Skjut mig och häng mig samtidigt!!!

Ni anar inte hur stressad jag är. Det är lika jobbigt som att ha kräksjuka, maginfluensa, rethosta, diarré, snorig näsa och öroninflammation. SAMTIDIGT!

Jag har nyss suttit och skrivit en jäkla massa loggböcker och jag gjorde det snabbt som fan så de blev ju säkert inte särskilt bra, men men det är bättre än att inte lämna in dem alls. Sen skriver jag just nu på en text om vatten, jävla vatten vem fan bryr sig om vatten, AHHR?!

Allt detta idag + att jag har religionsprov imorgon på hinduismen & buddhismen som jag ska sammanfatta och lära mig allt tills imorgon? HOW FUN?! Jag skulle egentligen tränat idag eftersom jag hoppade över igår, men nejdå.. det hinner jag ju inte. HELVETE också.. ahhr, jag blir så arg. VARFÖR har jag inte mer självdisciplin än såhär? VARFÖR?!

Nej nu ska jag dränka mig i skolarbetesbajs. Ska bli så skönt den 1 April när Projektarbetet är över. Det kommer typ vara min lyckligast dag, till och med lyckligare än studenten.

Over n' OUT!

Kommentarer
Postat av: Micca

tell me about it :)
Men ja de e bra du ser frammåt :D Snart är det över!
p&k

2008-03-13 @ 15:34:27
URL: http://livetirosa.webblogg.se
Postat av: Sofie

Japp det gör vi=) Jag kommer att ha Emma och Katrin som instruktörer denna terminen, du då?! Har nog inte sett till dig där nere!

2008-03-13 @ 17:55:02
URL: http://mizzsofie.webblogg.se
Postat av: Ippa

Micca: Jaaaa, ska bli så skööönt när det är öööver :D:D:D

Sofie: Svar i blogg.

2008-03-13 @ 18:45:26
URL: http://ippaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0