Torsdag

Nu sitter jag här, har nyss gjort vid mig. Idag är det opponering som gäller fram tills klockan 16. Wish me luck! Opponering är faktiskt en grej som jag faktiskt är bra på... wow. Efter skolan, gissa vad jag ska göra då? Ja, ni gissade rätt. Plugga, detta eviga jävla plugg. Jag vill ha sommar!!! Tenta på lördag som sagt... just nu känns det inte särskilt bra... blä... hoppas på lite tur! :)

Fan jag vill festa... men denna helgen är det ju kört... får se om det blir nästa helg. I så fall med Micca och Malin :) Jag tror jag blivit festberoende... ett tag var jag mätt på det... men nu börjar det komma tillbaka efter att ha vilat en helg. Men ja, med denna helgen så har jag ju faktiskt vilat två helger! Duktigt!

Fan vad tråkigt det är att banta. Man äter fan bara tråkiga saker, som havregrynsgröt, frukt, frukt och broccoli. Tråkigt för någon som tidigare kunda äta exakt vad hon ville! BLÄ FÖR DET!

Hur ser resterande vecka ut då? Idag; skola + plugg, fredag blir det träning + råplugg... lördag... tenta 10-14 sen VILA. Jag ska SOVA... längesen man gjorde det ordentligt. Koffeintabletter is the shit! Rekommenderas till alla studenter! Men tröttheten börjar ta ut sin rätt... nu för tiden får jag äta koffeintabletter dygnet runt för jag ska palla, i början åt jag bara på kvällen när jag började bli trött. Antar att man blir immun mot dem också. Men efter lördag blir det slut med dem! : )

Aaa... just det. Efter den stora tentan har jag en till uppgift att göra. Crap, så länge höll mina planer ja...
Nej nu blir det skoooolan.
//Ippa (och ja, fortfarande tjockisIppa ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0