Bra dag på jobbet

Hej!
Idag har jag haft en kanondag på jobbet trots att det varit närmare 30 grader utomhus. Fick en massa gjort och det kändes bra : ) Var sjukt svettig när jag slutade dock eftersom det varit sjukt varmt + tungt kroppsarbete. Men det är bara bra för mig : )

Slutade klockan 19 och nu väntar jag på att D ska spela färdigt sin match och komma hit. För sen ska vi på lägenhetsvisning (blev inte av sist). Det ska bli spännande. Sen efter det blir det bara att duscha och göra vid sig för imorgon ska jag upp redan klockan 6 (börjar 7). Jag tycker faktiskt det är riktigt roligt på jobbet nu. Det är så bekymmerslöst om man jämför med sjukvården. Skönt att göra något efter många krävande veckor på Sjukhuset : )

På fredag är jag ledig och jag hoppas att detta vädret håller i sig... vill ju också sola min likbleka hud. Alltså jag är verkligen jättevit... eller ja, vit för att vara i Juni i alla fall. Blir det inte fint väder så ska jag fan börja sola solarium igen (1 år sen nu!). När jag kollar på bilder från när jag alltid solade solarium... Gud vad snygg jag var... Ja, jag vet att det inte är bra... men ändå. Och smal var jag också : ) GORGEOUS!

Har äntligen vågat sätta min målvikt och det är 8-10 kg dit (vet inte riktigt vad jag väger nu). Mitt stora mål är att jag ska väga det i Mars då vi ska till Thailand (bäst så om man ska kunna köpa några kläder i deras ministorlekar). Känns skönt fast jag vet att det kommer vara tufft på vägen... (har btw 1-2 kg kvar till mitt första mål... så om några veckor är jag där och då är det endast 7 kg kvar till det stora målet!) LÄNGTAR! =)

//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0