Det där med att växa ifrån varandra...

Jag vill inte tro det, jag vill inte veta av det. Men ändå är det så.
Man växer ifrån varandra.
Vissa människor gör bara det.

Man märker vilka vänner som bryr sig och vilka som inte bryr sig. Det är sorgligt, men sant.
Jag har mitt, dem har sitt.
Vad ska man göra?
Ingenting, sånt är livet och det är jävligt tråkigt...

Just nu lever jag bara i en värld med mig själv där jag inte släpper in någon annan för tillfället, p.g.a. att jag känner att nästan ingen bryr sig. Livet ändras, men kan man inte hålla kontakten för det?
Jag orkar inte vara den starka parten, den som kämpar. För det har jag gjort tillräckligt nu.

It's up to you

Sleten + Idol

Mmmm.. fy fan vad jag pluggat mycket igår och idag. Ibland överträffar man sig själv! Så nu är jag lite sleten... men men :P

Vad tycker ni om Idol då? Alica, den asiatiska tjejen är min favorit... och av killarna är det Lars.

Nu blir det Idol igen, sen sängen!
Pusshej
//Ippa

En smula trött...

Idag har vi haft en fet föreläsning... från 9-14... sjukt jobbigt och fattar typ noll. Känns som att jag är den trögaste där... men så vet jag inte är fallet ;P De som går i min klass fattar nog.
Handlade iaf om cellen idag igen... herregud vad ointressant, men det är bara att bita ihop.

Det ringde nyss någon skum tant från Apple till mig... hon pratade engelska, en riktigt dålig sådan. Hon påstod att de hade försökt leverera min Ipod nu i två dagar. Eh? Har ni en sagt till mig att ni skulle komma? Och varför ringer ni från utlandet? Ahja.... skumt. Så imorgon kommer min fina Ipod iaf : ) Längtar! Den är säkert skitbra och skitsnygg!

Nej... åter till cellen.
Puss&Kram
//Ippa




Jag och Carro i Ferrarin på vår studentdag!

Duktig Ippa

Nu har jag suttit och pluggat nästan helt oavbrutet i 3 timmar, vilket inte hänt på väldigt länge. Efter det åt och och tränade lite med Gaston. D kommer vid 10 så innan dess ska jag hinna plugga lite till och packa det mesta inför Cypern.

Det är stor skillnad mellan att plugga på högskola och plugga på gymnasie. För det första är allt fan så mycket lättare på gymnasiet, men de flesta är väldigt ointresserade av det de läser eftersom man är mer eller mindre tvungen att gå där... så många går där för att de måste helt enkelt... så var det för mig. Jag gick samhälle och var typ inte alls intresserad av något jag läste där. På högskolan läser du något som du verkligen är intresserad av, så du tar dig mycket mer tid att plugga... även om grejerna du läser är mycket mer grundliga och svåra... Sen läser du ju med människor som är intresserade av ämnena dem också... det gör att det är en mycket trevligare stämning... alla hjälper verkligen varandra att klara de olika momenten... alla är hjälpsamma och det är en helt annan nivå i klassen än vad det var på gymnasiet.
Givetvis måste man ta mycket mer ansvar på högskolan... se till att gå på föreläsningarna och att verkligen plugga inför tentor och seminarium.

Ja... det är spännande, det är det allt.

Åter till plugg och packning.
Puss
//Ippa



Två av mina bästa vänner träffade jag under gymnasietiden. Positivt!

Ny vecka, ny KURS

Hej : )

Idag började vi en ny kurs. Medicinsk baskurs heter den och är på 15 högskolepoäng. I den ingår framförallt Anatomi (hur kroppen ser ut) och Fysiologi (hur allting i vår kropp fungerar). Kursen fokuserar på den friska människan.
Jag har tidigare blivit varnad för denna kurs... allt mitt liv kommer vara ett helvete nu i 15 veckor. Jag kan tänka mig, och jag känner redan av det. Lära sig hela kroppen på 15 veckor? Gosh. Men men, det SKA gå.

Idag hade vi en föreläsning om Cellen. Jag är inte så jätteintresserad av just det... jag gillar saker som man kan referera till verkligheten liksom... cellen känns lite väl smått för mig. Jag vill veta hur hjärta, lungor och lever fungerar liksom... inte hur små celler fungerar... även om jag måste =/

Paralellt med denna kurs ska vi läsa "Preklinisk kurs 1" som helt enkelt innebär lite mer praktiska saker såsom att sätta kateter, sticka, ta prover, sätta sonder m.m. DET ser jag grymt mycket fram emot. Riktigt skoj ska det bli... men även lite nervöst. Tänk om man gör fel?

Men jaja... den kursen startar på torsdag. Missar inget jätteviktigt i någon av de två kurserna som vi kommer läsa... så det är ju perfekt! : )

Vad ska Ippa göra idag då?

. Plugga.. cellen + mikrobiologi (bakteriologi)
. Träffa D

Det är väl typ det... jag kan ju säga att jag nästan lagt träningen helt på hyllan. Hur ska man hinna? Skolan kommer ju givetvis först... sen pojkvän och vänner. Träningen kommer väl bli något jag gör när jag känner att jag har tid (aa.. typ i Februari när dessa kurserna är slut)


Nej nu blir det plugg.
Pusshej
//Ippa


Veckoplanering

Jag tar en paus från allt plugg och slänger in en veckoplanering.

Måndag; Skola 9-15, plugga...
Tisdag; Skola 9-15, plugga, träna (step)
Onsdag; LEDIG, plugga...., packa
Torsdag; Skola 9-16, plugga, Agility 19-21, packa
Fredag; Skola 10-12 (Seminarium om Cellen), Åka till flygplatsen kl. 14.00, planet lyfter kl. 17.30'
Lördag; Sola och dricka drinkar :D:D:D
Söndag; Samma som ovan!

Som ni ser... mycket plugg denna veckan för att hinna ifatt allt som ja kommer missa i skolan... men sen får jag ju en veckas semester : ) Och det är ju allt annat än tråkigt. Så som sagt... mest plugg och tråkigt för att sen kunna ha roligt.

Just nu sitter jag och pluggar... Mikrobiologi (Bakteriologi).... måttligt intresserad måste jag erkänna. Mycket som vi läser är superintressant... men just detta hade jag kunnat vara utan. Ahja... det är bara att stå ut. Snart får jag ledigt från allt detta iaf : )

Pusshej
//Ippa

Hmmm...

Nu blev jag lite smått panikslagen här. Ni vet när man flyger så får man ju hem en taxfreekatalog... där man kan beställa sprit, parfymer, accessoarer och en massa grejer. Fatta kul det är att titta i den!
Men nu vet jag inte vad jag ska ha för något!

Tänkte beställa den nya Absolutsmaken "Mango", eftersom jag älskar mango och har fördruckit mig på absolut päron. (Ja, två liter i sommar.... shit!)
Bacardi melon är också en favorit som alltid går hem.
Har även fått beställningar från föräldrar och vänner... de som ger mig mina varor och får betalt kommer tro att jag är värsta alkisen. Kanske sant, vem vet ;P

Jaja, nu åter till packningen. SEN - solning!

Pusshej
//Ippa








Mums : )

Nu börjas det...



Det ska packas i tid : )




Min snygga Bikini från Roxy

En i mängden

KLÄDER
Skor: Mina nya stövlar från Vagabond
Sneakers: Converse
Jeans: Mina baggyjeans från Evisu
T-shirt: En skitsnygg korallfärgad t-shirt med mönster på från H&M
Underkläder: En spetsbh och snygga trosor till, modell kvittar.

ACCESSOARER
Väska: Älskar min bruna väska från Wedins
Plånbok: Esprit, svart
Solglasögon: H&M, stora och svarta
Klocka: Använder aldrig klocka, fast jag har en snygg, svart från Calvin Klein

BADRUM
Tandkräm: Big deal?
Tvål: Big deal?
Parfym: Escadas parfymer går alltid hem, annars DKNY
Medicin: Eh... p-piller, är det medicin?
Vitamin: Jag äter Mittval Kvinna!
Huvudvärkstablett: Ipren, min räddning i vardagen

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka "likes asia"... den med persika och grönt te
Vin: Vitt it is
Bröd: Ehm... spelar ingen större roll.
Glass: Whatever?

HEMMA
Säng: En trång 90-säng tyvärr
Lakan: Vita??
Espressomaskin: Snabbkaffe är det nya
Kylskåp: öhm? bara det funkar så..

Sunday

Godmorgon!
Så skönt jag har sovit inatt! Himmelskt! Jag, Dagge och hundarna somnade i soffan igår och sen var det lite jobbigt när vi skulle gå ut med djuren... men det gick : )
Nu har han stuckit till Lund och här sitter jag.

Planer idag, söndag;
Städa (ser ut som fan...)
Sola (blev inget igår)
Börja packa till Cypern
Plugga


Mmm.. en jävligt trisst söndag med andra ord... fast det är alla söndagar. Alla söndagar är verkligen astråkiga. (Kanske inte nästa söndag, hihi)

För nu längtar jag till Cypern som ett djur... vill bara härifrån, bort långt långt. Dock är jag nervös redan nu eftersom jag alltid glömmer någonting när jag ska ut och resa.

Puss sålänge
//Ippa


Grand; fredag 26/9

Ja, då var det dags att berätta lite om gårdagens bravader.
Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå ut eller inte eftersom jag hade ont i halsen och var allmänt nedgången. Jag beslutade mig dock för att gå ut och jag stack hem till Sandra för att hålla henne lite sällskap och dricka lite vin. Sen efter det cyklade jag ensam till stan för att möta upp Mikaela och Veronica. De var dock inte färdiga än så jag ställde mig i kön själv (mmm, mindre kul ;P), men fick snabbt sällskap av Dagges kompisar som också var lite halvt förvirrade. Träffade även polacker och fransmän som studerade på högskolan. Konstigt att man inte sett dem, tänkte jag... men hur många går egentligen på högskolan? Jo.. typ 10.000 studenter.

Väl inne var jag inte allt för sen att beställa drinkar såsom Bacardi razz och Rosa pantern. Svepte dem och gick och hittade Sabina m.fl. och dansade hej vilt med dem istället. Vi dansade säkert i 1 timme i sträck sen blev vi kissinödiga... ja, jag tror det hände en liten olycka för flera hos oss. Vi var 5 stycken på toaletten och de som någon gång varit på grand vet hur trånga de toaletterna är. Jag slog huvudet i handfatet så idag har jag en fet bula i huvudet och SKITONT gör det, men men ;P

När vi går förbi det lilla dangolvet så träffar vi två dansande töser, nämligen Micca och Veronica. Mikaela hade fullt upp ;) HAHA *DripDrop* (Internt). Träffade då även Dagge med vänner så helt plötsligt var man omluten av en massa härliga människor. Fine. Dröjde inte två minuter förrän jag tappat bort alla igen... hur kan man bli av med så många? Var jag än tittade så existerade inte någon av dem. Gosh!

Drinkar dracks det helvilt faktiskt... jag var dock helt säket på att jag bara druckit 4 drinkar.. enligt mitt kontoutdrag kan man nog lägga till en nolla... så stämmer det nog. Heh. Men vafan, löning i torsdags ju! ; )

När musiken tystnat och det skulle stänga så begav vi oss utåt och mot stora torg. Det blev fyllemat (pasta). Jag och Mikaela kissade på olämpliga ställen och blev lite bevakade av Polisen. Gah.

Vi virrade omkring i stan till klockan 4 innan vi började nyktra till och började tänka på hur vi skulle ta oss hem. Vi tog en taxi (Jag, Dagge, Mikaela och Blend). Pinsamt att man frågar hur gammal chauffören var. Ahja, jag antar att de där taxichaufförerna är vana...) Skyll er själva om ni jobbar mitt i natten, HEH.



Detta var en sjukt rolig kväll, jag hade skitkul rent ut sagt, en av de bästa gångerna. Och då snackar vi om att man ALLTID har kul på Grand.


Jag har lärt mig en del!
1. Gå in mer än max 2 på toaletterna (och luta dig inte framåt så du slår i huvudet i handfatet)
2. Ha med dig en handduk att torka svett med
3. Gå sakta i trapporna så du inte trillar Hehe
4. Ha inte med dig ditt kontokort


Kvällens outfit
och några övriga ego-bilder

   

  



Jacka; VeroModa
Tröja; Zara
Skärp; D-brand
Byxor; H&M
Skor (syns en på bild, men ändå);Bianco


Tack och hej sålänge!
//Ippa


Märkligt fenomen..

Varför svettas man/jag alltid så jävla mycket dagen efter att man varit ute och festat?
Jag vet inte... men jag kan tänka mig att det är kroppens sätt att bli av med lite av giftet som man hällde i sig igår...

Hello liksom... jag har lökar under armarna. Jag har ALDRIG det förutom när jag tränat såklart.. och det syns igenom på framsidan under bysten. Usch ja... så nu ska jag svettas lite mer, för jag ska ut och springa. Perfekt bakisterapi för dem som orkar. Rekommenderas!

Hade även tänkt sola idag... och kanske åka till brukshundsklubben och träna hundarna.. skulle även behöva plugga mikrobiologi.

Blogginlägg om gårdagens bravader kommer ikväll!

Pusshej
//Ippa

Tänkte på dig

Ingen får mig
att känna som du
Ingen får mig
att älska som du
Du fyller mina dagar
med hopp och kärlek
Du hjälper mig framåt
när livet vill bakåt
Som tack ger jag dig
min kärlek
min trohet
och min vänskap
Dig vill jag följa
i vinter och vår
i alla våra år

När det blir tråkigt..

Sitter och gör nagelförlängning på mig själv... helt plötsligt inser jag att de snygga tipparna är slut så jag nu har jag 2 olika sorter på mina fingrar. snyggt, filippa, jättesnyggt...


Mhmmm..

Ja.. det var ju mycket jag hann idag... inte för att dagen är slut men ändå.
Har gått i stan tills nu med Micca.
Ska nog städa rummet nu... sen blir det nog utgång ikväll : )

Puss
//Ippa

Inget att göra...

Har skittråkigt... så de får i ett blogginlägg igen. 

Dagens planer
  • Renskriva anteckningar
  • Städa rummet
  • Träna
  • Sola
  • Plugga (eh, kanske...)
  • Upp till stan och köpa nya pärmar
Så nu vet ni det.


En liten notis...

Avbryter min bloggpaus i någon minut. Har något viktigt att säga.

Jag, Filippa Lindenbjär Knutsson har nyss avslutat sin första kurs på Sjuksköterskeprogrammet. 7,5 poäng är nu gjorda.
För vissa kanske detta verkar som en bagatell, men för mig är det stort.

Visst är ni stolta över mig?


Paus

Jag tar en paus nu, vem vet hur länge.

Jag måste hitta mig själv och ta reda på vem jag egentligen är.

Bye for now.

Är det någon som överhuvudtaget bryr sig?!

Om ni vill veta så mår jag BAJS.
Jag HATAR det mesta som är nu.
Jag HATAR att inte ha något liv.
Jag HATAR att jag valt allt detta själv.
Jag HATAR att alltid behöva vara här i denna äckliga staden.
Jag HATAR hur jag mår.
Jag HATAR honom.
Jag HATAR nuet.

Men mest av allt så HATAR jag mig själv.

Vill till Cypern nu, bort från detta helvetet.

Fitthelvetes SKIT!

Blir så jävla förbannad på allt!
INGEN vill ut med mig imorgon typ... jävla bangare är alla!

Finns dessutom så jävla mycket jag vill göra men jag har ALDRIG tid!

Så nu skiter jag i ALLT ärligt talat!
Gissar att det är värt det den dagen man står i heliga trefaldighetskyrkan och tar emot sin legitimation.
Men just nu känns det så jävla långt bort...

Snart får jag en ny älskling...

Nu är den beställd : )
En grön blev det, självklart med texten "Ippa" på baksidan.


Wednesday

Mmm... trött är vad jag är.
Har gjort grupparbete idag hemma hos mig. Förberedde vår redovisning som vi ska ha imorgon.

Annars idag blir det väl mest plugg... och kanske träning..  typ aerobic eller något.

Ah, fy fan vad jag är trött.

Tisdagen den 23/9

Hej!

Ingen bra start på dagen idag... min mammas cykel fungerade inte så jag fick dra mig upp ur sängen och köra henne helt nyvaken och allt. När jag lämnat henne och kommit hem så inser jag att jag inte har några husnycklar i min väska. Så jag fick köra till mammas jobb igen och hämta hennes. Tack vare detta så blev jag sen till skolan. Aldrig bra med stress.

Väl i skolan hade vi seminarium vilket var helt ok och alla blev godkända. Tycker dock det är jättejobbigt att prata om den boken jag läst eftersom bara tanken på den får mig att typ gråta. Usch ja, den är hemsk.
Sen hade vi beröringsmassage vilket nog gick ganska bra! Känner kanske inte att jag är någon höjdare, men jaja ;P

Idag blir det plugg och träning. Ska bli roligt med lite step, om det är den ledaren som jag gillar då men det kan man ju inte veta såhär på förhand. Efter träningen blir det nog mys med D : ) <3

Så... det var min dag!
Pusspuss
//Ippa

Jag vill sova...

Och mysa....


Usch...

Jag har skittråkigt... har lite kvar att plugga. Ska bland annat läsa igenom en uppgift jag gjorde för typ 2 veckor sedan... och sen ska jag läsa lite till i min etikbok. Blöö.
Skittrött är jag och lite kelsugen... men ingen pojkvän så långt ögat kan nå. Så jag får väl ta in min andra pojkvän Gaston in på mitt rum och gosa lite. Sötnosen, var ute och sprang med honom innan förresten! : )

Pusshej

22 September

2 år, 11 månader <3

I brist på annat

1. Din bästa egenskap: Jag har lätt att förstå människor

2. Din sämsta egenskap: Kort stubin

3. Husdjur: 2 hundar + en till bonushund

4. Favoritglass: Nogger

5. Hårfärg: Typ mellanblont?

6. Gillar: Mina vänner och min pojkvän

7. Favoritmat: Pasta går alltid hem

8. Favoritdrink: Cosmopolitan eller Starjuggs

9. Musiksmak: Hiphop & RnB

10. Senast köpta skiva: Öhh... ?

11. Bästa låten i världen: Hur ska man kunna välja?

12. Skriver du dagbok? Neeee, blogg!

13. Vad ville du bli när du va liten? Veterinär ;P

14. Blev du det? Nej haha för kassa betyg

15. Har du någon nojja? Ja, massor.

16. Känner du en mytoman? Ingen aning :S

17. Hur tidigt stiger du upp? Väldigt olika, men mellan 7-12

18. Vad ska du göra ikväll? Plugga och träna I guess

19. Hur många syskon har du? 0, med 3 bonussyskon

20. Vad gör du nästa år? Pluggar ;P

21. När skaffar du barn? När jag är färdig med min utbildning och känner mig redo

22. Skulle du göra abort om du blev gravid? Väldigt svårt att säga..

23. Har du utländska föräldrar? Nja

24. Vad har du ont? Ingenstans för tillfället

25. Vad tycker du om idrott? Jag älskar det

26. Gillar du musikaler? Jodå, de funkar

27. Hamburgare eller sushi? Hamburgare
28. Vad har du IG i? Ingenting

29. Vilket museum var du på senast? Va nog här i Kristianstad för typ 100 årsedan

30. Har du piercing? Örat

31. Har du tatuering? Nope

32. Var du glad igår? Jaaa

33. Kaffe eller Te? Kaffe

34. Hur många har du kysst? Vem räknar?

35. Person som du alltid kommer vara kär i: *pip* ;)

36. Barnprogram du avskyr? ?? kommer inte ihåg

37. Du ångrar att du inte...: ångrar ingenting

38: Du var___ när du förlorade___: Jag var ___ blablabla

39. Använder du nässpray? Jaa

40. En låt du önskar att just DU hade skrivit: "Nobody wants to be lonely"
41. En sak du stulit från en kompis? Kommer ja inte ihåg men det har ja säkert gjort

42. Hur ofta dricker du läsk? Varje helg och lite till

43. Könssjukdom: Vad är det med det?

44. Beskriv dig själv med 3 ord: Envis, omtänksam och aktiv

45. Har du nån gång varit deprimerad? Vem drar den gränsen?

46. Vad har du för humor: Kass, haha

47. Har du fått vänner via WEBBEN? Njae?

48. Drömmer du? Eh, ja?

49. Har du investerat pengar? Nope

50. Har du mycket pengar på banken? Verkligen inte

51. Drömresan skulle vara att åka till: Ibiza eller Hawaii

52. Din högsta önskan: Att få leva ett hyfsat problemfritt liv utan sjukdomar hos mig själv eller mina nära

53. Har du besökt nått nöjesfält? Yeah

54. Vågar du åka dom hemska karusellerna? Nej jag åker inte ens berg och dalbanor

55. Dusch eller badkar: Tub!

56. Vad anser du om kungahuset: Tråkiga... avskaffa monarkin!

57. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Hehe älskar skvaller

58. Har du varit på festivaler? Neh

59. Gillar du att betala räkningar? Öh, gillar man det är man psykiskt sjuk

60. Skulle du bli förolämpad om din partner tillfredställde sig själv? Det beror på i vilken utsträckning
61. Favoritfärg? Sorgligt men sant, svart.

62. Hur ofta dricker du alkohol? Någon gång i månaden..

63. Vem fixar din dator om du får problem? Mina föräldrars kompis

64. Vad anser du om värktabletter? Guds gåva till människan

65. Tror du att det finns kräkmedel i systembolagets sprit? Nej

66. Trodde du på tandfen när du va liten? Japp

67. Hur mycket vatten har du druckit idag? Ingenting

68. Om du skulle gett mig en present nu vad skulle det varit? Vet ej

69. Köper du blommor? Nee

70. Gillar du att fiska? Nee

71. Vad missar du aldrig att göra? ?

72. Lånar du ut pengar? Beror på vem som vill låna

73. Vilken julmat är den godaste? Köttbullar och skinka

74. Önskar du att du var någon annan ibland? Aaa det händer

75. Vad skulle du aldrig göra? Bli tillsammans med ngn kompis ex eller ngt liknande

76. Om du ska ge bort blommor, vad väljer du då? Rosor går alltid hem

77. Vill du gifta dig? Självklart
78. Säger du chokladboll eller negerboll? Neger!

79. Hur ofta sitter du vid datorn? Varje dag

80. Är du romantisk? Kan jag inte påstå

81. Vilken person beundrar du mest av alla? Vet faktiskt inte

82. Pratar du ofta i telefon? Jaa

83. Vad heter ditt barn/dina barn? Har inga

84.  Vad ska dina barn heta? "Tristan" om det blir en pojke iaf

85. Gillar du killar med hår på bröstet? Nej det gör jag inte

86. Bärbar dator eller stationär? Bärbar

87: Hur ska ditt bröllop se ut? Har inte bestämt mig om ja vill ha ett litet med bara nära och kära eller ett jättestort... men det ska iaf gå i ett visst tema.

88. Tycker du det är roligt att fylla år? Nej inte speciellt

89. Minns du din första kärlek? Ja

90. När va du hos tandläkarn sist? 6 månader sen typ

91. Vad säger du när du svarar i mobilen? Hallå, eller Hej det är Filippa

92. Du har råkat tjuvläsa din killes sms från en annan tjej vad gör du? Frågar på varför han gör på det viset

93. Hur många köttbullar lägger du upp på din tallrik? 6-7

94. Korv i bröd, vad har du på den? Ketchup och rostad lök

95. Har du någonsin skolkat? Mmm det har hänt

96. Tycker du det är ok att killar använder smink? Ja helt okej... men inte MIN kille kanske..

97. Tuggar du tuggummi? Jadå

98. Långt eller kort hår? Långt

99. Hur brukar du ha håret? Plattat

100. När va du hos doktorn senast? Någon månad sen..


Det här med disciplin...

Hej!

Nu har jag hämtat ut mina böcker. 2800 för 8 stycken böcker. Sanslöst dyrt. Men det som är ännu läskigare är att jag ska hinna läsa allt det och KUNNA det fram till jul. Det gäller att ha disciplin, yes. Känns som att jag kommer sakna denna kursen jag har nu. På 10 veckor ska vi lära oss allt om kroppen. Tummen ner för det. Vi borde ha mycket mer tid.

Så.. de kommande månaderna kommer jag vara ganska off. Att hitta på en massa saker som jag gör nu för tiden kommer jag inte hinna med. Skolan går först, alltid.
Det blir Cypern, men efter det inte så mycket mer skoj. Jag ska hinna jobba varannan helg också...

Shit.. jag insåg nog inte hur mycket sömn det kommer bli under julen.
Nu ska jag iaf sätta mig och plugga inför seminariet imorgon.

Pusshej
//Ippa

Veckoplanering

Måndag; LEDIG, upp till stan och hämta skor + böcker, plugga etik
Tisdag; Skola 9-15, Träna (Step)
Onsdag; LEDIG, passa hundarna, träna
Torsdag; Skola 8.30-16, Agility 19-21, LÖN + Studiebidrag!
Fredag; LEDIG, Träna (Styrketräning)
Lördag; Passa hundarna, träna
Söndag; Passa hundarna, träna


För övrigt så är det bara 12 dagar kvar till Cypern!

Längesen jag skrev...

Så nu har plötsligt hela veckan gått. Skönt ändå... men lite ångest över att helgen redan är över. Vad har hänt då? Jo jag har varit ledig en massa, men har pluggat en del på min lediga tid... bland annat så har jag lämnat in det sista arbetet nu för denna kursen, skönt : ) Jag har umgåtts med vänner och shoppat lite. Köpte ett par stövlar bland annat : )

Nu i helgen har jag jobbat både lördag och söndag 10-17. Riktigt tråkigt, men pengarna behövs..

Imorgon är jag ledig och då ska jag till stan och hämta ett par skor som jag har klackat om. Ska även hämta mina skolböcker som ligger och väntar på mig. Kommer kosta 2800... fy fan vad mycket pengar. Varför måste böcker vara så dyrt?!
USCH!

Ikväll ska jag umgås med D. Måste gå och lägga mig tidigt ikväll. Är helt slut efter en jobbhelg.

Puss sålänge

//Ippa

Tiiisdag.

Godeftermiddag.

Jag har varit i skolan idag och gjort grupparbete. Vi har kommit riktigt långt och det känns bra : )
Nu ska jag snart sticka och träna (step) sen ska jag hem till älsklingen och mysa : )

Pusshej!

Kärlek

Kärlek... det är ett ord som inte går att sätta fingret på, något som är ovärderligt för många. Kärlek är något vackert, varmt och underbart, men kan även vara smärtsamt och jobbigt.
Kärlek är den starkaste känsla som vi människor har förmåga att känna.

Så länge jag känner kärlek så är livet värt att leva.

D, han är min kärlek.
Jag skulle hellre dö än att vara utan honom. Jag är helt säker på en sak... och det är att jag aldrig varit lyckligare än nu. Trots att vi gör varandra illa ibland, trots att vi är ledsna och besvikna på varandra. Trots allt detta så älskar vi varandra. Den känslan är fantastisk. Den skulle jag aldrig vilja byta ut mot något i världen. För mig är den Allt.
Jag känner den, jag vet att den är där.
Han är mitt livs kärlek.
Jag älskar honom, han älskar mig.
Det är så rätt, allt är så rätt.

Jag är så evigt tacksam.

Veckoplanering

Måndag; Skola 9-12, plugga
Tisdag; LEDIG, göra grupparbete tillsammans med de andra, Träna (Step)
Onsdag; Skola 9-15, Träna (löpning I guess)
Torsdag; LEDIG, göra grupparbete, Agility 19-21
Fredag; LEDIG, ev göra mer grupparbete om vi inte hunnit färdigt, Träna (BodyPump)
Lördag; Jobba 10-17, Träna (löpning)
Söndag; Jobba 10-17, Träna (löpning eller styrketräning)

Alltså... detta kommer bli en megatråkig vecka. Usch.. vill redan att den ska vara över.
Men nu har jag lämnat in min uppgift i alla fall : ) Nu har vi bara gruppuppgiften kvar sen är vi färdig med den första kursen. Så otroligt skönt!


Nails

Ja nu sitter jag här och lackar mina naglar. Blir finfint... synd att det tar sån jävla tid.

Ikväll ska jag bara se över mitt arbete.. sen ska ja skicka in det : )
Kanske blir en promenad... eller en film. Vi får se : )

Puss
//Ippa

Agilitystart

Det gick finemang. Min lilla vovve skötte sig bra (till skillnad från igår...). Längtar tills torsdag då det är dags igen : ) Han älskar ju att hoppa och klättra : )

Nej... nu blir det att korrekturläsa arbetet som ska lämnas in imorgon.

Puss på er <3


Söndag...

Det blev spontan utgång igår.. eller ja, vi kom ju inte in någonstans. Jävla skitstad bor vi i. Var ska alla 19-åringar ta vägen hade de tänkt? I mean... det är katastrof att det inte finns något ställe för oss på lördagar.

Idag är jag trött och mest på dåligt humör. Vill bara sova.. men snart är det agility som gäller. Det är i alla fall kul : )

Ibland tror jag att jag tänker för mycket. Jag saknar gamla tider... och jag tänker på det hela tiden.. hur roligt vi hade. Sista tiden i gymnasiet var den bästa. Så himla roligt hade vi! Just nu känns allt konstigt och nytt.. och jobbigt. Jag saknar mina vänner, särskilt Carro som är så långt ifrån mig :(

Nya tider, helt enkelt.

Saturday

Hej!

Vaknade upp hemma hos D.. åt frukost och stack till jobbet. Helt ok arbetsdag.. fast ganska dött att sitta i kassan så många timmar i sträck. Jaja. Sen kom mamma och hämtade mig så nu är jag hemma - finally.

Ikväll blir det mys med Micca (och puppy) : ) <3

Pusshej


Body-Pump

Älskar det : ) Sitter här och skakar nu : )
Idag har jag gjort en massa på min inlämningsuppgift men den är dock fortfarande inte färdig. Jobbigt ;/. Ska hoppa in och jobba imorgon också 11-15. Sen efter det får man väl sätta sig med den. Imorgon SKA den bli färdig.. så att jag kan njuta av söndagen utan att tänka på plugg!

Ikväll blir det middag hemma hos honey + film och mys : )
ÄLSKA fredagar!

Puss<3

Torsdag, snart helg!

Varit i skolan sen kl.9. Slappt! Satt bara och lyssnade sen gick vi hem : )
Nu blir det matlagning, sen plugg.

Pusshej

Nu är allt som det ska igen.

Krävdes lite träning... sen kunde jag skriva igen. Skrev massor.. så det börjar gå åt rätt håll.. fast ja vet ju inte om det är bra direkt ;P Har 4 dagar på mig... hoppas det fixar sig :S

Nej nu blir det sängen!
Puss!

Jag blir knäpp i huvudet!

Jag KAN inte skriva!

Slappedag...

Bara varit hemma... inte mått så bra. Beror det på blodgivningen tro? En halv liter mindre blod... hmm ja..

Ska iaf försöka träna senare... plugg blir det också resten av kvällen. Visst det är kul... men klurigt. Skitsvårt att skriva "akademiskt"

Pousshej sålänge!

Det börjar kännas i hjärtat..

Saknar dig!!

Min lediga tisdag

Hejsan!

Vaknade tidigt idag hemma hos min baby.. som är hemma och är sjuk.. han skjutsade mig till skolan och där var man och gjorde grupparbete tillsammans med de andra. Men det tog inte så lång tid. Imorgon ska jag bege mig till min gamla skola och intervjua små fjortisar i första ring : ) Skojjigt?

Sen efter det stack jag hem till Mim en runda, snackade skit med henne och planerade inför resan lite grann. Längtar så!
Lämnade blod idag gjorde jag också efter att ha varit hos Mim. Det gick bra... men förstörde mina planer något eftersom jag skulle tränat veckans roligaste pass idag - step. Men ahja, rädda liv går väl före då ;P

Sen begav jag mig hem till D igen för att betala resan och lite sånt : )

Nu sitter jag här och har tränat lite agility med Gaston. Har även påbörjat ett arbete som ska vara inlämnat på Måndag. Gah :S

Nåhja, det var väl allt för mig sålänge : )

Seeya later aligator
/Ippa


Måndag.. igen.

Idag har jag massor att göra... därför kommer jag att vara ganska borta från bloggen och från datorn överhuvudtaget. Skolan går först helt enkelt.. tråkigt.. men sant.

Ska läsa in en massa.. men måste hämta min böcker på posten först :) Sen blir det att försöka börja på en uppgift som ska lämnas in på Måndag. Suck, snark..

Puss sålänge, så hörs vi imorgon : )

Dagens

Dagens humör: På bra humör, men väldigt trött..
Dagens mående: Ganska kasst, hosta och ont i halsen
Dagens borde: Städa rummer?
Dagens frisyr: Uppsatt, oborstat med diadem
Dagens klädsel: Jobbkläder.. biltema byxor och biltematröja
Dagens planer: Mysa med älskling
Dagens materiella vill ha: En ny jacka
Dagens längtan: Efter älskling och Cypern!
Dagens fundering: Måste köpa nya shorts som jag kan ha på Cypern
Dagens beroende: Coca Cola... obeskrivligt gott.
Dagens tråkigaste: Jobbet
Dagens roligaste: Inget kul idag nej.. söndag som sagt..
Dagens middag: Kycklinggryta och yoghurt
Dagens låt: Ice Cube - Cavebitch

Söndag

Visst är söndagar det tråkigaste som finns? Jag HATAR söndagar. Man har bara ångest inför måndagen.
Har jobbat idag 10-17.. så mycket mer idag hinner jag inte.
Ska städa mitt rum, duscha, käka.. och ja, softa tillsammans med min älskling : )

Veckoplanering

Måndag;
Skola 9.30 - 16.00, Träna (vet ej vad än..)
Tisdag; Ledig, göra grupparbete med de andra kl. 10, Lämna blod kl.13, Träna Step
Onsdag; Ledig, göra arbete
Torsdag; Skola 9-16
Fredag; Skola 9-12, Åka till Lund och umgås med Louise
Lördag; Inga planer än
Söndag; Agility kl.14

We're going to Cyprus!!!!

3-10 Oktober : )
Jag, Dagge, Mim och Sebbe.






Längtar : ) Bra att åka på hösten då högsäsongen är över och alla turister (nästan alla) har åkt hem. Men det är ändå ungefär 30 grader varmt. Underbart!

Mjao

Grand igår var skitkul, berättar mer sen : ) Bilder kommer också : ) promise!

Sen har jag en kul nyhet att berätta... senare ... ;P

Bangare

Hatar folk som säger en sak och gör en annan!

Laddad

Jag har gjort om en klänning till ett linne, skitsnyggt blev det. Mjao : )
Ska ha det ikväll.. är superladdad för fest... hur jag nu kan vara det efter onsdagen ;P

Pusshaj!

Lägerrapport

Hejsan allihopa : )

Jag är nyss hemkommen från vårt lilla läger i Åhus. Det var vår klass + en annan klass som var där, och vi hade skitkul rent ut sagt.

En liten sammanfattning;

Onsdag;
Blev hämtad av Sandra i stan för att åka till Åhusgården. När vi kom dit började vi med att äta frukost vilket var perfekt eftersom jag inte hunnit äta frukost (som vanligt). Efter det hade vi lite namnlekar för att vi skulle lära oss vilka alla va. Mycket skoj var det : ). Sen var det dags för lunch - kyckling med ris. Efter det gick vi och packade upp och så.. sen var det dags för fika ;P Haha, vi åt verkligen hela tiden! Helt proppmätt nu! Sen hade vi en liten lektion där vi gick igenom lite om hälsa.. sen var det mat igen! Fisk... ahja. Haha. När vi hade ätit för 4e gången så var vi sjukt mätta.. så jag och tre andra gick ner till stranden. Sjukt mysigt och trevligt. När vi kom tillbaka så var det dags för mackor.. men det orkade inte vi.

Sen kom givetvis det bästa. Vinet började korkas upp. Vodkan kom fram... ja.. ni kan tänka er. Kvällen ägnades åt lägereld med intima samtalsämnen, djupa diskussioner om livet.. och en massa sönderkrossade stolar, hamocksgungning. Ja.. det var riktigt, riktigt skoj!

Torsdag;
Vaknar upp med liiite huvudvärk.. fett trött också. Sen blev det frukost.. lite motvilligt måste jag säga. Sen ägnade vi hela dagen till att äta och ha lite lektioner och så. Sen åkte vi hem... sjukt skönt.

Vi hade alltså väldigt väldigt trevligt under dessa två dagar. Något att minnas!

                            

Ovan ser ni lite bilder från lägret. Lite bilder på rummet, naturen, vårt arbete som vi gjorde och festen of course : )

Pusshej sålänge

//Ippa

Ett litet inlägg...

.. innan jag åker. Har nyss vaknat och gjort vid mig. Blir snart hämtad av en klasskompis vid stationen : )

Pusss hej sålänge : )


Ippa gör en "bandcamprepris"

Aaa. Ni som sett American Pie - Bandcamp förstår säkert vad jag menar ; )
För imorgon åker vi.. alla sjuksköterskestudenter (förstaårselever då) till Åhus för att umgås i 2 dagar. Kommer säkert bli skitkul : ) Ska bo på Åhusgården.. bjuds på mat och allt : ) Ibland lever man som en kung : )

Så.. nu säger jag hejdå..

Vi hörs igen på torsdag!
Pusspuss!
//Ippa

Problem

Jag har ett problem.. provade ett par byxor idag.. provade först 38 men de va jättestora... sen provade jag 36 som satt ganska lagom. Dock är det 100 % bomull så de lär ju krympa en del i tvätten.. Vilka ska jag ta??

Dagens I-landsproblem.

Tisdag

Godmorgon!

Nu har jag vaknat. Skönt att kunna sova tills man vaknar av sig själv för en gångs skull. Detta är den enda dagen på veckan som det kommer bli så. I helgen jobbar jag nämligen.
Idag ska jag göra följande..

Göra klart skoluppgiften
Renskriva lite viktiga anteckningar
Träna på Friskvårdshuset (Step)

Känner mig nästan lite duktig nu. Jag gör något skolarbete varje dag. Och igår satte jag in alla mina papper i en pärm. Det är storartat för att vara mig ;P



Pusshej

//Ippa

Veckoplanering

Måndag; Hmm ja.. ni vet redan vad jag gjort ;P
Tisdag; LEDIG, plugga... göra klart en uppgift, träna på kvällen..
Onsdag; Iväg på internat i Åhus
Torsdag; Internat i Åhus
Fredag; Skola  9-15, Utgång GRAND!
Lördag; Jobba 10-17
Söndag; Jobba 10-17

Så en ganska soft och rolig vecka framför mig. I'm lovin' it! : )

Ps! Micca, tack för den goda mackan ; ) Tänk inte för mycket på min menströja nu ; )

Ny vecka, nya tag

Idag vaknade jag brevid min älskling.. blir lika ledsen varje gång han går upp före mig för att åka till jobbet :( så tomt att ligga kvar själv!. Gick i skolan mellan 9-16. Sjukt segt idag.. lååånga föreläsningar. Sen efter att jag kom hem satt jag och pluggade en bra stund. Nu har jag precis ätit och tränat agility med Gaston. Han är duktig, min lille vovve.

NU blir det hem till Micca och kolla film : ) I'm lovin' it!

LEDIG imorgon. SOOOOVA LÄNGE!! :D



Puss på er!

//Ippa (och Gaston)

RSS 2.0