Hej!!!

Hejsan allihopa!
Det blev ingen träning med Louise igår, utan jag hoppade det. Hade tränat alldeles för hårt för att palla det innan igår. Igårkväll var jag i alla fall på personalmöte (för Annas skull ;)). Efter det stack jag hem till D. Vi kollade på lyxfällan sen somnade vi ganska tidigt.

Idag gick vi upp vid 10 för att börja städa (eller ja.. renovera, sanera... kalla det vad ni vill, men något i den stilen) dagges rum. Fattar inte hur man kan samla på sig så mycket skit. Dock gjorde jag det mesta för jag hade inga nostalgitrippar under städningens gång. Han är inte färdig än, det kommer nog ta några dagar. Och ändå har vi redan gjort oss av med 4 sopsäckar och hur många maxikassar som helst. Det ska nämligen in en ny soffa i hans rum, fula fotbollsplanscher ska ner osv. Vid halv två efter städningen stack jag till stan och mötte upp Mim. Alltid trevligt att träffas! :) Snackade skit och gick i affärer och så. Sen klockan 3 var det dags för massage :) Var så jävla skönt! Något jag behöver oftare. Min rygg och mina axlar = katastrof.

Vad händer mer idag då?
Jag ska träna Indoor walking klockan 19. Sen vet jag inte om jag skulle hem till D och fortsätta städa... fast han kommer inte hem förrän klockan halv 11 så vi får se om jag orkar.

Ha det så bra sålänge
//Ippa

Kommentarer
Postat av: anna

ja de e tur att du kom för min skull vem skulle jag annars prata med. puss

2009-02-22 @ 17:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0