösss

Serbia

Jag måste ju hylla Marija Serifovic som vann förra året med sin låt "Molitva" Eurovision 2007.
Måste säga att jag älskar låten, både för att den är så kraftfull och för det budskap den står för.



Christina & Ricky



Jag älskar den.
Så fina minnen.

Sen att Christina är så jävla snygg i denna video gör ju inte det sämre ;)
Guld i strupen har hon också.

Jajamensan!

Idag är det bara historiaplugg som gäller.. så tråkigt! Har kommit en bit på vägen nu iaf, men det är nog inget MVG-arbete direkt... inte VG heller för den delen ;P Men men, så länge man gör så gott man kan så!
Ska träffa D senare ikväll... ska hämta min ring också innan kl 18 för den är färdig nu nämligen :) Åh, jag älskar den verkligen!

I ringen står det:
Filippa 5/6 2008

I love it! :)

Ledig idag, passar hundarna... hoppas på att bli färdig med arbetet snart så man kan göra något annat. Sova kanske? Ja, är det något jag är bra på så är det att sova. Sov till 10.30 idag, gick upp och åt frukost och sov en timme till sen. SKÖNT!

Imorgon är jag också ledig, passa hundarna då också.. sen göra en jävla opponering.. så tråkígt, men men ;P FIA HÅRET ska jag ju också göra :):)


Usch!

Nej usch, jag kan bara inte vänja mig vid mitt hår. Längtar tills jag ska göra vid det igen. Tur att man ska vara isolerad hela dagen imorgon så man slipper visa sig :) Ska försöka gå ut så lite som möjligt innan onsdag ;P

Sitter och skriver historiearbete. Det är så svårt. Men det är det sista arbete jag gör i gymnasiet.
Obeskrivligt skönt. Vill bara bli klar med skiten så jag kan få njuta av dessa studenttider!

Skattjakt nästa onsdag!

17 dagar kvar till studenten!
Jag tror faktiskt aldrig att jag längtar såhär mycket efter någonting, någonsin.

Inkompetenta frisörjävel

Ippa har blivit blond, men inte snyggt blond utan platinblond!!! USCH!!! Jag sa att jag vill ha det så att det ser "solblekt" ut.. men voila.. VITT är vad det är.

Ska dit på onsdag och göra om det.
Och pengarna ska jag ha tillbaka om det inte blir bra då.

Tur att man inte har skola imorgon eller på onsdag så man slipper visa sig i detta.

Helvetes!

Helgeen :)

Fredag: Underbar kväll med förfest+grand med girlsen. Ni har väl inte missat bilderna?
Lördag: 20 årsfest @ KFF klubbstuga, sen stan :) Sov hos D.
Söndag: Gjort arbete (filosofi), ska snart hem till Emma och äta middag, sen bio "What happens in Vegas" med D :)

1 arbete kvar, sen är jag fri som en fågel.
Känns riktigt bra :)

Pics

image121

Det är vi som gör festen ;)

image122

Bilden talar för sig själv, HAH ;)

Ringen+klippningen

Ja, som jag redan berättat så skulle jag hämta ringen igår. Osså skulle jag ju klippa mig också.

Ringen var JÄTTEFIN, och då menar jag ASFIN. Jag gillar den verkligen!! Helt kär är jag :) Har inte den nu dock, utan den ska lämnas in på gravyr. Ska stå Filippa 5/6 2008 + Stenens storlek (eftersom den är ganska sällsynt..)
Jag älskar den :) Ni får se bilder sen när jag fått den :)

Sen klippte jag mig också. Herregud säger jag bara ;P De var tvungna att klippa av mer än en decimeter av håret eftersom det var så mycket som var slitet. Det förvånar mig inte.. har ju inte klippt mig sen före jul + att jag plattar det typ varje dag + att jag slarvr med hårinpackningarna.

Ahja, det blev jävligt kort i alla fall ;P Haha... slingor sen på måndag :)

Fredagskvällen

Började hos mig med grillning tillsammans med Caroline, Louise, pappa och Eva. Det var trevlans. Sedan lämnade pappa och Eva oss för att vi skulle få "bli fulla ifred" som han så sött uttryckte det ;P Sen kom det två till från Hässleholm och joinade oss. Vid halv tolv sprang vi i full fart till grand så vi fick komma in gratis haha ;) Det var skoj på grand, men jag fick hela tiden massa blickar p.g.a min klänning som drog till sig en del uppmärksamhet hehe ;) Men va fan, har man något så ska man väl visa det eller? :P Neh, ärligt talat tror jag inte den klänningen är gjord för sånna som jag ;P höhö.

Drog hem sen vid 3-tiden. Väldit kul var det i alla fall :) Normalt full, inte så jäkla packad som det lätt kan bli :P

Vaknade imorse vid 10 av att Carro ringde och frågade ifall hon fick komma in. Jag var helt förvirrad och fattade ingenting, men hon hade varit och tränat vid 8 så kom hon tillbaka till mig sen :) Sen åt vi frukost och städade. Ska snart bli hämtad av Patrik så jag kan komma hem till min dator och skriva ARBETE. Dessa jävla arbeten asså...

Ska göra klart filosofiarbetet idag så jag kan koncentrera mig på historia-arbetet som ska vara färdigt på onsdag :S Jobbigt kommer det bli... men men ;P

20 årsfest ikväll hos en vän till Dagge. Blir nog en nykter kväll, känner inte särskilt mycket för att dricka. If you know what I mean ;)

Köss!
Ps! Bilder kommer sen!

Glad :)

Har egentligen pissmycket att göra, men detta är nog första gången jag inte bryr mig faktiskt. Jag skiter i vilket, gör så gott jag kan :)

Ska snart åka in till stan och klippa mig :) sen ska jag hämta min RING :) GLAAAAD* Hoppas den är fin!!! Men det tror jag säkert! :)
Efter det ska jag duscha och fixa mig lite, sen vid 7-8 tiden kommer tjejerna till mig så ska vi grilla! MUMS! Senare blir det utgång @ Grand <3:)

Älskar dagar som denna.
Efter regn kommer solsken som dem säger.


image120

SNART!!!! 20 dagar kvar!

Skratta bäst som skratta sist.

Fy fan vad jag hatar alla fjortisar i denna staden. Helt sjukt vad det kryllar av dem.
Finns så jävla mycket jag vill säga, men jaa.. tur för vissa små äckel att jag inte träffar dem en kväll på fyllan.

Skaffa en egen pojkvän. Bara ett tips, din lilla tjockisdvärg.

Ja.. man slutar helt enkelt aldrig förvånas. Undra hur mycket man kan ha på sitt samvete? Ganska mycket verkar det som.. Sorgligt.

Imorgon blir det grillning och utgång med tjejerna :) Härligt!! Ska även klippa mig imorgon så kommer iaf vara fräsch i håret imorgon. Ska slinga det på måndag med :) Ska bli ljuuuuuuuuuuuus :)<3

Ganska meningslös dag?

Meningslöst var ordet. Jävla religionsdag i skolan... tjafs det dära faktiskt.
Blev intervjuad av SR, var längesen man blev det faktiskt. Men denna gången angående förslaget till ett nedkortat sommarlov. Hatar attt höra min egen röst i radio, tv blabla.

Men sen blev det mer meningsfullt. Åkte hem till Micca och åkte sedan till stan med henne och Lion och tog en glass :) Skönt i det fina vädret!

Ska snart till brukshundsklubben med hjärtat mitt och trääna :)

Köss <3

Förlåt

Förlåt om jag är tråkigt och osocial nu för tillfället, men jag mår inge vidare. Just nu koncentrerar jag mig mest på skolan och mig själv. Ibland behöver man det också.
Man förstår ibland vid situationer som denna hur lite man faktiskt bryr sig om sig själv, vilket är bra i vissa avseenden. Ibland behöver man helt enkelt tänka på att man faktiskt är en egen person, som behöver lika mycket omtanke som ens nära och kära.

Det är svårt det där.

Onsdag!

Hejsan!

Ledig idag som jag är varje onsdag, hur skönt som helst :) Fast har ju ett helt arbete att göra idag :S Men det ska nog gå bra!

Igår var jag på "litet maraton" som passet kallades. 45 minuter pinning + 20 minuters löpning. Hur jobbigt och skönt som helst :) Hihi :) Man kände sen efteråt att benen hade gjort sitt om man säger så :) Ikväll blir det nog att springa i björket tillsammans med D.

Pusshaj!

image119

Man blir vältränad av spinning ;)


Trött, arg & ledsen

Ja, jag är trött. Mest p.g.a min allergi och p.g.a att vi har så jävla mycket att göra.
Arg och ledsen är jag för allt skit som hänt... vill bara få det ogjort.

Men jag är glad ändå för idag har jag träffat Micca & Lion :) Sötnosarna!

Idag blir det spinning+löpning. How fun, heh.

Hat, så jävla mycket hat.

Jag förstår inte hur man kan hata såhär mycket. Detta hat har uppstått bara för att jag älskar någon. Komiskt?
Jag förstår inte heller hur dåligt man kan må av att gå till skolan ibland.

Därför stannar jag hemma idag.
Pallar fan ta mig inte mer.


Sakna så det gör ont!

Skolan idag var hyfsat smärtfri förutom när jag skulle hålla i min friidrottslektion - häcklöpning och spjut.

Jag har i alla fall kommit på vad som fattas i mitt liv. Nämligen det som jag älskar att göra, träna och tävla. Jag saknar det så det gör ont.. det är särskilt jobbigt när man vet att man hade kunnat bli ett riktigt stjärnskott dessutom.

Det är så svårt att inte kunna göra det man älskar mest här i livet.. men jag antar att man lär sig leva med det och hitta andra saker som gör en hel.

Damn...

Är jag hiphopig?

Ippa - dumma knä :( säger:

Ja, men det är bara för att han är så jäkla äcklig, typ lyssnar på dansband

Maya "it's the true story bout me" säger:

Ah men det är faktiskt lite sant

Ippa - dumma knä :( säger:

Usch ja, jag hatar honom OCH dansband

Maya "it's the true story bout me" säger:

Jah men de va juh fan också. DU HAR sagt det NU. Fan... du ska alltid vara så duktig och hiphopig!


Vad händer?

Ja vad är det som händer med mig?
Jag har helt plötsligt blivit jätteblödig. Bölar för allting känns det som.

När jag tittade på Englas begravning på SVT
När jag kollade på bilderna från Englas begravning fast jag redan sett den på t
Idag när jag kom in på någon bröllopssite där jag tittade på bilder från när ett par gifte sig (jag känner inte ens dem..)
När jag tittar på bilder på mina hundar och på min pojkvän
När jag tittar på bilder från när jag var liten

Ja, herregud.

WTF liksom.


Längtar

Jag känner på mig att detta kommer bli en riktigt nice sommar, oavsett jobb eller inte. Finns alltid någon man kan ligga på beachen med isf ;) Sen ska jag och älsklingen resa iväg och utföra våra planer sen länge tillbaka :) Jag längtar!

Nu har jag suttit här aslänge och pluggat på biologi och samhälle.. kul liksom. Stör mig fruktansvärt mycket på mitt knä också.. pulserar som en jäkla fan ;P

Nej nu blir det nog paus.


Härliga sommar

Någon mer än jag som blir en helt ny människa på sommaren? Mmm, jag älskar det! Man blir mycket gladare av värmen och solen :) I like it!

Igår badade vi i råbelövssjön och grillade på kvällen :) Hur mysigt som helst :) Riktigt varmt i vattnet också! :D
Sen var vi inne i stan och gick där i tunna kläder och snackade med en massa folk. Nice!
Idag har jag suttit ute och solat en liten stund, men hinner ju itne göra det så mycket idag för jag måste plugga :(

Biologiinlämning imorgon+att jag ska hålla i idrotten
Samhällesinlämning på onsdag

Maj GAAD ;)

Veckoplanering
Måndag: Skola 08-16, biologiinlämning+redovisning, jag hålla i friidrottslektion, plugga samhälle
Tisdag: Skola 08-14, samhällesplugg
Onsdag: LEDIG, samhällesinlämning, plugg
Torsdag: Skola 10-15, religionsdag
Fredag: Skola 08-12, Klippning kl.15
Lördag: Plugg
Söndag: Plugg

Så en ganska tråkig vecka som jag har framför mig. Men jag kan ändå inte vara annat än glad :) 4 veckor kvar nu! :D

Som ni ser så har jag inte träning med på min lista.. beror på att jag skadat knäet igen.. kan knappt stödja på det. Gör så jävla ont, och jag vet inte hur jag ska göra när jag ska hålla i min idrottslektion imorgon. Hur fan visar man hur häcklöpning ska gå till när jag inte ens kan gå på benet? Aja, det får gå ändå.


Berg hos Schyman

Måste säga att Gudrun är en cool tant, verkligen.

Mhhhm!

Svårt att säga hur det gick, men de hade ju 80 sökande och intervjuer hela nästa vecka. Så om jag får det så är jag lyckligt lottad om man säger så ;P Men hoppas på det bästa, mer kan jag inte göra :)

Yes... men ahja.. ikväll händer det nog ingenting så som det ser ut nu... Ingen som vill leka med mig. Snyft.

Imorgon kommer min styvsyster till Skåne minsann så det blir att umgås med henne och sen med D också :)

Köss!


Wish me luck

Snart anställningsintervju. Jag uppdaterar senare och säger hur det gick :)


Fick bli denna också.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

DIG:

1. Hur lång är du ? 167 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Vet ej än...
3. Vad pluggar du ? Samhällsvetenskaplig linje med samhällsvetenskaplig inriktning
4. Har du långt hår ? Till BH-bandet
5. Vilken hårfärg har du ?  Ljusbrunt
6. Sminkar du dig ? Jadå, de allra flesta dagar
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Blåa trosor (boxer) och sport-bh
10. Har du kysst någon idag ? Ja

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ?
Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Båda?
3. Hur många syskon har du ? 0
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Skynda dig, jag ska snart iväg
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? Pappa laga mat?
6. Hur många ställen har du bott på ? Räkning?
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Mamma tror jag ;P
8. Vilken familjemedlem är snällast ? Alla är snälla
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Har som sagt inga syskon.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ?
Idag med Mikaela :)
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Caroline
3. Har du kysst nån kompis ? Jajamensan
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Jadå.
5. Vem har du varit kompis med längst ? Micca :)
6. Vem känner dig bäst ? Herregud... vem vet.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? Vet inte men typ ett halvår?
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Neeej, ärlighet är inte bra vid alla tillfällen
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Neee

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu?
Shorts och t-shirt
2. Har du bytt om idag ? Yes
3. Favorittröja ? Ingen aning :S
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? En riktigt snygg v-ringad t-shirt
5. Har du gett bort kläder nån gång? Jaa
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? Yes
7. Har du handlat kläder via internet ? Ja, det händer
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång ? Nej..
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? Fubuoverall?
10. Vad använder du för skor ? Sneakers, ballerinas

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Jodå
2. Klä dig annorlunda ? Vågar gör jag, men vill inte.;P
3. Vara dig själv ? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Jadu, jag är ju het *lol
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Haha ja, fistävling is the shit
6. Pierca dig ? Det beror på var
8. Ha sex på offentlig plats ? Ja... fast inte för offentlig ;P
9. Vara omogen ? Jaa
10. Äta småkryp ? Nej tack, tror jag står över

SKOLAN:
1. Vad heter din skola ? Österänggymnaiset
2. Vad heter din favoritlärare ? Vet inte säkert vem min favvolärare är.. men Peter, Camilla och Fredrik är bra typer.
3. Vad är ditt favoritämne ? Idrott
4. Snyggaste läraren på skolan ? Kan faktiskt inte komma på en endaste snygging
5. Har du bra betyg? Dem funkar?
6. Tråkigaste ämnet ? Historia
7. Har du skolkat mycket senaste året ? Ja, en hel del faktiskt
8. Har du fuskat på prov ? Inte denna terminen ;P
9. Hur tar du dig till skolan ? Cykel!
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan ? Yes


Funkar inte!

Har kommit på att Ippa+Sol=IG på prov.
Det går fan inte att plugga när det är sol ute... hopplöst :/

Äh, godkänt ska jag väl få ändå... men vill ju helst ha högre på det äckliga provet!!

Nej nu blir det spanskaplugg i nån timme och sen hem till älsklingen :)

Ehh.. måste duscha också... ni skulle se hur mina fötter ser ut.. SMUTSIGA (hör till sommaren.. :))

Hälsofara?

Kolla http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2209131.ab?teaser=true



Till vänster: Micca
Och den andra är jag då...

För nu ska vi snart till Konsum och handla glass.

HAHA, right Mikan?

I pausen från spanskaplugget

Lovar du att vara ärlig:
Ja

Du heter:
Filippa

Smeknamn:
Ippa

Låt just nu:
Tyst

Om du röker:
På fest?

Beroende av:
Familjen (Mamma, pappa, Dagge, hundarna) och vänner!

Vad tror folk om dig:
Att jag hatar allt och alla?


Stämmer det:
Nej, verkligen inte.

Vad får du oftast dina komplimanger från:
Från Dagge och från freaks på Internet ;P

Brukar du skratta för dig själv:
Ja, hela tiden framför datorn ;P

Vad står det i ditt senaste inkomna sms:
Börjar jobba nu, hörs sen. Kärlek.


Vilken är din favorit målning:
Öh?

Vart bor du:
Kristianstad (Staun och Österäng)

Trivs du där:
Japps J


Vad har du för mobil operatör:
Telenor (under 26)


Är du allergisk mot något:
Yes, gräspollen...

Har du haft sex i dag:
Nej

Nästa mål i ditt liv:
Bli färdigutbildad

Hur svarar du i mobil:
"Hallå" eller "Hej det är Filippa"

Vem ringde du senast i dag:
Mamma

Vad sa den du prata senast med i telefon:
Mamma frågade vad jag gjorde, om jag hade gått upp och om hundarna vad snälla

Antal sömntimmar i natt:
Nästan 10 timmar (Lyyyx!)

Sov du ensam:
Nej med älsklingen min

Tycker du om din pappa:
Ja, jag älskar honom.

Brukar du komma i tid:
Ja, jag är nästan ALLTID i tid

När mår du bra:
När jag umgås med nära och kära!

När blev du fotad senast:
Igår när vi var på banken

Vanligaste färger på dina kläder:
Svarta, tråkigt nog.

Vad tycker du om fötter:
Nej, äckligt.

Är du smart:
Nja... det skulle jag inte påstå.

Vem/Vilka saknar du just nu:
Nellie

Favorit dryck på morgonen:
Juice

Är du blyg:
Nej, haha ;P

Sysslar du med någon sport:
Ingen specifik, men tränar en massa olika

Vill du hellre ha mail än brev:
Ja.. smidigare..

Tror du på kärlek i första ögonkastet:
Nepps, det enda man blir kär i vid första ögonkastet är i så fall utseendet.. och det är inte äkta kärlek?

Har du spytt offentligt:
Ja ;P

Vem/Vilka har betytt mest i ditt liv:
Det är många... men de vet vilka dem är J

Är du nöjd med ditt liv:
Ja.

Om inte, vad vill du ändra på:
Det går inte att förändra det förflutna...

Är du bortskämd:
Ja, verkligen ;P Min mamma överöser mig med grejer. Och sen försörjer ju Dagge mig. Så ja.. det kan man verkligen säga.

Tycker du denna utmaning är meningslös?
Ja... verkligen ;P


"Pitbullproblemet"

Ja, man kan väl inte ha undgått att läsa dessa artiklar i Kristianstadsbladet.
Sjukt, stört, idiotiskt skulle jag vilja säga.

Jo, för det är såhär... att de flesta människor som blivit bitna har blivit bitna av Golden retrievers. Det är mycket vanligare att Goldens går till attack mot människor än vad Pitbulls/amstaffs eller varianter av "kamphundar" gör.
Pitbulls är ju förbjudna i Sverige och det förstår jag mycket väl varför dem är eftersom människor använde denna hundras som kamphund FÖRR.



Kungspudlar är ju renavlade kamphundar från början. Ska vi förbjuda dem också? Eller golden retrievers... för de har ju tydligen också "dålig mentalitet".

Fördomarna mot pitbulls och varianter av dessa är delvis medias fel. Hur ofta ser ni i tidningen en artikel om att en Golden retriever gått till attack mot en människa? Nej, för media förstorar bara upp och skriver om det när det är just en "kamphund" som gjort angrepp mot en människa, eller en annan hund.

Nej.. de som tror det här om "kamphundar" har förmodligen inga erfarenheter av "kamphundar". Mina erfarenheter är inte heller stora, men jag vet tillräckligt om hundar för att förstå att "Pitbulls är inte ett hundproblem, utan ett hundägarproblem".

Så ta reda på lite fakta om hundar innan ni dömer. Läs en hundbok eller något.
Ni kan ju låna en av mig.

En hund blir alltid som du vill ha den om du bara jobbar tillräckligt hårt för det.

Vilken soft dag :):)

Har legat ute och solat och fått mycket färg faktiskt :) Hur nice som helst. Sen har det varit lite larmkillar och intallerat vårt larm till huset. Känns tryggt med både hundar och larm nu faktiskt :)

Ska snart åka iväg och träna med Gaston i Tollarp. Köra lite rallylydnad ;)

Köss

:)

Gick mycket bra på blodcentralen! Ska dit och tappas om 6 veckor.

Är hemma hos älsklingen och leker med hans Iphone. Orättvist jöh.. :P
Fick en parfym av honom, luktar skitgott hihi. Tack baby! <3

@ Blodgivarcentralen

Om en timme ska jag göra mitt första besök på blodgivarcentralen. Wish me luck ;)
Ska nog gå bra, since jag aldrig har varit rädd för nålar.. så sprutor, blodprov och sånt har aldrig varit någon big deal för mig. Vissa dör ju bara de tänker på det ;P Förmodligen skulle jag inte vara rädd om jag skulle få för mig att tatuera mig... fast det lär ju göra mycket ondare, men men. Piercing-nålar gillar jag inte dock. Skulle nog aldrig göra om det faktiskt... fast jag vill ju? Neh.. ryser bara ja tänker på det.

Idag blir det för övrigt plugg och kanske träning.. och sen ska jag ju träffa min älskling också :)<3


Ibland tar man i lite för mycket...

Spang en halvtimme fort som fan tills jag spydde. Det har hänt många gånger förr men det var längesen sist ändå. Ibland vill man för mycket helt enkelt. Gaston tyckte också det var jobbigt, han flåsar fortfarande.

Nej nu är det duschen som gäller!


1 MÅNAD KVAR!

Mina damer och herrar, nu är det bara en månad kvar tills jag tar studenten! Kunde inte längtat mera faktiskt! Åh det är såå nära nu :)!

Idag blir det träning och plugg.
Ciaao

Nästan färdigt!

Ja, nu har jag träffat mina päron och deras respektive planerat ALLT inför studenten. Kommet bli SÅ bra. Det enda som kan gå fel är vädret.. men får hoppas på det bäst :) Det kommer nog bli jättebra alltihopa :) Så skönt när man väl sprungit ut :)

Sen ska jag och Carro åka ferrari. Två sexiga brudar i en fett sexig bil. Hur nice är inte det? ;)

Nej nu ska jag skriva klart det sista på mitt psykologiarbete. Ehh.. eller försöka iaf :) Sen är det avklarat. Bara 6 saker kvar nu sen är det studden som gäller! :D

Veckoplanering
Måndag: Skolan 8.00-16.00, lämna in psykologiarbete, plugga spanska och religion all the night long
Tisdag: Min älskling kommer hem! (Leka med honom), Skola 08.00-14.00, Lämna blod 14.30
Onsdag: LEDIG, plugga, träning med Gaston 18.00
Torsdag: Plugga spanska så in i helvete....
Fredag: Spanskaprov + religioninlämning :S, Anställningsintervju 16.00
Lördag: Sovmorgon!!, Plugga
Söndag: Plugga

Godmorgon

idag väntar en ganska hektskt dag. Jag ska göra klart mitt psykologiarbete... BLÄÄ! Sen ska jag hälsa på Emma vid 14 tiden och vid 17 tiden ska jag hem till pappa och planera inför studenten, vad vi ska ha för mat osv. Ska bli roligt, men det innebär att jag kommer få sitta upp inatt och göra arbete... damn it.

Jag saknar min booo, come hoome :)

Vilken jättedöd dag..

Ja idag har jag skrivit arbete som en tok... bakat en tårta och sen var jag ute och sprang i 30 minuter. Fett jobbigt fast jag sprang nog lite för fort.. som vanligt.
Så idag har jag inga särskilda planer. Ska försöka skriv så mycket som möjligt på arbetet. Sen blir det väl kolla tv eller något, om inget annat dyker upp. En väldigt soft lördag :)

Ja nu är saker lite upp och ner.

Ja, igår var en ganska bra dag. Började med att gå i stan med mamsen. Köpte ett par skor, som jag redan nämnt. Provtränade sedan och det gick bra tror jag. Fast jag hade sämst kondition där, men ahja ;P Får se hur allt blir med det.

Sen stack jag hem till Micca och det var trevligt :) Hiiihiii ;P;)

Idag ska jag göra en jävla massa på mitt psykologiarbete som ska vara inlämnat på måndag (hjälp....!) och sen ska jag försöka träna också, antingen styrketräning eller lite löpning. Får se vad jag hinner :) Ska kanske upp till stan och lägga upp min balklänning också.. usch vad mycket allt blev nu.

För övrigt så saknar jag min snuff! Kom heeem.

Sååååå trött!

Vaknade tidigt idag och föjde med D till stationen, pussade på honom lite innan han skulle åka och sen sa vi adjö. Sorgligt, töhö ;P ;) Sen gick jag i stan och tittade lite, köpte ett par SKOR på Din sko till studenten.. har ju redan ett par men behöver ett par att byta med när jag får skoskav av de andra som jag förmodligen kommer få heh ;P sen när jag kom hem så fixade jag med inbjudningskorten. Blev JÄTTEFINA! :D Blev jätteglad när jag såg dem :)

Nu har vår lilla hund kostat mer än vad någon hund vi haft innan någonsin kostat. Igår åt han upp en fjärrkontroll och en toaborste... tidigare har han ätit upp 2 miniräknare och ett x antal pennor. Nu idag åt han upp ett par foppatofflor och 1 par joggingskor (1700 :-). Tidigare har han ätit upp enn halv skinnväst (2500:-) och en jacka.
Ja... min hund är helt enkelt hopplöst. Jag är dock tacksam över att det inte var min dator eller mobil han käkade upp :S

Ikväll ska jag hem till Micca och Lion :) Ska bli skoj, alltid skoj att träffa dem ;) <3

Ge mig ett jävla jobb för helsike ;P

Nej, nu måste jag fan ha ett jobb till sommaren. Ska på anställningsintervju nästa fredag. Hoppas det går bra så jag får det! :) Hade varit väldigt skönt!

Annars blir det stranden hela sommaren, eller hur Carro? ;) Så om jag inte blir rik... så blir jag iaf snygg och solbränd! Snyggast i stan I guess ;)

Nej.. åter till Psykologi... :S

Så himla kär

Ja, gud... jag är verkligen sjukt kär. Jag som trodde att jag inte kunde vara det, och nu 2,5 år senare är jag fortfarande lika kär som jag var i början, och jag lovar er.. finns inget bättre!
För det finns inget bättre än honom :)

Älskling, jag älskar dig så himla mycket och jag hoppas det kommer vara du och jag för alltid, och om inte så har jag i alla fall haft de bästa åren i mitt liv hittills. När du kom in i mitt liv förändrades allt. Inget mer våld och trams utan bara en massa kärlek. Visst vill vi strypa varandra ibland och visst ber vi varandra dra åt helvete emellanåt, men ingen av oss tror på ett förhållande utan bråk eftersom det är just dem man älskar som man blir som argast på. Jag längtar efter sommaren som blir vår tredje sommar tillsammans. Vi har ju våra planer och när de blir till verklighet kan absolut ingen vara lyckligare än jag :) Jag älskar dig mer än vad ord kan förklara <3

Valborg

Det var ganska trevligt, men sen är det ju som det är när man är nykter och chaufför. Hade ju varit fett mycket roligare med lite sprit i kroppen. På tal om sprit är mamma och Patrik i Tyskland och inhandlar sånt till min student :) Nice!

Vi var hemma ganska tidigt igår, men det var skönt :) Valborg är ganska överskattat ;P
Nu sitter jag hemma hos älsk och väntar på att han ska göra vid sig, sen ska vi inte till stan och äta något. Jag är svinhungrig, har inte ätit någoit sen igår klockan 17 :S

Puss sålänge

RSS 2.0