Duktig Ippa

Nu har jag suttit och pluggat nästan helt oavbrutet i 3 timmar, vilket inte hänt på väldigt länge. Efter det åt och och tränade lite med Gaston. D kommer vid 10 så innan dess ska jag hinna plugga lite till och packa det mesta inför Cypern.

Det är stor skillnad mellan att plugga på högskola och plugga på gymnasie. För det första är allt fan så mycket lättare på gymnasiet, men de flesta är väldigt ointresserade av det de läser eftersom man är mer eller mindre tvungen att gå där... så många går där för att de måste helt enkelt... så var det för mig. Jag gick samhälle och var typ inte alls intresserad av något jag läste där. På högskolan läser du något som du verkligen är intresserad av, så du tar dig mycket mer tid att plugga... även om grejerna du läser är mycket mer grundliga och svåra... Sen läser du ju med människor som är intresserade av ämnena dem också... det gör att det är en mycket trevligare stämning... alla hjälper verkligen varandra att klara de olika momenten... alla är hjälpsamma och det är en helt annan nivå i klassen än vad det var på gymnasiet.
Givetvis måste man ta mycket mer ansvar på högskolan... se till att gå på föreläsningarna och att verkligen plugga inför tentor och seminarium.

Ja... det är spännande, det är det allt.

Åter till plugg och packning.
Puss
//Ippa



Två av mina bästa vänner träffade jag under gymnasietiden. Positivt!

Kommentarer
Postat av: Micca

nu drömde jag ju att du o ja o lion va ute o reste bara för det haha :) de va nice!

2008-09-30 @ 10:03:41
URL: http://miccii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0