Så kan de va

För 5 år sedan...
Jag gick i 7an och skulle snart ha sommarlov, var såklart överlycklig. I 7an sket jag mest i vilket, var ju mitt uppe i min fjortisperiod. Tränade som en huligan och jag älskade det. Tog alla skolrekord som man kunde ta och ja... jag var bäst när det gällde idrott.. mindre bra i de teoretiska ämnena ;P

För 3 år sedan...
Jag skulle sluta 9an och jag var "tillsammans" med P, levde livet i HBG och festade så mycket jag kunde. Fick reda på att jag kommit in på Österäng, och jag såg fram emot mina 3 år som skulle spenderas där.

För 1 år sedan...
Jag skulle ha mitt sista riktiga sommarlov i gymnasiet och jag såg fram emot mitt sista år som gymnasiestudent. Hade varit tillsammans med D i 1 år och 7 månader :)

För 3 månader sedan...
Nedräkningen till studenten började :) Var även mitt inne i slutspurten och hade sjukt mycket att göra. Jag grät typ varje dag för att jag kände mig så jävla stressad och misslyckad.

Nu...
Är jag så jävla lycklig :) Har ju en vecka kvar i skolan för fasen :) Även om min framtid är sjukt oviss så är jag ändå lycklig.. antar att jag kommer känna mig ganska olycklig sedan efter studenten eftersom jag är arbetslös. Kommer in på min utbildning gör jag ju inte heller.. så får väl börja ragga jobb istället. Fuck.
Men NU ska jag hem till Mikaela för o träffa henne och lillgrisen :)

Imorgon...
Ska jag kanske ut och fiesta? Eller så kanske det blir att ta det lugnt... ska nog hämta min balklänning och gå i stan också :)

Om 1 år...
Har jag förhoppningsvis gått minst ett halvår av min utbildning. Jag har kanske flyttat också :) Det återstå att se! Förhoppningsvis firar jag och älsklingen 3,5 år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0