Godmorgon! Äntligen heeelg :D

Gick nyss upp och åt en riktig brakfrukost. Härligt! Nu är jag fit for fight. Ska till skolan och presentera vårt arbete och därmed avsluta denna kursen som vi haft nu i 5 veckor. Ska bli skönt, för den var verkligen tråkig. På onsdag väntar ny kursstart och därmed sista pluggkursen detta året. För sen är det praktik som gäller :) Och tänka sig... sen har jag avverkat 1 av 3 år. Helt sjukt.



Min brakfrukost. Härligt va? Så jävla gott ser det ut (bortsett från pillerna i högra hörnet). Och juicen var väl det enda dåliga egentligen. Nu är jag i alla fall fit for fight :)

Nu ska jag göra vid mig så att jag ser ut som en människa igen. Sen ska jag läsa på alla de andras arbete + mitt eget lite mer så att jag är bättre förberedd. Sen beger jag mig till skolan och är där fram till klockan 16. Ikväll är det utgång med Maria som gäller (och förhoppningsvis Mim, hör av dig om du ser detta). Ska bli skitkul! Jag och Maria har lovat oss själva att ta det lugnt med shotarna denna gången. Fast det säger man ju varje gång...

Ha en bra dag
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0