Hej igen!

Samtidigt som några dagars ledighet från bloggen har ett kaos pågått. Kaos i mitt huvud och i mitt hjärta. För tillfället har det ordnat sig och det är bara att blicka framåt igen. Vad som "hänt" kommer jag givetvis inte gå in på utan det är en privat sak mellan mig och en väldigt viktig person i mitt liv.

Det har varit svårt att koncentrera sig på annat när det bara snurrar rundor i huvudet. Var ledig hela förra veckan men pluggade knappt någonting, vilket ger mig ångest nu i efterhand. Men det är så det är, man måste prioritera sin hälsa. Jag har bara ett liv... och det finns omtentor (thank god!). Imorgon står det 2 st tentor på schemat. Inga stora, men ändå. Vi får väl se... idag har jag pluggat i princip hela dagen så jag har under omständigheterna ändå gjort mitt bästa.

I Lördags var det fest som gällde. Hade kul med mina vänner, inte med övriga däremot. Sista gången jag bjuder folk som jag inte känner på fest igen. Fest med de närmaste = bäst!


Så... just nu gott folk är det bara plugg som gäller. Ska bli skönt när denna vecka är över så att man kan lägga det bakom sig... ett litet tag i alla fall :) När helgen kommer blir det välförtjänt vila för min del :) Andra planer i veckan är... handboll imorgon på kvällen och skola hela onsdagen.

 

Ha det fint!

//Ippa

 


Jag, Louise och Maria mitt uppe i Lördagens bravader :)




Maria och jag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0