Tuesday it is

Japp, nu var det tisdag. Suttit och gjort arbete med Maria idag... eller ja, mest snackat skit blev det faktiskt... och hundpromenad och lussebullskäk. Gött! :) Sen ikväll blev det träning... step denna gången. Ska fixa ett sånt pass imorgon med, fast lite svårare :) Blir en massa kul koreografi denna vecka med Afro, step x 2 och ett funkydance-pass. Trivs som fisken i vattnet!

Trivs verkligen som fisken i vattnet denna vintern då vi bara sitter hemma hela tiden och slipper ta oss till skolan. Gillar examensarbete på något märkligt vis ;) Särskilt när det är så mycket snö. 

Vad som däremot drar ner hela veckans goda humör är att min pojkvän ska flytta ifrån mig till en egen lägenhet. Ogilla =/ Kommer vara jobbigt att inte alltid ha honom där, nu när man är van. Så man ska börja om på nu kula... och börja med högstadiefasoner igen ;P Det kommer bli som när man gick på högstadiet/gymnasiet och var tvungna att bestämma en massa tider då man ska träffas. Inte ok. Inte alls. Jag som är så himla dålig på att vara ensam. Verkligen. Jag kan inte vara själv mer än max en timme sen är jag tvungen att ringa någon. Träning Filippa, träning. Tror det kommer vara svårt för mig att se det som ett seriöst förhållande då jag faktiskt är van vid att bo med personer jag är tillsammans med. Det är liksom en vuxengrej. Och jag är 21. Är man vuxen då? Vill vara. Vill inte. Fuck.

Äh... det får bära eller brista helt enkelt som allt annat.
//Ippa

Måndaaag

Yes, måndag igen. Denna veckan blir nog bra, hoppas jag :) Idag... bara vara hemma och slappa. Sen blir det antagligen Afrodance ikväll. Senare ikväll blir det O'learys med pojkvännen och hans vänner.

Imorgon ska vi jobba med arbetet... och någon träning blir de väl också förhoppningsvis :) Annars blir det bara jobba med arbetet hela veckan förmodligen... och sen mittseminarium i skolan på torsdag. I helgen ska mitt hjärta flytta ifrån mig så då blir det väl hjälpa honom med det lite. En runda till IKEA kommer sitta fint :)

Ha det bra alla!
//Ippa

Helgen avklarad

Det blev en bra sådan :) I fredags tog vi det bara lugnt... igår (lördag) var vi på restaurang med la familia och sen kollade vi "farsan" och krängde godis :) Idag blev det julskyltning tillsammans med Louise :) Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen... hoppas på att komma i säng i god tid :)

Puss&Kram
//Ippa

Att en gång räckte

Trott att man gått vidare... men sedan saknar man och behöver träffas igen. Vet ni vad? En gång räckte... sen gick jag vidare till 100 %. Det känns så jävla skönt, att vara kvitt de känslorna, att vara kvitt den människa som gett mig dålig självkänsla. Jag saknar inget mer. I'm moving on.

Nu kan livet börja, på riktigt.


Helt sjukt

Dagen har varit sjukt bra! Sov länge, begav mig till stan och sen körde jag ett pass Bodybalance. När jag tränat färdigt hade jag fått världens underbaraste sms av Maria som sa att vi båda klarat tentan. Hur FAN är det möjligt, undrar jag? Ja, jag är helt enkelt jävligt bra på att underskatta mig själv! BÄÄST ÄR VIII!

Imorgon blir det lördagsmys och ta det lugnt :) Sen på kvällen ska vi ut och äta på Bar-b-ko (stans godaste restaurang enl. mig...):)

Näh... nu blir det film med mannen min!
//Ippa

Fredag!

Japp, nu vart det fredag då :) Mycket skönt måste jag säga, trots att jag aldrig går i skolan nu för tiden. Idag ska jag få reda på en tenta... fast jag vet till 99,9 % att jag misslyckats... så sådär jättenervös är jag faktiskt inte denna gången :)

Idag blri det julklappsinhandlande... sen träning ikväll vid 17... sen blir det att lägga i friläge och inta fredagsmyset. Skönt! :)

Puss&Kram
//Ippa

dåligt Ippa!

Jag har blivit en superdålig bloggare! Men... jag har annat för mig helt enkelt ;) Pluggar på dagarna, skriver c-uppsats för att vara exakt. På kvällarna blir det träning och sen mys med min pojkvän oftast :) Nu är det bara 2 dagar kvar av veckan innan helgen. Denna helgen blir nog riktigt nice :) Fredag blir det bara slappa, återhämta sig från den vecka som gått och ladda inför nästa. Sen blir det middag på Bar-B-Ko med mamma, styvpappa och pojkvän. Världens godaste restaurang... nästan iaf... godast i Kristianstad åtminstone! Sen på Söndag blir det julbord i Yngsjö (utanför Kristianstad för er som inte bor här...) med pappa, styvmamma och styvsyster. Så viktväktarna blir det väl inte mycket av denna helgen! Haha :)

Vad har annars hänt? Jo det har blivit en halv decimeter snö här och det snöar fortfarande ganska rejält. Jag skulle cyklat till Maria nu vid 10 men jag får snällt vänta till klockan 11 då jag kan använda bilen och först skjutsa pojkvännen till skolan och sen köra hem till Maria. Det hade nog inte varit en vacker syn att se mig cykla den biten... trots att det bara tar 2 minuter i vanliga fall :)

Ikväll, vad händer då? Jo... träning förhoppningsvis. Sen ska jag kolla när hjärtat har träning. Alla vet att jag hatar fotboll (det har förstört ganska mkt för mig ;P) men när det är någon man känner, som dessutom är duktig, ja då är det riktigt skoj att titta på :)

Nääääh... snart är det dags att bege sig ut i snön. Mysigt med snö när man är inne men när man måste ge sig ut... då är det mindre trevligt. Men en vit jul ska det givetvis vara så får väl hoppas att den håller i sig tills dess. Tänk vad mysigt... glögg, pepparkakor och lussebullar i soffan med tända ljus samtidigt med massa snö ute :) Härligt! Älskar julen! Detta året firas julen hemma hos mamma med syster och hennes sambo. Ska bli myyysigt!

På med uggsen, dunjackan och den tjocka oversizekoftan under! It's winter, baby!
//Ippa

Helgen som varit

Hej!
I fredags var vi på lite förfest på österäng. Gick dock aldrig ut. Men det var väldigt trevligt :) I lördags... ja... sov i evigheter... i princip hela dagen. Degade mest. Samma sak idag (söndag). Väldigt skön helg måste jag säga. Jag och Y har haft huset för oss själv då päronen varit i Tyskland. Veckan ser mycket bra ut. Ska bara vara hemma och skriva på uppsatsen tillsammans med Maria. Träning blir det en massa också. Ser jag fram emot :)

Nu börjar den ultimata deffveckan för mig. Har inte hänt något på vågen på länge nu (varken upp eller ner...) så nu blir det att ta i med hårdhandskarna. Vill ju nå mitt mål! :)

Nu ska jag fortsätta spela nätpoker (heja heja!) sen blir det kolla film med älsklingen.

Puss&Kram
//Ippa


Tristess

Senaste:

Film du såg:
  Det var Saw i 3D med Micca. Sjuk film.

Mat du åt: Macka med skinka

Kram:  Idag av min kära pojkvän

Puss: Av min älskade innan han skulle träna

Sexet: Ja, än finns det inget spindelnät där nere ;)

Resa: Turkiet med Maria :)

Dröm: Imorse... hann somna om och drömma emellan snooze nummer 1 och 2

Person du träffade: Mamma

Personen du pratade i telefon med:  Micca

Gången du var utomhus: Från träningen och hemåt

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ojdå, vet i fan om det någonsin hänt :P

Saken du köpte:  Hmm... vet faktiskt inte


Allmänt

Ska bli skoj: Att det snart är helg

Ska inte bli skoj att: Vakna imorgonbitti och skriva på C-uppsatsen

Sparar till: En kryssning som vi bokat 2011 :)

Pålägg som gäller: Jag gillar kött. Rökt skinka helst... men ibland kan det vara gott med ost, men försöker låta bli... för figurens skull ;)

Önskar att jag var bättre på: Att se mer positivt på tillvaron

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Några av mina vänner som ja inte träffat på länge <3

Vad har du gjort idag: Skrivit uppsats med Maria och tränat (Indoor walking)

Brukar du svära mycket: Haha ja jag svär typ hela tiden

Hur tidigt stiger du upp: Beror på men nu brukar det bli 8.30 ungefär

På helgerna: Tidigast klockan 10... gärna vid 12 någon gång :)

Hur många timmar sover du per natt: Alldeles för få...

Vem är snyggast i världen: Min pojkvän och det säger jag inte för att han är min pojkvän, utan för att han är förbannat snygg. Det har jag alltid tyckt.

Vad är det för veckodag: Tråkig torsdag ;P

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Förra sommaren? En resa till Aiya Napa, Cypern var det nog.

Längd: 168 cm

Vikt: Pendlar mellan 61-62 (Målvikt 58, heja heja)

Mig själv med tre ord (just nu): Just nu väldigt avtrubbad, trött och mysvillig

Jag ville bli när jag var liten: Veterinär och barnmorska

En onsdag

Skolan gick finemang. Fick massa bra kritik på vårt arbete, inte alls mycket negativt. Och inga kommentarer på resultatdelen. Fantastic! Känns förvånansvärt bra med arbetet... känns nästan som vi tar för lätt på det, hehe :)

Kvällen ska spenderas antingen hemma eller på gymmet... beror på när mamma kommer hem med bilen. Sen blir det tvtittande och SLAPPA. Imorgon... uppsatsskrivande och sen träning på kvällen.

Ha det gött!
//Ippa

2 jävla timmar... tack för det!

Men det är det lilla som räknas, eller? Ja... sovit 2 timmar inatt iaf... somnade 03... vaknade 05 och har varit vaken sen dess. Mått superilla och har känts som jag ska spy vilken sekund som helst men det gjorde jag aldrig som tur är. Mår dock illa fortfarande... men kanske pga trötthet nu istället :( Tur man får vara hemma hela dagen... skriva arbete med Maria. Sen om jag mår bättre ikväll så blit det förhoppningsvis Zumba om man får plats på passet... annars blir det Indoor walking.

Grattis vill jag säga till Malin (Miccas syster) och hennes Per till sin lilla son som kom till världen inatt :) Det är verkligen speciellt det där och det finaste som händer i en människas liv. Jag har ju varit med om förlossningar och det är verkligen det vackraste man kan skåda. Lyckan går nästan att ta på. Underbart!!! Superavis på Micca som ska få mysa med bebis nu!!!

Ha en fin dag alla!
//Ippa

Fars dag :)

Grattis till alla pappor idag :) Snart blir det fika för mig och hjärtat hos min kära pappa. Sen ikväll blir det förmodligen söndagsmys med Micca min Micca :)

Det är väl egentligen de enda planerna för dagen. Tänkte gå och bli lite vacker nu...
//Ippa

Då fortsätter vi med lördagsmys...

Mmm... jag och mannen, kan inte bli mycket bättre. Är inte särskilt ledsen över att gå miste om årets Sensation White... jag har ju världens mysigaste vid min sida en hel kväll istället :)

Jag är verkligen lyckligt lottad. Det känns som jag blir mer och mer kär för varje dag på något märkligt vis.

Saturday

Älska helg! :) Igårkväll var jag och mannen på idrottsplatsen, på löparbanorna. Jag har sagt det innan och jag säger det igen - det är verkligen där jag hör hemma och mår bäst. Löpsteget var väl inte ens i närheten av vad det har varit - men det var riktigt kul åtminstone! :) Idag har jag verkligen en sinnessjuk träningsvärk. Explosiviteten tar verkligen på musklerna. Trodde knappt jag skulle komma upp ur sängen idag. Men det gjorde jag, som tur är. 

Efter träningen så hade vi fredagsmys med massa gott. Skönt. Älskar verkligen att slappa nu för tiden. Hade det varit för ett år sedan hade jag haft panik.

Ikväll är det Sensation White i Köpenhamn. Mår så jäkla dåligt över att jag inte är där, för jag vet vilken sjukt mäktig upplevelse det är. AH! Vet inte ens varför jag inte är där... men med tanke på träningsvärken så kanske det har en mening trots allt, haha :)

Nu blir det stan med mannen min. Ska handla lite nödvändigheter och en present till min papi eftersom det är fars dag imorgon :) Det är de värda tycker jag! Så imorgon blir det fika hos honom, ska bli mysigt :)

Näh... kanske skulle ta och göra vid mig?

//Ippa

 


Boom boom boom

Jag och Maria har varit fruktansvärt effektiva idag. Svävade ut lite där på slutet men innan dess gick det bra och vi har faktiskt lyckats skriva en del på vår resultatdel i arbetet. Tummen upp! Struntade i kursintroduktion och föreläsningar idag. Det har sina anledningar ;P

Resten av dagen är planerna; träning (Indoor walking) kl. 18.30 sen är det massa skoj på tv ikväll. Bland annat "Robinson" och utröstning i "Paradise hotel". Loves it!

Näh... träning.
//Ippa


Veckoplanering

Måndag: LEDIG, Träning (Indoor walking)

Tisdag: LEDIG - Malmö med Maria

Onsdag: LEDIG, Träning (Spinning)

Torsdag: Skola kl. 9-12, Träning (Indoor walking)
Fredag: LEDIG

Lördag: ?

Söndag: ?

Kommentar: En vecka helt i min smak! Bara vara hemma och fixa med uppsatsen, komma igång med träningen igen sen hinna med en Malmövisit också. Sen helgen är oplanerad - vilket är jäkligt skönt! :)


Så är måndagen

Jobbig! Dags för C-uppsats igen. Jag och Maria har suttit med det nu på förmiddagen. Ändrat saker som ska ändras, skrivit ut och kollat på artiklar... så nu i eftermiddag blir det mest artikelgranskning. Kan nästan inte bli tråkigare. Men skönt ändå att få vara hemma och slippa masa sig iväg till skolan :) Gillas! Så nu blir det... mikrotofflor*, varm filt, en kopp te, en understrykningspenna och en artikel i näven! :) Liiite mysigt ändå måste jag erkänna.

Träning ikväll - Indoor walking. GILLAS!!! Har inte tränat på 100 år nu, ska bli så jäkla gött.





*Här är tofflorna jag nämnde tidigare. Man kan värma de i mikron så är de varma och goa att ha när man sitter i soffan eller liknande. Lätt bästa köpet i vinter. Finns att köpa på Bluebox.se!

//Ippa


Så var lördagen

Lördagen var riktigt nice. Började dagen hos M med kaffe och snack. Sen fick vi gäster på kvällen så åt en god middag. Sen bar det av till bio med M. Vi såg Saw i 3D. Jag är inte känslig men fy fan säger jag. Se inte den. Magstarkt! Efter bion fick jag erbjudande om vinpimplande hemma hos S, så så blev det också :) Kul att träffa nya människor :)

Kom hem för inte så jättelängesen och har sovit 2 timmar. Nu blir det sängen igen. Obeskrivligt skönt.

Ha det bra!
//Ippa



Me & M igår med våra snygga 3D-glasögon. HAHA

Telefonsamtal x 3

Detta har varit en märklig dag. Fick 3 udda telefonsamtal.

Den ena av dem var en ny nattklubb i Jönköping som tydligen ska ha premiär den 10 December. Stället skulle tydligen ha 5 (!) dansgolv, 3 våningar. Inte fel, eller? Eller ju fler kockar? Fick i alla fall en lång utläggning om detta. Ett av de skulle vara House/Trance/Electro något åt det hållet. Ett Hiphop/RnB, ett Dance/Clubmusic, ett Schlager och ett Rock. Drömställe? Eller för lite nisch över det hela? Enligt mig är att nischa sig A och O för lyckad framgång. Verkar mest som att de försökt nå alla målgrupper... well, vi önskar Nisse A och Micke N all lycka med sitt nya företag :)

Det andra var från en vän till mig som jag glidit ifrån, minst sagt. Men det kändes bra att få prata lite :)

Det tredje var en kille som ringde och ville köpa utrustning från mig. Grejen är att den annonsen lades ut den 15/7 2004 ;P Jag dog på riktigt och kunde inte låta bli att gapflabba honom rakt i örat. Först förstod jag givetvis inte ett skit av vad han sa. Hemsidan där annonsen lades upp (inga namn nämnda...) borde kanske radera gamla annonser och inlägg? HAHA.

//Ippa





GLAAAD :)

Bästa helgen på mycket länge. Inget plugg alls, vilket är underbart. Sen bara massa mys med nära och kära :) Det gillas! Vad skulle jag gjort utan er mina vänner? Ni är allt!

LOVE YOU!

Saknad

Jag saknar dig.


Med livet som ursäkt

Ja... då var det dags igen i övermorgon (!) för tenta nummer 3 den här veckan. Blir man knäpp, eller? Svar: JA!

Men, ingen idé att klaga. Hade jag pluggat mer så hade jag klarat även denna utan problem. Men som jag nämnt innan. Jag har livet som ursäkt. Livet är inte förutbestämt och det är klart att man kunnat önska att en del saker hade hänt när man inte har så mycket annat att göra... men livet är inte förutsägbart, utan väldigt överraskande ibland.

Fokus har knappast legat på tentorna utan mina tankar har varit någon helt annanstans och det är bara så det är, tyvärr. Hade jag inte tagit det nu, så hade jag fått ta det sen. Jag ska verkligen plugga järnet imorgon ändå och se tentan som ett övningstillfälle. Då vet jag åtminstonde hur den är utformad till nästa gång. Har suttit med plugget nu ända sen jag kom hem och det är trots allt väldigt starkt gjort av mig när jag egentligen bara vill lägga mig ner och gråta eller sova. Jag har väldigt svårt att plugga på kvällar dessutom, då jag är piggast på dagen.

Man kan inte alltid snacka om tajming I guess.

NU: lite mer plugg sen paradise hotel och bums i sängen tillsammans med min älskade.
//Ippa

Tenta nr 1 + 2 av 3

Yes... 1 to go! Läkemedelstentan kändes kass. Som vanligt. Matta är inte min grej och de andra 2 läkemedelstentorna vi haft har jag aldrig klarat på första försöket så förväntningarna är inte särskilt höga. Får reda på om jag klarat den eller ej nu i eftermiddag. Den andra tentan som handlade om lite mer tekniska saker kändes väl hyfsat. Men även den är man tvungen att ha 100 % rätt på så förväntningarna är väl inte särskilt höga där heller :) Jaja... nu lägger jag det bakom mig... ett tag iaf. Ny tenta på fredag och den har jag inte alls lagt särskilt stort fokus på. Det får bära eller brista helt enkelt. Tur det finns omtentor :)

Resten av dagen; plugg, skype-date med Carro och sen handboll ikväll. HEJJA IFK!

Puss&Kram
//Ippa

Veckoplanering

Måndag: Plugg

Tisdag: Tenta nr 1 + 2 kl. 9-12, Handboll IFK vs Lugi
Onsdag: Skola 10.30-16

Torsdag: Plugg

Fredag: Tenta nr 3

Lördag: ?

Söndag: ?


Hej igen!

Samtidigt som några dagars ledighet från bloggen har ett kaos pågått. Kaos i mitt huvud och i mitt hjärta. För tillfället har det ordnat sig och det är bara att blicka framåt igen. Vad som "hänt" kommer jag givetvis inte gå in på utan det är en privat sak mellan mig och en väldigt viktig person i mitt liv.

Det har varit svårt att koncentrera sig på annat när det bara snurrar rundor i huvudet. Var ledig hela förra veckan men pluggade knappt någonting, vilket ger mig ångest nu i efterhand. Men det är så det är, man måste prioritera sin hälsa. Jag har bara ett liv... och det finns omtentor (thank god!). Imorgon står det 2 st tentor på schemat. Inga stora, men ändå. Vi får väl se... idag har jag pluggat i princip hela dagen så jag har under omständigheterna ändå gjort mitt bästa.

I Lördags var det fest som gällde. Hade kul med mina vänner, inte med övriga däremot. Sista gången jag bjuder folk som jag inte känner på fest igen. Fest med de närmaste = bäst!


Så... just nu gott folk är det bara plugg som gäller. Ska bli skönt när denna vecka är över så att man kan lägga det bakom sig... ett litet tag i alla fall :) När helgen kommer blir det välförtjänt vila för min del :) Andra planer i veckan är... handboll imorgon på kvällen och skola hela onsdagen.

 

Ha det fint!

//Ippa

 


Jag, Louise och Maria mitt uppe i Lördagens bravader :)




Maria och jag :)


RSS 2.0