Sanslöst...

Idag har jag varit fruktansvärt frustrerad eftersom jag är missnöjd med mina betyg som jag fått reda på.. i Biologi och Idrott och hälsa B. Fick VG i båda två men förtjänar MVG... har mailat lärarna nu och hoppas på förändring. Men tror inte de kan svälja sin stolthet och ge mig ett rättvist betyg. Skolan är inte rättvis.. det kan jag nu efter 13 år konstatera.

Sen att typ ingen lärare gillar mig... ja, det kan jag väl förstå i vissa fall.. men de jag aldrig någonsin varit otrevlig mot.. varför, varför, varför?? Jag gillar kanske inte dem heller?

Så jävla surt att kämpa som ett as och sen inte få mer än VG.. ännu värre att motiveringarna till varför jag inte fick MVG är jävligt usla.
Imorgon får vi reda på vårt betyg i Projektarbetet.. känns som man kommer få VG där med...
FAN.. jävla lärare! Var lite rättvisa nu! Det är min framtid det handlar om!!

Jaja... oh well.. idag var jag som sagt i skolan.. var på bra humör när jag kom dit men det ändrades ju ganska snabbt... sen efter skolan stack vi och handlade grejer till skattjakten.. lämnade in min ring också! Så nu ska den bli mindre... de var förvånade över mina mini-fingrar (som så många andra..!).


Ikväll ska jag ta det lugnt.. tänkte ut och springa men har inte lust till det nu längra.. blir bara så jävla ledsen över att jag typ aldrig kan vara nöjd med mig själv.. väldigt få betyg som jag är nöjd med.. FAN om jag inte kommer in till hösten! Vill så gärna bara bli något, få en legitimation och vara riktigt nöjd och stolt över mig själv.. längtar...

some day...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0