Dag 4

Hejsan!

Igårkväll kom D hit och då åt vi gratängen som jag lagat :) Den var god. Sen gick vi ut med hundarna och lite så. Sen gick vi och la oss ganska tidigt :) Skönt var det... men jag vaknade tidigt idag.. klockan 8.30 redan vilket är ovanligt tidigt för att vara mig. Men det är väl hungern som spökar :)

Ja, detta är iallafall dag 4 med viktväktarna och jag tycker faktiskt det går riktigt bra. Över förväntan måste jag säga. Visst är jag hungrig ibland men det är inte olidligt. Jag märker vilken skillnad det är på motivationen när man faktiskt tagit tag i det på riktigt istället för att försöka banta på egen hand då man lätt skiter i det. Och med points-systemet är det lättare att hålla reda på exakt hur mycket man kan äta. Det är riktigt bra :) Metoden rekommenderas. Jag går omrking och är nervös över att jag inte ska ha gått ner något tills på onsdag... men det vore ju bara sjukt om jag inte hade gjort det.. jag menar jag äter ju säkert dubbelt så mycket i vanliga fall. Jag hoppas på 0,5 - 1 kg iallafall vilket är det optimala också :)

Tortyr idag kommer vara att behöva baka världens godaste tårta och inte kunna smaka något av den. Men imorgon ska jag ta till mina sparade points till den. Den är underbar :) Imorgon fyller D år och jag har inte köpt tillräckligt med presenter... bara lite.

Nej nu ska jag gå och väcka sömntutan D som fortfarande ligger och sover. Upp och hoppa säger jag!
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0