I'm happy :)

Tjenare!

"I am legend" var bra faktiskt :) Spännande och lite läskig och så. Perfekt kombination!
Vi slocknade direkt när vi kom hem från bion, mycket skönt faktiskt. Vaknade klockan 10 idag och då käkade vi frukost och kollade sen på ett avsnitt av O.C. säsong 1. Gillar den serien faktiskt, men sen är jag ju en ritkig serienörd också så ;P Well... efter att vi hade kollat på det stack vi till Österslöv och kollade på fotboll och åkte hem igen - halvt ihjälfrysna. Nu sitter jag här och försöker ta tag i mitt liv genom att göra lite Samhälle.. vilket går bajs för jag fattar inte vad jag ska skriva - men det ger väl sig snart ;)

Ikväll blir det mys med Caroline hemma hos henne, ska väl bara käka gott och typ slappa antar jag =)

Fick en "jättetrevlig" kommentar till mitt förra inlägg förresten:
"Ehh.. fan va ful du är och du ba snackar skit hela tiden. du och dag är bara tillsammans för att du vill de för han tycker inte ens om dig. varför skulle han vilja vara tillsammans med dig liksom???? jävla fjolla. tönt"

Till idioten som kommenterade mitt förra inlägg:
Jag och Dagge har det bra och vi är verkligen inte tillsammans med varandra för att JAG vill det, utan för att vi båda vill det. Jag känner honom utan och innantill och det är faktiskt ömsesidigt. Jag skulle veta om han inte tyckte om mig/älskade mig. Skulle aldrig få för mig att vara tillsammans med någon som inte tyckte om mig. Tror du att jag skulle må bra av det eller? Och Dagge är absolut ingen som skulle vara tillsammans med någon han inte tyckte om. Så det så. Så sluta vara avundsjuk och kommentera inte fler inlägg om du bara ska vara elak. Gör du det fler gånger kommer jag ta reda på din IP-adress och där igenom ta reda  vem du är.

Jag har ju mina gissningar på vem det kan vara. Ett gammalt ex? Ett gammalt ragg?
En sak är säker... det är bruden som är en fjolla.. INTE jag. Herregud.. när ska folk sluta vara så omogna?



image2


Kommentarer
Postat av: maria

I am legend är ju superbra :)

2008-02-10 @ 16:16:37
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Ippa

Ja, den är skitbra faktiskt :D

2008-02-10 @ 16:25:04
URL: http://ippaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0