En halv sjuksköterska och en ny hårfärg

Hej gott folk!
Ska meddela er alla att Ippa numera är svarthårig/väldigt mörkbrunhårig. Sheeet tänker vissa eftersom jag nu på vinterhalvåret har ljus hy. Många är vana vid att se mig i blondt hår faktiskt men jag tror aldrig det blir mer... trivs mycket bättre i detta! :) Inte många som sagt att de tycker det är snyggt dock som alla brukar säga så fort man färgat håret. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska tolka detta ;) Men jag tycker det är tufft, coolt och sexigt och det är huvudsaken. Jag och min M2B har numera samma hårfärg så vi matchar :)

Sen ska jag även meddela er att jag är är en halv sjuksköterska! Känns helt sjukt och ofattb art att vi gjort hälften nu. Så sjukt kul och jag ser fram emot arbetslivet samtidigt som det känns väldigt väldigt skrämmande. Tänk ansvaret och allt man ska kunna. Ja herregud. Men jag har ju intalat mig själv att "nothing's big enough to hide me" och det är SANT! Jag är stark och ingenting kan stoppa mig i detta. Ingenting. Det är oerhört tufft detta men det kommer att gå. Jag har klarat allting hittills. Många motgångar och många utmaningar men man blir desto starkare efter att ha klarat sig igenom dem. Sjukt trött på skolan kan jag inte förneka att jag är... är det någon som vill anställa en halv sjuksköterska, tro? Nja, tror inte det va ;)

Nu ska jag strax bege mig till bowlinghallen tillsammans med Louise och Carro. Ska bli kul :)! Fast jag är skitdålig, haha. Oh well... sen efter det ska jag väl mest hålla jullov (som innebär plugg när man går på högskolan iofs men att inte behöva ta sig till skolan är ju en frihet bara det).

Puss på er!
//Ippa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0