Tuesday it is

Japp, nu var det tisdag. Suttit och gjort arbete med Maria idag... eller ja, mest snackat skit blev det faktiskt... och hundpromenad och lussebullskäk. Gött! :) Sen ikväll blev det träning... step denna gången. Ska fixa ett sånt pass imorgon med, fast lite svårare :) Blir en massa kul koreografi denna vecka med Afro, step x 2 och ett funkydance-pass. Trivs som fisken i vattnet!

Trivs verkligen som fisken i vattnet denna vintern då vi bara sitter hemma hela tiden och slipper ta oss till skolan. Gillar examensarbete på något märkligt vis ;) Särskilt när det är så mycket snö. 

Vad som däremot drar ner hela veckans goda humör är att min pojkvän ska flytta ifrån mig till en egen lägenhet. Ogilla =/ Kommer vara jobbigt att inte alltid ha honom där, nu när man är van. Så man ska börja om på nu kula... och börja med högstadiefasoner igen ;P Det kommer bli som när man gick på högstadiet/gymnasiet och var tvungna att bestämma en massa tider då man ska träffas. Inte ok. Inte alls. Jag som är så himla dålig på att vara ensam. Verkligen. Jag kan inte vara själv mer än max en timme sen är jag tvungen att ringa någon. Träning Filippa, träning. Tror det kommer vara svårt för mig att se det som ett seriöst förhållande då jag faktiskt är van vid att bo med personer jag är tillsammans med. Det är liksom en vuxengrej. Och jag är 21. Är man vuxen då? Vill vara. Vill inte. Fuck.

Äh... det får bära eller brista helt enkelt som allt annat.
//Ippa

Kommentarer
Postat av: S

Kan föreställa mig lite hur de känns och de är aldrig kul att gå ett steg tillbaks i ett förhållande för ja antar att de är känslan just nu. Du får försöka se det positiva i det hela. Ni kommer sakna varandra, och det, i små mängder, gör endast gott. Själv kan jag sakna att sakna ibland. Puss

2010-12-01 @ 20:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0