Trött på allt...

Jävla skit är vad allting är. Imorgon ska jag börja jobba också. Pricken över i så att säga... Igår städade vi och slappade bara... sen åt vi middag hemma hos mig tillsammans med syster och hennes sambo + vovve. Mysigt : ) Åt jordgubbar gjorde vi också. Det var gudomligt! : ) Sen begav vi oss hem... bänkade oss framför Prison Break och sen somnade. Idag var vi och handlade på maxi, städade resten och sen bara slappade. Skön helg måste jag säga.

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt... sova hemma ikväll faktiskt vilket jag inte gjort på flera veckor. Ska faktiskt bli skönt. Ska ladda upp alla bilder från i fredags på facebook nu. Så nu vet ni vad jag gör i några timmar.

Är fortfarande sjukt pissed off på vissa människor. Eller människor, ska jag kalla dem det? Fan. Nej jag är så pissed off. Jag orkar inte ens prata med någon. I just don't give a fuck. Jag är alltid den som orkar bry mig om andra. Men nu är måttet fan ta mig rågat. Mer sviken har jag inte blivit på mycket länge. Inte ens ett jävla förlåt kan man få. Vänner? TSSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0