Grand; fredag 26/9

Ja, då var det dags att berätta lite om gårdagens bravader.
Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå ut eller inte eftersom jag hade ont i halsen och var allmänt nedgången. Jag beslutade mig dock för att gå ut och jag stack hem till Sandra för att hålla henne lite sällskap och dricka lite vin. Sen efter det cyklade jag ensam till stan för att möta upp Mikaela och Veronica. De var dock inte färdiga än så jag ställde mig i kön själv (mmm, mindre kul ;P), men fick snabbt sällskap av Dagges kompisar som också var lite halvt förvirrade. Träffade även polacker och fransmän som studerade på högskolan. Konstigt att man inte sett dem, tänkte jag... men hur många går egentligen på högskolan? Jo.. typ 10.000 studenter.

Väl inne var jag inte allt för sen att beställa drinkar såsom Bacardi razz och Rosa pantern. Svepte dem och gick och hittade Sabina m.fl. och dansade hej vilt med dem istället. Vi dansade säkert i 1 timme i sträck sen blev vi kissinödiga... ja, jag tror det hände en liten olycka för flera hos oss. Vi var 5 stycken på toaletten och de som någon gång varit på grand vet hur trånga de toaletterna är. Jag slog huvudet i handfatet så idag har jag en fet bula i huvudet och SKITONT gör det, men men ;P

När vi går förbi det lilla dangolvet så träffar vi två dansande töser, nämligen Micca och Veronica. Mikaela hade fullt upp ;) HAHA *DripDrop* (Internt). Träffade då även Dagge med vänner så helt plötsligt var man omluten av en massa härliga människor. Fine. Dröjde inte två minuter förrän jag tappat bort alla igen... hur kan man bli av med så många? Var jag än tittade så existerade inte någon av dem. Gosh!

Drinkar dracks det helvilt faktiskt... jag var dock helt säket på att jag bara druckit 4 drinkar.. enligt mitt kontoutdrag kan man nog lägga till en nolla... så stämmer det nog. Heh. Men vafan, löning i torsdags ju! ; )

När musiken tystnat och det skulle stänga så begav vi oss utåt och mot stora torg. Det blev fyllemat (pasta). Jag och Mikaela kissade på olämpliga ställen och blev lite bevakade av Polisen. Gah.

Vi virrade omkring i stan till klockan 4 innan vi började nyktra till och började tänka på hur vi skulle ta oss hem. Vi tog en taxi (Jag, Dagge, Mikaela och Blend). Pinsamt att man frågar hur gammal chauffören var. Ahja, jag antar att de där taxichaufförerna är vana...) Skyll er själva om ni jobbar mitt i natten, HEH.



Detta var en sjukt rolig kväll, jag hade skitkul rent ut sagt, en av de bästa gångerna. Och då snackar vi om att man ALLTID har kul på Grand.


Jag har lärt mig en del!
1. Gå in mer än max 2 på toaletterna (och luta dig inte framåt så du slår i huvudet i handfatet)
2. Ha med dig en handduk att torka svett med
3. Gå sakta i trapporna så du inte trillar Hehe
4. Ha inte med dig ditt kontokort


Kvällens outfit
och några övriga ego-bilder

   

  



Jacka; VeroModa
Tröja; Zara
Skärp; D-brand
Byxor; H&M
Skor (syns en på bild, men ändå);Bianco


Tack och hej sålänge!
//Ippa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0