Söndag...

Veckans tråkigaste dag, men jag hoppas den blir ok ändå. Magen är lite bättre även om ja hade ont i den när jag vaknade. Jävla mage, skärp dig nu! Fick i mig en macka trots allt... (wow...)

Igår däremot hade jag knappt ätit något på hela dagen, endast frukost. Så när vi kom till Emma så bjöds det på tacopaj med tortillachips och sallad till. Var svingott så jag tog mycket :) sen till efterrätt var det kolatårta. Och efter det blev det chips med dippa samt godis :) Haha, krääääng!!! Gissa hur jag mådde efter det då? SKIT ska jag säga. Så dåligt att jag fick gå och lägga mig direkt när jag kom hem vid 23-tiden. Kul... not.

Många timmars sömn fick jag i alla fall :) 11 timmar :) SKÖNT!

Idag vet jag inte riktigt vad som kommer ske. Ska antagligen träna men något mer får jag väl göra. Jag ville åka till IKEA men det förslaget dissades direkt av övriga familjen här hemma. Fan också, jag älskar ju IKEA.

Vet ni vad? Jag ska gå med i viktväktarna. Har funderat på det länge men ville inte gå dit själv men nu när Emma ska börja också så kan jag tänka mig det :) Inte för att jag är överviktig men vill lära mig lite av exakt hur mycket man kan äta. Som sagt... jag äter mycket så det är ju en jävla tur att jag tränar. Trots att jag tränar i genomsnitt 5 gånger i veckan så väger jag ganska mycket. Klart... mycket är ju muskler tack vare träningen men fett har man ju också. Kommer bli svårt med viktväktarna för mig då jag är van vid mycket mat. Så förbered er på en irriterad Ippa ett tag fram över innan jag vant mig. Usch... så hungrig jag kommer vara. När jag går med där innebär det även ett träningsuppehåll på 2 veckor vilket kommer driva mig till vansinne eftersom jag blir så grymt rastlös när jag inte tränar. Detta eftersom man äter så lite jämfört man är van vid... man blir alltså lätt snurrig och orkeslös. Så många promenader får det väl bli istället I guess.

Jaja. Nu vet ni det. Tror det kommer vara pinsamt att gå dit dock. Tänk de som väger 100 kg+ som sitter där och tänker "vad FAN gör DU här?". Men jaja... alla har vi våra önskningar oavsett om man väger 100 eller 60.

Ha det bra!
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0