Lägerrapport

Hejsan allihopa : )

Jag är nyss hemkommen från vårt lilla läger i Åhus. Det var vår klass + en annan klass som var där, och vi hade skitkul rent ut sagt.

En liten sammanfattning;

Onsdag;
Blev hämtad av Sandra i stan för att åka till Åhusgården. När vi kom dit började vi med att äta frukost vilket var perfekt eftersom jag inte hunnit äta frukost (som vanligt). Efter det hade vi lite namnlekar för att vi skulle lära oss vilka alla va. Mycket skoj var det : ). Sen var det dags för lunch - kyckling med ris. Efter det gick vi och packade upp och så.. sen var det dags för fika ;P Haha, vi åt verkligen hela tiden! Helt proppmätt nu! Sen hade vi en liten lektion där vi gick igenom lite om hälsa.. sen var det mat igen! Fisk... ahja. Haha. När vi hade ätit för 4e gången så var vi sjukt mätta.. så jag och tre andra gick ner till stranden. Sjukt mysigt och trevligt. När vi kom tillbaka så var det dags för mackor.. men det orkade inte vi.

Sen kom givetvis det bästa. Vinet började korkas upp. Vodkan kom fram... ja.. ni kan tänka er. Kvällen ägnades åt lägereld med intima samtalsämnen, djupa diskussioner om livet.. och en massa sönderkrossade stolar, hamocksgungning. Ja.. det var riktigt, riktigt skoj!

Torsdag;
Vaknar upp med liiite huvudvärk.. fett trött också. Sen blev det frukost.. lite motvilligt måste jag säga. Sen ägnade vi hela dagen till att äta och ha lite lektioner och så. Sen åkte vi hem... sjukt skönt.

Vi hade alltså väldigt väldigt trevligt under dessa två dagar. Något att minnas!

                            

Ovan ser ni lite bilder från lägret. Lite bilder på rummet, naturen, vårt arbete som vi gjorde och festen of course : )

Pusshej sålänge

//Ippa

Kommentarer
Postat av: Micca

du ser ut till att ha haft skojjigt :D va bra!

pussen

2008-09-04 @ 16:56:54
URL: http://livetirosa.webblogg.se/
Postat av: © A N N I S P A N N I S

Vad vill du ha för något då? :)

2008-09-04 @ 19:38:07
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-09-04 @ 20:32:15
URL: http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0