dåligt Ippa!

Jag har blivit en superdålig bloggare! Men... jag har annat för mig helt enkelt ;) Pluggar på dagarna, skriver c-uppsats för att vara exakt. På kvällarna blir det träning och sen mys med min pojkvän oftast :) Nu är det bara 2 dagar kvar av veckan innan helgen. Denna helgen blir nog riktigt nice :) Fredag blir det bara slappa, återhämta sig från den vecka som gått och ladda inför nästa. Sen blir det middag på Bar-B-Ko med mamma, styvpappa och pojkvän. Världens godaste restaurang... nästan iaf... godast i Kristianstad åtminstone! Sen på Söndag blir det julbord i Yngsjö (utanför Kristianstad för er som inte bor här...) med pappa, styvmamma och styvsyster. Så viktväktarna blir det väl inte mycket av denna helgen! Haha :)

Vad har annars hänt? Jo det har blivit en halv decimeter snö här och det snöar fortfarande ganska rejält. Jag skulle cyklat till Maria nu vid 10 men jag får snällt vänta till klockan 11 då jag kan använda bilen och först skjutsa pojkvännen till skolan och sen köra hem till Maria. Det hade nog inte varit en vacker syn att se mig cykla den biten... trots att det bara tar 2 minuter i vanliga fall :)

Ikväll, vad händer då? Jo... träning förhoppningsvis. Sen ska jag kolla när hjärtat har träning. Alla vet att jag hatar fotboll (det har förstört ganska mkt för mig ;P) men när det är någon man känner, som dessutom är duktig, ja då är det riktigt skoj att titta på :)

Nääääh... snart är det dags att bege sig ut i snön. Mysigt med snö när man är inne men när man måste ge sig ut... då är det mindre trevligt. Men en vit jul ska det givetvis vara så får väl hoppas att den håller i sig tills dess. Tänk vad mysigt... glögg, pepparkakor och lussebullar i soffan med tända ljus samtidigt med massa snö ute :) Härligt! Älskar julen! Detta året firas julen hemma hos mamma med syster och hennes sambo. Ska bli myyysigt!

På med uggsen, dunjackan och den tjocka oversizekoftan under! It's winter, baby!
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0