Hur fan kunde jag?

Hur fan kunde jag vara tillsammans med dig? Hur fan kunde jag slösa bort 5 år av mitt liv på det sättet? Jag har mått skit alla de åren. Jag har blivit smutskastad och hatad av många människor på grund av dig och DIN sanning. Även nu när vi inte längre existerar så ska du gå runt och snacka SKIT. Jävla fitta vad jag hatar dig.

Du borde fan skämmas! Nu får man höra "du förtjänar bättre..." och "hon är inte värd dig". FEL IDIOTER!!! HAN FÖRTJÄNAR INTE MIG. Jag gav upp hela mitt jävla liv för honom, prioriterade alltid honom först. Försökte få in honom i min familj och mitt liv. Jag försökte i 5 år och misslyckades. Ett desperat försök för att få honom att vilja försöka - förlovning. Big mistake. Största i mitt liv måste jag säga. Det betydde ingenting för honom, inte ett jävla skit.

Ni ska veta en sak. Det finns en sanning. Den sanningen är det bara två personer som vet om. Det är jag och min älskade pojkvän. Vet man inte hela sanningen, då tycker jag faktiskt man ska ta och hålla käften.

Jag var ledsen, sårbar, förnedrad. Just när jag kände mig som värst... som en påse sopor. Då kom världens underbaraste människa och visade mig att livet faktiskt kan vara vackert, inte bara äckligt och jävligt som jag tidigare trott. Han fick mig att leva, att känna mig sedd. En ömsesidig kärlek... inte bara en massa fake.

Man måste vara två om ett förhållande, i mitt tidigare fanns det bara jag. Det var bara jag som försökte. Jag var så fruktansvärt trött på det, att bara tas för givet. Inte någon uppskattning för fem öre...

Även fast jag verkligen hatar dig nu så vill jag bara säga TACK. Det blir mycket enklare för mig nu. Nu behöver jag aldrig ha dåligt samvete för jag hanterade vår breakup. Du var inte värd mer!

//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0