Mitt 2008

2008

  

Januari

Jag påbörjade det nya året med stor spänning. Detta var det sista halvåret som jag skulle gå i skolan. Vad skulle hända sedan? Nu väntade mycket fest och många andra roliga saker. Detta halvår var det bästa i hela mitt liv, hittills.


Februari

Den 16 Februari stack jag, Dagge och hans familj till Sälen. Vi bodde i en jättemysig stuga allihopa. Det var verkligen jättekul. Jag fick förbättra mina "skidskills" och det kändes även som att jag kom lite närmare hans familj. Ja... en underbar vecka det där.

När vi var iväg, den 19 Februari så dog min älskade hund Nellie. Det var väntat, men ändå så sorgligt. Ja... många stunder med många, många tårar.


April

 Den 4 April åkte mina föräldrar till Thailand. Dagge bodde hos mig då, och det var jättemysigt att få ta hand om ett hem, två hundar och sin älskade pojkvän helt på egen hand. Två toppenveckor tyckte jag : )

Den 6 April fyllde Dagge 20 år, vilket innebar lite lycka även för mig. Ni kanske kan gissa varför.


Maj

Nu kom de riktiga festligheterna igång. Studentdiscon (3:3) var det fullt av. Även skattjakten var mycket rolig.. (eh ja... sådär förresten). Hela maj månad präglades av fest och det var SÅ roligt!


Juni

Den 3 Juni var det karneval - gissa om det var roligt?

Sen har vi den bästa dagen av dem alla... STUDENTEN torsdagen den 5 Juni. Herregud var roligt det var. När man samlades i aulan på morgonen... när man sprang ut... på kvällen.. ja, allt var verkligen magiskt!

Måndagen efter studenten började jag jobba på Biltema. Jag kom snabbt in i det och jag trivdes kanon.


Juli

Jag åkte till Stockholm med Dagge i början av månaden vilket var hur mysigt som helst. Vi bodde på ett superfint hotell, åt jättegod mat och bara ägnade en massa tid åt varandra. Sånna semesterdagar behöver man ibland! Vi firade även min 19-årsdag i huvudstaden eftersom jag fyllde 19 år den 6 Juli! Därmed påbörjade jag mitt sista år som tonåring. Sorgligt men sant!


Augusti

Måndagen den 25 August var en väldigt speciell dag för mig. Jag skulle bli vuxen.. (i alla fall på pappert) och börja på högskolan. Jag skulle påbörja mina studier för att jag skulle kunna bli sjuksköterska. Det var spännande, roligt, intressant... men ack så skrämmande. Skulle jag klara av det? Hade jag valt rätt? Jag har nog aldrig känt mig så liten i hela mitt liv. Samma datum som jag började plugga på nytt, flyttade en av mina bästa vänner till Norge... vilket innebar en stor omställning även för mig... I mean, vad gör man utan sina vänner?


September

I början på September åkte vi till Åhus med klassen och bodde där i två dagar. Det var två lärorika dagar.. man lärde sig mycket faktiskt. Alla kom närmare varandra och lärde känna varandra vilket kändes kanon. Nu kunde man äntligen slappna av och inse att alla faktiskt inte var jättetråkiga...


Oktober

Den 3 Oktober åkte jag, Dagge, Mim och Sebastian till Cypern. Det var verkligen en jätterolig resa! Vi solade, badade och bara chillade. Kändes som att man behövde en paus mitt i plugget. Ja, det var välbehövligt helt enkelt!

Den 22 Oktober hade jag och Dagge varit tillsammans i 3 år. Tre år av ren lycka och glädje men även med många svåra stunder. Detta var en väldigt speciell dag, och det kommer det alltid att vara, för all framtid vad som än händer. Dagen till ära var vi och åt på vår favoritrestaurang Bar-B-Ko, så gott! Och gott sällskap också of course : )


November
  

I November hade jag fullt upp med tentor, ja... det var bara tentor tentor och flera tentor... och det skulle fortsätta in i December också... och in på det nya året. Hysterin verkade aldrig vilja ta slut.

Den 7 November åkte jag till Norge för att hälsa på Carro. Jag stannade där till den 9:e. Det var kul att ses igen efter så lång tid : )


December
  

Den 12 December åkte jag och Dagge tillsammans med hans familj till Båstad och bodde på hotell, åt gott och relaxade på SPA : ) Det var sjukt nice!

24 December, Julafton, jag var sjuk... hade ingen aptit och gick sedan och lade mig klockan halv 11 utan att ens veta vad jag fått i julklapp.

25 December, juldagen, utgång... blev inte som jag tänkt mig.

Den 27 December hade min pappa 50-årsfest med ungefär 120 gäster. Skoj : ) Den 29 fyllde han 50 år, stor pappa nu : )

31 december Idag, nyårsafton.. kommer inte heller bli som jag tänkt mig från början. Men jag ser det som något lärorikt faktiskt... det ska i alla fall bli kul att fixa med mat och sånt och dricka champagne vid 12-slaget.



2008... Vilket sjukt händelserikt år. Min värld har bara vänts upp och ner. Allting har förändrats... det mesta till det positiva som tur är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0