En liten notis

Nej, det var självklart inte menat till Miccas inlägg. Utan det var till en annan faktiskt, haha. Men aaa... är lite lugnare nu efter att ha tränat :) Kändes jobbigt idag med tanke på den grymma träningsvärk jag har sen i lördags. Jag behöver styrketräna mer har jag märkt. Så 3 konditionspass och 2 styrketräningspass i veckan? Låter det rimligt? I den mån jag hinner of course. Konditionsträningen prioriteras dock eftersom jag tycker den är roligast!

Träningen på sista tiden har i alla fall varit positiv. Har känts bra varenda gång, förutom i lördags då jag typ... dog? Har minskat 2 cm på midjan vilket faktiskt är ganska mycket samt 1 cm runt armarna. Det är resultatet av endast 2 kilos viktnedgång. Så bara något kilo gör stor skillnad. Sjukt skönt. Känns som steg i rätt riktning.

Inte för att jag egentligen behöver det och för att jag tycker jag är särskilt tjock. För det är jag nog inte ;P Utan för att må lite bättre och kanske leva några år längre. Nu när man läst om vad träning egentligen betyder för ett bra liv... ja då ser man till att träna också ;P Sparar ju sjukt mycket på hjärta och nästan alla andra organ i kroppen. Och man lever bara en gång. Att man blir snyggare är ett stort plus givetvis. Men ja, min pojkvän tycker jag är snygg som jag är ochj det gör jag, för en gångs skull, också :) Känns bra!

Jag har tänkt på alla de tabbar folk gör när de tränar. "Jag vill inte styrketräna eftersom konditionspass bränner mer fett" FEL FEL FEL - tvärtom! Det är ju precis det de inte gör! Ju mer välutvecklade dina muskler är - desto mer bränner du i vila - desto mer kan du äta. Kondition i all ära för hjärta och lungor (syreupptagningsförmåga) men styrketräning är en pärla. Så kan du äta fler efterrätter ; ) HAHA.

Nej... nu ska jag duscha, käka och sen sticka till Micca!

Kommentarer
Postat av: Micca

haha känner mig som en lat elefant som inte tränat på 70 år ;P d kommer säkert det med hahah.

tack för ikv maj löv!

pussen

2009-02-16 @ 23:30:42
URL: http://miccii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0