Helgen

Fredag: Jag var i skolan som vanligt och sen stack jag hem och vilade lite. Efter det stack jag till friskvårdshuset och tränade lite styrketräning, vilket inte gick så bra. Kände mig otroligt seg. På kvällen kom Caroline, Louise och Sara och vi åt en god middag tillsammans med Pappa + Eva (hans sambo för er som inte vet det). Sedan gjorde jag vid mig och vi drack vin och sen stack vi ut. Vi gick först till Hessle men där var typ 3 personer eller något, så vi stack då till Boombar och där var inte heller någon, inte ens någon personal. Vi tänkte sno lite sprit alla flaskorna bara stod ju där), men vår moral tog över så vi gjorde inte det. Duktigt va? ;) Sedan stack vi till Grand och fick en stämpel och sedan till Hessle där jag tog några shotar. Allt som allt var det en väldigt nice kväll. Dagge och Carro sov hos mig, bra sällskap är ju aldrig fel :)

Lördag: Jag gick upp klockan 8 och gjorde vid mig för att sedan sticka till brukshundsklubben med vovvarna och det gick bra tyckte jag :) Lite halvbakis som jag var (tror jag iaf, jag blev ju sjuk sen) slafsade jag ner en korv och lite dricka och tackade sedan för mig. Jag sov sen i bilen och trodde typ att jag sovit flera timmar när jag vaknade. LOL.
När jag kom hem stack jag ut en runda med bilen och till el-giganten. Alltid kul att kolla rundor där :) Sen gick jag en runda med Micca, Lion och Belker. Det blev en bra runda på typ 1,5 timme tror jag det var :) SKÖNT! Men som sagt så hade jag 38,8 graders feber så jag var helt död hela dagen/kvällen.

Sen på kvällen gjorde jag vid mig och stack till Dagge där vi hade huset för oss själva. Vi gjorde en skitgod middag (vi kan om vi vill!). Jättegott och jättemysigt var det :D<3 Sen kollade vi på melodifestivalen (FAN ATT PERELLI VANN, JÄVLA KÄRRING!). Efter det stack vi till videomix (hemmakväll!!) och hyrde en film som var skitdålig faktiskt och lite godis. Sen somnade vi i varandras armar och det är fan det bästa som finns :)

Söndag: Vaknade med jättejättejätte halsont och sjyhög feber. Satte mig i bilen och körde Dagge till hans gamla jobb där han skulle skriva på papper och sedan körde vi hem igen. Efter det cyklade jag hem och nu sitter jag här och funderar på om jag verkligen ska göra samhälle.. jag mår asdåligt och vill bara sova. Helvetes också. Vill inte vara sjuk!

Så idag händer det nog inte så mycket.. ska bara vila och kanske göra lite samhälle... BLÄ för söndagar, särskilt när man är sjuk... :(


Bilder från i fredags (man har kul när man är lite berusad?)

image38

image39

image40

image41

image42

Ja, bilderna talar för sig själva.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0