2009

2009

  

Januari

I Januari detta året händer faktiskt ingenting av betydelse.. inget stort i alla fall. Minns bara att jag var väldigt missnöjd med tillvaron. Jag trodde att 2009 skulle bli ett hemskt år. Kanske för att nyårsafton var katastrof... Men 2009 blev långt ifrån ett hemskt år - ack så fel jag hade!


Februari

Samma här som ovan, ingenting av särskilt stor betydelse hände. Jag tror att jag inledde året lugnt i år.


April

 Den 1 April skrev jag in mig på viktväktarna. Hormonpreparat i kombination av stress hade fått mig att se ut mer som en köttbulle än som en helt vanlig tjej som jag faktiskt är. Eller det kanske är det som är vanligt och mänskligt? Tidigare hade jag alltid trott att jag kunde äta vad jag ville och fortfarande vara smal. FEL! Jag tror att stigande åldern också gör sitt. Hade alltid tidigare varit smal... nu vägde jag waaaay tooo much. Under hela April gick jag ner nästan 5 kilo och det började synas :)

Den 14 April började jag min första praktik som sjuksköterskestuderande. Jag var så jävla nervös att jag höll på att kräkas. Visst var det jobbigt stundvis... men för det mesta var det bara så rätt och så kul. Att jag kände såhär var givetvis en oerhörd lättnad för mig. Jag hade valt rätt yrke och dessutom världens bästa yrke!


Maj

Här började det första året som sjuksköterskestuderande lida mot sitt slut. Jag var väldigt lycklig. Nu kunde ingenting stoppa mig.


Juni

Den 5 juni avslutade jag mitt första år på Sjuksköterskeprogrammet. Det kändes hur bra som helst!

Den 12-16 Juni var jag i Oslo hos Caroline. Det var spännande!

Den 22 Juni började jag jobba och jobbade sen nästan hela sommaren.


Juli

Den 6 Juli fyllde jag 20 år. Nu var jag inte tonåring längre. Det började kännas läskigt ungefär här... 20 år gammal herregud. Jag som alltid tidigare sagt att jag skulle skaffa barn vid 25. Nu är jag väl lite mer realistisk som inser att man inte kan sätta någon ålder på sånt i förväg. Det kommer när det kommer och när man känner sig redo helt enkelt :) Om det så blir nästa år eller om 10 år.

Augusti

Den 21-28 August åkte jag, Maria och Louise till Ayia Napa, Cypern. Det var en otroligt rolig resa som verkligen behövdes efter allt jobb under sommaren. Det förblir ett minne för livet! Så jäkla kul hade vi! Samtidigt var det ungefär här det osunda livet med lite för mycket alkohol började gissar jag...

Den 31 Augusti började skolan igen. Gissa om man var sleten och omotiverad till detta efter resan...


September

Den 1 September flyttade min kära pojkvän hemifrån till en tvåa på Östermalm. Detta innebar förändringar för vårt förhållande, mestadels positiva sådana!


Oktober

Den 22 Oktober firade jag och min pojkvän 4 år tillsammans! 4 år av både himmel och helvete såklart som i alla andra förhållanden. Trots att vi ibland vill strypa varandra så älskar vi varandra och det känns rätt.

Den 31 November åkte jag och Maria till Köpenhamn för att besöka "Sensation white - wicked wonderland". Det var sjukt kul och det är verkligen något jag kan rekommendera för alla! En väldigt positiv upplevelse och ett minne för livet. Här hände väl en del saker som inte var bra... men vi var tusen erfarenheter rikare när vi kom hem igen.


November
  

Den 7 November förlovade jag och min nuvarande fästman oss i Stockholm. Det var helt underbart och precis som jag ville ha det... bara jag och han tillsammans. Inga konstigheter, ingen pinsamhet. Detta blev en bekräftelse för oss och vårt förhållande. Nu är det han jag ska gifta mig med och det känns bara hur bra som helst! Detta kändes som ett moget och naturligt steg för oss.


December
  

Ja sen kom December... sista månaden på året. Det är väl här man börjar fundera på vad som hänt det gångna året, vad man gjort och vad som ska bli annorlunda nästa år. Jag tror att 2010 kommer bli bra även om det blir svårt att slå 2009.



Sen till sist. Om jag ska beskriva år 2009 med tre ord så blir det: Fest, Lycka, Galenskap.
Tolkning är fri men jag kan ju säga att jag aldrig haft så kul något år som detta året.


Kommentarer
Postat av: maria

bra sammanfattad ippa :) detta året har skrikit FEEEST o många sjuka saker har ;) hehe

2010-01-01 @ 10:48:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0