AJ!

Imorse när jag vaknade var mitt vänstra öga helt igensvullet och gjorde ont som fan, ingen aning om vad jag gjort. Såg ut som jag blivit knockad ggr 5 i första ronden. AOOCH! Nu är det inte särskilt svullet längre, men det gör fortfarande ont :S

Sen har jag ju fastat idag hela dagen fram tills jag kom hem vid 15-tiden (från klockan 22 igår), detta eftersom vi skulle ta prover idag på sjukhuset (och då är man tvungen att fasta). Shit vad jag har varit hungrig hela dagen. Nu har jag slängt i mig massa mat i alla fall så nu mår jag bara illa, haha.

Ikväll blir det plugga religion+spinning 60 minuter. Efter det så kommer min älskade hem till mig och sen drar vi till banken vid nio-tiden för att kolla på fotboll och käka :) MUMS!

Sen vill jag bara påpeka: Hunden (valpen alltså) som jag lagt in bild på där nere är bara ett exempel på hur en valp av den rasen kan se ut, det är alltså inte min, utan bara någon jag hittade på en hemsida. Och nej, jag ska inte ha en sådan hund (tror jag). Jag har ju redan en sån :) Fast vuxen.

Kommentarer
Postat av: maria

Åhå :)
Ha en bra kväll !

2008-03-11 @ 16:52:52
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Micca

jaaa de e skönt :)

hoppas ögat e bättre =)
Pussen

2008-03-11 @ 16:53:32
Postat av: ***Ippa***

Maria: HIHI, Taaack detsamma du :)

Micca: Ja, det är bättre nu fast fortf. ont.. :( Pussen

2008-03-11 @ 17:20:18
URL: http://ippaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0