Gud vad jag känner mig efter...

ALLA, verkligen ALLA skaffar barn i dessa tider. Är det så man gör när lågkonjunkturen är ett faktum? Tröstknullar? Folk i min ålder börjar skaffa barn... visst jag är äldre än vad jag tror men ändå. Själv känner jag mig så jävla "oredo" som man bara kan bli och jag har ändå hållt mig till samma kille i 4 år.

Visst är barn lovely. Jag älskar dem och jag längtar riktigt mycket tills jag själv står där med jättemagen. Men innan dess så ska jag hinna med att bli sjuksköterska och kanske polis också. Jag ska hinna resa världen runt, jobba i Norge, volontärarbeta i Afrika och verkligen festa järnet.

För det är det jag älskar just nu. Att festa tills min lever håller på att spricka. Dansa röven av mig 5 helger i sträck. Jag verkligen älskar det livet. Så bekymmerslöst.... Jag hinner aldrig bry mig om mig själv. Hur skulle jag då kunna bry mig om någon annan?

Nej... use a condom och vänta tills jag också är redo om sisådär 5-10 år. Mina barn måste ju ha jämngamla kompisar! ;P

Kommentarer
Postat av: Micca

saker o ting kan vända på en dag, det vet ju jag :) men jag hoppas du får livet som du vill, men ibland är det oväntade bättre än det planerade oavsett vad det gäller även detta vet jag ;)

puss på dig min sköna

2009-06-14 @ 20:32:42
URL: http://cirkusmiccii.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0