Kvinnan bakom myten - 7 sanningar

Ja, det är väl dags även för mig att berätta 7 sanningar om mig själv. Det finns roligare och mer chockerande sanningar än de jag berättar nedan som jag skulle kunna berätta. Men sen kom jag på att mamma läser min blogg.

1. Jag fick mens för första gången när jag var 10 år. Jag kommer ihåg det än idag... jag satt och lekte med barbiedocker när jag noterade olyckan. Snacka om motsägelsefullt. Jag visste inte vad mens var så jag trodde jag hade skadat mig. Fast jag hade ju inte ont och det fortsatte bara hela tiden så till slut fick jag ju fråga mamma...

2. Jag kan inte dricka i lagom mängd. Ni som känner mig bra vet att jag har rätt. Antingen blir det ingenting, eller på tok för mycket.

3. Dagge är min första svenska pojkvän. Innan honom var det näst intill otänkbart att jag skulle vara med en svensk.

4. Jag har stora tillitsproblem. Jag har sjukt svårt att lita på människor... särskilt på killar. Mannen bakom detta... ja han har många av er hört talas om förr.

5. Jag borstar bara håret en gång i veckan. Mitt hår blir så jävla flygigt efter att jag har borstat det...

6. Jag har lagat samma tand 4 gånger. Suck... det är nog något fel på den tanden.

7. Jag har stora kontrollbehov. Jag måste ALLTID ha kontroll över allting. Jag skriver listor i ett speciellt block varje dag där jag bockar av efter hand när något är avklarat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0