Idioter,

Sen hatar jag när människor gör ens dåliga självförtroende värre och säger att ja, du kanske inte ska bli sjuksköterska. Jag känner flera stycken sjuksköterskor som är hur duktiga som helst idag och har fått göra omtentor efter omtentor, och till och med fått göra om hela kurser. En bekant till mig gick 4 år eftersom hon var tvungen att läsa om 4 kurser! Idag har hon jobbat 7 år som sjuksköterska och är hur duktig som helst! Herregud kvinna? Var fick du motivationen? Hade jag varit tvunge att läsa om hela 4 kurser hade jag nog gett upp för längesen... men jag? Nej, det är inget för mig. Jag har potential helt enkelt.

De som tror att en högskoleutbildning är enkelt är de som aldrig varit med om det. Hade man gjort gymnasieutbildningen i samma takt så hade man bara gått i gymnasiet i cirka 1 år.

Måste säga tack till allt fantastiskt stöd.
"Du klarar dett Filippa, du kommer bli en fantastisk syrra"
"Äh, vadå då? Gör väl ingenting. Då kan du det desto bättre sen"
"Är väl inte hela världen, bara att göra om det!"

Men de som säger att man borde läsa till något annat... ja, där är empatin likamed NOLL! Bara för att man misslyckas på några tentor betyder inte det att man inte har försökt! Jag satt i 10 timmar en dag. Slå det....

Kommentarer
Postat av: Micca

saknar dig mitt hhjärta

2009-01-10 @ 03:06:46
URL: http://miccii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0