Torsdagen...

Hej och godmorgon.
Igår var jag i skolan till klockan 15 sen stack jag och tränade vid halv 5 :) Det var gött! När jag kom hem käkade jag och duschade sen orkade jag inte göra någonting, Somnade och stack till D senare. Väl där kollade vi på film :)

Idag blir nog en ganska stressig dag fast jag bara ska vara hemma. Ett arbete ska vara inlämnat imorgon klockan 9 och jag har inte ens börjat. Bra jobbat Ippa, verkligen... Men det är bara massa flum så jag ska nog kunna flumma ihop något ;)
Vill btw ha reda på min tenta.... ganska bra att veta om man ska börja plugga på det igen eller låta det vara. Har ju ingen aning om jag har klarat det eller inte! SUCKS!

Imorgon så blir det grupparbete till typ 15 någon gång... sen antagligen träning och utgång maybe. Egentligen skulle jag ut på lördagen med Micca, men det är ju alla hjärtans dag och D har tydligen fixat något.... kanske inte så schysst att komma dit full då, HAHA. Det jobbiga är att jag jobbar på lördagen också... just den dagen hade jag bara velat vara ledig eftersom D är ledig för en gångs skull då han jobbar 3/4 lördagar i månaden. Jaja, man kan inte få allt ;)

För övrigt är jag så sjukt irriterad. Jag försöker alltid höra av mig till människor, så mycket jag kan. Men när det till slut blir att BARA jag hör av mig... ja, då orkar jag liksom inte mer. Varför ska JAG kämpa för vänskapen när andra part inte gör det? Nej, jag slickar ingens röv, aldrig... Får liksom känslan av att de hade kunnat vara utan mig. Och om så är fallet, så BYE BYE! Jag klarar mig. Jag har underbara vänner som gör allt för mig och det är DEM man ska ta till vara på.

Ha en bra dag!
//Ippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0