Onsdag

Hej!
Idag är det onsdag och kursavslutning igen. Tänk att jag redan gjort klart 5 kurser. Helt sjukt. Nu väntar den 6:e kursen som även är den sista på hela första året. Efter den har jag gjort en tredjedel. Shit... stopp och belägg nu. Det går för fort, hinner knappt med ;P Jaja... den 6:e och sista kursen innebär i alla fall praktik. Ska ha 2 veckors sjukdomslära i skolan och sen de sista 8 veckorna innan sommarlovet ska jag vara på CSK i Kristianstad på Avd. 093 (Lungmedicin). Av de 8 veckorna ska jag gå 2 veckor som undersköterska och 6 veckor som sjuksköterska. Blir nog lärorikt :)

Är uppe med tuppen även om jag börjar 12 idag. D skulle nämligen till jobbet så jag skjutsade honom dit. Ja, det är lyx att ha mig som flickvän ;) Haha.

Vaknade dock med illamående, ont i magen, ont i halsen och helt svullen på halsen. Så nej... ingen träning idag heller :( Helvetes. Jag som ville gå ner lite INNAN jag ska till Viktväktarna på onsdag. Kanske inte blir lika pinsamt på invägningen då ;) HAHA. Längtar tills onsdag. Då ska jag äntligen deffa på riktigt :) Spännande! Min målvikt är densamma som jag vägde i 1an på gymnasiet.... kan bli tufft :S

Dagens planer är skola från 12-16. Examinationsseminarium... ska visa våra filmer som vi spelat in med gruppen. Haha ska bli sjukt kul :) Sen är denna kursen över. Kommer nog sakna den... den var ju så slapp :)

Efter idag är jag ledig torsdag-söndag med undantag lördag... ska jobba då 12-17. Men det är ju ingen tid :)

//Ippa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0