Hmmm...

Undrar vad jag ska göra idag egentligen. Det är väl ändå typiskt. Nu när allt blivit lugnt, ja då har man ingenting att göra. I vanliga fall springer man runt och stirrar dagarna i ända. Nu känns det bara konstigt. Funderar på att dra till stan, träna och sen beställa klipptid (mitt hår är k a t a s t r o f)... FUCK =/

Ska köra styrketräning i alla fall : ) Skönt! Step-passet igår var btw det jobbigaste på länge. Det kvittar om man har kört andra träningsformer, när man kommer till en "ny" så är det alltid bajsjobbigt no mather what. Jag får väl köra spinning någon dag snart också... får se hur jävla jobbigt det kommer bli + att rumpan kommer dö.

Jag vet varför jag har mått så bajs på sista tiden. Det är för att jag saknar mina vänner. Jag klarar mig inte utan dem. Visst har man träffats, men inte alls lika mycket som förr. Det beror ju bland annat på att vi helt enkelt inte har tid. Vissa har fullt upp, precis som jag, vissa har flyttat (Fy dig Carro!), andra har barn (och därmed mindre tid). Jag önskar att det vore som förr, då man gick i skolan 2 timmar om dagen och sen gjorde stan osäker resten av tiden, satt på rummen och snackade skit, var ute och red tillsammans (tider det, Micca) och en massa andra grejer. Man gjorde det tillsammans, och det var guld värt. Oftast vill jag bara bli äldre och få ett tryggare liv. Men just idag, ja då önskar jag att jag vore 15 igen.

Underbara tid, kom tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Micca

ÅH ja ut o rida , massa kläder och pigga hästar i skogen. mumms!

2009-02-18 @ 13:37:31
URL: http://miccii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja fy skäms carro, flyttat ifrån sin ippa! :(

2009-02-20 @ 22:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0