Massa kul :D

Det händer en massa kul nu och jag gillar det! Ikväll är det middag + fest med de bästa från jobbet :) Sen imorgon så blir det fest igen med två av mina bästa vänner. Kan ni tänka er? Life is great!! :)

Jobbar idag... sista dagen för denna veckan... sen är det bara nästa vecka kvar. Sen: SEMESTER!

Nej nu ska jag hämta Anna osså ska vi sticka till jobbet.

//Ippa

Lite kort såhär...

Hej!
Jobb idag 11-16.. trött som fasiken. Direkt hem, gjorde vid mig lite... sen kom Carro och hämtade mig. Härligt att se dig! Har saknat dig mycket!!! Sen åkte vi till Mjönäs och stack ut och fiskade och sådär med båten. Mysigt :)

Nu sitter jag här och har ruskigt ont i ryggen. Ska nog lägga mig på spikmattan :)
Kaos på jobbet, pallar knappt vara där längre. Konstig trist stämning. 2 veckor kvar nu!!! :) Kommer gå supersnabbt!

Imorgon... jobb 10-19 sen inte göra någonting. Från och med imorgon och två veckor framåt kommer jag köra powerstart med viktväktarna vilket innebär endast 17 points om dagen. Tror ni jag klarar det? Varför kanske ni undrar, hon som har gått ner så mycket. Just för att det inte händer ett skit... jag har ju iofs inte varit så jättestrikt heller men jag har varken gått upp eller ner nu på två veckor. Om två veckor ska jag ha gått ner 10 % av min ursprungliga vikt. Det har ja gett mig FAN på. Så så ska det bli :) Spännande!

//Ippa

Dagen i ord :)

Hello :)
Igår blev det ingen utgång... va inte särskilt sugen.. lite bakis från igår och sådär. Så jag stack hem till D och kollade på Benjamin button på deras nya blueray-spelare. Finfin bild :) Sen gick vi och la oss. Skönt var det :)

Nu ska jag in och göra vid mig... börjar klockan 11 och jobbar fram till klockan 16. Sen ska jag åka till Mellbystrand för att fira Anna (Dags syster) som har fyllt år. Ska bli trevligt :):):) Ska dock åka hem i tid eftersom jag jobbar imorgon (samma tid som idag). Åh, vad drygt det är att jobba. Men nu är det bara 2 veckor kvar efter denna veckan sen väntar 3 veckors semester. Förhoppningsvis med 1 veckas solsemester med vänner :) LÄNGTAR!!!

//Ippa

Hängtutte mjaooo

Hej!
Igår var det personalfest för hela slanten. Förfestade hos Caroline sen stack vi till idrottsplatsen... käkade och kollade på Lena & Orup. Det var trevligt. Är helt hes idag så mycket som jag sjöng haha :) En del dricka blev det... tillräckligt måste jag säga. När jag kom hem till D så gick jag in till grannen istället. Skumt, mycket skumt.

Ikväll blir det kanske utgång med tjejerna. Det återstår väl att se :) Trevligt isf... även om ja inte är sugen på mer sprit haha ;P Usch... var på bolaget innan och höll på att kräkas när jag såg det ;P JAJA, man lever bara en gång. Kom ihåg det. Jagska leva varje dag som om det vore den sista. När man varit i sjukvården så vet man att allas liv hänger på en skör tråd. Att jag är frisk och kry är jag riktigt glad över... det gäller att inte ta det för givet. Som sagt... man vet aldrig när det är över. Tänk på det!

NU; dusch, sova + promenad och middag.
//Ippa

Resten av veckan = FULLT UPP

Hej!
Nu har jag äntligen blivit klar för läggdags... fast vat tvungen att skriva ett litet inlägg först. Jobbade idag till klockan 19 sen kom Dagge och då kollade vi möbler och annat till lägenheten. Ska nog bli bra detta :) Först nu har jag kunnat sätta mig ner... noppade ögonbrynen i ca 1 timme... fan vad svårt det ska vara... håller på skitlänge och tycker man fått bort allting... men sen hittar man alltid fler små irriterande hårstrån. Dagens I-landsproblem jag vet...

Resten av veckan har jag faktiskt fullt upp. Imorgon jobbar jag kl. 7-16 sen är det dags för lite personalfest. Ska gå på Lena PH + Orup och käka i samband med det. Lite fest och alkoholhaltiga drycker blir det också skulle jag tippa på ;) På fredagen är jag ledig... som tur är :) Då ska jag mest vara trött och bakis... träning ska jag väl också hinna med. Sen på kvällen kommer Carro hem... utgång eventuellt. Aldrig fel :) Jag blir aldrig trött på att festa, aldrig.

På lördagen ska jag jobba mellan 11-16 sen ska jag köra direkt till Mellbystrand för att fira Anna (D's storasyster) som fyller år. Trevligt med mat och umgänge :)

Söndag... jobb igen 11-16 sen förmodligen bara ta det lugnt och summera veckan. Detta är en händelserik vecka minsann :) Det gillar vi. Att göra ingenting är förmodligen det värsta jag vet... 1 gång i månaden behöver jag det men sen får det vara. Workoholic som jag är.

NU; S Ä N G E N .... mmmm. Upp tidigt (06) :)
//Ippa

Maria magdalena marknad

Yes, jag var där med Emma idag. Ledig idag som alla andra tisdagar, niiice. Denna veckan jobbar jag onsdag, torsdag, lördag och söndag. Ska försöka få någon att jobba min lördag eftersom jag ska iväg där på eftermiddagen. Blir lite tight med tiden.

Iallafall... det var trevligt på marknaden :) Köpte senap och andra nödvändigheter ;P Annars har jag inga speciella planer för dagen... ska gå på step ikväll... det var längesen så jag kommer förmodligen kräkas eller dö, men vafan... kroppen måste ju tränas... så är det. Märks att jag inte tränat lika mycket som innan nu på några veckor.... har nämligen skitont  ryggen... får alltd det när jag hoppat träningen. Men nu får jag ta tag i det igen, för ryggens och "kaggens" skull ;)

Neeeh.
Sova lite nu kanske?

//Ippa

Världens tråkigaste kväll igår...

Ja, tack för den. Trevligt med sällskap... yeah right. Idag ska jag i alla fall göra något roligt... typ gå en långpromenad med mamma och vovvarna. Sen ska jag städa där uppe, vilket iofs inte är så roligt.... blä =/ Träffa D ska jag göra också när han vaknat och fått bort baksmällan.

Nu har jag ångest igen för imorgon är det jobb... bara 3 veckor kvar nu. Längtar till semester :) Efter dessa 3 veckorna med jobb blir det nämligen 3 veckors semester med 1 vecka utlandsresa också :) WEEEE LIKEEE :)

//Ippa


En ledig helg!

Hej!
Ja, äntligen ledig faktiskt. Sjukt fint :) Tränade tidigt imorse 8.30-9.30. Var skönt men det kändes att jag varit ifrån det ett tag. Har ju inte tränat någonting om man bortser från joggingturer och promenader. Men nu ska jag sätta igång igen tänkte jag så att allt går lite fortare och lättare :)

Behöver gå på Core eftersom min rygg tar stryk av jobbet. Får sätta igång med det också :)

Var i stan också idag och köpte strumpor, trosor och en sjal :) Behövde underkläder... Bh orkade jag inte prova... det får bli en dag när jag är pigg... när nu fan det ska hända ;P

Ikväll ska jag vara hemma helt själv och bara finnas till. Ganska skönt faktiskt... ska laga mat och kränga den all by myself :) Hoppas alla har kul i Åhus ikväll... själv lovade jag mig själv en vit helg... och det håller jag fast vid även om jag är sugen. Men på torsdag, då är det personalfest :)

//Ippa

När gamla problem försvinner så uppstår det nya

Jag har gått ner 8 kilo i vikt. Jag blir både piggare och snyggare. Med kläder, ska det tilläggas. Bara snyggare med kläder alltså. Mindre kroppsfett har resulterat i hängbröst. Ja, typ. De är ju inte lika fasta som innan precis. Ovansidan av magen har blivit lite skrynklig p.g.a att där nu bara finns hud. Revbenen är väldigt framträdande på ryggen när jag tittar mig själv i spegeln. Det är verkligen inte snyggt. Dock syns de inte lika mycket på framsidan, vilket är bra.

Så mina vänner. Det är inte bara positivt att gå ner i vikt. Trots skavankerna, som förhoppningsvis rättar till sig lite när kroppen har vant sig så att huden dras ihop något, så känner jag att jag vill gå ner mer.

8 kilo till till Mars 2010. Tror ni att jag klarar det?
I do.

//Ippa (som numera har en C-kupa)

Trött =/

Usch ja nu är jag hemma igen efter en dags jobb. Herregud vad långtråkigt det har varit idag. Men men, knega måste man ju ändå =/

Kvällens planer är en lång jävla promenad med vovven min. Skönt ska det bli. Mobilen tar jag inte med mig. Promenad = egentid.

//Ippa

Ledig :)

Hej!
Nu har jag jobbat i 3 dagar så idag är jag ledig innan jag går på ett nytt 3-dagarspass. Jag jobbar aldrig mer än 3 dagar i rad. Det är skönt :) Så jag är ledig nu i helgen. Göttans! :)

Idag har jag lite planer. Ska träffa Mim efter lunch någon gång. Sen ska jag hem och städa både mitt rum och där uppe. Ser för jävligt ut. Börjar få lite panik för det. Jag klarar av lite stökigt men när det blir för stökigt så får jag ångest och nästan lite panik. Men det är väl bara bra i detta sammanhanget, haha :)

Ska försöka komma ut och gå idag också. Det behövs. Kan dock inte springa eftersom hela min rygg är sönder. Ni ska se den.... alldeles blå och en massa röda rivmärken och grejer. Det är The sounds fel måste jag tillägga ;) Bara för att de är så bra, haha :)

Nej... nu ska jag göra vid mig :)
//Ippa

Jag är så jävla lycklig

Tivolirock. Dead by april. The sounds. Detta blandat med underbara människor. Jag är lycklig.

Igår var verkligen den bästa dagen på länge. Jobbade till klockan 16 och fick stressa som fan för att hinna med Dead by april. Jag var på skitdåligt humör eftersom jag tål stress väldigt dåligt. MEN DET VAR SÅ VÄRT DET! Herregud vad bra de var.... sjukt. Deras musik älskar jag. Köpte deras skiva för någon månad sen. De påminner väldigt om ett av mina stora favoritband - Linkin park. Trodde aldrig att den typen av musik skulle vara så bra live. Playback dock, but still! Nästa gång spelar de på Sonisphere. Om ni kan så ska måste ni se dem. Mirakulöst.

Sen efter de satt vi och drack, lyssnade på artmade och bullet. Sen vid midnatt var det dags för The sounds - ett av mina favoritband faktiskt. Det är nostalgi. Har mycket minnen med deras musik då jag lyssnade mycket på de när jag var yngre. De var... fantastiska. Jag har inte så mycket mer än så att säga. Finns inget att tillägga. Obeskrivligt. Och Maja är ju inte lite snygg!

Idag mår jag som jag förtjänar. Jag är inte mindre glad för det. Detta ska jag leva på i evigheter! :)

- 8,1 kg :)

Hej :)
Kan härmed berätta för er att jag gått ner totalt 8,1 kg :) Fick veta idag när jag var och vägde mig hihi. Känns superbra måste jag säga :)
Annars idag har jag bara lunchat med Dagge och Karin. Varit på stan och inhandlat nödvändigheter. Nyss kommit hem och hunnit göra naglar på mig själv. De blev fina, med blommor på och allt. Längesen jag hade byggda naglar dock så det känns läskigt att byta om och skriva på tangentbordet haha ;P

//Ippa

Wish me luck...

Viktväktarna snart.... är nervös.. nu är frågan... plus, minus eller samma? Hoppas iaf på någon av de sistnämnda :S

OMG vad jobbigt...

Det blev en joggingtur istället för några timmar sedan... och jag har redan ont i benen =/ träningsvärk alltså haha : ) Snacka om att det var längesen jag joggade. Får blir lite oftare nu under sommaren då jag inte känner särskilt för att ställa mig inne på ett gym när det är fint väder. Mycket bättre att vara ute då : )

Nu ska jag göra vid mig... sen blir det stan med grabbarna och Micca : ) Har beslutsångest... vet inte om jag ska dricka. Är sugen men vill ändå spara mig tills på lördag (tivolirock).

//Ippa

Världens tråkigaste dag

Ja, så seg har den varit!!! ÖRK! =/ Men NU är jag i alla fall hemma. Home sweet home säger jag. Nu ska jag iaf ut och gå, sen duscha och göra vid mig för sen är det stan som gäller :)

PUSS
//Ippa

Här infinner sig en känsla som inte går att beskriva med ord

En känsla av att det inte finns någon som bryr sig. Nej, jag tror faktiskt inte det finns någon överhuvudtaget. Jag vill låsa in mig och aldrig mer prata med någon. Det ska jag göra också. Stänga av mobilen blir det och bara vara för mig själv. För det är kanske det ni vill? Jävla mobbing. Trodde det förekom i lågstadiet men tydligen i vuxenlivet också.

Grattis säger jag iaf till Mim som fyller 20 år idag : )

//Ippa

Systemetpremiär

Ja, nu har jag varit på systemet och handlat för första gången i mitt liv. Handlat och handlat... shoppat skulle jag mer vilja säga... för 700 spänn till och med. Herregud, jag är galen. Blev i alla fall några cider - till uppvärmningen, en Bacardi razz - till huvudrätt och Jägermeister - ja, shotar är ett måste för en grym utekväll. Jag är helnöjd faktiskt höhö : )

Idag har jag inga planer alls typ... ska ut och gå en långrunda när solen gått i moln (varmt..) och sen får vi se. Handlade jordgubbar innan så jag sitter och trycker i mig det nu till lunch. Jordgubbar är så jävla gott! Och det bästa av allt är att de har pointsvärde 0... : )

//Ippa


Hej och hå

Var i stan innan med Micca och Lion. Åkte karuseller och Lion fick ballong och grejer : ) Mysigt. Sen stack vi hem till Miccas föräldrar och lekte och hoppade studsmatta. Svettigt :)

Nu ska jag göra mig iordning för sen ska jag in till stan igen. Hoppas det blir bättre ikväll.

//Ippa

Kanske för sent?


Mår skit

Har ångest p.g.a kvällen igår... fan vad jag önskar att jag aldrig gick ut. Jag har nog aldrig känt mig så ensam, så lämnad och äcklig som då. FAN! =/

Jävla helvetes jävla PISS!!!

Fan vad folk är dumma i huvudet egentligen. Alla borde fan bara dra åt helvete. Igår hade vi skitkul verkligen och allting var perfekt tills en jävla idiot slänger ut sig något som han verkligen inte borde. Fan vad jag känner mig splittrad. En efter en av D's kompisar börjar visa sina dåliga sidor. Man kan inte vara ovän med sin pojkväns kompisar, det funkar inte. Men egentligen vill jag inte träffa någon av dem. Det är oundvikligt, tyvärr.

Igår höll mitt liv på att förstöras. Jag är sjukt glad över att jag är snabb och bra på att slåss. Fy fan vad jag känner mig äcklad. Äcklad över främmande människors beteende, äcklad över att man aldrig vet var man har folk... även de man känner. Äcklad över mig själv för att jag aldrig räcker till.

På måndag fyller jag år. Det är inte såhär man borde känna sig sina två sista dagar som tonåring. På måndag skaffar jag ett nytt liv. Det livet ska inte ens va i närheten av det som varit.

//Ippa

Har inte så mycket att säga..

.. mer än att det är tortyr med kroppsarbete i denna värme. Biltema har typ ingen AC... ingen som duger i alla fall =/
Har grymt ont i fötterna och är så sjuuukt trött. Ska snart till Dagge och kolla på film iaf... ska bli skönt att ta det lugnt!

Imorgon är det FEST som gäller!!! : ) Som jag har längtat! Längesen nu... hehe.. not.
//Ippa

Onsdag

Hej!
Idag är det onsdag och idag har jag jobbat från 10-19. Det var sjukt segt och grymt varmt. Alla svettades som grisar och hade svettfläckar på ryggen. Mysigt... men nu har jag duschat iaf : )

Efter jobbet stack jag till D och käkade grillat med hans familj. Det var mysigt. Kul att höra om USA-resan : ) Blev så sugen på att resa när jag hörde om deras lilla tripp. Längtar så till Thailand : ) Ska bli så jävla kul.

Imorgon ska jag upp tidigt... börjar redan klockan 7. Slutar 16 och sen blir det väl bara chill : )

Sitter här med näsblod igen... så jävla drygt. Måste snart till läkaren och bränna kärlen i näsan. Palla det här skitet... det kommer när som helst också utan att jag gör någonting. Jag antar att det är p.g.a stress och för lite sömn som detta kommit. Blä =/

Pussheeej
//Ippa

PS! 5 dagar kvar som tonåring! DS!

RSS 2.0